Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Szent atyaúristen?! Elmegyek "kicsit" DragonAge-ezni és csináltok kétszázsok hzsz.-t a semmirõl?!?!? Brutális! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ranGer2
Neked pedig gondolom... ATi-d van 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
Azért Nvidia "DZSÍÍFOOORSZ!!!" mert azt szeretnék, ilyen 1xû nameg(Nem bízok az ATI-k ban..) 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

kifli
jah 5 rugóval drágább mint 4870, de ez dx11-es meg a fogyasztást is nézd meg, 1 év alat többet spórolsz a áramon mint a külömbözet, plusz ez a kari jóval jobb lesz min 4870 új driverekkel stb
mila69en
"Legalabb addig se terjeszted a tomenytelen ostobasagot..." minek tenném arra konkrétan itt vagy te😄<#worship>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Solten
Halisten <#worship> Ne feledd a read-only uzemmodot, olvass inkabb sokat rad fer (nehez lesz behoznod kb. 5 ev lemaradast de probald meg). Legalabb addig se terjeszted a tomenytelen ostobasagot... <#wink>

Jo fej leszek, kis segitseg elindulaskent: prohardver, guru3d, techpowerup.

Saor Alba

mila69en
hejj na akkor egy a gondolat menetünk😊 majd ha megértél arra a szintre, hogy vita partnerem legyél! jelentkezz, addig mostantól hanyagollak😄 mivel a tudásod még a békafeneke alatt van, persze ez a magabiztosság figyelemre méltó de nem értékelhetõ<#integet2>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Solten
Nem-nem, ott nem civakodok, csak itt sullyedek le a szintedre. Illetve a jovoben mar nem fogok, mert szot se erdemelsz (ma meg elszorakoztam veled), ertelmes vitahoz tudas is szuksegeltetik, annak meg eros hianyaban szenvedsz... <#wave>

Saor Alba

mila69en
jaa dx11 dx10 ez felett el siklottam, mivel tesztelték? nem találtam ilyen tesztet sehol mindenhol csak dx10

mila69en
ferdíteni te szoktál ezt már mondtam😊
nem hagyod hogy ott is ezt mûveljem mint itt? ja hogy te az itteni civakodásba részt sem vettél?-.- kezdelek szánni
ha<#felkialtas> járna érte neked is ki lehetett volna osztani jópárat😄

Solten
Mar megint ferditesz (ez a szokasod?). Azt nem hagynam hogy ezt muveld ott is, az evidens, grebber tobbnyire csak a flem kedveert irogat be, kulturalt hsz-eit soha nem torlom. Szoval ez cseszi a csorodet hogy ott nem flemelhetsz szabadon, ne is gyere oda... <#vigyor> Amikert egyebkent <#felkialtas>-ok jarnak, en csak torlom, mit hisztizel... <#smile>

Saor Alba

gurubefree
Akkor elmondom meg1x ...... azonos beallitasokkal 1920x1200 x16 x8 a HD5770 eseten DX11 a HD4890 eseten DX10 : a HD5770 gyorsabb .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

mila69en
nézegettem dx10 teszteket azért az túlzás hogy 4890-et hozza😄 inkább a 4870-et😊

mila69en
egyenlõre még ez egy szabad fórum😊 majd én azt eldöntöm hogy hova írok hova nem😊 oda is csak azért nem irkálok mert te vagy ott a HG megfigyeltem már ott is az istent játszod valaki olyat ír ami nem nyeri el a tetszésed azt kapásból törlöd negatív kritikákat kapásból törlöd grebber megjelenik ott a hsz eit sorra törlöd feleslegesen nem koptatom az ujjaim lassan oda kéne figyelniük a a modiknak a HG-k viselkedésére és visszaéléseikre hg jogokkal<#wave>

gurubefree
A HD5770 DX11 alatt egy kozepkategorias kartyanak megfelelo szintet hoz es gyorsabb mint a HD4890 azonos beallitasokkal DX10 alatt ... azert ezt nem mondanam rossznak .

