Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
az már 7e, nekem 5 max 6e-em van rá, az hogy a hyper tx2-vel pl 4ghz-re lehet húzni az e8400-at, az pl nekemteljesen elég, ha azt írják ez is olyan kaliberû mint az. Én max úgyis 3,6ghz-n használom a procit, annak bûven elég, azt írják quaddal is megbírkozik (bár úgytünik mégem lesz mostanában q9550-em)
Solten
212 plus, azon legalabb 12-es venti van, minden tesztoldal elismeroen nyilatkozott rola.

Saor Alba

kifli
vélemények egész jók róla, ebbe az árba meg belefér még valami jó kis venti is esetleg
pl rátolok egy ILYET ha zavar, és még mindig olcsóbban jöttem ki a dologból, e8500 prime 95-alatt 40 fokon tart, az elég jó
Solten
"nagyon halk, 2 golyós csapágyas, 9.2cm-es xy ventivel"

Nagyon halk, hogyne... <#vigyor>

Saor Alba

Solten
Cso. Konkretan ird le, mi kell, mennyiert. Mennyi a max keretosszeg. Minden gyorsan elavul.

Saor Alba

kifli
ERRÕL a coolerrõl mi a véleményetek?
Ravkin
Sziasztok !

Segítség kellene mien gépet érdemes venni most, mert a mostani hardverekben nem vagyok annyira otthon.

A lényeg hogy játékra kellene, ígyhát inkább 3 dolog meghatárózó, a proci, a memória és ami a legfontosabb a videókártya.

Elõször dual coban gondolkodtam, de az lehet hogy gyorsan elavulna ezért jobban megérné a quad, a core i7 jelenleg még elég drága, ezért az érdekelne leginkább hogy mennyi + teljesítményt tudok elérni ha pl 3ghzs dual core helyett vennék egy 3gz quadot, vagy ez inkább csak ráfizetés lenne.

Vagy érdemes lenne e inkább egy amd procit vennem és az így megsprórolt pénzt a videokarira fordítanom.

Windows 7

Solten
#49778 vagy: link, de inkabb: link

Saor Alba

psg5
Az is lehet megoldás, ha utána már nincs amitõl feltöltõdsz.

F.K.T.

psg5
Na egy értelmes hozzászólás.
Kösz.
Valóban szerintem is elég ha pamut cuccot viselünk, valamint nem törölgetjük szerelés közben a kezünket polieszter törlõrongyba.
De láttam már aki ilyen hasonló karkötõt vagy kesztyût is használt.
Amúgy csak kíváncsi voltam ki hogy csinálja.

F.K.T.

allock
elvileg elég ha a kezedet végig húzod a gépház tetején

#hhwnd

Solten
Antisztatikus kesztyu, csuklopant... <#zavart1>

Egyszerubb ha nem viselsz muszalas ruhadarabot szereles kozben es nem lesz semmi geb@sz.

Saor Alba

psg5
Hát mondjuk azért az új lapraidiátorokon lehet keresgetni festetlen területet😊

F.K.T.

psg5
igen esd , de a hozzászólásokból leszûrve jobb hogy nem azzal keztdem, hogy ki milyen ESD eszközt használ...

F.K.T.

mellesleg van ennek böcsületes neve, ESD ...
jellemzõje tud lenni hogy ha nem hirtelen öl , akkor lassan (de biztosan) ......

fûtötestet kell fogni , csak nemmindegy hogy hol fogod meg, ott fogod ahol nincs rajta festék / zománc.

psg5
Még nem volt olyan tapasztalatotok, hogy kiszáltál a kocsiból és hozzáértél a kocsiajtóhoz az pedig "megcsípett"?
Tulajdonképpen, pont úgy ahogy említed, hogy családtagod benyúlt a gépbe porolóval.
Nos ha te vagy "feltõltõdve" úgyanazt tudod elérni, mint a poroló...
Nos erre gondolok.
Hogy vezetitek le a statikusságot?
Bár látom lassan ez költõi kérdés lesz csupán...

F.K.T.

Hi!
xfx gtx 295 mellé milyen proci kell?
Mit vegyek hozzá,hogy rendesen meghajtsa?? Amd vagy Intel?
AMD Phenom 2 965 X4 BOX Black ,vagy Intel Core i7 Quad
I7-920 2.66GHz BOX hoz ki többet az xfx tgt 295-öt?
Mennyi ram?
allock
nem tudom mire vagy kíváncsi
de ha jót akarsz porolóval nem nyõlsz a gépbe mert feltölt mindent alkatrészt statikusan és meg is ég tõle a cucc
személyesen tapasztaltam casládtagom jóvoltából, kuka lett a táp, proci, vinyó, alaplap 😄DDDDD

#hhwnd

mila69en
<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

psg5
Bocs, azért mert te nem így csinálod még nem biztos, hogy marhaság...
Akkor várok hátha valaki más tart, ilyen biztonságtechnikai "elõírást".

