Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tápegységre esetleg tudnál adni valami tippet? Mert nemtudom, melyik márka vagy mit éri meg megvenni.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
C-Tech MidiTower Wizard 500W: ez meg mi a bubanat?? (mind1, kigugliztam). Valami noname tapegyseg lehet benne? Szoval vasarolj pliz valami ertelmes tapegyseget. Haz az izlesed kerdese.
Asus Crosshair III Formula: biztos hogy szukseged van erre a meregdraga alaplapra? Vannak a piacon jo kis AM3-as deszkak joval olcsobban.
Tobbi jonak tunik.
Saor Alba
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Doboz: C-Tech MidiTower Wizard 500W
MB: Asus Crosshair III Formula
CPU: AMD Phenom II X4 Quad Core 955 BE
HDD: 1TB Western Digital WD1001FALS 32MB 7200rpm SataII/300
GPU: ATI Sapphire Vapor-X HD5770 1GB
RAM: 4GB (2x2) DDR3 1332Mhz Kingston HyperX CL7
Esetleg tapasztalatból valami mást ajánlotok?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Saor Alba
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Saor Alba
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Milyen procit hût passzívan?
Ja és grat...(am. netezõs gép?)
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
aztán 5perc múlva érkezett a cucc 360km-el arrébb 😄
#hhwnd
"Kézbesítés idõpontjában címzett nem található".
Ami azért fasza, mert aznap este 9-ig ki se mozdultam, de ez semmi, a futár még csak fel sem hívott...mert azt még csak-csak elhinném, hogy elírják a címet, de hogy a telszámot is...pff. Ami meg még érdekes, hogy ma már meg se próbálták kiszállítani, legalábbis a nyomonkövetõs szarság szerint. Hát ez igazán remek! <#violent>#violent>
nem akarok itt vakuzni de holnap rakok mindenképp
Sonic Tower még mindig büntet xD
A tegnap délután megrendelt 200k-körüli 11 darab termékért már ma mehettem.SMSben és emailben is értesítettek.(Legutóbb talán fel is hívtak)
Valamiért elírtam a rendelést és 3 db alaplap és 2 db DVD szerepelt a számlán amit csak a fizetés után vettem észre.Pénztárba visszamenve szó- és fintorgás nélkül stornózták és máris adták vissza a pénzt.
Termék kiadásnál külön oda adták a monitort (amíg a többi terméket összeszedték) és felvihettem a szervizbe tesztelni,hogy nincs-e pixel hiba rajta.Garanciális ügyeket intézõ srácok szó nélkül segítettek majd monitort visszacsomagolták,leragasztották.
Eközben össze szedték a többi cuccot lent és már kaptam is meg.
Mivel karácsony elõtt vagyunk meg még péntek is volt tömött sorokban sorakoztak a népek minden pult elõtt az ott dolgozók mégis türelmesek,nyugodtak és segítõkészek voltak.
Minden második ember notit vett és szó nélkül bontották ki,hogy átvizsgálja a gazdája,hogy valóban sérülésmentes.Aztán persze csomagolták vissza,leragasztva precízen.
Szóval respect nekik...
Saor Alba
<#lama>#lama> pedig nekem is asus alapom van 😊
<#kocsog>#kocsog>
Azért köszi 😊
"Tápból van még egy kijövõ 6 pines külön csati az gondolom a komolyabb videókártyák külön tápja..."
Igy van.
Saor Alba
Masik veget pedig a kartyara term. 😊
Saor Alba
giga tápból az alaplaphoz való 24-es ATX csati az egyértelmû viszont az alaplapon lévõ ATX_12V_2X4 különálló kimenethez közeli csatlakozó az 8 pines amíg a tápból (giga460W) kijövõ csatlakozó csak 4 pines (2X2)
melyik felére kellene dugnom vagy kell-e egyáltalán?
Elõzõ giga lapomon a panelen csak 4 pines a csati nem volt ilyen gondom
-Tápból van még egy kijövõ 6 pines külön csati az gondolom a komolyabb videókártyák külön tápja...
lehet balosba kellene így ?

No, kérdésem az lenne,hogy kaptam egy Full HD-s Samsung tv-t. HDMI kábel van a tévében és a videókártyában HDMI/DVI átalakító. Kép van, hang nincs. Hogyan lehetne megoldani,hogy hang is legyen, lehetõleg plusz kiadás nélkül?😊
Köszi srácok!
És nekem ez fontos lenne 3D-ben.