Az emlitett PhysX-re hivatalosan bejelentett game-ek egyike sem lesz DX11-es ??? Nagyon valoszinu hogy igen lesz DX11 ugyan is az uj nv kartyak is tamogatjak a DX11-et es PhysX tamogatas nem zarja ki a DX11 tamogatasat. Kerdes az hogy a PhysX eleg e ahoz DX11 alatt az nv-nek hogy tobbet nyujtson mint egy HD5870 ...... nem hinnem .

Solten
"rendszeresen olvasom az ati topikot is csak éppen nincs mondani valóm"

Itt is megorizhetned ezt a jo szokasod (read-only uzemmod), nem lenne szegenyebb a vilag... <#eljen> <#smile>

Saor Alba

mila69en
ismét csak javasolni tudom, kérem keressen fel egy szemészetet😊

mila69en
rendszeresen olvasom az ati topikot is csak éppen nincs mondani valóm😄
HD5770 lehet hogy jó meg gyors meg dx11 bár érdekelne, hogy is teljesít dx11 alatt? mert van egy gondolatom, hogy szarul😄 aztán lehet tévedek tesztet még nem láttam róla csak dx10-es játékokkal

egy okos gondolat idézve a ph-ról itt látszik a fanboymentes hozzá állás😊

"A legokosabb az lenne ha megkérdezné a fiát, hogy az alábbi játékok közül melyikkel szeretne játszani. Két csoportra osztottam, hogy melyikhez mi illik.

Radeon HD 5770:
DirectX 10.1: Tom Clancy's H.A.W.X., Far Cry 2, Stormrise, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, Assassin's Creed (patch nélkül)
DirectX 11: BattleForge (patchcsel)
DirectX 11-re hivatalosan bejelentve: Dirt 2, Alien vs. Predator, S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat, Lord of the Rings Online, Dungeons and Dragons Online: Eberron Unlimited, Genghis Khan MMO

GeForce GTX 260:
GeForce PhysX: Batman: Arkham Asylum, Darkest of Days, Sacred 2: Fallen Angel (patchcsel), Mirror's Edge, Cryostasis, Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2, Warmonger - Operation: Downtown Destruction, Crazy Machines II, Unreal Tournament 3 (csak plusz effektek három pályán)
PhysX-re hivatalosan bejelentve: Metal Knight Zero, Nurien, Star Tales, Shattered Horizon, U-Wars, Dark Void, Metro 2033"

Solten
Klassz lenne, akkor ugye megnezhetem cimbi, betmen kopenyet?? <#eljen> <#vigyor> <#vigyor>

Saor Alba

gurubefree
Szerintem hivd fel Herri Portert ... ugy is valami nagyot kell varazsolni az nv-nek .

Veszek valami hasznalt 8800GT ( G92-est ) nem tobb £25-nal es kiprobalom.

gurubefree
Alairom sok fa...g hangzott el az utolso x hsz.-ben.

Amit latni lehet :

teljesitmeny mutatok ( tesztek , user beszamolok ... akar az ATI topikban is olvashatsz amit szerintem meg is tettel ez elott )

- 40nm : kevesebb fogyasztas
- DX11 tamogatas
- GPU arhitectura ..... bizinyos modelnel megduplaztak a stream unitok
szamat!!! 1 GPU teljesitmenye esetekben meghaladja a elozo generacios 2 GPU-s megoldasok teljesitmenyet .

- Kozepkategoriaban a jo teljesitmeny ( lsd: HD5770 ) alacsony fogyasztas. 2 HD5770 hozza a HD4870x2 teljesitmenyet .