F.K.T.

Ez kibaszott nagy baromság szvsz. Legalább 10 gépet összeraktam már,szõnyegen,járólapon,pulcsiban,nagykabátban(!!!),papucsban...

Mondanom sem kell,semminek-semmi baja.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

psg5
Ja hogy ez újdonság?
Tudod pl a memória tüskéihez,cpu tüskéhez stb ha "fel vagy töltõdve" (tudod statikusan, mondjuk kötött pulcsi volt rajtad) és hozzáérsz, nos akkor vehetsz másik memóriát.
Fizika kimaradt?

F.K.T.

mila69en
én nekem az egyik ujjam folyamatosan a konnektorba van, és oda vezetem be statikusságot <#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Hogy micsinász? <#wilting>

psg5
Üdv!
Nem találtam erre a kérdésre topikot.
Mikor gépet szereltek, hogy földelitek magatokat?
Vagyis hogyan vezetitek el a statikusságot, hogy ne tegyetek kárt az alkatrészekben?
Ki, hogyan csinálja?

F.K.T.

kifli
5-6e körül milyen procihûtõket ajánlotok? a lényeg hogy halk legyen. e8400-ra lesz (megállt a vízhûtés pumpája 😞 )
dragon11
Elbukta a tip-mixét.. hagyd már szegényt.xD

Solten
Hol van ilyenkor Maszka...? <#rolleyes> <#zavart1> Na, szoval neki volt ilyen tapja, vagy haverja vette, mittudomen`, Teapo kondi van a Superbhez is, ne para (link). A kepek sajnos eltuntek.

Saor Alba

Érdemes megnézni a kapacitásproblémákról szóló cikket. A gigabyte 460 is érintve van a kondipukkban (fsp belsõvel). Az fsp everesthez viszont teapo kondi van, az oké. Most jelentek meg az FSP Bluestorm PRO-k és Bronze-ok 350-500W-ig, tehát valszeg egy újabb siker széria elé nézünk itt a cikk
brááccs <#nyes>

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Solten
Nem, ha felajanlod neki a tested... <#hehe>

Saor Alba

Nekem teljesen ingyen átvette a kuka a szénnéégett Codegenemet! <#hehe>

mila69en
11-ért eladtam a cx-et és 7k+1k postáért vettem a csif450-et, és még a csomagolás is tuti volt<#vigyor2> a fennmaradót elsöröztem<#alien2>

Csomagolási hibás volt,8k-ért bestbuy volt! <#eplus2>

mila69en
<#eljen>

Igen,Chieftec 450-esre cseréltem.

mila69en
codegányt cseréltem én is CX-re azt meg chieftekre😄DD.... de chieftekre cserélted te is? amúgy lool mert sokszor ténleg engem is meg zavar és meg kell néznem, hogy tényleg pörög e táp ventije<#idiota>

Ja igen,tényleg...te voltál az! 😊

Én egy Codegenrõl váltottam.....mondanom sem kell,hogy a kettõt semmilyen téren összehasonlítani sem szabad. Mikor kicseréltem és bekapcsoltam a gépet,azthittem valami kábelt rossz helyre tettem és nem megy a gép,mert olyan halk lett.<#zavart1>

mila69en
ezt nem mondanám😊

mila69en
de nem ám cx helyett inkább VX vagy HX... amúgy én voltam😊 chieftek azóta is hangtalan és tökéletes!<#worship>

<#nemtudom>

Nem ezt írtad, de nem kötözködöm 😊
Azt mondod féláron adja a procit, csak a csilingelõ hangocskám hallatán?

Azt írtam : beszélj vele.
ott néztem:
CPU AM3 Phenom2 X4 945 BOX Black 3 év gar: 37.990,-

Bocs ez lemaradt: Chieftec tápok ebben a kategóriában fejeltõsek.
Nem ájult el senki. Ezek az ajánlottak: Corsair CX400, FSP Everest 400W, Arctic Cooling Fusion 550R, Enermax PRO82+ 425W (legjobb minõségû és a leghalkabb is).
Gianninál érdeklõdj.
a CX400-tól sem kell elájulni.....hangos mint az állat. Nem is olyan rég már nem tudom ki,de itt panaszkodott,hogy milyen szar és lecserélte egy 450-es Chieftec-re (nekem is az van) Nagyon halk ez a táp!