Flat-Out
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondom cseréld ki a videokártya drivert
procit nem huzod? az is csinálhat ilyen hibát
kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban
a legfrissebbel nem jo asszem... vagy már lehet...
videókártya driver
vagy patch
vagy patch
Sziasztok!
Elökotortam a játékot hátha már van megoldás a problémára(lusta vagyok visszaolvasni) szoval felrakom elinditom ,menû,beállitások minden van ,de amikor elkezdödne a verseny akkor ujrainditja a gépet.
Van már erre megoldás vagy soha nem tudok játszani a játékkal?
Elökotortam a játékot hátha már van megoldás a problémára(lusta vagyok visszaolvasni) szoval felrakom elinditom ,menû,beállitások minden van ,de amikor elkezdödne a verseny akkor ujrainditja a gépet.
Van már erre megoldás vagy soha nem tudok játszani a játékkal?
remek, szoros versenyeket mentünk sleve-el, remélem egyre csak többen leszünk... 😊
flatout rajongók! ébresztõ! 😊
flatout rajongók! ébresztõ! 😊
Forza.
jöjjön, aki játszana ...
csati: #flatout.hu / IRCNET ( irc.elte.hu )
SZERVER: FlatoutNet1.3 ( flatoutnet-letöltés ) / DESCRIPTION: "IRCNET > flatout.hu"
csati: #flatout.hu / IRCNET ( irc.elte.hu )
SZERVER: FlatoutNet1.3 ( flatoutnet-letöltés ) / DESCRIPTION: "IRCNET > flatout.hu"
Forza.
ircnet #flatout.hu itt is szokott lenni egy szoba ha nálunk (WinG-nél vagy nálam) megy a játék vagy ha épp net elõtt ülünk és meg lehet beszélni a köv futamot 😊
most is inditottam 1 szervert ... ha IRC en nem irok, akkor game van ... Flatoutnet 1.3-al! (google ...)
irc-en gyert-ek az #flthu csatira! 😊 (srv:ircnet / irc.elte.hu)
a flatoutNET-ben egyébként a DESTRIPTION mezõben a szerveremen a "IRCNET > FLTHUN" látható 😊
a flatoutNET-ben egyébként a DESTRIPTION mezõben a szerveremen a "IRCNET > FLTHUN" látható 😊
Forza.
bászus szólhattá' vóna :-), csak most néztem ide
inditottam szervert ... ha IRC en nem irok, akkor game van ... Flatoutnet 1.3-al! (google ...)
Forza.
na, egy-két ember benézett, küldölfiekkel játszani is sikerült 😄 sajnos van 1-2 csiter, pl 0rol 300ra gyorsul 1 gombnyomásra... hálistennek hamar megunják ezek a barbárok 😊
legközelebb szombaton leszek a "csatin", majd beirom ide, remélem összejön már végre majd valami game is 😊
legközelebb szombaton leszek a "csatin", majd beirom ide, remélem összejön már végre majd valami game is 😊
Forza.
hi
müxik a flatoutnet végre, tuti hogy van köze a weboldalhoz, mert a weboldal is müxik, ha valak iesetleg nem ismerné:
http://www.paha.net/flatout/
elég jo kis bajnokságok szoktak lenni és itt nem kell ip ket irogatni, nem csak 2 en száguldoznak az emberek , szoval ajánlani tudom mindenkinek
müxik a flatoutnet végre, tuti hogy van köze a weboldalhoz, mert a weboldal is müxik, ha valak iesetleg nem ismerné:
http://www.paha.net/flatout/
elég jo kis bajnokságok szoktak lenni és itt nem kell ip ket irogatni, nem csak 2 en száguldoznak az emberek , szoval ajánlani tudom mindenkinek
abban teljesen igazad van, hogy nincs másik ilyen játék amiben ennyire nem lehet kommunikálni a társakkal de ezt havarok közt +oldjuk ts-n 😊
azért az nfsu2 se kutya, ott aztán tényleg nem találod meg a másikat ha nem dumáljátok le pontosan. de ez -nfsu- legalább megy mindig!
