Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gurubefree
Akkor erro ennyit .... nincs is meg az nv elony . Bagoert a 9600GT azt uccu neki .....

ゾルターン

DarkSector
jah így már értem.
ez azért van, mert van lehetõség, hogy hybrid be fussanak a kártyák, ebbe nem ástam nagyon bele magamat.
az a 9500gt néhány esetben egy integrált kártya némelyik alaplapon (ezt olvastam)
és ezzel lehet azt is, hogy egy gyengébb vga-t csak fizikára állitanak, és egy vga-t meg többire .... de ez csak egy luxus lehetõség.
alap esetben beteszel monnyuk egy G80-as 8800GT-t, ami tudomásomszerint a legkissebb vga ami támogatja, és a gpu processzorának egy kihasználatlan erõforrását veszi rá hogy bizonyos müveleteket elvégezzen a cpu helyett.

bár ez igy már nem teljessen tudom a folyamatát, de nagy vonalakban ez...

régi Ageia Physx volt, ami önmagában egy pci kártya kellett, késõbb egy szoftver elég volt csak, ha jol tudom és ezt továbbfejlesztették a vga-ra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Solten
Hahha, jah errol olvastam, par user megoldotta a fiziksz kerdeset atival 😊) Es egy CF lap kell hozza... <#alien>

Saor Alba

mila69en
és ezzel mit is akartál mondani?😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

pxxl
<#idiota><#eplus2>

All hail the double x!

Solten
Hogy jossz ahhoz hogy hazugsagokat allits folyamatosan? 😊 Egyreszt nem mindenki csak te, masreszt irtam hogy Dark-ot mar ismerem... 😊

Saor Alba

gurubefree
"I ran the Batman benchmark with Physx on high, here's some results:

5850 only, Vsync on - 14 fps low, 23 fps average, 58 fps high
5850 + 9600GT, Vsync on - 46 fps low, 58 fps average, 60 fps high

I haven't had any problems so far having both Nvidia and ATI cards installed ... using Windows 7 RTM. Btw I put a voltage reducer on the 9600GT's fan and that's cured the noise :-)"

"8800GT and 9600GT should be no problem, since you are not using SLI when the second card is Physx. 5850 + 9600GT should work in anything too but again don't quote me on it because I haven't tried it. As you are not using CF or SLI it should be OK.

You need either XP or Windows 7, I use Windows 7 and haven't tried XP."

Befejeztem a bohockodast en is ... faj a fejem ettol .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

DarkSector
rendben , én 2 napja neten 45ért láttam legolcsóbban , akkor is van 5ezer eltérés.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

mila69en
aki ezt teszi nem normális azért van😄 ki csinálja ezt?😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

DarkSector
jah fps más motor...
full béna single, az hogy szebb, az izlés kérdése...azért össze lehetne nézni printscreen-eken.
de ezt mások mondták, és U3 motoros játékok közt.
amugy nem nagyon lehet egy fps-t egy tps-el összenézni...meghát a stilus is eléggé eltér, de egye fene szebb...nah...call of juarez 2 csak kicsit nehezményeztem hogy nagy tereken nem igazán lehettet mászkálni a sok lezárt részek végett. :S

gurubefree
Miert van az hogy GTX260-nal(melle) a user 9600GT hasznal physx card-nak ???

Solten
Na, ez meg nagyobb baromsag, csak igy tovabb...

#49536: BB 😊

Saor Alba

mila69en
lassan be kéne fejezned a személyeskedést😊 egyáltalán hogy jössz te ahhoz hogy bárkit is minõsíts? ismerjük mi egymást? folyamatosan hangoztatod, hogy mindenki tudatlan és ostoba de te te milyen okos tájékozott ember vagy vagy😄 számomra már kitöltötted a szegénységi bizonyítványod

kifli
5770-hez nincs driver még(csak beta), ebben a hónapban lesz, am 38e-ért lehet 5770-et venni...
V43 1105
Milenne ha elmennél ebbõl a topiccal, a gusztustalan undormánnyal és fos teljesitménnyel rendelkezõ Nvidia nevû nemibetegségeddel együtt? Kurvára nem hiányzik ide, hogy ez menjen régen nagyon is jó topic volt, mostanság egyre rosszabb 😞

