Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ゾルターン
ez azért van, mert van lehetõség, hogy hybrid be fussanak a kártyák, ebbe nem ástam nagyon bele magamat.
az a 9500gt néhány esetben egy integrált kártya némelyik alaplapon (ezt olvastam)
és ezzel lehet azt is, hogy egy gyengébb vga-t csak fizikára állitanak, és egy vga-t meg többire .... de ez csak egy luxus lehetõség.
alap esetben beteszel monnyuk egy G80-as 8800GT-t, ami tudomásomszerint a legkissebb vga ami támogatja, és a gpu processzorának egy kihasználatlan erõforrását veszi rá hogy bizonyos müveleteket elvégezzen a cpu helyett.
bár ez igy már nem teljessen tudom a folyamatát, de nagy vonalakban ez...
régi Ageia Physx volt, ami önmagában egy pci kártya kellett, késõbb egy szoftver elég volt csak, ha jol tudom és ezt továbbfejlesztették a vga-ra.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Saor Alba
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Saor Alba
5850 only, Vsync on - 14 fps low, 23 fps average, 58 fps high
5850 + 9600GT, Vsync on - 46 fps low, 58 fps average, 60 fps high
I haven't had any problems so far having both Nvidia and ATI cards installed ... using Windows 7 RTM. Btw I put a voltage reducer on the 9600GT's fan and that's cured the noise :-)"
"8800GT and 9600GT should be no problem, since you are not using SLI when the second card is Physx. 5850 + 9600GT should work in anything too but again don't quote me on it because I haven't tried it. As you are not using CF or SLI it should be OK.
You need either XP or Windows 7, I use Windows 7 and haven't tried XP."
Befejeztem a bohockodast en is ... faj a fejem ettol .
ゾルターン
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
full béna single, az hogy szebb, az izlés kérdése...azért össze lehetne nézni printscreen-eken.
de ezt mások mondták, és U3 motoros játékok közt.
amugy nem nagyon lehet egy fps-t egy tps-el összenézni...meghát a stilus is eléggé eltér, de egye fene szebb...nah...call of juarez 2 csak kicsit nehezményeztem hogy nagy tereken nem igazán lehettet mászkálni a sok lezárt részek végett. :S
ゾルターン
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
hiába raknak 2x anniy bizbazt a lapkára, és néz ki szépen egy piso táblázaton, és veszed meg 45ezeré 5770-et azt játékba kapsz 3-4fpst +ba a 33ezres 4870-el szembe... nah ez ugye a jo driver...és ez a baj atinál elsõsorban.
uj 8800-asok, és attól kezdve amik megjelentek mind...😄
látod lehet normálissan is kérdezni.<#eljen>#eljen>
ezt lehet most rosszul fogalmaztam meg.
most ez nem rád értettem sorry
csak azt akartam irni, hogy akkoriban a baa totyikba irogatták, meg egyébb fórumokon.
az természetes, hogy valakinem ez-az nem tetszik.
ezért vannak különbözõ játékok.
de viszont kibaszot szép.
sokan már-már a legszebb U3-as játéknak kiáltották ki.
bár szerintem a gears of war az szebb de mindegy.
uristen...
milan96en irásait is semmibe lehet venni, azt állította hogy tájékozott, de nem úgy néz ki...
Saor Alba
Leirnad hogy melyik nv kartyak tamogatjak a physx-et ???
Szeretnek tobbet tudni errol ......
ゾルターン
All hail the double x!
még most sem érted?
"a physx egy hardveres gyorsitas ami + hardvert igenyel a vga melle"
a saját szöveged el tudod olvasni, vagy csak leirni???
a vga mellé még mien hardware kell szerinted???😄
értem az érzést ezt akkoriban sokan elsírták a topicban, de ezt csak akkor kezdték el mormogni, míg ki nem derült az nvidia extra
elõtte meg mindenki magasztalta a játékot...
nah jolvan...szép mondhatom...😄
de ha csak a balhé kell.
leszarom.
ki az okosabb?
netán te?
miaz hogy:
"En nem latok semmi pluszt az nv oldalan .... a physx egy hardveres gyorsitas ami + hardvert igenyel a vga melle ami nelkul az nv vga egy kaki ."
te télleg ien hülye vagy???? hallod már nem tudok mit mondani erre bazdmeg.
igen igazad van csakhogy ez a hardware maga az nvidia kártya te idiota...😄
jesszusom, te aszitted 1 plusz kártya kell erre az nvphiysx-re vagy mi.
te jobbb ha nem szolsz hozzám, ezekután mire fel nevezed magad okosabbnak???😄DDDDDDDDDD
istenem elmegyek, mert meghülyitesz.
😄DDDDDDDDDDDDDDDD
All hail the double x!
Saor Alba
DarkSector: te meg fejezd abba a marhasagot irkalasat, mar akkor is leegetted magad cimbi, mikor azt allitottad hogy a 8800 GTS 320-addal tobb mint 30 fps-t kaptal a krajziszban (1920*1200+latvanyjavitok) <#hehe>#hehe>
Saor Alba
lol kezdj el játsznai, és mutass fps-eket, ne garfikookat.
te láttad már a ps3 adatait, mégse tudják full kihasználni...istenem és te nyomod nekem hogy nem értem, hogy mirõl beszélek.lol
by darkSector :
"nincs olyan hogy egyértelmûen ati a jobb."
Szinte csak ilyen van .
"de ez nem jelent tényeket, hogy ez rosszabb vagy jobb.
hanem pont ez a lényeg, hogy nem lehet összehasonlitani
mert itt ez a + ott az."
En nem latok semmi pluszt az nv oldalan .... a physx egy hardveres gyorsitas ami + hardvert igenyel a vga melle ami nelkul az nv vga egy kaki .
"de minõségben az nvidia elõnyt élvez egyenlõre és vannak akinek az többet jelent. 😄"<#wilting>#wilting>
Ez a kedvencem ... lassuk csak ... kik is allitanak ossze nv kartyakat .... hmmmmmm . Ugyan azok akik az ATI kartyakat .... akkor mirol is beszelunk .
Ha nem birod a kritikat kedves kollega az meg nem jogosit fel arra hogy GYIKoz masokat ... tanulni soha nem szegyen , foleg okosabbaktol.
ゾルターン
nah ez a minõség, amire céloztam...ez nekem meg néhány embernek többet ér, mint néhány fps.
leszarom ha 100fps helyett 80-al nyomom de legalább többet kapok látványban nah ezt kéne megérteni.
szeretheted az ati-t, de el kéne fogadni, és megérteni hogy van amiben ez nyújt többet...ugye olvasni nem tudtál, vagy nem akartál, akkor nesze nézeges képeket...ez tán eljut hozzád is, mélyebben és megérted ...ha ezekután se, akkor inditsd el atidon ezt a temetõs részt, és nézd össze...