Kepes lesz az nv ekkora lepesre amikor GTX2xx-el is csak arcsokkentessel tudott lepest tartani az ATI-val . Mi fogja felvenni a versenyt 1 HD5870-el vagy ne is menjunk messzire eleg oda a HD5850 .

mila69en
egyébként hogy is van eza pisix stroi atival? mivel CF-es az alaplapom berakom a 9600gt kártyám az ati mellé telepítem csak a pisix drivert, és úgy csinálok mint uri geller azt mondom múkodj és múkodik? vagy kell valamit mahinálni?😄

mila69en
mint írtam már nem is olyan rég csak itt annyi fröcsögés volt már!😄 semmi bajom vele csak nem temetem az nv-t ennyi, és ahol hülyeséget látok felvillanni ott nekem is ott a helyem😄 amúgy ez az egész civakodás egy atis oldalról beszóló az nvfos-al kezdõdött ez már elég indok a fröcsögésre😊

allock
lehet, vmi bajond van az atiddal, aztán átközöl minden atit :d
neked valami sufnituning kártya kell amely az ATI/Nvidia ötvözésébõl jönne létre :d

#hhwnd

mila69en
de én tudatlan vagyok és tájékozatlan😄 pedig ati-m van<#idiota> akkor én vagyok a fekete bárány?

mila69en
lehet hogy jobban teljesítenek csak ezzel egy baj van, mégpedig dx10.1-es játék sem sok van😄

gurubefree
<#eljen>

gurubefree
Mikor beszelt az nv a DX10.1 jo oldalarol ???? Ahol lehetett eltuntettek mert az vga-i nem tamogattak bar lathatoan az azt tamogato vga-k jobb teljesitmenyt hoztak DX10.1 alatt mint DX10 alatt.

allock
aki okos atit vesz, mert az ati halad a korral, az nv meg leragadt a múltban messze az atitól 😊

#hhwnd

mila69en
nem igaz hogy segítségre van szüksége egy ilyen nagy tudású egyénnek mint te😄

Solten
Csodas, es elarulnad hogy ez hogy a feszkes fenebe jon a mondandomhoz?? <#vigyor>

Saor Alba

mila69en
halálra van ítélve és a halott szabvány, között lehet csak én kis tudatlan érzem a különbséget?

mila69en
miért tették sutyiba gt220 várható volt várható volt az nv dx10.1 is bár sokáig meg voltak nélküle is😄
ahogy várható az nv dx11-is, nincs itt semmi hókuszpókusz

Solten
a #49567-ban irt baromsagodra ment (kicsit felreerthetoen fogalmaztal v. en ertettem felre), nem allitotta senki hogy lesz@rnak mert zart szabvany, hanem halalra van itelve mert zart szabvany es csak az Nvidia all mogotte (kenytelen mogotte allni mert ellenkezo esetben csak a lama fanboyok vennenek/vesznek nvidia kartyat a pisix miatt vagy mar ok sem). Ami edeskeves. Foleg az Intellel szemben.

Saor Alba

mila69en
te ne akard már megmondani mi aza zárt szabvány😄 ja hogy én nem vettem észre hogy ati kártyámon nincs pisix? nem lehetsz ennyire homályos

gurubefree

Na rendben ...

Fel tud valamit is mutatni az nv oldalan hogy viselkedik a Physx DX11 alatt. Az nv kenytelen lesz lepni a DX11 fele mert a jatekipar is azt teszi . Semmi teny nem igazolja azt hogy DX11 alatt van valami erdemi elonye a Physx hasznalatanak ugyan is nincs olyan nv kartya ami tamogatna a DX11-et . De lassan lesz ... lassan .
Ha nem lep az nv a DX11 iranyaban a Physx-el az egyenlo a lassu halallal mert ez a jovo nem DX10-en Physx vakitasok ....

A masik ... belepo szinten miert valtott az nv DX10.1-re ???? Csak ugy sutyiba .... nem hiszem hogy azert mert ne lenne ertelme.

Solten
A zart szabvany itt azt jelenti hogy csakis nvidia hardverrel mukodik te eszleny. Persze ha az nvidia kicsit megtamogatja penzzel a fejlesztocsapatot, mindjart lesz pisix tamogatas is.

