3441
-
#3241 Jah, én mondjuk nem szórakoztam sokat azzal a géppel, de nekem is van egy kép a galériámban ahol látszódik h. pepperrel bármikor ugrok 124-125m körül. :) -
dawke #3240 AZ IDEGBETEG embereket leültetném elé (csak) egy órát !!! -
dawke #3239 szentem a SAN ANDREAS, és a NFSU2 után a legjobb játék !!! -
dawke #3238 Én a PEPPER-géppel 126-m et ugrottam, az egész meg 371- egy, zsír!!! -
#3237 Én úgy hoztam hogy már fel volt telepítve.Két 5-600 megás .bfs fájl van,a flatout.exe+4 vagy öt darabn .ini fájl.Na ez az 1.2 felülírta a cars.ini és most nem tok vele játszani:(Ha valakinek megvan a cars.ini küldje [email protected] -
#3236 Nem lehet h. a C-osztályú Bonusokat is teljesíteni kell hozzá? -
#3235 jó nagyon az 1.2-es patch,az új bonusz pályák is királyak.de van egy nagy gondom..
újrakezdtem a játékot ezzel a patchal,és hiába csináltam meg 1. helyre az összes elérhető versenyt ,nem enged tovább..a CLASS B és a CLASS A versenyekből sem elérhető egyenlőre egyik sem,mind szürke.miért?mit tudok csinálni?
KÉP -
#3234 valaki game ? -
XRV #3233 ha ki van csomizva az alap, akkor a patch-t is ki kell csomizni -
#3232 ahham, majd átnézem -
#3231 vhol belecsomagolva kell lennie... -
#3230 ööö, most nézem, nincs is olyan hogy cars.ini -
#3229 ok, nekem is kifagy kocsiválasztásnál :( akkor mégsincs szerver :(
1.2 pecs egyenlőre kuka :( -
#3228 IP
84 . 0. 213 .127 -
#3227 inditottam szervert, probáljatok csatlakozni
alapgame+1.1peccs+1.2unofficial ... semmi mást NE tegyetek fel!!!! -
#3226 ok, küldöm majd -
#3225 quick race nekem sem megy, de a karrierem tudom folytatni :)
multit nem probáltam. -
#3224 a patch is? mert nekem azt írta, hogy nem találja az útvonalat a common1.bfshez, vagy valami ilyesmi -
#3223 Nálam ki van csomagolva az egész game. -
#3222 és hogyan sikerült? mert próbáltam úgy is, hogy a bsf fileokat kicsomagoltam, de úgy meg el sem indult -
#3221 Nekem semmi gondom nem volt vele, galériámban is van pár kép, de a legnagyobb bakikat mindig elfelejtettem shotolni. :D -
#3220 fikázzunk, de ne itt végre van chat ebbe a k*rva g@meba meg kick, isstenem ugy örülök és nekem se megy, mikor kocsit kell kiválasztani, plsplspls
-
#3219 Ha játszol még a flatout lécci küld el a cars.ini erre a címre:[email protected]
FONTOS!!! -
#3218 azt kilehet kapcsolni hogy kirepüljön az ember -
#3217 nah jó, esetleg Gothic2-vel még :) -
#3216 nekem tetszene ez a játék,ha nem repülne ki az ember,meg az irányitás jobb lenne,de igy is elfogadhato -
#3215 de rába**tál mert nem játszom San Andreason kívűl (meg flat-out-on kívűl) semmivel -
#3214 ha fikázni akartok, akkor olyan játékot mondok ami nekem se tetszik :P -
#3213 nekem a versenymódválasztásnál fagy ki amikor választani kell carrier-quick race-time trial -
#3212 Neked melyik játék tetszik? Had fikázzunk mi is egyet. :D -
#3211 inkább erre találjatok megoldást pls :) -
#3210 na jó, tényleg nem szimulátor, én sem mondtam azt, de van egy pár emberke aki állítja, amúgy meg a törés kb addig realisztikus amíg nem kezd el kigyulladni a motor, már kész roncs az autó, de azért még mindig megy, ugyan már
de a játék az azért "gagyi" esetleg multiban ellehet vele lenni max 1 órát, meg kicsit hülyéskedni vele unaloműzőnek, de hogy egész nap ott üljek a gép előtt, hogy WOOOW, ez aztán a játék, na nem -
#3209 a magam részéről az 1.2re még nem volt időm, talán jövő hét végefelé ... -
#3208 egyetértünk. sztem nagyon sok volt az alapötletben, az engineben, amit részben az EMPIRE (kiado) konzolpártisága gyak. lenullázott ... azért az egy szint, amikor benntlévő fícsöröket tiltatnak le a fejlesztőkkel, csak hogy a konzolport jobban fogyjon!
erre még rátett az US késleltetett megjelenés, a NEM KOMPATIBILIS US/EU verzio, a nulla szupport-bugok, a kifelejtett játékmódok, nézetek, a rossz/gyenge marketingtevékenység, a szim mód automatikus/kikapcsolhatatlan fékezése ....
Simán lehetett volna az év játéka, piti odafigyeléssel és egy jobb ("független"?) kiadóval ... -
#3207 Én ha beteszem ezt az 1.2-t kifagy a játék ha rányomok a quick race-ra!Megoldás?Valaki küldje már el ide az eredeti .ini fájlokat:[email protected] -
#3206 egyébként még mindig fáj, mekkora ziccert hagytak ki a készítők ezzel a játékkal, ha mindenből kicsit több lenne benne (pl nem csak 1 használható demolition pálya), lenne alapból multi támogatás, néhány játékmód még, (pl gondoljatok bele, hogy az Insane játékmódjai milyen királyak lennének ezzel a töréssel) akkor lehet hogy zokszó nélkül megvettem volna -
#3205 az autók mozgása, a törések, realisztikusak, de nem szimulátor, senki nem állítja, hiszen még belső nézet sincs alapból, csak buherrel. -
#3204 többi arcade FÖLÉ???
akkor beismerhető hogy arcade, és rihtig nem szimulátor -
#3203 kiemelkedő fizika teszi ezt a gémet a többi arcade fölé -
#3202 hát ööö, ki mondta hogy az nfs is szimulátor? :)
de ez, ez sem szimulátor!
na jó nem gagyi, de nem egy agysejtszaporító (mondjuk a szgép csak öli az agysejteket, de mind1:))
egyedül talán ebben a gumibabában láttam fantáziát, meg viccesek a bonus játékok, de csak unaloműzőnek menne el