Flat-Out

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha IRCNeten nézted a #flatout.hu csatit akkor nemhiszem hogy pangást láthattál 😉
Laky
ha nagyon tuningos a car, akkor eléggé csúszkál, meg minden baja van 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Amse
Én a gold-ot is silver kocsival nyomtam végig és úgy nem volt olyan könnyû.Az uccsó pálya az meg kifejezetten qrva nehéz volt.Azt kénytelen voltam gold kocsival megcsinálni.

karikusz
Szerintem egyáltalán nem nehéz a Flat Out

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

tigeroo
magyarán most van idõm gépezni, de nincs kedvem folytatni pl. a republic commandot, mert a nehézsége (és az h soxor meghalok) elveszi a kedvem az egésztõl<#vigyor>
karikusz
?? ezt nem értettem

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

tigeroo
majd kiviszem.
de a republic commandot is abbahagytam, úgy nincs kedvem semmihez
karikusz
Ez a lényege z egésznek, hogy kiesel aztán repülsz.....meg persze átmnennek rajtad utána😊)

tigeroo
egész kellemes, stressz levezetésére ideális😊
csak néha az idegesít hogy pl. nekimész egy farönknek, és egy fajintos unreal- headshot szerü 'rongybaba' jumppal kiesel😄
nem tudja átugorni?😄D
<5%-nál jár>
robotnyk
végülis jó, bár a 2 kicsit kevés, mivel gépi ellenfeleket nem lehet pluszban betenni
tigeroo
sziasztok!
most töltöm
LANozni jó vele?
<2en lennénk>
arty
reménykedjünk, hogy az amcsiknál kijövõ verzio normalisabb lesz ebbõl a szempontbol is 😊 remélem nem merik online nélkül kiadni ...

aztán jön az f2 ... 😉

Forza.

bertino
Hát én és pár ember kipróbáltuk már... LAN partyn is meg NETen is.. olyan szinten bugos az egész, mint ház... hol a patch miatt akadtak össze, hol anélkül... sajnos nem érte meg, igazi menetek 1x-2x jöttek csak össze, amikor nem volt hibás az egész... pedig egyébként nagy élmény, csak ezt a multi részt ebben, ugy ahogy van elb*szták... <#merges2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Laky
megoldva 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Scrat
Az IRC szoba pang állandóan? vagy csak én nézek be mindig rosszkor?

Nem tok csatlakozni a játékokhoz, és örülnék ha lenne már néhány magyar arc akikkel lehetne nyomulni.

Srácok!!! Nyomjukmáááán!!!

Laky
ezt kérdezi 😊

hi
flatoutnet miért nem jo?, én elég sokat tolom vele és semmi gondom nincs
Laky

váááh most szedtem volna a 2. cd-jét de 404 Error láááál

valaki egy linket a 2. cd-re vagy a gémre? 😊

Laky
váááh most szedtem volna 2c cd-jét de 404 láááál

valaki egy linket a 2. cd-re vagy a linkre? 😊

Scrat
Hi all!

Szeretném kipróbálni NETen a a game-t, de nem tok mIRC-re belépni vmiért és a FlatOutNet sem túl sok alternatívát kínál.

Help PLZ.
Thx.

aki pedig feltette a fletáuthoz a fellelhetõ modot, vmi 340 megás cumó, sok mindent átír a gémben, de persze nálam nem mûxik, az lásson el pár jó tanáccsal, ha tud, köszcsi
például, banano.fw.hu, innen le tudod szedni az tuti.
dikki*yysw
De le lehet, miért ne lehetne.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

akyyy
Nem lehet valaho, torrentrõl, vagy fpt,trõl, warezrõl letöltein ezt a jó kis roncsderbis játékot? visszaolavstam sehol nem lelem😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hali, honnan tudnék szedni a fletáuthoz kocsikat, modokat, feltéve ha vannak már. Ha tudtok vmi frankó oldalt e célra, akkor lécci címét adjátok meg. Köszi
jéé hát ezt jól elírtam <#wow2>
Bátorkodtunk csinálni IRCNeten egy #flatuot.hu csatit csinálni ahová szeretettel várunk minden flat-out rajongót
amit adhatunk: normális opok, és egy segitõkész BOT, még kevesen vagyunk de ha jöttök leszünk egy páran, pl 153-an 😄
hi
igen, frissited a listát és bármelyik szabad játékba be tudsz szállni, néha várni kell a lobbi ban , mert csak akkor látod a többieket, ha vége az ö versenyüknek, én is nagy auto fan vagyok, ugy életben, mint játékban , eddig a colin rally kat nyomtam, régebben a rally masters -t , de ez tul tesz mindegyiken grafikában is és dinamikában is
-FRANC- autósjáték amit valaha láttam. milyen kiegészítõket érdemes hozzá feltenni? mik jelentek meg? 1.1 peccs rárakva meg az unlocker. láttam itt a fórumon vmi modot(advanced phisycs.....) de a linkje nem megy. bár kíváncs vagyok mi lehet ennél is élethûbb. ja és a flatout net exet telepíthetem, akkor már lehet neten is játszani?

