Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
Hát vegyen egyet.

Sziasztok!
Haveromnak 100kért kellene gép.DVD író, monitor, bill, egér kívûl minden kell.

Köszönöm a tanácsokat, a GTX285 nem túl takarékos, azért gondoltam nagyobb (650W)tápra, a Corsair PSU kalkulátorával is ez látszik jó megoldásnak. Ráadásul ki tudja mi lesz 2-3 év múlva, nem árt ha van egy kis tartalék.
Sziasztok 6 éve vettem gépet kb, most cserélném de azóta nemfoglalkoztam semmit a számitástechnikával(ezzel arra célzok hogy 0szinten vagyok képben a mai dolgokkal 1mag/2mag/3mag stb nálam 1 re megy) max wowoztam.Szóval 1 olyan gép kellene nekem amin lehet a mostani játékokkal is tolni ( meg még 1-2 évig jó közepes grafikán ) jól viszi a hd filmeket és kb ennyi lenne az elvárás..
KB netto 70-80(nagyon max 100 netto)-am van ra ház/táp nemkell.Köszi elõre is.Jah és inkább Amd/Nvidia párti vagyok Intel asszem drágább is.

Sir Quno Jedi
Igazad van, még a mikrosütõt is rádughatnám vaze! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

trident
Corsair vx450, FSP tápok-itt találsz több félét is, a "mezei", blue storm szériát, modulárist is kedvezõ áron.
De való igaz. Talán felesleges a 400/450 watt felé menni.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Próbáld ki Quaddal és két 5870-nel. <#eplus2>
Egyébként nem csak a watt számít, hanem az amper is (12V-os ágon persze).<#rolleyes>

Sir Quno Jedi
Hehe, 450-es Chieftec táppal vidáman muzsikál az E6500+HD5870 kombóm. Ezek a 650-750 szörnytápok full feleslegesek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sziasztok, ismét egy kis segítségre lenne szükségem.
Lecserélem a processzort és a VGA-t a gépemben. A tervezett új alkatrészek:
processzor: AMD Phenom II X4 965 BE
vga: Asus ENGTX285/HTDI/1GD3 MATRIX
Ezekhez már új táp is kellene, az lenne a kérdésem, hogy a CORSAIR HX PSU-650HX Modular táp elegendõ-e vagy inkább 750wattost kellene néznem?
Jó-e a Corsair vagy van jobb (árban, hangban) alternatíva?
Elõre is köszönöm a segítségeteket, válaszokat.
MaSzKa
másik cégnél is tûnhet el csomag

bár a DHL az jónak számít ilyen téren

eddig kb 6 futárszolgálattól mindig minden ideért

1 cégnél elõfordult, hogy olajosan kaptam meg a csomagot (bent figyelt a futárszolgálatos kocsiban egy autó hátsó hídja és abból folyt ki)<#idiota>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
Royal Mail az angol királyi posta nekem is szállított

a Hong Kong Post is szállított Kínából

mindegyiket a magyar posta hozta házhoz 😛

eddig nem volt baj velük, csak néha lassúak

remélem így is marad

MR ME
ami éppen megtetszik a postásnak...
havernak is húzták le seinheiser fülesét, mondjuk azt 1 héten belûl ki is fizették hálistennek

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Solten
Csak bizonyos tipusok, nem mindegyik.

Saor Alba

atila4
x58 az tud sli-t és cf-et is? és a p55-ös lapok is tudják mindkettõt?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Solten
Nem arrol van szo, hogy eltunik minden csomag amit a posta visz, csak bizonyos szazaleka... <#hehe>

Saor Alba

CopyKing92
nekem a magyar posta faszán ki hozta a Royal Mail cuccát(ök hozták ide , és innen mo-rol meg házhoz.) angliábol 12 nap alatt😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

mila69en
az összes postakocsira rá van írva az MPL asszem😄

bizony megbízhatóbb 1 év alatt két jegyzõkönyvet tudnék beszkennelni hogy elhagyták a csomagom😊 féléved viaskodtam velük mire szándékoztak kifizetni<#levele>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