azért az nfsu2 se kutya, ott aztán tényleg nem találod meg a másikat ha nem dumáljátok le pontosan. de ez -nfsu- legalább megy mindig!
valoszinü, mert a paha.net sem müxik , lehet van össuefüggés , midig lobby bol inditottam és mikor a host inditott, akkor indult , bár nem tudom ezt kérdezted -e :o)))))
sajnos annyira nem közeli az a dátum :o)
sajnos annyira nem közeli az a dátum :o)
milyen játékokat probáltál, ahol mindig más volt a szerver, s nem volt lobby csak intuitiv kellett elinditani, mikor valamenynien látszottatok ? 😊
sajnos a közeli flatout2 megjelenés miatt sztem már nem is lesz elõrelépés inet ügyben 😞
a flatoutnet 1.3 esetén sztem nem megy a szerver, ami listázza a lobbykat ... 😞
sajnos a közeli flatout2 megjelenés miatt sztem már nem is lesz elõrelépés inet ügyben 😞
a flatoutnet 1.3 esetén sztem nem megy a szerver, ami listázza a lobbykat ... 😞
Forza.
hát mondom én, már kihordtam lábon egy infarktust, hogy nem tudok háloba nyomulni :o(
ezzel télleg valami gáz van <#boxer>#boxer>
Jó pár gamét kiprobáltam már neten és egyikkel sincsennek ilyen gondok ezért nehéz elhinnem, hogy csak azokra az okokra vezethetõ minden vissza.
Sziasztok
Netek megy a flatoutnet.exe? nekem egy napja megállt valami shocket hibát ir ki és nem tudom mi a gond :o(
Netek megy a flatoutnet.exe? nekem egy napja megállt valami shocket hibát ir ki és nem tudom mi a gond :o(
az 1.1be a roncsderbi a jó😊
azt hiányolom a multiból h nincsenek botok
mer ketten elég lapos a körverseny...<#gonosz2>#gonosz2>
azt hiányolom a multiból h nincsenek botok
mer ketten elég lapos a körverseny...<#gonosz2>#gonosz2>
majd a FO 2 .. 😊
a netkóddal az 1.1 óta semmi gond ... sajnos nincs inet szupport, igy nincs rendes lobby, stb, de ha összejön a game, onnantól frankón megy minden.
az, h bizonyos plajerek szervere nem tökéletes inkább alexease által irt okokra vezethetõ vissza 😊 juzer error.
ettõl függetlenül az empire kapja be 😊
az, h bizonyos plajerek szervere nem tökéletes inkább alexease által irt okokra vezethetõ vissza 😊 juzer error.
ettõl függetlenül az empire kapja be 😊
Forza.
inkább szar netcod <#gun>#gun> Empire Interactive
8-as "alaku" palyara gondoltam, es "MINDENaron" 😊
Ts@ll
Vlhol lattam mar de istennek sem talalom sehol: hogy lehet rajtnal kiugratni autot (vlmi kezifek gaz stb..) ?
Masik meg 1 "mod" tipp.
A Flat-Out multija (is) allatyo, csak ha vlki bukik 1-2 -ot, lemarad, akkor mar nincs sok ertelme a versenyzesenek sajna unalmas igy, ez benne van, de ki lehetne talalni vlmit F-2ben vagy vlmi modban.
Mikor untuk mar a sima versenyt, es par haver is elment lanpartirol, 4-5en kitalaltunk kis "versenymodot":
A 8-as palyat kell berakni. Kivalasztunk letszamtol fuggoen 1-2 "farkast" ok vannak vlmelyik durva eros kocsival. 1-2 jatekos van pepperrel, ok a "baranyok". A tobbi jatekos pedig a baranyok "vedoi" a "terelokutyak" fogalmazzunk igy. :o)
Azt hiszem par embernek mar kezd derengeni a lenyeg 😊 .
