RAM kérdés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy én 2 db A-Data 500-as vennék 40+áfáért..életgari nincs rá, de viszik 550et is stabilan
A jövõ meg már a ddr2é nem a sima ddré
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Ha életgaris.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
vs.
76k?
😄
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Mondjuk nekem két 400as, 2-es Kingston-om van 😊
És nekem tökkéletesek 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Kingston HyperX 1GB DDR Kit 400MHz CL2 Gold
vs.
Kingston HyperX 1GB DDR Kit 533MHz CL3 Gold
?
2500+ @ 3200+ ASUS A7N8X
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

leírást? minek?
Lenne egy kérdésem.Nemrég vettem 2X256Mb/400Mhz-es PQI memoriát.Milyen memoria ez a PQI?Hol lehet rola magyar leirát találni?Megbizható?Elore is koszi!

Én Kingston-t szerettem volna, de hát ez lett.
Ezen kívûl, csak noname ramjaik voltak.
*van egy athlon xp 2400+-m, de az alaplap hibás, kéne új. A proci max 266 FSB, milyen memóriát vegyek hozzá hogy kihozzam a maximumot belõle?
*és milyen alaplapot vegyek hozzá, gondolom egy régebbi is elég lenne. én egy abit KG7-Lite-ra gondoltam...
*Egy 333/400MHz-es ram szintén kompatibilis vele? Vagy felesleges 266-osnál gyorsabb?
Kérdésem az, hogy milyenek az Apacer ramok és, hogy fog-e menni dualban a 4 memória.
Mi a különbség a Kingmax TinyBGA és a SuperRAM között? Melyiket érdemesebb megvenni és miért?
Es mennyi MHz-n futnak?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Win XP Reinstall ????
Esetleg ami eszembe jutott az az, hogy amikor nemrég az XP-t újratelepítettem megfeledkeztem az Nforce driverrõl, és azt hiszem a hangkártya, videókártya driver már fenn volt amikor feltelepítettem.
Tegnap leszedtem az nfidiától egy újabb Nforce drivert, de csak annyit tesz, hogy kicsomagolja a fájlokat egy mappába, elindítja a telepítõvarázslót és kész. Próbáltam elindítani én is de semmi, pedig a fájlok között látok memóriacontrollert.
Eddig jó volt, és a vassal sincs baj, akkor jól gondolkodok, hogy az XP körül van a bibi???
Most nézek nvidiánál frissebb xp drivert a laphoz, hátha az a baj...
Van egy kis bibi a gépemmel, amire nemtom a választ. 2500+ barton megy 3200+ sebességén, 2*256 Mb Samsung 400-as ramokkal. Amikor ezt a konfigot összeraktam, mértem Aidával a memória olvasási sebességet, és kb 3000-3100 között mozgott, ami ugye rendjén is van, lévén 3200 Mb/sec a maximum ebben az esetben.
Azóta hardware-t nem változtattam, (+1 hdd de nem lehet köze hozzá szvsz) viszont ma néztem megint aidával és most meg 1400-1600!!! mbyte/sec között mozog.
Próbáltam mérni csökkentett módban, spybottal néztem a rendszert, de semmi.
A win xp egyébként újra lett telepítve immár NTFS partícióra de a memória olvasást ennyire nem befolyásolhatná szerintem.
Pár játék (pl Farcry) gyanúsan gyengén szerepel a konfigon, és egyre inkább erre gyanakszom.
Ha tudtok segítsetek, vagy ha bármi ötletetek van osszátok meg velem.
Elõre is kösz, és bocsi ha hosszú lett.
\" örökké nem eshet.... \"

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Az lenne a kérdésem, hogy a Veritech (VM) ramról mit tudtok, mennyire jó?
I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream
Egy kérdéssel zaklatnám a nagyközönséget, mégpedig egy NF7-S kapcsán. Minden ram hajtható dualban (mármint a megfelelõ alaplapban)?? Már csak azért kérdem mivel épp most szándékozom lecserélni a meglévõ 256/400-as ramjaimat 512/400-ra. Szóval eme Abit lapba milyen ramot érdemes venni? Továbbá mi a különbség a "dual" ill. a "sima" módban hajtott ramok között? Mivel nem egy nem két boltban látom, hogy a dual ramok többe kerülnek mint a "sima" társaik. Hogy is van ez????
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
Elotte penteken.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
En mult heten hetfon mentem vegig ezen a memoriavasalason es meg sikerult megvennem brutto 21-ert, Samsung 512, 400Mhz.
Remélem jól jössz ki a dologból!