Flat-Out

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tHoMaSmAn
Off

ELADÓ LOGITECH MOMO Racing Kormány!
Szegeden
Érdeklõdni priviben

On

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

littleNorbi
Hova ?

Csuhai G
Már megvan! :)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Valaki megmondaná, hogy a screenshotokat hova menti a játék?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

arty
a tapasztalat szerint forumon nem nagyon lehet "összejönni" ... IRC!! :)

Forza.

PLackó
akkor itt beszéljük már meg mikor hol ;)

Én is fent vagyok esténként, játszanék is vele, remélem nem fog szétcsapni a game minket. Mármint a régen tapasztalt játszhatósági mizéria. Nah akkor az IRC is feltelepít, kukkol, élvez...hátha :-)
PLackó
én is szivesen játszanék de nincs kivel :D

arty
tomén h voltak/voltunk .... :) én játszottam is akkor ... csak a nagy pangás miatt inkább mercedes benz world racing multivá változtam :))

de majd junius1tõl minden megváltozik ;)

Forza.

mirc elindit, options menu, connect fül kitöltöd név, nick, emil; servers fül add -> irc server: irc.atw.hu ok(add); Favorites gomb -> add channel: #flatout.hu add(ok)
Connect, ha csatlakozott a szerverhez Favorites gomb megint és join #flatout.hu
:D

kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban

most mért vagy ilyen ironikus?! :) amellett a 8-10 bot mellett voltunk vagy 3-n userek is. igaz ezzel a gameval már jó régen játszottunk de szivesen segitünk mindenkinek aki ki akarja probálni, le7 még be is szállnék néhány körre ha összejönnénk 4-5-en. én esténként szoktam fent lenni, a többiek meg ...
:)

arty
naja, de irc alapokat sztem nem egy játék topikjában célszerû megbeszélni ... ;) legalábbis ennél mélyebben semmiképpen sem :)

Forza.

nixkötex
asszem ez messze van a "lépésrõl lépésre"-tõl :)
arty
fontos, hogy az ircnet valamelyik szerverére lépj be!

pl: irc.elte.hu ... és ezen a szerveren a flatout.hu csatira! tegnap is "tele volt" :))

Forza.

Szia Sleve!

Köszi a segítséget, röstellem, de nekem az Ircnet#flatout.hu sem mond semmit.
Egy haver tanácsára letöltöttem egy mirc nevû progit, mert szerinte ezen a chat programon keresztül érem el ezt a szobát.
Feltelepítettem, de mivel a szobalistán nem láttam beírtam a #flatout.hu-t.
Ezután betett egy szobába ahol magam voltam. Brahiból kipróbáltam hogy halandzsa nevet adok meg a keresésnél és akkor jöttem rá, hogy bármit is írok be szobanévnek ha nincs a listán, létrehoz nekem egy szobát.
Ezekután gõzöm sincs mit kell tennem, ha hálózni akarok a neten.

Légyszíves lépésrõl, lépésre írd meg mi a teendõ, mert én csak úgy értem, ha olyat írsz ami egy adott veblap címével kezdõdik. (WWW)
Tehát hova menjek, mit töltsek le stb.
Elõlre is köszi a segítséget!
Esrohnoil
Tegyél bele merevítést, gumikat meg felfüggesztést, aztán meg tod fogni.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

(3070-nek ment)

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

A fasthammerben az tetszett hogy baromi stabil. Csak éppen aszfalton... Egyébként traktor stílus, agyontuningolva is utál gyorsulni. Silverben 1. homokos pályán eddig mindig rámvertek 1 kört. A speedevil gyorsul mint állat csak nem lehet megfogni. Esetleg Road King?

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

nézz ide fel: IRCNET #flatout.hu

Sziasztok!

