3441
-
#3201 nekem is az van :( -
#3200 ez nekem nem működik...
ha az autóválasztó menübe lépnék, nem talál valami filet... -
#3199 na erre kiváncsi vagyok -
#3198 közelebb áll a szimhez, mint egy nfs ;) ennyi. és nem gagyi a játék, még csak hasonlo sincsen PC-n :) (jah, de: destruction derby '92) -
#3197 egyszer olvastam erről a játékról és hirtelen megmerevedtem hogy az volt odaírva hogy szimulátor
legalábbis abba a kategóriába sorolta az újság
ööö, ahha biztos, a játék olyan messze áll a szimulátoroktól mint Makko Jeruzsálemtől, szóval jót nevettem rajta!
Bár ahoz képest hogy milyen gagyi játék, ahoz képest dícséretet is érdemel, mert nagyon szép grafikája van -
#3196 easyrider öcsém! nágyon zsírrrrrr -
#3195 hogy minden 1 helyen legyen:
Official Patch 1.1
crack 1.1 nocd file -
#3194 -
#3193 1.2 felrakása:
- installálod a játékot
- hivatalos patch1.1 felrakása
- 1.1 nocd krekk, ha nem eredetid van
- alanti 1.2es link .RAR kicsomagolása a flatout könyvtárba(könyvtárszerkezet megtartásával!!!!!)
Ekkor az uj ficsörök gond nélkül fognak menni. Több kocis, változatosabb pályák, multiplajer chat, kick lobbyban, .....
utána irc, #flatout.hu (jól emléxem?), valaki hostol és game :) -
#3192 Unofficial Unified (EU-US) Flatout 1.2
New Features
*32 Cars µ Flatout has been given the ability to handle up to 32 cars now. So start adding them Custom cars numbered 17 to 32.
*24 More Tracks µ We have added 18 reverse tracks to the game, in addition to the original tracks. Plus 6 new Demo Derbyås in new locations of the FO world.
*Cars.ini µ No more having to change the very touchy cardealer.bed. Just add new cars to the cars.ini. You also can change the cars classes & order while the game is packed as a bfs. This makes it much easier to add new cars to a packed game.
*Imperial Units µ The Imperial units command in the options menu now also controls if you see KG or LBS for the cars weights.
Multiplayer Features
*Lobby Chat - (And not just a small 3 line chat).
*Lobby Kick µ Boot the people that you donåt want.
*Random Track µ No one will know what track it will be until the race starts.
*Quick Car Select µ Change car between races without needing to go through the car, transmission and skin selection menus
*Multiplayer Options Menu
*All Tracks Demolition Derby
-
#3191 2 hozzászólást mi a faszért nem tudsz visszaolvasni? -
scorpions #3190 hello tud valaki crakeket szolgálni -
#3189 thx -
#3188 www.gameburnworld.com -
#3187 indítok szervert ,valaki jönne?csak megnézem működik-e.(úgyis csak 1 megabites a letöltésem,128 kbit a fel.) -
#3186 vki be tudna nekem linkelni 1 cracket ?? -
#3185 valaki multi? -
#3184 jelek szerint este se :) -
XRV #3183 Este tán lehet róla szó, de most erősen CRC feeling van. -
Deviance #3182 Jácunk neten ?? MSN [email protected] FLAT OUTAL ??? :D -
Deviance #3181 valaki Flat-Out akar jácani MSN [email protected] -
Deviance #3180 Nekem nem megy neten -
#3179 igen, ez erről szól ... :)) -
#3178 Magyarul van benne zuzás rendesen :-P
Köszi a gyors választ :D -
#3177 ami az autós játékokban ugy általában: nyerni ;)
csak itt bármi áron ;) -
#3176 A válaszokat előre is köszönöm! -
#3175 Röviden, és tömören mi a játék lényege? -
#3174 van
faq
visszaolvasás
ilyenek -
#3173 Nincs,... ill. ott a faq. -
#3172 van benne multiplayer? -
#3171 nincs -
#3170 tűzfal ? -
#3169 Hi
Valaki tudott onlineba jáccani mer én hostolni se joinolni ne mtudok mi leeht a hiba több progit probáltam -
#3168 irtam egy lobbirol, ahol LÁTOD ha megy a futam .... visszaolvass :) -
#3167 szerverkészítés pedig a faq szerint,igaz? -
XRV #3166 Ez megbeszélés dolga, és csak úgy tudsz a lobbyba bejutni, ha éppen nincs futam.
Szal haverok megduma és go :) -
#3165 ti tudtok a lobbyn játszani?nincs fenn semmi csak az alapjáték+1.1 patch,de nem enged fel egyik szerverre sem. -
#3164 lol:D -
#3163 ahogy olvasom a forumokat, nem lesz EU 1.2 pecs uj fícsörökkel, USA kiadás szinkronizácio, MP lobby, stb.
az Empire lehuzta a klotyon a PC-s MP lehetőségeit, az USA verzioban már az opcio sincs bent állitolag :(
én már a Ford Racing3nál tudtam, hogy az Empire seggét szét kéne rugni :D -
#3162 létezik vmi kúltúr oldal, ahol nagyjából össze vannak gyűjtögetve a + járgányok meg stb?
vicces dolog a flat fórumból összeszedegetni a vipert is az összes ápdéttel:/