296
Pontosabban Zalman hűtők híveinek ;)
-
#296 Sziasztok!
Keresek egy Zalman CNPS9700-as proci hűtőt. Aki tud ilyet eladót én vevő vagyok rá! -
#295 csővi all!
Lenne egy apró kérdésem. Tudtok olyan gyártót modnani akik gyártanak olyan igazán nagy hűtőket -hűtőtornyokat vagy miket^^- amik több szervergép hűtésére szolgálnak. Fontos lenne előre is köszi..^^ -
#294 Nekem is Zalman-om van a procin, meg az északi hidamon levő aktív hűtést is lecseréltem zalman passzívra... Imádom! :D -
Lacika 79 #293 akkor szerzek valami sniper puskát :D -
#292 Melegfelvonulás lesz? -
Lacika 79 #291 Egy kis frissítés, ha jönnek a melegebb napok :) -
Lacika 79 #290 Hmmm, fejből nem tudom megmondani, kb fél éve nem is néztem :D -
szeki13 #289 Az jó.És mennyire melegszik úgy?Nekem alapon megy szóval semmi tuning, csak már nagyon "zörög". -
Lacika 79 #288 ehh, agyik=agyig -
Lacika 79 #287 Én is ezt használom, és ha nem húzod agyik a deszkát, akkor semmi gond nem lesz vele. -
szeki13 #286 Sziasztok.Azt szeretném kérdezni hogy ha egy chaintec vnf4 lapon lecserélem a gyári chipset hűtőt egy ZALMAN ZM-NB47J passzív hűtőre az nem fog e túlmelegedni.Mert a jelenlegi egy kicsit kezd hangossá válni.HA tudtok véleményt mondani az jó lenne mert látatlanba nem szeretném kipróbálni. -
mardal #285 Hello.
Nekem olyan kérdésem volna hogy valaki használ-e asus p5ld2/c alaplaphoz zalman 9500as hűtőt?Az érdekelne hogy felül a tápegység felé túllóg-e az alaplapon a hűtő bordája. -
Lacika 79 #284 Igen. Volt szerencsém mindkettőhöz. Ha 3-5 fok számít, akkor mindenképpen megéri. -
#283 nem -
Elefánt0000 #282 Hello
Megéri a plusz 1000 Ft-ot a Vf700 Cu az AlCu-val szemben? -
#281 Összesen kettőt, egyiket természetesen mindenképpen elfoglalja, a másik meg kell a szellőzésnek.
Én pórul jártam az Abit KN8 alaplappal, jól elrontották a tervezésnél. -
mardal #280 Hello.
Olyan kérdésem volna hogy a galaxy videókártya amin zalman hűtés van hány helyet foglal el? -
alcsaba #279 Hali!
Ez a típusú cooler: Zalman cnps7000b-alcu cooler kompatibilis ezzel az alaplappal:Asrock 939NF6G?
Ha, nem akkor milyen zalman cooler kompatibilis ezzel a lappal?
Előre is köszönöm!
-
#278 akkro lehet valami hype 6+ lesz belole vagy micsoda -
izb #277 kb 4 éven keresztül Zalmam hűtésem volt.
most is van 2 vinyó hűtőm ettől a cégtől és egy chipset hűtésem.
(mindegyik passzív)
Na most mikor megvettem az első 64 bites procimat,és kicseréltem a tápomat egy passzív tápra, kiderült,hogy az a Zalman ami eddig az egyik leghallkabb volt a rendszeremben,amit csak azért tartottam annak,mert nem hallottam az aktív hűtési tápom miatt,ki kell cserélnem,mert még a leglassabb forgási sebességen is katasztrófa volt a hangja.Magyarán hangos volt, pedig nagyon csili vilin nézett ki.(passzív tápnál érdekes a szitu, mert nagyon lehet hallani mellette a proci hűtést)
Viszont a 9500-as procihűtő meg nem hozott semmi változást a 7000-es vonalhoz képest, ugyanúgy hangos egy halk rendszerben(relatíve),és a hűtés sem lett sajnos semmivel sem jobb,pedig a heat pipe miatt ennek nem igy kellett volna lennie.
Ez meg azért valjuk be, nem egy fejlődési szint.
Ha jó hűtés kell, és még legyen is olcsó akkor Artic cooling Freezer,vagy ha
van lóvé akkor Ninja.
Ezek ott vannak a szeren és tényleg nincs hangjuk.
Vagy az enyém ami egy Vapochill micro és egy Zalman 8cm hűtő áll és 12v-ról üzemel.
Na ennek tényleg nincs hangja.