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

kifli
hát tényleg grat egyre jobb (4770 még 4850-tõl is le van maradva 5770 meg 4870-et veri...)
DarkSector
csõ

DarkSector
teljesitményre gondolok...

hiába raknak 2x anniy bizbazt a lapkára, és néz ki szépen egy piso táblázaton, és veszed meg 45ezeré 5770-et azt játékba kapsz 3-4fpst +ba a 33ezres 4870-el szembe... nah ez ugye a jo driver...és ez a baj atinál elsõsorban.

kifli
na én mék tv-zek szevasztok 😄
mila69en
elbasztam! mert 4770=5770😄

Solten
Tajekozott, kb. olyan szinten mint egy 5 eves. <#vigyor5>

Saor Alba

kifli
a játék menettel physx-el is bajvan meg nélküle is...
egy unalmas szar ennyi
allock
ez szebb
Call of Juarez Bound in Blood

#hhwnd

DarkSector
oks
uj 8800-asok, és attól kezdve amik megjelentek mind...😄
látod lehet normálissan is kérdezni.<#eljen>

DarkSector
nah sorry.
ezt lehet most rosszul fogalmaztam meg.
most ez nem rád értettem sorry
csak azt akartam irni, hogy akkoriban a baa totyikba irogatták, meg egyébb fórumokon.

az természetes, hogy valakinem ez-az nem tetszik.
ezért vannak különbözõ játékok.
de viszont kibaszot szép.
sokan már-már a legszebb U3-as játéknak kiáltották ki.
bár szerintem a gears of war az szebb de mindegy.

kifli
a táblázatot azért szurtam be mert azt állítottátok hogyha én aztmondom hogy 8800gts=9800gtx=9800gtx+=gts250 akkor az ugyanaz minthogy 4870=5770
uristen...
milan96en irásait is semmibe lehet venni, azt állította hogy tájékozott, de nem úgy néz ki...
Solten
Lehet megnezted volna nvidiaval es tuzbe josz betmen kopenyetol (de jol lengedezik). Jobban is tetszett volna! <#banplz>

Saor Alba

gurubefree
Elnezest mester .

Leirnad hogy melyik nv kartyak tamogatjak a physx-et ???

Szeretnek tobbet tudni errol ......

pxxl
én sosem magasztaltam. kijött megnéztem fél órát jáccottam, leszdtem. borzalmas játék <#wow3>

All hail the double x!

DarkSector
mi a kérdés?
még most sem érted?
"a physx egy hardveres gyorsitas ami + hardvert igenyel a vga melle"
a saját szöveged el tudod olvasni, vagy csak leirni???

a vga mellé még mien hardware kell szerinted???😄

DarkSector
igazad van nem ati a balek akik kibasznak veletek, hanem a játék szar...nincs már mibe kapaszkodni...😄
értem az érzést ezt akkoriban sokan elsírták a topicban, de ezt csak akkor kezdték el mormogni, míg ki nem derült az nvidia extra
elõtte meg mindenki magasztalta a játékot...
nah jolvan...szép mondhatom...😄

gurubefree
Melyik kartya ???<#wilting>

DarkSector
jah leszarom ... kb annyira néztem meg mint ti ahhogy felfogjátok, amit irok.
de ha csak a balhé kell.

DarkSector
kritikákat?
leszarom.

ki az okosabb?
netán te?

miaz hogy:
"En nem latok semmi pluszt az nv oldalan .... a physx egy hardveres gyorsitas ami + hardvert igenyel a vga melle ami nelkul az nv vga egy kaki ."
te télleg ien hülye vagy???? hallod már nem tudok mit mondani erre bazdmeg.
igen igazad van csakhogy ez a hardware maga az nvidia kártya te idiota...😄
jesszusom, te aszitted 1 plusz kártya kell erre az nvphiysx-re vagy mi.

te jobbb ha nem szolsz hozzám, ezekután mire fel nevezed magad okosabbnak???😄DDDDDDDDDD

istenem elmegyek, mert meghülyitesz.
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

pxxl
ezt mondom én is, meg még 1000 másik ember, de le lettem hurogva. borzalmasan gagyi, vontatott, sötét játék. pasziánszban nagyobb izgalmak vannak...

