Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Haveromnak 100kért kellene gép.DVD író, monitor, bill, egér kívûl minden kell.
KB netto 70-80(nagyon max 100 netto)-am van ra ház/táp nemkell.Köszi elõre is.Jah és inkább Amd/Nvidia párti vagyok Intel asszem drágább is.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De való igaz. Talán felesleges a 400/450 watt felé menni.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Egyébként nem csak a watt számít, hanem az amper is (12V-os ágon persze).<#rolleyes>#rolleyes>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Lecserélem a processzort és a VGA-t a gépemben. A tervezett új alkatrészek:
processzor: AMD Phenom II X4 965 BE
vga: Asus ENGTX285/HTDI/1GD3 MATRIX
Ezekhez már új táp is kellene, az lenne a kérdésem, hogy a CORSAIR HX PSU-650HX Modular táp elegendõ-e vagy inkább 750wattost kellene néznem?
Jó-e a Corsair vagy van jobb (árban, hangban) alternatíva?
Elõre is köszönöm a segítségeteket, válaszokat.
bár a DHL az jónak számít ilyen téren
eddig kb 6 futárszolgálattól mindig minden ideért
1 cégnél elõfordult, hogy olajosan kaptam meg a csomagot (bent figyelt a futárszolgálatos kocsiban egy autó hátsó hídja és abból folyt ki)<#idiota>#idiota>
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
a Hong Kong Post is szállított Kínából
mindegyiket a magyar posta hozta házhoz 😛
eddig nem volt baj velük, csak néha lassúak
remélem így is marad
havernak is húzták le seinheiser fülesét, mondjuk azt 1 héten belûl ki is fizették hálistennek
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Saor Alba
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
bizony megbízhatóbb 1 év alatt két jegyzõkönyvet tudnék beszkennelni hogy elhagyták a csomagom😊 féléved viaskodtam velük mire szándékoztak kifizetni<#levele>#levele>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Saor Alba
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Én mondtam, hogy semmilyen más táp nem érdekel csak a Corsair HX520. Ekkor még nem érdekelt mennyi ideig van bent, mert eladtam a gépemet tehát csak a polcon állt volna. Ezért sem rohantam 20-25nap elteltével panaszkodni. Viszont 3 hónap után már bekattantam...
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
csak biztosítás és utánvétel nélkül
http://posta.hu/csomag/csomag_belfoldre/belfoldi_postacsomag
és 10 emberbõl csak 1 küldi vissza
2400ftx10 az 24000ft
a futárszolgálat szerzõdésben van az iponnal így 1 küldés kb 1000ft szerintem
14000-aki visszaküldi 1 ember -2000Ft kb
kapásból 12eft haszon csak a csomagküldésen
az MPL Posta futásszolgálata 10kg-ig szól 930Ft posta.hu
egy gép kb 4-5kg
szépen leakasztanak a géptesztelésre +1800Ft-ot<#idiota>#idiota>
ami hogyha hibás lenne akkor is az õ bajuk
és ezt még a kedves vevõvel meg is fizettetik
lol
a futárra meg 2400ft-ot
1 sima futárszolgálat kb 1300ft max (posta mpl futárszolgálat 930Ft)
már ezen meggazdagodnak ezek
inkább elõre kel gondolkodni
kerülni kell a szar cégeket akik tesznek a vevõre
szintem mindenhol ez megy Magyarországon
aki meg van elégedve, lehet át van vágva rendesen
(persze a szolgáltatás csak akkor van ha alapból futárral rendeled, ami 2500ft súlytól és távtól függetlenül)
én ajánlom ( 1 vélemény)
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Az itteni boltok meg drágábbak...(sokkal)
Namost ez a törekedni kell arra ez kicsit szivatós, mert akkor mondhatják fél évég hogy õk nagyon törekednek, de nem megy. Az egy hónap az a határ, amikor már a bíróság is neked ad igazat, és vissza kell fizetniük, vagy csere. Én a videókarim esetében, 20 nap után írtam emailt, hogy mi lesz. Jött a hülye válasz hogy még adminisztráció stb, 25 nap után újabb email, melyben a pénzvisszafizetést, vagy a kártya cseréjét kértem, felajánlottak cserét (persze nem olyat ami nekem tetszett volna) Akkor írtam nekik egy emailt, hogy elállnék a szerzõdéstõl a polgárjogi törvénykönyv mitomén hanyadik pontjára hivatkozva. Másnap lehetett menni a pénzért...
Meg nem igazából hallottam olyanról, hogy hajnali fél 1-kor kapok választ a kérdésemre egy IPON-ostól, ami miatt még tudtam változtatni a rendelésemen😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Közben meg rendelhetõ volt náluk... Ezt megjegyeztem nekik, hogy pedig én láttam a webshopban. Erre az volt a válaszuk, hogy akkor miért nem rendeltem meg. Mondom anyád... ez nem az én dolgom lenne. Persze ekkor már nem volt náluk. Felajánlotta, hogy valami gagyi 600W-osra kicseréli, hülyének akart nézni. (mellesleg vagy 8-10k-val olcsóbb tápot, akart rám sózni)Vigyázni kell velük!
Weboldaluk neha hulyeseget ir valoban, mint alt.ban a webshopok tobbsege. Ezert okos ember a gyartoi honlaprol tajekozodik.
"a kép nem valós"
Igen, ez is bena, de ezt oda is irjak a kep ala (valosagtol eltero lehet.. bla bla)
"és 2éve 1500ft-os átalakítót + 2400ft-ért akartak postázni"
Ennyi a futarszolgalat dija, termektol, darabszamtol fuggetlenul, ezt is odairjak.
Saor Alba