A cel tiszta -> vagy a farkasok vagy a baranyok (a segitok tamogatasaval) :o) hamarabb erjen/ek be MINENaron. 😄
Durvan nagy allatkodast lehet belole kihozni 😄DD , es nem is valik olyan gyorsan unalmassa, mint a sima verseny.
Vlhol lattam mar de istennek sem talalom sehol: hogy lehet rajtnal kiugratni autot (vlmi kezifek gaz stb..) ?
Masik meg 1 "mod" tipp.
A Flat-Out multija (is) allatyo, csak ha vlki bukik 1-2 -ot, lemarad, akkor mar nincs sok ertelme a versenyzesenek sajna unalmas igy, ez benne van, de ki lehetne talalni vlmit F-2ben vagy vlmi modban.
Mikor untuk mar a sima versenyt, es par haver is elment lanpartirol, 4-5en kitalaltunk kis "versenymodot":
A 8-as palyat kell berakni. Kivalasztunk letszamtol fuggoen 1-2 "farkast" ok vannak vlmelyik durva eros kocsival. 1-2 jatekos van pepperrel, ok a "baranyok". A tobbi jatekos pedig a baranyok "vedoi" a "terelokutyak" fogalmazzunk igy. :o)
Azt hiszem par embernek mar kezd derengeni a lenyeg 😊 .
A cel tiszta -> vagy a farkasok vagy a baranyok (a segitok tamogatasaval) :o) hamarabb erjen/ek be MINENaron. 😄
Durvan nagy allatkodast lehet belole kihozni 😄DD , es nem is valik olyan gyorsan unalmassa, mint a sima verseny.
Van rá egy jo példám: adott négy gamer A, B, C, D.
"A" játékosnál mindannyian tudunk minden gond nélkül játszani.
"B" játékos tud "C" és "D"-vel külön-külön, a kettõ együtt nem tud bemenni mer akkor vmelyik szakad vagy fagy. "A" egyátalán nem tud bemenni "B"-hez.
"C" és "D" szerverét egyikünk se látja. <#conf>#conf>
"A" játékosnál mindannyian tudunk minden gond nélkül játszani.
"B" játékos tud "C" és "D"-vel külön-külön, a kettõ együtt nem tud bemenni mer akkor vmelyik szakad vagy fagy. "A" egyátalán nem tud bemenni "B"-hez.
"C" és "D" szerverét egyikünk se látja. <#conf>#conf>
Nem tartom kizártnak, hogy van akinél hiba nélkül mûködik a FlatouNet de akikkel már összetalálkoztam netes game közbe mindenkinek volt már ilyen gondja <#conf>#conf>
Mit használsz a netes játékhoz?Csak wincommanderbe úgy indítod, hogy flatout.exe -join ip cím?Mert ha igen és rosszul írod be akkor szokot fagyni.Pl a FlatouNet hiba nélkül mûködik.
Azt tudom a fallout egy szerepjáték de rosszul irtam nem a magyarítások ról hanem a GameStar honlapról nyilik a link.
Kevertem a linkeket.
Kevertem a linkeket.
Ne rágd magad rajta a Fallout-hoz készült magyarítás nem lesz jo a Flatout-hoz <#fejvakaras>#fejvakaras> <#wink>#wink>
Nem kellene egybõl hülyézni az NFS-ek hez is készült csak érdeklõdtem!
Inkább egy netfix kéne hozzá, nagyon morcos vagyok mikor a netesgame miatt ugy be fagy, hogy csak resettel le7 tobább lépni <#mf3>#mf3>
Érdeklõdöm magyarítás létezik hozzá?
Mert a magyarítás portálról a linket nem lehet elérni.
Mert a magyarítás portálról a linket nem lehet elérni.