Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
pl rátolok egy ILYET ha zavar, és még mindig olcsóbban jöttem ki a dologból, e8500 prime 95-alatt 40 fokon tart, az elég jó
Nagyon halk, hogyne... <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
Saor Alba
Segítség kellene mien gépet érdemes venni most, mert a mostani hardverekben nem vagyok annyira otthon.
A lényeg hogy játékra kellene, ígyhát inkább 3 dolog meghatárózó, a proci, a memória és ami a legfontosabb a videókártya.
Elõször dual coban gondolkodtam, de az lehet hogy gyorsan elavulna ezért jobban megérné a quad, a core i7 jelenleg még elég drága, ezért az érdekelne leginkább hogy mennyi + teljesítményt tudok elérni ha pl 3ghzs dual core helyett vennék egy 3gz quadot, vagy ez inkább csak ráfizetés lenne.
Vagy érdemes lenne e inkább egy amd procit vennem és az így megsprórolt pénzt a videokarira fordítanom.
Windows 7
Kösz.
Valóban szerintem is elég ha pamut cuccot viselünk, valamint nem törölgetjük szerelés közben a kezünket polieszter törlõrongyba.
De láttam már aki ilyen hasonló karkötõt vagy kesztyût is használt.
Amúgy csak kíváncsi voltam ki hogy csinálja.
F.K.T.
Egyszerubb ha nem viselsz muszalas ruhadarabot szereles kozben es nem lesz semmi geb@sz.
Saor Alba
F.K.T.
jellemzõje tud lenni hogy ha nem hirtelen öl , akkor lassan (de biztosan) ......
Tulajdonképpen, pont úgy ahogy említed, hogy családtagod benyúlt a gépbe porolóval.
Nos ha te vagy "feltõltõdve" úgyanazt tudod elérni, mint a poroló...
Nos erre gondolok.
Hogy vezetitek le a statikusságot?
Bár látom lassan ez költõi kérdés lesz csupán...
F.K.T.
xfx gtx 295 mellé milyen proci kell?
Mit vegyek hozzá,hogy rendesen meghajtsa?? Amd vagy Intel?
AMD Phenom 2 965 X4 BOX Black ,vagy Intel Core i7 Quad
I7-920 2.66GHz BOX hoz ki többet az xfx tgt 295-öt?
Mennyi ram?
de ha jót akarsz porolóval nem nyõlsz a gépbe mert feltölt mindent alkatrészt statikusan és meg is ég tõle a cucc
személyesen tapasztaltam casládtagom jóvoltából, kuka lett a táp, proci, vinyó, alaplap 😄DDDDD
#hhwnd
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Akkor várok hátha valaki más tart, ilyen biztonságtechnikai "elõírást".
F.K.T.
Mondanom sem kell,semminek-semmi baja.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Tudod pl a memória tüskéihez,cpu tüskéhez stb ha "fel vagy töltõdve" (tudod statikusan, mondjuk kötött pulcsi volt rajtad) és hozzáérsz, nos akkor vehetsz másik memóriát.
Fizika kimaradt?
F.K.T.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nem találtam erre a kérdésre topikot.
Mikor gépet szereltek, hogy földelitek magatokat?
Vagyis hogyan vezetitek el a statikusságot, hogy ne tegyetek kárt az alkatrészekben?
Ki, hogyan csinálja?
F.K.T.
Saor Alba
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Én egy Codegenrõl váltottam.....mondanom sem kell,hogy a kettõt semmilyen téren összehasonlítani sem szabad. Mikor kicseréltem és bekapcsoltam a gépet,azthittem valami kábelt rossz helyre tettem és nem megy a gép,mert olyan halk lett.<#zavart1>#zavart1>
Azt mondod féláron adja a procit, csak a csilingelõ hangocskám hallatán?
CPU AM3 Phenom2 X4 945 BOX Black 3 év gar: 37.990,-