3441
-
sleve #3080 most mért vagy ilyen ironikus?! :) amellett a 8-10 bot mellett voltunk vagy 3-n userek is. igaz ezzel a gameval már jó régen játszottunk de szivesen segitünk mindenkinek aki ki akarja probálni, le7 még be is szállnék néhány körre ha összejönnénk 4-5-en. én esténként szoktam fent lenni, a többiek meg ...
:) -
#3079 naja, de irc alapokat sztem nem egy játék topikjában célszerű megbeszélni ... ;) legalábbis ennél mélyebben semmiképpen sem :) -
XRV #3078 nixkötex
asszem ez messze van a "lépésről lépésre"-től :) -
#3077 fontos, hogy az ircnet valamelyik szerverére lépj be!
pl: irc.elte.hu ... és ezen a szerveren a flatout.hu csatira! tegnap is "tele volt" :)) -
Szürkebikafia #3076 Szia Sleve!
Köszi a segítséget, röstellem, de nekem az Ircnet#flatout.hu sem mond semmit.
Egy haver tanácsára letöltöttem egy mirc nevű progit, mert szerinte ezen a chat programon keresztül érem el ezt a szobát.
Feltelepítettem, de mivel a szobalistán nem láttam beírtam a #flatout.hu-t.
Ezután betett egy szobába ahol magam voltam. Brahiból kipróbáltam hogy halandzsa nevet adok meg a keresésnél és akkor jöttem rá, hogy bármit is írok be szobanévnek ha nincs a listán, létrehoz nekem egy szobát.
Ezekután gőzöm sincs mit kell tennem, ha hálózni akarok a neten.
Légyszíves lépésről, lépésre írd meg mi a teendő, mert én csak úgy értem, ha olyat írsz ami egy adott veblap címével kezdődik. (WWW)
Tehát hova menjek, mit töltsek le stb.
Előlre is köszi a segítséget! -
#3075 Tegyél bele merevítést, gumikat meg felfüggesztést, aztán meg tod fogni. -
Emmegki #3074 (3070-nek ment) -
Emmegki #3073 A fasthammerben az tetszett hogy baromi stabil. Csak éppen aszfalton... Egyébként traktor stílus, agyontuningolva is utál gyorsulni. Silverben 1. homokos pályán eddig mindig rámvertek 1 kört. A speedevil gyorsul mint állat csak nem lehet megfogni. Esetleg Road King? -
sleve #3072 nézz ide fel: IRCNET #flatout.hu -
Szürkebikafia #3071 Sziasztok!
Hiába minden próbálkozásom, nem tudtunk a haverokkal a neten keresztül hálózni.
Letöltöttem a progit, megcsináltam a szervert, de nem sikerült a többieknek csatlakozni.
Kész szerverekhez is próbáltam csatlakozni, de mivel menet közben nem lehet csatlakoni ez elvetélt ötlet volt.
Légyszíves segítsetek, hogy utána tudjak veletek és a haverokkal játszani.
Skype címem: Szurkebikafia, a Messengeren meg a [email protected] -ra tudtok rákeresni.
előlre is köszi! -
#3070 Ha meg van hozzáférésed a silver pályákhoz, inkább vegyél egy Speedevilt. Észre fogod venni a különbséget. :) -
#3069 Nem kell totál feltuningolni, elég ha a sebváltós, és a felfüggesztéses dolgokból, meg a kerekekből megveszed a legjobbakat. Ha a motort agyontuningolod, terepen megfoghatatlan lesz a kocsi...
Na jó, ez túlzás, csak sokkal többet kell vele akkor gyakorolni h. megcsináld.
Esetleg a merevítéstől vmivel nehezebb lesz... -
Emmegki #3068 Üdv! Silver pályákon ti milyen kocsival mentetek? Van egy totál feltuningolt Fasthammerem de csak szenvedek vele :( -
#3067 Van van...
Nézd meg a galériámat pl.
Legszarabb kocsival is nagyobbat lehet ugrani, de trasherből 140 felettit is ki lehet hozni. -
#3066 amúgy én eddig 113métert láttam maxnak,itt az enyém :)
vagy van akinek több? -
#3065 hmm azt olvastam a faq-ban hogy nem mindíg tökéletes,hát de ennyire?:(
miért kellett ezzel elcseszni a játékot..vagy ez a tört verzió átka? -
XRV #3064 na jó megszánlak.
Ha visszaolvasol, akkor észreveszed a multirésze, teljesen labilis, tehát ezért nem özönlenek multizni. Kínszenvedés volt néha, és ha meg összejött, akkor meg sokszor szétdobált mindenkit.
De mondom voltak jóóó menetek is :) -
#3063 ÁP -
#3062 please,ki akarom próbálni multiban:) -
#3061 valaaakiii :( -
#3060 ok-csak fel kéne tennem az irc-et:) -
#3059 :)
dc-n elkaptam valakit jött fullal (128 kb/s) 3 óra alatt lenn volt az egész. -
#3058 én játszanák csak lenne már meg a játék. -
ddd #3057 IRCNET #flatout.hu
néha van bent vki :) -
#3056 pörög a topic:) -
#3055 up -
#3054 nem jönne valaki multizni?most szereztem meg a játékot és király;)
érdekelne a multi is.nos? -
#3053 Nekem megvan a hivatalos SoundTrack CD, csak kölcsönbe van adva. -
#3052 Valahonnan le lehet tölteni a Flat Out zenéjét ? -
#3051 OFF:
Eladó egy garis Logitech MOMO racing kormány, akit érdekelne a dolog privizzen, vagy e-mailt írjon! Megkímélt, nem agyonhasznált, sajnos időhiány miatt kénytelen vagyok megválni tőle... :(
Bocs az offért!
ON! -
Chaos Mad #3050 Hazárs megye lordjai rulezz!! :D
zsir!! -
#3049 bocs
-
#3048 ezt lestétek már? remélem lesz még szekér.
-
szala #3047 hi
elméletileg az uj nvidia driverrel nem fagy a game, legalábbis miota fent van, azota nem fagyott eccer sem, a régivel ilyenkor már produkálta a hibát -
Chaos Mad #3046 ki kell csomagolni a játékot bsf unpackerrel, és utána lesz több mappa. -
#3045 hmm
a skinek hogyan kell berakni, mert nekem a főmappába csak egy savegame mappa van :| -
#3044 jah:DD
csináltam egy überloál videót belöle:D
fizikai bemutató:) -
#3043 a bónusz mapokat érdemes kipróbálni
magasugrás powa :DDDDDDD -
#3042 nembáj
béénnaaaaa :PPPPP :DDDDDdd -
#3041 jó kis game. csak az a baj, hogy a kanyarokba betesznek 1-1 vilanyoszlopot/fát, nekimész, már uccsó vagy.