3441
-
#3120 -
#3119 -
#3118 fredizzimo a hivatalos flatout forumon:
The xbox patch is ready and under testing, and will be released soon. There will also be a second PC patch that is released soon.
No dates, just soon.
szal lesz 1.2, és lesz patch xboxra is :) majd eccer ... gondolom juliusban -
#3117 pár hir flatouthqrol:
- zmodeler filter JÖN !!! talán lesznek franko verdák, remélem nem csak felülirásosmodszerrel megy majd ...
- gamespy arcadon keresztül immár van lobby a gémhez!!! azaz chat+game egyben :)
- 2005 november: jön a FLATOUT2 (sztem ez nevetséges .... empire suxxx )
-
#3116 az 1-es iso volt 9 óra napköbe amúgy mikor befejeztem 3k/s volt sztem olyan 40 óra lett vóna! -
#3115 amugy, aranyba ment a US faltout release ... reménykedjünk, h tartalmaz sok ujdonságot, esetleg rendes inetes lobby-t, netkódot :) -
#3114 lehet dc-n leért volna már? ;)))) -
#3113 nem csak cseszkődök -
#3112 nah,azt hittem már valami érdekes dolog történt hogy 21 új üzenet lett.. -
#3111 ja HA de nem lehet mer senki nem tőti fel! jóvan befejtem a hülyeségemet!
-
#3110 hát igen, ha. -
#3109 jójójójójó köszi :-) -
#3108 Mondom, keress egy SMS site-ot, valahol meg tuti fent van. -
#3107 ha elkezdhetném -
#3106 mérem, 3 óra múlva visszatérünk a dologra. -
#3105 szólj ha leért. -
#3104 ki akadályoz meg?
na rajta. -
#3103 lol
hát akkor kezd. -
#3102 én nem akarok veled (veletek) vitatkozni de ha most elkezdeném akkor 3 óra alatt lent lenne -
#3101 az sincs előbb mint ahogy letöltöd, légy nyugodt -
#3100 majd holnap reggel -
#3099 vasárnap délután? vidéken? -
#3098 amúgy mi az a Bitorrent (igen télleg nem tudom) -
#3097 boltok polcait folyamatosan töltik fel, onnét le is szedheted őket. -
#3096 En is feltoltenem neked szivesen, ha
- lenne hova ekkorat feltenni,
- es nem 25-40 oran keresztul kellene toltogetnem 15kbyte-al;) -
#3095 figyelj volt már rá példa hogy csak nekem (meg néhány havernek) töltöttek fel egy játékot és full idegen arcok! -
#3094 Nem rajtad nevetek, a naivsagon. Komolyan gondoltad, hogy majd valaki csak ugy feltolti neked a komplett jatekot valahova, hogy te leszedhesd?!?! Bar ilyen vilagban - es lehetosegek kozott - elnenk...
Probalkozz Bitorrent-tel, vagy valamilyen fizetos SMS warez site-on (1-200 forintot meg er). -
#3093 könnyű a kisbbet kinevetni -
#3092 LOL!!! :))))))))))) -
#3091 a dcvel nagyon megjártam mer naon lassú ha valaki lenne szíves és feltöltené a játékot vhova hogy lekaphassam azt nagyon megköszönném! -
#3090 Off
ELADÓ LOGITECH MOMO Racing Kormány!
Szegeden
Érdeklődni priviben
On -
#3089 Hova ? -
#3088 Már megvan! :) -
#3087 Valaki megmondaná, hogy a screenshotokat hova menti a játék? -
#3086 a tapasztalat szerint forumon nem nagyon lehet "összejönni" ... IRC!! :) -
#3085 akkor itt beszéljük már meg mikor hol ;) -
XRV #3084 Én is fent vagyok esténként, játszanék is vele, remélem nem fog szétcsapni a game minket. Mármint a régen tapasztalt játszhatósági mizéria. Nah akkor az IRC is feltelepít, kukkol, élvez...hátha :-) -
#3083 én is szivesen játszanék de nincs kivel :D -
#3082 tomén h voltak/voltunk .... :) én játszottam is akkor ... csak a nagy pangás miatt inkább mercedes benz world racing multivá változtam :))
de majd junius1től minden megváltozik ;) -
sleve #3081 mirc elindit, options menu, connect fül kitöltöd név, nick, emil; servers fül add -> irc server: irc.atw.hu ok(add); Favorites gomb -> add channel: #flatout.hu add(ok)
Connect, ha csatlakozott a szerverhez Favorites gomb megint és join #flatout.hu
:D