3441

FAQ

• arty
    Destruction Derby

minden idők legjobb derby játéka... emlékszem, amikor átköltöztem haverhoz a gépemmel, beizzitottuk a játékot, akkor mgé soros porton :D és bajnokság .... 2 orányi verseny után általában szinkronizácios hiba :( kezdhettük előlről. Elkezdtük, de teljes bajnokságot ugy emlékszem nem sikerült végigtolni :)
  • fitutufi
    ja , állítólag ma (éjjel) vagy pár nap , tehát bármikor , de mjad tomper szól assszonta !
  • TLD Robi
    Neked is biztossan nagyon fog tetszeni
  • arty
    senkit nem zavar, hogy a GOLD után jött ki a demo? gondoljátok a demokat direkt elkefélik? ;)
  • Csuhai G
    ok, kössz
  • Kit--Kat
    még 14 perc:D
  • Amse
    Nyomd neki a gázt 1000-el és amikor az ugrató előtti piros sávba érsz ott kezd el nyomni a nitro-t ami itt a kilövési szöget állítja és nyomd fel max-ra, aztán engedd el.
  • KG21
    hát igen, az evidens, már említették is lejjebb. Nade akkor legalább normálisan nézne ki, ha már ilyen hülyeséget csináltak a játékba!
  • TLD Robi
    Jaja az igaz!Szerintem a teljesben már meg lesz csinálva!És az is,hogy a kocsink egy idő után lerobban.
  • Csuhai G
    az ugratósba nem tudok nagyobbat ugrani 50-60 méternél :(
  • arty
    engem inkabb az zavar, h 200al tudsz menni lángolo motorral ;)
  • KG21
    csak engem zavar egyedül, hogy mennek 200-al az autók, de a tűz úgy lángol a motorból, mintha egy helyben állnának. Kéne valami csóvát húzniuk nem pedig békésen lobogni, mintha szélcsend lenne vagy mi
  • TLD Robi
    Látátok a demóba az ugrató mellett van egy bownling pálya,szerintem itt is ki kell lőni a szélvédőn az emberünket és tarolni!LOL:)Az emberünk lesz a bownling golyó
  • TLD Robi
    Biztos,hogy ez lesz a legjobb autós játék!
  • gery88
    Az egyik legjobb autós game-nek ígérkezik
  • Gabe18
    A törés,és a fizika talán a legnagyobb erőssége a játéknak.
  • Kit--Kat
    láttam róla képeket, tényleg olyan jó benne a törés???
  • Robogo
    Hát ez nagyon KIRÁLY ez a game!A demo nagyon hangulatos és csúcs!Hát akkor milyen lesz a full game!A rekordom 96 méter abba az ugrásosba!
  • Deajka
    Ja, várom már, hogy ki fogja majd kérdezni(komolyan), hogy "Gyerekek ezt a szar autó törést, hol lehet kikapcsolni?" ;)
  • Kit--Kat
    ????fulljáték?
  • Deajka
    Azt nem tudom figyeltétek-e, hogy ebbe 168 megába mi minden belefért?
    Gondolok itt a grafikára, a fizikai modellezésre, kis szikra, nagy szikra, autók kidolgozása, ütközéskor az üvegdarabok stb. Az én 2k+ és ati9600-on 1024*768 on, full graf, full atyaúristem beállításoknál röccenésmentesen megy.
    Szerintem igen jó programozó gárdájuk lehet és nagyon tehetségesek.
    Ellenpéldaként mondom pl. richard burns rally(egyébként 100%-os) de azért ott voltak megkötéseim a graffal kapcsolatban.
  • gery88
    Mikor, nem tudod?
  • fitutufi
    ne szeddd mert hamarossan jön a full !
  • Lacc
    Hát igen ez az ego motoros dolog eleg gaz... Ajanlom nekik hogy jol megcsinaljak a sebzes-rendszert a fullba, ha mar ilyen zsirul megcsinaltak a dolgot vizualisan.
  • Kit--Kat
    akkor már szedem is
  • traXion
    igen
  • gery88
    csak egy céltáblát láttam...
  • Kit--Kat
    jó a demó, megéri leszedni?
  • CUCLI
    nézté má jobbra/balra a kilövős mapon?
  • gery88
    Kíváncsi vagyok, a teljesben még milyen hülyeségek lesznek... Remélem lesznek olyan jók, mint ez a kilövős!
  • traXion
    Akkor megnyugodtam. :D
  • fitutufi
    jaja , ezt én is észrevettem , de előszőr asszittem hogy orral mentem bele és azért dobott vissza.... :)
  • Hmuda
    Ez csak demo. Elvileg a fullban már nem így lesz. Ott lesz valami destruction nevű mod. Elég egyértelmü a neve szvsz. :-)
  • traXion
    Engem az is lehangol, hogy nem lehet teljesen megsemmisíteni az ellenséget, mennek égő motorokkal és kész... Itt hol a derby akkor?
  • Hmuda
    Hja, oltári lehangoló. remélem a fulban már rendesen le van modellezve az ugrató íve, mert jelenleg eléggé frusztráló.
  • gery88
    Az nekem is volt! Elég idegesítő!
  • Amse
    Jah, volt.Meg van 1 nagy bug, hogy néha megakad az ugratóban a kocsi.
  • gery88
    Ilyen volt már nektek?
  • CUCLI
    attól nem kell fosni csak a kurva starforce3, ha jól tudom
  • Norbu
    A Safedisc 4 az mi?Az vmi védelem?Mert azt olvastam hogy az van rajta.