Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a tippet az alaplappal kapcsolatban, nálam is az volt a gyenge pontja az összeállításnak...

A tápegységre esetleg tudnál adni valami tippet? Mert nemtudom, melyik márka vagy mit éri meg megvenni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Solten
Hello.

C-Tech MidiTower Wizard 500W: ez meg mi a bubanat?? (mind1, kigugliztam). Valami noname tapegyseg lehet benne? Szoval vasarolj pliz valami ertelmes tapegyseget. Haz az izlesed kerdese.

Asus Crosshair III Formula: biztos hogy szukseged van erre a meregdraga alaplapra? Vannak a piacon jo kis AM3-as deszkak joval olcsobban.

Tobbi jonak tunik.

Saor Alba

ÕÕÕ, a RAM 1333Mhz, nem 1332Mhz, bocsi, elírtam.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sziasztok! Szeretném szakértõ véleményetek kérni errõl a számítógéprõl:

Doboz: C-Tech MidiTower Wizard 500W
MB: Asus Crosshair III Formula
CPU: AMD Phenom II X4 Quad Core 955 BE
HDD: 1TB Western Digital WD1001FALS 32MB 7200rpm SataII/300
GPU: ATI Sapphire Vapor-X HD5770 1GB
RAM: 4GB (2x2) DDR3 1332Mhz Kingston HyperX CL7

Esetleg tapasztalatból valami mást ajánlotok?

MR ME
<#idiota><#hehe>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
ja most énis razer sphex-et vettem, eddig bejön

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Solten
En most egy Tucano nutallas kenyer grafikaju padot hasznalok (<#idiota>). Szereti az optikai.

Saor Alba

Sir Quno Jedi
Én idehaza matt fekete egérpadot használok, azt komálják az opto és lézergagyik.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MR ME
enyém is csinálta néha, sztem a túl fényes felület nem tetszhetett neki, azért is vettem egérpadot, mert a régi egér fényesre polírozta frankón az asztalt :/

Solten
<#ijedt>

Saor Alba

Sir Quno Jedi
Cégnél olyan optikai egerentyûm van, hogy lerakod az asztalra, otthagyod és 1xcsak elkezd mászkálni a kurzor, de rendesen ám. WoÁW!!! Szellemidézés rulez!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Solten
Olcsobb textiles ratyi, hamar levalik a szivacsrol. En ilyet hasznaltam, evekig jo: link.

Saor Alba

gameplusz
Egyenlõre 5950 a biztos 😊 De szerintem várható...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

allock
valaki tud valami infót arról, hogy HD5730 meg HD5830 lesz e?

#hhwnd

Már én is gondoltam rá...😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

gameplusz
Sima egérpad 500ft. Aztán kész 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Nekem viszont tényleg bekéne szerezni valami lézeres egér alá valót,mert az asztalomon minimális karcok vannak ez a retek meg megérzi és kurvára díjazom,amikor játék közben egyszercsak elkezd ugrálni az egér mindenfele. 😄

allock
én a sima asztalon gurítgatom az egeret <#whatever>

#hhwnd

oké! Köszi!

allock
nem fontos az egérpad

#hhwnd

Morphin
Ilyen lapot vettem múlthéten én is...északi hídnál fogva raktam be a gépbe(én barbár...) és fel is jött a borda szépen<#nyes>...lekaptam, kapott MX-2-t õ is...vissza raktam, semmi baja. Szép a Sonic Tower valóban, anno én is szemeztem vele, de Ninja 2 lett belõle mert másodkézbõl vettem egy árban a ST-el...
Milyen procit hût passzívan?
Ja és grat...(am. netezõs gép?)

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Solten
Nájsz 😊

Saor Alba

MR ME
csini az a procihûtõ

desigo
van káosz a kábelek miatt de hibátlanul mûködik

kép1 kép2 kép3
sata + tápkábelek után xD kép4
Hali! Milyen egérpadot érdemes venni egy optikai egérhez? A régi tönkre ment és nem tudom milyen lenne jó hozzá a régi textilbõl volt de nem tudom hogy van hozzá valami más anyag ami jobb vagy bõven jó a textiles?

Sir Quno Jedi
Nekem rendben megjött pár hete a hd5870-em tõlük, én cégemhez rendelem, melóidõben, mert össze-vissza jönnek. De futár és posta közül, még mindig inkább a futár, még ha azokkal is vannak nyilván gondok.

MR ME
az a szar nekem se mûködött sose...

allock
nyomonkövetõs dolog nekem nem mûködött annó, beírtam ak ódot dhl oldalán, aztán folyton pestet írta, hogy még ott jár x)
aztán 5perc múlva érkezett a cucc 360km-el arrébb 😄

#hhwnd

hát én meg most rendeltem elõször tõlük, és kapásból gebasz van. persze nem tudom mennyiben az ipon hibája, valszeg nem az övék, de ez a dhl futárszolgálat félelmetes. tegnapelõtt (csütörtök) nem hozták ki, pedig a netes nyomonkövetéses oldalukon azt írták, hogy szállítás folyamatban. Késõbb oda lett b*szva indokként, hogy

"Kézbesítés idõpontjában címzett nem található".

