Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl. 2 szerverre könnyebb figyelni, mint 6-ra.
[merlinw.org]
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
vagy
www.argep.hu
vagy
www.aqua.hu
de szerintem iponnál a legcélszerûbb
biztos lesz 1-2shop ahol olcsóbb lesz valamelyik alkatrész, de ha kompletten akarod az egészet akkor az ipon nyer
ennek a konfignak is fentebb ment az ára most valamennyivel :s
nemtudom mennyire ajánlatos a vásárlással várni, de dec-jan környénék általában felmennek az alkatrészek árai
#hhwnd
sziasztok! megtudnátok mondani hogy ebben az árban az iponon kívül, hol lehet egyben beszerezni az alábbi konfigot?!áruhitel miatt lenne fontos
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P 19.737 Ft
AMD Phenom II 955 3.20Ghz AM3 BOX Black Edition: 35.607 Ft
GEIL Value 4096Mb DDR3 1333Mhz CL7 KIT: 27.463 Ft
SAPPHIRE HD5770 1GB HDMI PCIE 39.586 Ft
GIGABYTE Superb 460W 8.863 Ft
Coolermaster Hyper 212 plus 12 cm 7.000Ft
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
Elõször rákellett jönnöm,hogy az átalakító felszereléséhez kikell vennem az alaplapot. Mondom hurrá. Aztán mire kitotóztam,hogy az átalakítót hogyan is kéne feltenni-mert ugye a 888 próbából az utolsó lett jó,ofkorz-már kitéptem a hajam. Aztán arra rá a hûtõt,de annyira lehetetlen helyen voltak a csavarok helyei,hogy már tényleg a teljes megõrülés határán voltam,de összeraktam baz'meg! 😄D
És kurvára megérte. Full réz az egész,nagyon jó. Gyári intel hûtõvel 100%-os ventifordulaton DIRT2 közben volt a proci 42-45 C°-os. hangja mint valami turbináé. Zalmannal 75%-os ventivel nem megy 32-34C° fölé. és hangja szinte semmi. 4,5k-t rohadtul megért nekem. Majd késõbb azthiszem jól fog jönni tuninghoz 😊
Gondoltam leírom a tapasztalatomat,hátha valakinek segít majd! 😉
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
<#idiota>#idiota>
Saor Alba
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Állat...
Elõször fel sem fogtam,hogy mit keres itt ez a kép. Aztán leesett 😄
Saor Alba
esetleg ez a proci?
ez is 45W-ot fogyaszt és minimálisan drágább
vagy nem elõny a 3 mag a kettõhöz képest?
"AM3 és DDR3-ra érdemes költeni?"
Igen, 45 nm, kevesebbet fogyaszt, erosebb. DDR3 szinten kevesebbet ker valamivel es alacsonyabb fesz.en is uzemel.
"Athlon II X2 240e mivel másabb az "e" nélkülinél? Kevesebbet fogyaszt jóval?megéri a +6 ezer?"
Igen, erre utal az "e", 45W TDP-s.
"Micro-ATX ház nem lesz túl zsúfolt?nem megy a hûtés rovására?Nem fér bele a három vinyó :/"
Nem raksz bele VGA-t, szvsz nem lesz gond. Ahogy elnezem a CM 341-nek 4db 3.5"-os helye van (link), szoval elvileg 4 vinyo is beleteheto.
ThermalTake SonicTower Rev.2 jo otlet, inkabb azt 😊
Saor Alba
Átfutok a hûtõért,megnézem mit produkál,aztán meglátjuk.
AM3 és DDR3-ra érdemes költeni?
Athlon II X2 240e mivel másabb az "e" nélkülinél? Kevesebbet fogyaszt jóval?megéri a +6 ezer?
Micro-ATX ház nem lesz túl zsúfolt?nem megy a hûtés rovására?Nem fér bele a három vinyó :/
a hûtõ brutál nagyon de 2x annyi mint egy ThermalTake SonicTower Rev.2
esetleg az is rámenne,elférne? mert akkor megveszem máshol
nem fontos az iponban vennem mindent
Saor Alba
Mind1,veszteni valóm nincs. Elhozom,kipróbálom,ha tetszik marad,nem-nem. 😊
Saor Alba
Saor Alba
errõl valakinek tesztje?
annyit tudok hogy kínai piacra szánták :d
"A Radeon HD 4860 egy RV790GT chipre épülõ kártya, melyet 55nm-es gyártással készítenek. A mag 640 steam processzort tartalmaz, a GPU órajele 700 MHz. Memóriából már messze nem ilyen bõkezû a gyártó, mindössze 512 MB áll rendelkezésre, igaz 3000 MHz-es GDDR5 modulokról van szó. (Ezek órajele 3000 MHz, csatolójuk 256 bites.)"
