Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
csak rájöttek hogy átbasszák az embereket (pl 8800gts 9800gtx 9800gtx+ gts250)
kifli
danielT írta le elõbb hogy miröl is szól a játék és igaza van, folyamat szedd le a rácsot menny viszsa amerre jöttél meg ilyenek 😄
Solten
"jól tudja mindenki hogy a ph-sok is atikák!😄"

Uristen.... <#rolleyes> Ja, az siman latszik hogy toled idegen szaklap, mint egyaltalan barmelyik szaklap... <#hehe>

Saor Alba

mila69en
gagyinak tényleg gagyi!😄 viszont szép játék nem is értem hogy a francba kapta sorra a 9 pontos értékeléseket

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

berczely
De ezt nekik nem kell tudni! <#kuss>

kifli
mintha a batman olyanhûdeszép játék lenne, egy nagy szar az egész, ja és mellé fullgagyi 😄

DarkSector
nah asszem megyek...semmi gond ez az agymosás, már olvasni sem tudtok, vagy csak nem értitek miket olvastok, vagy amire én gondolok csak balhéztok, és leszarjátok hogy mit mond az ember.
nah sebaj hagylak akkor...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

mila69en
ezt tudom én is
több játéknál is próbálgatták tesztelgették ezt az .exe átnevezést de már én sem emlékszem melyikek voltak azok

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

DarkSector
mit nem értesz te gyik barátom felfogtad mirõl beszélek vagy balhézni jöttél, mert szerintem inkább direkt balhézol.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kifli
"de minõségben az nvidia elõnyt élvez egyenlõre és vannak akinek az többet jelent. 😄"

mégis milyen minõségben? 😄

(minõségi maketteket gyárt, vagy 2 napig tartott mire rájöttek hogy nem is igazi XD)
DarkSector
jah ezt nem is mondtam
én azt mondtam, hogy ha pl mint batman is tullépi a szép garf a proci határát, akkor utána a fizikát már +ba ráteheti a vga-ra és ezzel kap +teljesitményt.
amire te célzol az meglehet csinálni, de akkor grafból ezekszerint vissza kellett volna veniük, mivel akkor nem lett volna szükség physx-re vagy lettek volna effectek, ahhogy vannak is, csak nem sok.

kifli
most nincs kedvem megkeresni az összehasonlító képeket asszem még pro streetrõl volt ilyen hogy ati vs nvidia vs nvidia 1234.exe na ahol semmit nem csináltak nv-vel egy csomó árnyék ki volt kapcsolva, plusz pl az út melett a részletesség is szarabb volt, érdekes 1234.exe néven már megvolt minden árnyék, úgy mint alapból atinál.
gurubefree
Latod mekkora DARK vagy <#vigyor>

"nah annyi közük van egymáshoz, hogy egyik nvidián elérhetõ, a másik meg ati-n és mivel legtöbb játék nv támogatást élvez, ezért addig physx lesz jelen a játékokban"

Te miert mindig ugyanazt ismetelgetet .... let me guess

Mert mas ervet nem tudsz felmutatni . A jatekok ..... ugyan mar .

DX10.1 ... errol is van egy story . UBISOFT ... csak hogy ne sirjanak az nv loser-ek .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

DarkSector
nah de nem gond ez.
ez a lényeg a választás.
csak itt az a baj, hogy nem kell mást hülyének nézni, akinek nem az fps a lényeg csak, hanem hogy full minõségben küldjön egy játékot.

csak el kéne fogadni, mert a baj a vakság, hogy védik az ati-t, de istenem mitõl. nem piszkálja senki...az ati olyan nektek, mint nekem vagy másoknak az nvidia.
ez változhat késõbb.

de ez nem jelent tényeket, hogy ez rosszabb vagy jobb.
hanem pont ez a lényeg, hogy nem lehet összehasonlitani
mert itt ez a + ott az.

nincs olyan hogy egyértelmûen ati a jobb.

olyan van hogy ár/fps-ben.

de minõségben az nvidia elõnyt élvez egyenlõre és vannak akinek az többet jelent. 😄

kifli
van akki hosszútávra tervez...
énse adok el addig valamit amég elég a teljesítménye, azaz ezt késõbb kell eladni, és lehet 1 szériával tovább bírja mint pl a gtx295 (csak hogy árban ugyanott legyünk bár 295 drágább azért egy 10-15e-el) és mire gtx295-öt cseréli addig még 5870-el játszok és a köv szériát megveszem az meg mégtovább bírja
mila69en
jól tudja mindenki hogy a ph-sok is atikák!😄 ha jön egy ati teszt hujjongnak teszt közben micsoda power ez a kártya, ha jön egy nv teszt akkor meg... hát végül is jó kártya ezt folyton érezni a cikkeik írása közben is😄AS:SD😄 "PhysX mellett, de erre már nem esküdnénk meg. Összegezve: nem vesztünk sokat a kikapcsolásával" (PH!)" ahha tényleg nem veszítünk sokat csak kapunk egy butított batmant😄

berczely
Más játékban is van gõz,por,füst és nem kell hozzá fizikx <#levele>

DarkSector
jah addigra meg kihoznak még 200vga-t.