Igy a notim hangosabb mint a pc-ém. -
hazsoo #276 Silent! nekem ilyen van a szar hűtést cáfolnám és nem cserélném el szebbre jobbat meg még nem is kerestem. + nem is nagyon találnák.
-
izb #275 Azt írtad hogy az oldalukon semmi info.na most ha nincs a listájukban, akkor csak egyet jelenthet, mégpedig azt, hogy a Zalman nem támogatja ezt az alaplapot.Tehát az info megvan, csak az értelmezéssel van némi gond.
A másik meg, hogy ritka szar hűtés teljesítménye van ennek a hűtőnek.
Kevesebb pénzért kapsz már szebbet és jobbat. -
hazsoo #274 nekem sincs benn a lapom a listába de megmondom öszintén nem is néztem ezt a listát 775re jó azt megvettem. -
#273 megegyszer mondom.. az oldalukon semmi info!!!!!! de neked pisztos a magyar nyelv is nagyon nehez nyelv...
vagy te latsz p5n32 alaplapot? -
izb #272 van itt info
csak mondjuk angolul van,ami igen nehéz nyelv...........:)
dodo vazze
cnps9500 -
#271 9500 os felmegy a p5n32 es asusra?? az oldalukon semmi info rola... par nepun belul kene a tuti valas.z.. valaki? -
hazsoo #270 ZALMAN ZM-NB47J talán ezzel nekem is ilyen van rajta. -
#269 Jó, meg minden, de ez nem hűti az alaplapot... -
hazsoo #268 miért nem vesz mindenki ilyet? ZALMAN CNPS9500-Cu LED
-
#267 Hi!
Az lenne a kérdésem, hogy egy Asus K8N4-E alaplap gyári chipset ventilátor hűtőjét, helyettesítheti e egy zalman passzív chipszet hűtő, anélkül hogy emelkedne a hőmérséklet terhelés alatt? -
#266 Elfér, és aki mégegyszer azt mondja kevés a zalman borda az nf4-re jelképesen kiherélem. Heti 10X legalább előkerül, és mindíg ugyanazt játszuk le, linkelgetjük be és a vége mindíg az, hogy nekem van igazam. Ezegyszer csak higgyétek el amit mondok. -
the Godfather #265 Szerintem kevés, mert a csipszett nagyon melegedös. Én speciel egy Vantec Iceberg 4-es ( nem pro!!!) vga hütöt használok. -
#264 Sziasztok
Zalman ZM-NB32K bordát néztem az A8N5X alaplap chipset gyári hűtő helyére(ugyanis kezd beszarni). Ez jó lesz nekem? Csak mert ezt Northbridge Chipsethez ajánlják ami ugye a Proci és a Vga slot között helyezkedik el az alaplapon, ahova meg én akarom rakni lent van alul bal oldalt az alaplapon.
Remélem fel tudom szerelni :( Vélemény?
Amúgy tegnap vettem vgara is Zalmant (VF700ALCU) mert zavart, hogy 1 óra aktív játék után 71-72 fokos volt a picit húzott 7800GT -m (450/1100) GPU ja(most 61 bár tegnap 3 fokkal kevesebb volt a szobában is viszont ez már szimpibb állítólag 65 fokig teljesen egészséges). -
the Godfather #263 Milyen házat vegyek topik helyet, inkább ide írom:) Ezt vegyétek: http://www.extreme-pc.ca/showproduct.asp?productid=369257&menu1id=12&menu2id=70&menu3id=62 -
VTomi75 #262 A 7700AlCu elég jó alternatíva, könnyebb, mint a full-rezes. Asus P4P800-SE-m van, ott nem üt semmit, ráadásul a lapot is hűti, 28-32 fokos a lap. -
Richard90 #261 Gondolom a 7700-CU már nagy falat lenne neki, és töl felesleges lenne nem?
még nehezebb és még több helyt foglal, ráadásul ugysem használnám ki annyira a hűtését (nem húzom a procimat) -
#260 elbirja de ne dobald... es ra fog menni! -
Richard90 #259 Szerintetek ha veszek egy Zalman CNPS-7000 CU hűtőt,akkor az rá fog menni az Asus P4P800-X -es alaplapomra?
Nem fog belelógni semmibe?
ja, és el fogja bírni a súlyát (700 valamennyi gramm)? -
Lacika 79 #258 ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz :P -
#257 a masik gepben egy 9800 pro van.. a zalman heatpipe+op1 cuccossal.. fogalmam sincs mennyire jo mert azon akartyan nincs homero..
a hang nem erdekel igazan...de nemtom mit tegyek...