3441
-
#715 a PS2-es verzio mar a boltokban van regota, a PC-s (legalabbis az angol) meg nincs, valamint a PS2-es verziot torni sem kell -
Norbu #714 Lehet nem mondok ujdonságot de most vettem észre hogy már PS2-re is megcsinálták.Akkor már majd csak kijön PC-re is. -
Gabe18 #713 Meg persze,csak a "lebonyolitásra" mondtam. -
#712 Mivel gondolom ez nem hivatalos, valaki megvette csinalt egy masolatot, ami meg korant sem biztos hogy mukodik, ugyanis az nem derult ki a kepbol.
amugy kopio = copy -
#711 Mindenesetre én még se látom kint "hivatalosan" a gamet az nForceon. Pedig jo lenne :) -
#710 Lehet, hogy nem fake, viszont cenzurazott finn verzio -
#709 Nehogy már elhidd amit egy fórumban irogatnak (mégha az NForce fóruma is). Majd akkor irogass ha már a játéklistán kint lesz, de addig másokat szórakoztass. -
#708 Ezt Pc-n is meg lehet oldani. Egyvalaki ugrik, a többiek meg úgy nézik mintha visszajátszás lenne (az idögyorsítást-lassítást leszámítva). Megoldható lenne. -
Gabe18 #707 A fórumba bárki beirhat bármit,amig a főoldalon nincs bent a listában,addig az ugyanugy lehet igaz,mint kamu... -
Norbu #706 Egyébként az ellenfelek AI milyen lett? -
Norbu #705 Láttom nem nagyon izgat senkit hogy mit írtam, de itt a bizonyíték.Mind a 2 CD kint van.Csak lapozatok lejebb 1 kicsit.
Kopio flatout ISO -
#704 valaki probalgatta mar atirogatni a configot? pl kikapcsolni a stunt palyan a korlatot, mas autokat berakni, ilyesmi... -
#703 Itt van 1 jó oldal.Fent van majdnem az összes zenéje.Nézzétek meg a kocsikat, és a pályákat, ha még nem láttátok volna.
Itt multiplayerben ezt írják:PC: up to 8 players via local area network (LAN), as well as via the internet
-
Norbu #702 Kint van! -
#701 b*ssza meg a qrva úristen, hiba van a demo kicsomagolásánál, 576.hu-ról szedtem pedig bazzeg -
Gabe18 #700 - egy "leginkább" -
Gabe18 #699 Hát nem tudom,mivel ezek az ugrások ugyis leginkább egymás után elképzelhetőek leginkább,ezért sokkal inkább ugy gondolom hogy a konzolos,haverokkal együtt játszva,ugymás után ugrálva,szakadva a röhögéstől a másik bénaságán módszer tűnik elképzelhetőnek.
Ebből én sem hiszem hogy on-line mód lesz... -
#698 Egy ilyen ötlet mint ezek az olimpiai számok szinte sikítanak az online játék lehetőségéért. -
#697 Nekem az gyanus, hogy a végén összesítés erösen azt a benyomást kelti, hogy ott még más játékosok pontszámai is elférnének. Reménykedek de csak kicsit. -
#696 az lesz a király amikor nem csak ezzel az egy ugratoson mehetünk hanem az egész pályát kipróbálhatjuk :) -
#695 szerintem az biztos nincs benne, csak verseny -
#694 Legnagyobb baromság lenne a játéktörténelemben (képletesen szolva), ha nem lehetne magasugró, távolugró meg egyéb olimpiai számokból versenyeket csinálni online. -
#693 a -
#692 Jah, főleg ilyen szórakoztató játéknál. -
#691 meg lehet szokni , nekem teccik ! -
#690 Én abban reménykedem, hogy nem követhet el ekkora szarvashibát egyetlen játékfejlesztő sem, hogy kizárólag helyi hálózaton lehessen játszani. Ez egyszerüen logikátlan baromság lenne. -
#689 Ha találgatásokat figyelmen kívül hagyjuk, akkor csak GIT-el vagy más LAN-emu progival lehet elöre megbeszélt netes gamét csinálni. -
#688 Ühüm.Azért reménykedem.
[reménykedik] -
#687 LAN=/=directIP
A LAN az "Local Area Network" nem net. Direct IP már megint más. -
#686 De igazából az azért nem netes, mert nem tudsz publikus servert csinálni amit mindenki lát, hanem csak előre megbeszélt party-kat lehet nyomni ami a Lan-ra jellemző. -
Norbu #685 Vki az irányításáról beszámolna?Sajna nekem nincs meg az a lehetőségem hogy letöltsem a Demo-t -
#684 A hivatalos oldalon netes játéknak csak a box volt kiemelve, PC-nél meg csak a LAN volt odaírva a demo végén. -
#683 xboxos verzioban van netes lehetoseg... -
#682 -
#681 Hát a directIP is netesnek minösül és nem hiszem, hogy annyira hülyék lennének a fejlesztök, hogy helyi hálózathoz sorolják.
(EDIT: Bár kitudja. :-) ) -
#680 Szerinted?#655 -
#679 Hát ez KIRÁLY!Majd nyomhatjuk!!!!! -
Chaos Mad #678 na halljátok, menjen mindenki a demoval jáccani, és ne irjatok sokat mer elhuzok kocsmázni :) -
#677 Szerintem szedd le újból máshonnan! -
#676 ctrl kell nyomni amikor az ugrat előtt vagy és folyamatossan ameddig tele nem lesz ,de vigyázz nehogy újra kezdje és és pattanászerűen engedd el