DarkSector
gurut?
kiaz?

kifli
késõbbiekben az a plusz még jóljöhet...
DarkSector
tévedsz nézd meg újból a videót
pont a sok gyik fasz bunkó ember lovagol a papirokon bakker
az röhely lenne, ha télleg csak ennyibõl állna a physx....

akkor én gyújtanám fel a vga-mat elsõnek...😄

itt papám többrõl van szó kezdésnek gõz, füst, porfelhõk...stb ezek azok amik iszonyat szembetûnõek...
nézd majd meg youtube-on...

kifli
tiszta physx történet? 😄
Solten
Ja, big lol 😊

Saor Alba

berczely
Jaj pont guru-t próbálod visszafelé kioktatni? <#rolleyes><#unalmas><#banplz>

DarkSector
a dark onnan jön, hogy sötét vagy és mindig ez jut eszedbe.
anyi köze van egymáshoz bakekr mielõtt olyanokról oktatsz, amirõl fingod nincs.

nah annyi közük van egymáshoz, hogy egyik nvidián elérhetõ, a másik meg ati-n
és mivel legtöbb játék nv támogatást élvez, ezért addig physx lesz jelen a játékokban

mond neked valamit a dx10.1, nah ez lesz a sorsa ennek is, hacsak nem gondolja úgy az nvidia, hogy ö is használja
addig max egy-két játékban lesz jelen, hogy ne érezzétek magatokat átbaszva
😄

berczely
Hát igen õk a bénák.. én is ezt mondanám <#smile>

Solten
Jol irod, nem kell fanboy-nak lenni. Azonos teljesitmeny olcsobban, tehat Ati. Fiziksz: baromsag lamaknak.

"Hogy ne legyen hiányérzetünk, lemértük a játékot PhysX-szel és anélkül is, illetve AA-val és nélküle. A PhysX jelenléte egyébiránt a játék azon a részén, ahol mi teszteltünk abban nyilvánul meg, hogy a földön fekvõ újságpapírok a verekedés hevében a kis szellõk miatt felkeverednek a levegõbe, és talán Batman köpenye is jobban lengedezik PhysX mellett, de erre már nem esküdnénk meg. Összegezve: nem vesztünk sokat a kikapcsolásával" (PH!)

<#rolleyes>

Saor Alba

mila69en
mert atikák képtelenek egy normális drivert írni a kártyájukhoz😄

mila69en
nincs sok nv logos cucc?😄: ati-t konkrétan eddig kettõt láttam stalker meg a call of pripyat😄 biztos van több is nem tudom:/

Nevetségesek vagytok... az én faszom nagyobb.
berczely
Hát mert ez így van!
Kijön egy erõs ATi kártya... kijön egy gyengébb vagy közel azonos szintû Geforce és nézed a tesztet meg olvasod hogy a geforce-on 20%al gyorsabb az adott játék... miért is amikor a nyers erõ szerint az ATi-n kéne jobban futnia!

DarkSector
de nem ez minden!
pont ez a lényeg. itt nem a physx a lényeg.
hanem hogy kibaszott jó a támogatottsága az nvidiának, és hogy példával éljünk pl: GTA4 elõször az ÖSSZES ati kártyás bedõlt, baszod eleve textúrák nem voltak a játékban.

Haveromnál hiába van 4870-ese baszod sok játék ha elindul, bugos vagy hibákkal lép ki, stb.

érdekes nálam soha semmi gond nincs.

és vajon érdekel az engem hogy nem 150FPS-em van hanem 170?
hán nem ezeket elnézve nem.

gurubefree
Mar ertem honnan jon ez a "DARK" .... <#smile>

Szerinted mi a pocs koze van egymashoz a DX11-nek es a physx-nek . Miert zarja ki az egyik a masikat ... pontosabban a physx a DX11-et .

Nem ertem az eszme futatasod de ezt irjuk a zold hajogra.