All hail the double x!

Solten
<#nyes>

Saor Alba

allock
alkoholos állapotban elég sok "blur"-t kapnak a játékok xd

#hhwnd

Solten
Ezt ugy hivjak hogy tablazat. Altalanos iskolai tananyag.

Saor Alba

mila69en
nem! soha sem volt 8800GT-m😄 tesztet elolvastam de nem érdekelt<#vigyor>

Solten
OMG... <#hehe> Na jol van, nalad teljes a tajekozatlansag, es ilyen nulla tudassal allsz le vitatkozni... <#rolleyes> (Dark-on nem lepodunk meg, o mar tobbszor "bizonyitott").

Saor Alba

Solten
Gondolom mikor anno a 8800 GT-t kihoztak "best buy", akkor persze orultel mint majom a farkanak... <#smile>

DarkSector: te meg fejezd abba a marhasagot irkalasat, mar akkor is leegetted magad cimbi, mikor azt allitottad hogy a 8800 GTS 320-addal tobb mint 30 fps-t kaptal a krajziszban (1920*1200+latvanyjavitok) <#hehe>

Saor Alba

DarkSector
persze a grafikonok...😄
lol kezdj el játsznai, és mutass fps-eket, ne garfikookat.
te láttad már a ps3 adatait, mégse tudják full kihasználni...istenem és te nyomod nekem hogy nem értem, hogy mirõl beszélek.lol

kifli
itt nv karija 65-rõl átálltak 55 nm-re oszt ennyi 😄
gurubefree
En felfogom hogy mirol beszelsz ... az a kerdes te tudod e hogy mirol is beszelsz . Szerintem nem .

by darkSector :

"nincs olyan hogy egyértelmûen ati a jobb."

Szinte csak ilyen van .

"de ez nem jelent tényeket, hogy ez rosszabb vagy jobb.
hanem pont ez a lényeg, hogy nem lehet összehasonlitani
mert itt ez a + ott az."

En nem latok semmi pluszt az nv oldalan .... a physx egy hardveres gyorsitas ami + hardvert igenyel a vga melle ami nelkul az nv vga egy kaki .

"de minõségben az nvidia elõnyt élvez egyenlõre és vannak akinek az többet jelent. 😄"<#wilting>

Ez a kedvencem ... lassuk csak ... kik is allitanak ossze nv kartyakat .... hmmmmmm . Ugyan azok akik az ATI kartyakat .... akkor mirol is beszelunk .

Ha nem birod a kritikat kedves kollega az meg nem jogosit fel arra hogy GYIKoz masokat ... tanulni soha nem szegyen , foleg okosabbaktol.

kifli
neméppen, mivel itt van eltérés bõven 😄

lehet összehasonlítgatni 😄

DarkSector
igazad van...ezt elfelejtettem...

mila69en
úgy mondanám hogy 4870+dx11=5770😄

mila69en
ahha te viszont minden megeszel amit egy "szaklap" ír megint csak szarral dobálózol...idézek jó? "Összegezve: nem vesztünk sokat a kikapcsolásával" (PH!)" ala batman, ahha nézd már meg pisixel meg nélküle még, hogy nem atikák? ezt csak neked adagolják be😄SA😄A😄

DarkSector
jo akkor ennyi erõvel mondhatnám, hoyg 4870=5770 stb...stb stb.

DarkSector
hát atisoknak nem szép ezt elhiszem...tuod savanyú a szappan...😄
nah ez a minõség, amire céloztam...ez nekem meg néhány embernek többet ér, mint néhány fps.
leszarom ha 100fps helyett 80-al nyomom de legalább többet kapok látványban nah ezt kéne megérteni.
szeretheted az ati-t, de el kéne fogadni, és megérteni hogy van amiben ez nyújt többet...ugye olvasni nem tudtál, vagy nem akartál, akkor nesze nézeges képeket...ez tán eljut hozzád is, mélyebben és megérted ...ha ezekután se, akkor inditsd el atidon ezt a temetõs részt, és nézd össze...