Hiába minden próbálkozásom, nem tudtunk a haverokkal a neten keresztül hálózni.
Letöltöttem a progit, megcsináltam a szervert, de nem sikerült a többieknek csatlakozni.
Kész szerverekhez is próbáltam csatlakozni, de mivel menet közben nem lehet csatlakoni ez elvetélt ötlet volt.
Légyszíves segítsetek, hogy utána tudjak veletek és a haverokkal játszani.
Skype címem: Szurkebikafia, a Messengeren meg a [email protected] -ra tudtok rákeresni.
elõlre is köszi!
Esrohnoil
Ha meg van hozzáférésed a silver pályákhoz, inkább vegyél egy Speedevilt. Észre fogod venni a különbséget. :)

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Nem kell totál feltuningolni, elég ha a sebváltós, és a felfüggesztéses dolgokból, meg a kerekekbõl megveszed a legjobbakat. Ha a motort agyontuningolod, terepen megfoghatatlan lesz a kocsi...
Na jó, ez túlzás, csak sokkal többet kell vele akkor gyakorolni h. megcsináld.
Esetleg a merevítéstõl vmivel nehezebb lesz...

Üdv! Silver pályákon ti milyen kocsival mentetek? Van egy totál feltuningolt Fasthammerem de csak szenvedek vele :(

Esrohnoil
Van van...
Nézd meg a galériámat pl.
Legszarabb kocsival is nagyobbat lehet ugrani, de trasherbõl 140 felettit is ki lehet hozni.

PLackó
amúgy én eddig 113métert láttam maxnak,itt az enyém :)
vagy van akinek több?

PLackó
hmm azt olvastam a faq-ban hogy nem mindíg tökéletes,hát de ennyire?:(
miért kellett ezzel elcseszni a játékot..vagy ez a tört verzió átka?

na jó megszánlak.
Ha visszaolvasol, akkor észreveszed a multirésze, teljesen labilis, tehát ezért nem özönlenek multizni. Kínszenvedés volt néha, és ha meg összejött, akkor meg sokszor szétdobált mindenkit.
De mondom voltak jóóó menetek is :)
PLackó
ÁP

PLackó
please,ki akarom próbálni multiban:)

PLackó
valaaakiii :(

PLackó
ok-csak fel kéne tennem az irc-et:)

PLackó
:)
dc-n elkaptam valakit jött fullal (128 kb/s) 3 óra alatt lenn volt az egész.

littleNorbi
én játszanák csak lenne már meg a játék.

IRCNET #flatout.hu
néha van bent vki :)

Az a nõ foglalt, amelyiken fekszenek.

PLackó
pörög a topic:)

PLackó
up<#szomoru1>

PLackó
nem jönne valaki multizni?most szereztem meg a játékot és király;)
érdekelne a multi is.nos?

Carlos
Nekem megvan a hivatalos SoundTrack CD, csak kölcsönbe van adva.

Þór vígi þessi rúnar

lac coo
Valahonnan le lehet tölteni a Flat Out zenéjét ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

tHoMaSmAn
OFF:

Eladó egy garis Logitech MOMO racing kormány, akit érdekelne a dolog privizzen, vagy e-mailt írjon! Megkímélt, nem agyonhasznált, sajnos idõhiány miatt kénytelen vagyok megválni tõle... :(
Bocs az offért!

ON!

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Hazárs megye lordjai rulezz!! :D
zsir!!

12346
bocs <#idiota>

12346
ezt lestétek már? remélem lesz még szekér.

hi
elméletileg az uj nvidia driverrel nem fagy a game, legalábbis miota fent van, azota nem fagyott eccer sem, a régivel ilyenkor már produkálta a hibát
ki kell csomagolni a játékot bsf unpackerrel, és utána lesz több mappa.

Laky
hmm
a skinek hogyan kell berakni, mert nekem a fõmappába csak egy savegame mappa van :|

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

tigeroo
jah:DD
csináltam egy überloál videót belöle:D
fizikai bemutató:)
Laky
a bónusz mapokat érdemes kipróbálni
magasugrás powa :DDDDDDD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
nembáj
béénnaaaaa :PPPPP <#idiota> :DDDDDdd

tigeroo
jó kis game. csak az a baj, hogy a kanyarokba betesznek 1-1 vilanyoszlopot/fát, nekimész, már uccsó vagy.