3441
-
#755 Destruction Derby
minden idők legjobb derby játéka... emlékszem, amikor átköltöztem haverhoz a gépemmel, beizzitottuk a játékot, akkor mgé soros porton :D és bajnokság .... 2 orányi verseny után általában szinkronizácios hiba :( kezdhettük előlről. Elkezdtük, de teljes bajnokságot ugy emlékszem nem sikerült végigtolni :) -
#754 ja , állítólag ma (éjjel) vagy pár nap , tehát bármikor , de mjad tomper szól assszonta ! -
#753 Neked is biztossan nagyon fog tetszeni -
#752 senkit nem zavar, hogy a GOLD után jött ki a demo? gondoljátok a demokat direkt elkefélik? ;) -
#751 ok, kössz -
#750 még 14 perc:D -
#749 Nyomd neki a gázt 1000-el és amikor az ugrató előtti piros sávba érsz ott kezd el nyomni a nitro-t ami itt a kilövési szöget állítja és nyomd fel max-ra, aztán engedd el. -
#748 hát igen, az evidens, már említették is lejjebb. Nade akkor legalább normálisan nézne ki, ha már ilyen hülyeséget csináltak a játékba! -
#747 Jaja az igaz!Szerintem a teljesben már meg lesz csinálva!És az is,hogy a kocsink egy idő után lerobban. -
#746 az ugratósba nem tudok nagyobbat ugrani 50-60 méternél :( -
#745 engem inkabb az zavar, h 200al tudsz menni lángolo motorral ;) -
#744 csak engem zavar egyedül, hogy mennek 200-al az autók, de a tűz úgy lángol a motorból, mintha egy helyben állnának. Kéne valami csóvát húzniuk nem pedig békésen lobogni, mintha szélcsend lenne vagy mi -
#743 Látátok a demóba az ugrató mellett van egy bownling pálya,szerintem itt is ki kell lőni a szélvédőn az emberünket és tarolni!LOL:)Az emberünk lesz a bownling golyó -
#742 Biztos,hogy ez lesz a legjobb autós játék! -
#741 Az egyik legjobb autós game-nek ígérkezik -
Gabe18 #740 A törés,és a fizika talán a legnagyobb erőssége a játéknak. -
#739 láttam róla képeket, tényleg olyan jó benne a törés??? -
#738 Hát ez nagyon KIRÁLY ez a game!A demo nagyon hangulatos és csúcs!Hát akkor milyen lesz a full game!A rekordom 96 méter abba az ugrásosba! -
Deajka #737 Ja, várom már, hogy ki fogja majd kérdezni(komolyan), hogy "Gyerekek ezt a szar autó törést, hol lehet kikapcsolni?" ;) -
#736 ????fulljáték? -
Deajka #735 Azt nem tudom figyeltétek-e, hogy ebbe 168 megába mi minden belefért?
Gondolok itt a grafikára, a fizikai modellezésre, kis szikra, nagy szikra, autók kidolgozása, ütközéskor az üvegdarabok stb. Az én 2k+ és ati9600-on 1024*768 on, full graf, full atyaúristem beállításoknál röccenésmentesen megy.
Szerintem igen jó programozó gárdájuk lehet és nagyon tehetségesek.
Ellenpéldaként mondom pl. richard burns rally(egyébként 100%-os) de azért ott voltak megkötéseim a graffal kapcsolatban.
-
#734 Mikor, nem tudod? -
#733 ne szeddd mert hamarossan jön a full ! -
#732 Hát igen ez az ego motoros dolog eleg gaz... Ajanlom nekik hogy jol megcsinaljak a sebzes-rendszert a fullba, ha mar ilyen zsirul megcsinaltak a dolgot vizualisan. -
#731 akkor már szedem is -
#730 igen -
#729 csak egy céltáblát láttam... -
#728 jó a demó, megéri leszedni? -
CUCLI #727 nézté má jobbra/balra a kilövős mapon? -
#726 Kíváncsi vagyok, a teljesben még milyen hülyeségek lesznek... Remélem lesznek olyan jók, mint ez a kilövős! -
#725 Akkor megnyugodtam. :D -
#724 jaja , ezt én is észrevettem , de előszőr asszittem hogy orral mentem bele és azért dobott vissza.... :) -
#723 Ez csak demo. Elvileg a fullban már nem így lesz. Ott lesz valami destruction nevű mod. Elég egyértelmü a neve szvsz. :-) -
#722 Engem az is lehangol, hogy nem lehet teljesen megsemmisíteni az ellenséget, mennek égő motorokkal és kész... Itt hol a derby akkor? -
#721 Hja, oltári lehangoló. remélem a fulban már rendesen le van modellezve az ugrató íve, mert jelenleg eléggé frusztráló. -
#720 Az nekem is volt! Elég idegesítő! -
#719 Jah, volt.Meg van 1 nagy bug, hogy néha megakad az ugratóban a kocsi. -
#718 Ilyen volt már nektek?
-
CUCLI #717 attól nem kell fosni csak a kurva starforce3, ha jól tudom -
Norbu #716 A Safedisc 4 az mi?Az vmi védelem?Mert azt olvastam hogy az van rajta.