CopyKing92
ö lehet hogy lesz. de egy 5 ezrest számoljál rá 😄 mert a médiamarkt meg ilyenek nagyon le huznak 😄 néztem a razer egereket is úristen diamondback 3g mióta 20 rongy vagy mennyi is volt már =D ami amúgy 9 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Solten
MPL hozta a karimat (3850 IceQ) anno Miskolcrol, ~950 Ft-ert... <#alien> Amugy egy futarszolgalat tenyleg megbizhatobb mint a csodas posta szvsz... <#alien>

Saor Alba

kifli
azért egy posta, meg egy dhl közt van külömbség, megbízhatóságban.
MediaMarkt-ban vannak jó fejesek ? Ilyet akarok vagy hasonlót, sztetek lesz ? (westendi, ha számít)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sziasztok.Az Ipon-on mért tûntek el szerintetek a Sapphire és az XFX listájáról a Radeon 4850-esek??

mila69en
persze hogy az mpl is a magyar postához tartozik.... de teljesen más tarifával dolgoznak😊 itt meg lehet nézni a tarifáikat

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

MR ME
jobban menne, de tényleg nulla értelme van azért válltani és pénzt áldozni...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

V43 1105
Azért kurvára nem éri meg váltani.. sebaj.. aze gész GTA IV egy összekúrt fos 😛

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Kongy
hello, mit gondoltok a GTA IV jobban menne egy Core 2 Quad Q9400 társaágában , mint egy core 2 duo e8600-éban?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sir Quno Jedi
DHL-el szállítanak és itt volt gond nélkül a cégemnél, mikorra mondták, végig értesítettek telefonon és mail-ben is. Bár szvsz. tényleg drága.

Ehh, már megint az ipon. Inkább meg sem szólalok <#kuss>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

<#eljen><#worship>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Na ja haver mondta is, "de hülye vagy, hiszen az nagyobb" <#idiota> Magamban meg szépen röhögtem. <#hehe>

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Kb 1.5hónap után kaptam egy telefont, hogy kicserélnék valamilyen gagyira.
Én mondtam, hogy semmilyen más táp nem érdekel csak a Corsair HX520. Ekkor még nem érdekelt mennyi ideig van bent, mert eladtam a gépemet tehát csak a polcon állt volna. Ezért sem rohantam 20-25nap elteltével panaszkodni. Viszont 3 hónap után már bekattantam...

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Annyira azért tényleg nem szörnyûek, mert felajánlottak egy kölcsön tápot is.

MaSzKa
hidd el az is MPL posta
csak biztosítás és utánvétel nélkül

http://posta.hu/csomag/csomag_belfoldre/belfoldi_postacsomag

mila69en
hagyományos belföldi csomag 930ft nem az mpl

MaSzKa
a de futárszolgálat igen

és 10 emberbõl csak 1 küldi vissza

2400ftx10 az 24000ft
a futárszolgálat szerzõdésben van az iponnal így 1 küldés kb 1000ft szerintem

14000-aki visszaküldi 1 ember -2000Ft kb
kapásból 12eft haszon csak a csomagküldésen

az MPL Posta futásszolgálata 10kg-ig szól 930Ft posta.hu
egy gép kb 4-5kg

kifli
hát, azért ha rendesz pl egy komplett gépet, meg mellé egy g25-öt az elégségesen drága (fõleg utánvétellel), 1 sima futárszolgálat kb 1300ft max ha meg tönkremegy, és nem pesti vagy akkor még hogy visszaküldöd meg onnan megint visszakapod az 2600 ft. A tesztelõsdi meg annak való, akinek szüksége van a gépre munkához pl, mert megjön pestrõl, bekapcsolná, és kiderül hogy valami hibás, akk küldheti vissza, és lehet várni a garira. De ezek a szolgáltatások nem kötelezõek
MaSzKa
hozzák viszik

szépen leakasztanak a géptesztelésre +1800Ft-ot<#idiota>
ami hogyha hibás lenne akkor is az õ bajuk
és ezt még a kedves vevõvel meg is fizettetik
lol

a futárra meg 2400ft-ot

1 sima futárszolgálat kb 1300ft max (posta mpl futárszolgálat 930Ft)
már ezen meggazdagodnak ezek

