Flat-Out
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Valaki tudott onlineba jáccani mer én hostolni se joinolni ne mtudok mi leeht a hiba több progit probáltam
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Szal haverok megduma és go 😊
az Empire lehuzta a klotyon a PC-s MP lehetõségeit, az USA verzioban már az opcio sincs bent állitolag 😞
én már a Ford Racing3nál tudtam, hogy az Empire seggét szét kéne rugni 😄
Forza.
vicces dolog a flat fórumból összeszedegetni a vipert is az összes ápdéttel:/
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nincsmit
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
<#schmoll2>#schmoll2><#worship>#worship><#worship>#worship><#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf>
esetleg nyerni kell ? vagy mi
Esetleg van hozzá pecs?
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Sleve menjünk át ebbe a topicba, ne rondítsunk ide :-D