3441
-
#3161 :D -
#3160 itt le van írva -
#3159 ez a pecs mire valo? -
#3158 na látom akkor a segítség megérkezett :) -
#3157 google-t nem ismered?:P
nincsmit -
#3155 tud valaki pecset? -
#3154 ugyanehez még egy skin
-
#3153 még három més nézetekből
-
#3152 ezt én követtem el. még csináltam párat de ezt teccccik a legjobban!
-
rohadt alma #3151 Rossz fejlesztők. -
#3150 at kell menni a bronz kupan... esaztan lessz uj kocsi -
#3149 please
-
#3148 hogyan kell szerezni uj kocsit
esetleg nyerni kell ? vagy mi
Esetleg van hozzá pecs? -
#3147 nem, ossze kell szedni megint a penzt -
rohadt alma #3146 Az autot ellehet adni?Aztán a kapott pénzböl egy másik autot venni. -
#3145 a legutolsót vedd meg! -
pauly #3144 Én csak a gold-nál cseréltem le,a másodiknál a tuningolt első kocsival mentem végig. -
#3143 a masodik korben melyik autot valasszam? vagy lecsereljem egyaltalan az autot amit a bronzon hasznaltam tunigolva? -
XRV #3142 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1049019224
Sleve menjünk át ebbe a topicba, ne rondítsunk ide :-D -
XRV #3141 sőt olyan is hogy összes enged és akkor sem megy -
XRV #3140 ez van! és nem megy -
sleve #3139 NIS -> tűzfal -> beállítás -> programok -> mirc internetelérés -> automatikus
csak két sec.-et kellett volna várnod még mircen :) -
pauly #3138 Aha,kösz,az ipconfig nem jutott eszembe.
Értem,csak érdekelt,hogy nálam nem stimmel valami,vagy a progi bugos. -
#3137 sajat IP:
ha router mögül netezel: http://www.whatismyip.com
ha direktbe: dos command promptba: ipconfig parancs
LOBBY kissé bugos, de még mindig jobb mint a flatoutnet, itt látod, h melyiken megy már a verseny .... -
pauly #3136 Üdv
Ezt a lobby-t probalgatom,de behoz eleg sok szervert,de mindegyiknek 9999 az ping-je es nem tudok csatlakozni.
Nagy ritkán van 1-2 aminek 100-200 a ping-je,ahhoz valamennyir etudok csatlakozni.
Most azokkal mi van ameilyknek 9999 a pingje?
Meg valaki mondja mar el,hogy milyen parancsal is lehet lekerdezni az ip cimunket?
Elore is kösz! -
sleve #3135 gyere arty! indul a mandula :)) -
XRV #3134 ajja NIS 2004 van. mIRC-t hiába engedem a tűzfalon, nem megy, csak ha totál kikapcsolom a NISt
valaki tudja a megoldást?
Még elnézek a mIRC topikba ha van ilyen -
#3133 Hogy kell ezet betenni.(mondja el valaki MAGYARUL) -
#3132 tedd fel ujra a flatoutot, 1.1es pecset, és SEMMI mást :) még a magyaritást se ;) -
#3131 eddig jó volt,de most valamiért bármelyik szerverre csatlakoznák ezt írja ki
KÉP
mi lehet a gond? -
na, ez volt az utolsó kép. akinek van energiája, letölthető cuccok a hivatalos forumon: forum -
#3129 ircneten #flatout.hu eddig is volt .... :) csak mindenki lusta felmenni :)) énis soxor ;) -
#3128 igen, itt látod, hogy melyik sessionban nem megy még a verseny!!! :) müködik... viszont nicnek egyedit kell megadni, különben nem lép fel a chatba (IRC) -
#3127 NAGYON JÓ 100000 KÖSZÖNET!!!
valahova gyülekezzünk már! -
#3126 sajnos nem lesz online modusz az US verzioban sem, mert ugyan már majdnem készen voltak vele, az EMPIRE (kiadó) nem engedi nekik beletenni :( legalabbis a forumon erről tájékoztatott az egyik fejlesztő :(
gondolom igy sarkallják konzol vásárlásra a népet, h abban bezzeg van :(((( kiadók :((((( aszittem EA-nál nincs nagyobb g*ci ... tévedtem. -
#3125 akkor itt lehet csatlakozni a gamekhez?? -
#3124 uj flatout lobby, chat moddal!!!
lobby083
-
#3123 1 srác dolgozik a 32 kocsi modon, azaz nem kell majd felülirni a meglevőket addon verdák esetén! :)
reméljük megjelenik végre az 1.2 és lehet rendesen tolni neten ... -
#3122 na itt a link a wvhez: http://homepage.ntlworld.com/ch.white/vwbug/fo/FObeetlev1.zip
leirás a fájlban, h hogyan is kell betenni :) nemtom törés van e, sztem nix :(((( -