"A Sapphire kártyájának legfõbb érdekessége a hûtésben és a kimenetekben rejlik. A hõcsövekkel is megerõsített cooler az egész kártyát befedi, a levegõ elszállításáról pedig egy 92 mm-es ventilátor gondoskodik. A kimenetek között DVI, HDMI és DisplayPort is helyet kapott."
Tápellátásról egy hatos PCI-E konnektoron kersztül gondoskodhatunk. Bár az AMD mostanában a DX11 és Eyefinity felé viszi a piacot, a HD 4860 „csak” DX10.1-et támogat.
#hhwnd
2 hónapot használta a srác,teljesen hibátlan. kapok hozzá átalakítót LGA-775-höz meg pasztát. 4.5k megéri érte?
ez lenne az.
Jó hûtõ ez?
GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H: 20.501 Ft
AMD Athlon II X2 240e 2.80Ghz AM3 BOX: 19.026 Ft
PROLIMATECH Megahalems: 13.944Ft
KINGSTON 4096Mb DDR3 1066Mhz CL7 KIT: 27.988 Ft
SAMSUNG SH-S223L/BEBN: 6.134 Ft
SAMSUNG 500GB F2 EcoGreen 5400rpm 16MB SATA2: 12.063 Ft
COOLERMASTER RC-341-KKN3-GP Elite 341 Fekete mATX: 10.151 Ft
FSP ATX-300PNR: 6.062 Ft
Ha esetleg nagyobb (ATX) kuckot szeretnel:
GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H: 21.152 Ft
SHARKOON Avenger Economy: 10.651 Ft
Saor Alba
Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!
másfél éve Solten nekem tökéletesen megfelelõ gépet válogatott össze ami azóta is hibátlanul megy non-stop
viszont most cserélném mert ezt faternak adom
ez volt:
-GIGABYTE GA-MA78G-DS3H
-AMD Athlon 64 X2 4450e AM2 BOX
-THERMALTAKE CL-P0323 Sonic Tower
-CORSAIR TwinX 2048Mb DDR2 800Mhz KIT
-SAMSUNG SH-S203P/BEBN Fekete OEM SATA
-SAMSUNG 160GB 7200rpm 8MB SATA2
-COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite
-FSP ATX-400PNF
Most egy hasonló gépet szeretnék ami akár non-stop mehet és nagyon halk
nulla játék viszont sok HD filmezés FullHD monitorral és TVvel rákötve
-alaplap-valami GIGABYTE integrált HD videókártyával.Elõzõvel 720p simán ment 1080p már akadozott.
-processzor-fogalmam sincs kb.Elõzõ tudom keveset fogyasztott.
-proci hûtõ-mindenképp passzív-Elõzõ (Sonic Tower) tökéletes volt
-RAM-fogalmam sincs-2x2 giga KITben 64 bites Win7 miatt
-DVD-Elõzõ Samsung hibátlan volt
-vinyó- esetleg ez -SAMSUNG 500GB F2 EcoGreen 5400rpm 16MB SATA2
-Ház-Elõzõ hibátlan volt
-Táp-Elõzõ hibátlan volt
megy még bele 2x1TB vinyó meg egy audigy 2ZS hangkártya
meg ha van rajta ketto dvi, akkor plusz 1 tft-re is..
2. Ugy kell rakotni, amilyen bemenet van az LCD TV-n... <#zavart1>#zavart1> (DisplayPort/HDMI/DVI - 3 kozul biztos lesz rajta valamelyik).
Saor Alba
1) GIGABYTE GA-MA770T-UD3P ehhez a laphoz milyen ramot érdemes venni (4G) ami lehetõleg olcsó, és biztosan jó bele..mmint hogy nem vesznek össze még véletlenül sem.
2) összeállt haver bluray filmezõs, gta iv-zõs gépe (thx Solten), de kérdés:
ez itt displayportos, van másik fajta, ami nem, mi az a display port, azzal valót vegyek vagy anélkülit? Meg öö, itt írja mindkettõnél, hogy HDTV: nem. Ez mit jelent? Bocs, de abszolute nem értek hozzá. Az LCD tv-re hogyan kell majd rákötni? Vagy arra ez a HDMI lesz? 😊