Zart szabvanyok elpatkolnak ha nem egy komoly tokeeros ceg all mogotte, es/vagy vele szemben all egy tokeerosebb. Lasd Toshiba HD DVD vs Sony Blu Ray. Kedvenc nvidiad azert van sz@rban mert az Intele a Havok Physics, ezt tamogatjak az Atik, valamint az AMD kartyai tobb NYILT szabvanyt is tamogatnak vagy fognak tamogatni (az AMD+nyilt szabvanyokrol volt cikk ugye a toled idegen PH-n, de ha tudsz angolul, kulfoldi oldalakon is olvashattad/olvashatod).

Saor Alba

mila69en
te most komolyan mióta szajkózzátok már hogy a pisix zárt szabvány ezért leszarják, tények nem ezt mutatják😊 mult hónapban is kapásból 2-3 játék jött pisixel

mila69en
mint már mondtam hagyjuk már a stalkert😊 ha aza dx11 ereje akkor kell a halálnak😄 igazi dx11 powerságot mutass már nekem pliz

pxxl
hányszor kell leírni hogy VAN DX11? <#wow3> és hányszor kell leírni hogy a pisix egy zárt szabvány, és nem fognak rá építeni, mert van vagy 3 másik fizikát "eljátszó" nyílt és INGYENES lehetõség <#nemtudom> DX11es játék meg már kb most van annyi mint pisixes

All hail the double x!

gurubefree
Hogy hogy nincs ?? Alapbol benne a W7-ben ... ott a S.T.A.L.K.E.R .
Ti meg csak a guano-val jottok .

mila69en
pisix játszható értékelhetõ van létezik játékok használják! dx11 egyenlõre sehol semmi megint egy olyan dolgot hozol fel amit nem tartok ésszerûnek😊

mila69en
érdekes az írásom csak egy elvakult ati fanboy szemében kapitális baromság, vajon miért? és akkor jön a hittérítés és a szokásos atiokostojások mert õk jobban tudják mindenkinél😊 ez mindig is így volt így is marad de kérlek idézz melyik a kapitális baromság érvekkel alá támasztava!😄 de ne azzal hogy olvad már el ezt a cikket meg tudatlan vagy hanem valami ép ész érvekkel ha tudsz ilyet!😄

gurubefree
DX11-hez meg ATI .... de fejezzuk mar ezt be pls .....

darkSector :

"nah ez lenne a legjobb, egy alaplap ahol ati+nvidia bemegy egyszerre.."

Ez csak egy PCI-ex fogalat kerdese , mivel az nv kartya alakalmazhato Physx gyorsitokent ( amihez van kulon driver ... de ha nem javits ki ).

Solten
Lehet hogy igazad van, szemelyeskedtem oke. Azonban nezz vissza mennyi kapitalis baromsagot irtal, hiteltelen vagy, tajekozatlan, nekem ne higgy, nem kell, nem erdekel. Olvass utana, kerdezz meg mast, guglizd ki, stb.. <#eljen> <#smile>

"Nv kell pisixhez? tiszta szégyen😄" Tiszta szegyen, ez is az nv hibaja, de tudhatnad ha kicsit is olvasnal barmifele temaval foglalkozo irast 😊 Mondjuk mar gyengebbek kedveert tobben is irtak hogy ZART SZABVANY.

Saor Alba

mila69en
ha szerinted csak a köpeny mozgásának a realitása a különbség akkor szerintem nyisd ki jobban a szemed

mila69en
hát hol marad a nagy ati spórolás?<#idiota> Nv kell pisixhez? tiszta szégyen😄

Solten
Akit erdekel betmen minel realisabb kopennye, uccu neki <#eljen> <#smile>

Saor Alba

DarkSector
nah ez lenne a legjobb, egy alaplap ahol ati+nvidia bemegy egyszerre..

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

mila69en
mondom személyeskedést fejezd be aki hazudozik folyamatosan az te vagy ha olyan érvet kapsz hogy be kéne látnod nincs igazad, tereled a szót vagy hirtelen témát váltasz, és elõ rukkolsz azzal hogy milyen tudatlan a másik és te milyen észkombájn vagy, csak azért, hogy én is személyeskedjek kicsit, ennyi volt téged kiismerni nem több😄