Ami azért fasza, mert aznap este 9-ig ki se mozdultam, de ez semmi, a futár még csak fel sem hívott...mert azt még csak-csak elhinném, hogy elírják a címet, de hogy a telszámot is...pff. Ami meg még érdekes, hogy ma már meg se próbálták kiszállítani, legalábbis a nyomonkövetõs szarság szerint. Hát ez igazán remek! <#violent>

Szerintem is jó az ipon. Bár sokat még nem rendeltem tõlük. Egy PNA-t,egy egeret,fülest és 1 optikait. Mindig korrektek voltak,a futár is jött,amikorra ígérték.

snowkid16
Wááá 😄akkor mellõzöm 😊 köszi azért 😊

desigo
nagyon kesze-kusza a kábelezés még :/
nem akarok itt vakuzni de holnap rakok mindenképp
Sonic Tower még mindig büntet xD
Solten
Nyomass kepeket pls... <#wink>

Saor Alba

desigo
Pont ma voltam náluk.
A tegnap délután megrendelt 200k-körüli 11 darab termékért már ma mehettem.SMSben és emailben is értesítettek.(Legutóbb talán fel is hívtak)
Valamiért elírtam a rendelést és 3 db alaplap és 2 db DVD szerepelt a számlán amit csak a fizetés után vettem észre.Pénztárba visszamenve szó- és fintorgás nélkül stornózták és máris adták vissza a pénzt.
Termék kiadásnál külön oda adták a monitort (amíg a többi terméket összeszedték) és felvihettem a szervizbe tesztelni,hogy nincs-e pixel hiba rajta.Garanciális ügyeket intézõ srácok szó nélkül segítettek majd monitort visszacsomagolták,leragasztották.
Eközben össze szedték a többi cuccot lent és már kaptam is meg.

Mivel karácsony elõtt vagyunk meg még péntek is volt tömött sorokban sorakoztak a népek minden pult elõtt az ott dolgozók mégis türelmesek,nyugodtak és segítõkészek voltak.
Minden második ember notit vett és szó nélkül bontották ki,hogy átvizsgálja a gazdája,hogy valóban sérülésmentes.Aztán persze csomagolták vissza,leragasztva precízen.

Szóval respect nekik...
Solten
Akkor a TV-n van ketfele audio bemenet, az alaplapodon meg kimenetek (nem tudom pontosan milyen, van van e rajta digitalis kimenet esetleg). Szoval kosd ossze audiokabellel a lapodat meg a TV-t 😊

Saor Alba

snowkid16
És ha nekem nincs olyan benne? mármint a dobozban? mennyi egy olyan?😊
<#lama> pedig nekem is asus alapom van 😊
<#kocsog>
Azért köszi 😊

Solten
A 4 pines, 12V-os tapcsatlakozot ra kell dugnod, azt hiszem csak egyfelekeppen passzol ra (link). A 8 pin a komolyabb aramzabalo CPU-knak lett kitalava.

"Tápból van még egy kijövõ 6 pines külön csati az gondolom a komolyabb videókártyák külön tápja..."

Igy van.

Saor Alba

Solten
Az nvidiakon nincs kulonallo hangcsip, ezt a kabelt kell hasznalnod, dugd ra az alaplapi spdif kimenetre:

Masik veget pedig a kartyara term. 😊

Saor Alba

desigo
nah meg is van,most szerelgetem össze van is gondom :/

giga tápból az alaplaphoz való 24-es ATX csati az egyértelmû viszont az alaplapon lévõ ATX_12V_2X4 különálló kimenethez közeli csatlakozó az 8 pines amíg a tápból (giga460W) kijövõ csatlakozó csak 4 pines (2X2)
melyik felére kellene dugnom vagy kell-e egyáltalán?
Elõzõ giga lapomon a panelen csak 4 pines a csati nem volt ilyen gondom
-Tápból van még egy kijövõ 6 pines külön csati az gondolom a komolyabb videókártyák külön tápja...

lehet balosba kellene így ?

snowkid16
Of Course 😊
A Tv egy Samsung LE32B530P7W. A Vga: nvidia 9600GT két dvi kimenettel.

Solten
Hello. Kicsit reszletezned? Milyen tipus a TV, milyen a VGA?

Saor Alba

snowkid16
Hali!
No, kérdésem az lenne,hogy kaptam egy Full HD-s Samsung tv-t. HDMI kábel van a tévében és a videókártyában HDMI/DVI átalakító. Kép van, hang nincs. Hogyan lehetne megoldani,hogy hang is legyen, lehetõleg plusz kiadás nélkül?😊
Köszi srácok!

Nem muszáj azon FullHD-ban játszani vazze 😄

Tudom, hogy fasza, csak az újabb játékokhoz gyenge lenne a 4670-em.
igazából annyira nem értek ehhez a monitor témához. Osztály társamnak van ugyanilyen,õ játszik rajta és mûködés közben láttam. Semmi féle hiányosságot nem vettem észre,gyönyörû képe van és az egész monitor magas minõséget sugároz még távolról is...

"rossz skálázási képességek"
És nekem ez fontos lenne 3D-ben.
Én a Samut rendelném.

MR ME
miért kitõl rendeljünk, tõled? <#idiota>

Inkább segítsetek...
MaSzKa
"temeg befejezhetnéd az ipon állandó fikázását"

ti meg befejezhetnétek az ipon állandó reklámozását!

<#csodalk>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______