Ja ... kulonbb egy DX11 effect mint DX10-en physxed. Szoval tokeletesen felesleges barmilyen gyorsito a kartyak melle DX11-nel mivel amikor a physx-et kezdek fejleszteni a kartyak teljesitmeny talan a 30% volt a mostani kozepkategorias kartyaknak.

kifli
jobb játékok 70%-a? sorold már fel nekem ezeket (physx-es játékok 1 kézen megszámolhatósak) 😄
opencl sdk most lett kész nemrég (frisebb mint a dx11) nvidia logos cucc sem sok van már :/
mila69en
tök jó! ami nem ati az mind csalás😄S:AD: ha nv jobb csal ha nv gyorsabb csal ha nv ügyesebb csal<#idiota>

kifli
a drivercsalós nvidia játékokat ne is említsük 😄
pl 1234.exe néven indítva egyes játékokat sokkal szebb nvidián az árnyék, vagy több a füst (far cry 2) mert ami nagyon leterheli a vgat, azt tiltják driverbõl, és így jobb eredményt érnek el, csaképp a kép lesz csúnyább...
DarkSector
hát ha abból indulunk ki, hogy szerintem ati is elbirná a fizikát, és mégis physx-et használnak a jobb játékoknál 70%-ban
azt hogy amig nvidia logos cumok jönnek te open cl-t annyit fogsz majd látni, mint 1+1

mila69en
majd ha már nem jön több pisixes játék akkor mondhatjuk hogy halott szabvány, addig felesleges😄 most jelent meg a saw batman game nagy nv logóval és pisix logóval😄

DarkSector
nem kell fanboy-nak lenni
hanem választani.

van akinek a kihasználatlan dx11 az überség, meg a gyenge támogatás

van akinek a stabil háttér, és + effectek fontossak.
ennyi

mila69en
ahha nagyon érdekes én ezt nem tapasztalom looolz

kifli
az is tény hogy physx egy halott szabvány, jön az opencl, ami mindenvideókarival kompatibilis, ittis melyik éri meg jobban? physix és csak nv tulajok tudnak játszani (vagy atisok is kis trükkel) vagy mindkettõvel lehet használni, és így sokkal több mindent építhetnek erre az egész fizika dologra
mila69en
vagy te annyira ügyes hogy ne kelljen mutogatni😊 de ha vissza olvasnál, van itt linkelve jó pár😄

gurubefree
<#vigyor> Az ATI-n alapbol van elsimitas .....

allock
hétköznapi embernek teljesen mindegy aki nem ért hozzá, hogy milyen kártya van a gépében, neki nem az a lényeg hogy 1600x1200 felbontásban 16x élsimítással játszon, hanem örül hogy tud játszani egyáltalán akadásmentesen, annyi pénzért

egyedül a top gamereknél jön elõ ez a szint, hogy nem mind1 mit produkál a kártya azonos beállítások mellett stb.

#hhwnd

DarkSector
igen ezért lesz uj vga, most akkor télleg nagy szarban vannak, mert kiadták nemrég az 5xxx-eseket, és õk még nem lépnek, sebaj...majd jönnek a GX300-asok ne aggódj...😄

de ezt jobb akkor majd összemérni, kivesézni...stb.

Solten
"istenem mi lett itt ezzel a topiccal?"

Beirkal ide par nvidia fanboy forrest gump <#smile>

Saor Alba

berczely
Például?
Screenshot topicba járok, magam is elég sok játékot kipróbálok, nézegetem elég sok játék képet megjelenés elõtt, tesztek mellé rakott ingame képeket...
Mondj egy játékot ami szebb Nvidia-n!! (élsimítást leszámítva)

DarkSector
😄
te vicces vagy.
pont nemrég volt, már 1000000modik srác, aki ezzel jött...háf-lájf 2...fizika...
lol
de röhely...a sok agymosás.
baszom 8éve megcsinálták egy kibaszott ronda játékban, hogy 4 deszka ugy dõl ahhogy kell. És ezt ráterhelték a procira...

azt meg NVidia physx, meg oan szarságokra képes csak ezekkel ellentétben már a batmannál, hogy kö-füst elemeket képes kezelni fizika terén. igazad van hol van ez a half life 4-5 deszkájától... istenem mi lett itt ezzel a topiccal?

kifli
hát nvidiának mostanában nem áll úgy a szénája hogy pénzelje is a játékfejlesztõket (válság, drágán elõállítható gpuk, egyes nvidia partnerek leállnak a gtx200-as szériával ugytudom, mert nem éri meg nekik ennyiért eladni, me drága elõállítani, viszont árban meg tartani kell az atit ha el is akarják adni)
mila69en
úgy látom nem érted hogy vannak azok a játékok amik akár tetszik akár nem szebbek jobbak NV kártyán és ezzel nem lehet vita tárgya😄