szentséges atyaisten mekkora játék!!!! és én még csak most telepítettem pedig megjelenéskor már megvolt! talán a LEGJOBB

Ok. köszönöm a válaszokat. akkor megnyugodhatok hogy nem a gépem a hibás.Remélem majd kijavitják ezeket a hibákat.És játszhatunk végre rendesen.
néha nekem is kifagy, de semmihez nem lehet kötni, össze vissza, van mikor 2 en, de van mikor 6-7 en megyünk, indulásnál, közben, bármikor kifagyhat, állitolag progi hiba és vga driver összeakadás lehet, fent van a peccs is , uj vga drivert is probáltam , régebbit is, de akkor is csinálja, szoval ez ilyen 😮)
arty
én szerverként hostoltam már 7 pléjernek játékot, de ez tényleg a csucs volt, 8an még sosem jöttünk össze, mert a rajtnál általában többen eltüntek ... feltehetõen kifagytak ... (?)

Forza.

van amikor két usernél is kifagy van ugy, hogy 8-nál sem (ez elég ritka)
szvsz a progi a ludas

kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban

a Progival nem lehet mert akkor 6-nál is csinálná. nem?
Nektek nem fagy igy ki?
nem tudom kiszürni hogy most a géppel vagy a progival van -e valami gond.
ez jo kérdés 😞

kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban

Mért fagy ki ha többen játszunk mint 6. player ?
Tudja valaki, segitsen nekem Plíz.
arty
már 4en vagyunk IRC-en, gyertek még .... 😊

Forza.

arty
gyertek IRCNETEN a #flatout.hu csatira!

megdumálunk egy multit és mehet a verseny 😊

Forza.

arty
csíter van, de nem olyan sok ... napi 1 becsuszik, de csak 1 versenyt maradnak, mivel megunják ... 😊 legtöbben azért nem csalnak 😊

Forza.

tHoMaSmAn
Pár sort visszaolvasva láthattál VOLNA egy linket, és onnan letölthetsz egy flatoutnet 1.3 nevû progit. Na azon keresztül lehet neten nyomulni! Én eddig egyszer próbáltam vele csatlakozni, szerverhez, de nem jött össze, de mûködõképes dolog az elmondások alapján, csak sok a csíter... 😞

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

vki segitsen hogy kell a flatouttal multizni?plíz
zsolti001
MÁR MÜKÖDIK A JÁTÉK ,VÉGRE ELINDULT!!!4<#taps><#eljen><#vigyor4><#vigyor4>

arty
FUT A SZERVER ...

flatout.exe -join 81.182.93.92

VAGY

csati: #flatout.hu / IRCNET ( irc.elte.hu )

ÉS

SZERVER: FlatoutNet1.3 / DESCRIPTION: "IRCNET > flatout.hu"

Forza.

amugy gondom van a kicsomagolt verzio inditással, minden ugy csináltam ahogy a faq ba le van irva és data/language/version.ini not found from the file system szoval el sem indul nekem vmiért, igy nem tudok texturát sem festeni, meg valahogy meg kéne probálni másik auto modellt is bepakolni :o)
meg is van:http://www.nvidia.com/object/winxp-2k_archive.html
valahol az nvidia.com on van archivum, ott vannak a régi driverek
zsolti001
66.93 vid ká driver van fent,ettõl régebbit hol találok?

zsolti001
Az oldalon lévõ patch leszedtem és elindult a játék de csak 1-2 percig ment a verseny és utána ugyan ugy ujraindult a gép.
Ha tudtok segitsetek mert most már láttam a játékot menet közben és nagyon király ,lehet msn-en is : [email protected]