MaSzKa
de akkor az egész életedet bíróságra járással töltöd az se megoldás

inkább elõre kel gondolkodni
kerülni kell a szar cégeket akik tesznek a vevõre

MaSzKa
a hülye user gyerek meg mér örült is volna, hogy 520Wattos tápegység helyett 600wattosat kapott<#idiota><#idiota><#idiota>

szintem mindenhol ez megy Magyarországon

aki meg van elégedve, lehet át van vágva rendesen

De az ipon fórumba pont erre van a legtöbb panasz.Garancia Futárszolgálat.

kifli
iponnál van garanciafutár, ha valami beszarik, akkor hozzák viszik...
(persze a szolgáltatás csak akkor van ha alapból futárral rendeled, ami 2500ft súlytól és távtól függetlenül)
futárral kiviszik, hanem jó visszaviszik.

én ajánlom ( 1 vélemény)

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

150km-re lakom, hogy kockáztassam a vásárlást?
Az itteni boltok meg drágábbak...(sokkal)

kifli
Az a baj, hogy az emberek, nem ismerik a saját jogaikat, 1 hónap elteltével már biztosan elállhatsz a szerzõdéstõl. és visszafizetik a pénzed. A jogszabály szerint törekedniük kell arra, hogy 15napon belül vissakerüljön hozzád a termék.
Namost ez a törekedni kell arra ez kicsit szivatós, mert akkor mondhatják fél évég hogy õk nagyon törekednek, de nem megy. Az egy hónap az a határ, amikor már a bíróság is neked ad igazat, és vissza kell fizetniük, vagy csere. Én a videókarim esetében, 20 nap után írtam emailt, hogy mi lesz. Jött a hülye válasz hogy még adminisztráció stb, 25 nap után újabb email, melyben a pénzvisszafizetést, vagy a kártya cseréjét kértem, felajánlottak cserét (persze nem olyat ami nekem tetszett volna) Akkor írtam nekik egy emailt, hogy elállnék a szerzõdéstõl a polgárjogi törvénykönyv mitomén hanyadik pontjára hivatkozva. Másnap lehetett menni a pénzért...
Háát nemtudom, én amit olvastam róluk és saját tapasztalat alapján, bõven 80% fölött van az elégedett vásárlók száma.

Meg nem igazából hallottam olyanról, hogy hajnali fél 1-kor kapok választ a kérdésemre egy IPON-ostól, ami miatt még tudtam változtatni a rendelésemen😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Arra hivatkoztak, hogy nem lehet sehonnan rendelni ugyan olyan tápot.
Közben meg rendelhetõ volt náluk... Ezt megjegyeztem nekik, hogy pedig én láttam a webshopban. Erre az volt a válaszuk, hogy akkor miért nem rendeltem meg. Mondom anyád... ez nem az én dolgom lenne. Persze ekkor már nem volt náluk. Felajánlotta, hogy valami gagyi 600W-osra kicseréli, hülyének akart nézni. (mellesleg vagy 8-10k-val olcsóbb tápot, akart rám sózni)Vigyázni kell velük!

ha garis cucc volt, akkor az már a te hülyeséged is, ha hagyod 3 hónapig ülni rajta õket. Kihangsúlyozom, övék a nagyon felelõsség, de te is benne vagy.

Nekem 3 hónapig ültek a HX520 tápomon. Bementem leugattam õket, érdekes módon 1 hét múlva jött az email, hogy visszafizetnék a termék árát...

kifli
nyilván direkt hibás terméket rendelnek 😄
Solten
"a terméklap gyakran hibás"

Weboldaluk neha hulyeseget ir valoban, mint alt.ban a webshopok tobbsege. Ezert okos ember a gyartoi honlaprol tajekozodik.

"a kép nem valós"

Igen, ez is bena, de ezt oda is irjak a kep ala (valosagtol eltero lehet.. bla bla)

"és 2éve 1500ft-os átalakítót + 2400ft-ért akartak postázni"

Ennyi a futarszolgalat dija, termektol, darabszamtol fuggetlenul, ezt is odairjak.

Saor Alba