Flat-Out
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
csak néha az idegesít hogy pl. nekimész egy farönknek, és egy fajintos unreal- headshot szerü 'rongybaba' jumppal kiesel😄
nem tudja átugorni?😄D
<5%-nál jár>5%-nál jár>
aztán jön az f2 ... 😉
Forza.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Nem tok csatlakozni a játékokhoz, és örülnék ha lenne már néhány magyar arc akikkel lehetne nyomulni.
Srácok!!! Nyomjukmáááán!!!
flatoutnet miért nem jo?, én elég sokat tolom vele és semmi gondom nincs
váááh most szedtem volna a 2. cd-jét de 404 Error láááál
valaki egy linket a 2. cd-re vagy a gémre? 😊
valaki egy linket a 2. cd-re vagy a linkre? 😊
Szeretném kipróbálni NETen a a game-t, de nem tok mIRC-re belépni vmiért és a FlatOutNet sem túl sok alternatívát kínál.
Help PLZ.
Thx.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
amit adhatunk: normális opok, és egy segitõkész BOT, még kevesen vagyunk de ha jöttök leszünk egy páran, pl 153-an 😄
igen, frissited a listát és bármelyik szabad játékba be tudsz szállni, néha várni kell a lobbi ban , mert csak akkor látod a többieket, ha vége az ö versenyüknek, én is nagy auto fan vagyok, ugy életben, mint játékban , eddig a colin rally kat nyomtam, régebben a rally masters -t , de ez tul tesz mindegyiken grafikában is és dinamikában is
Forza.
szvsz a progi a ludas
kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban
nem tudom kiszürni hogy most a géppel vagy a progival van -e valami gond.
kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban
Tudja valaki, segitsen nekem Plíz.
Forza.
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
flatout.exe -join 81.182.93.92
VAGY
csati: #flatout.hu / IRCNET ( irc.elte.hu )
ÉS
SZERVER: FlatoutNet1.3 / DESCRIPTION: "IRCNET > flatout.hu"
Forza.
Ha tudtok segitsetek mert most már láttam a játékot menet közben és nagyon király ,lehet msn-en is : [email protected]