3441

FAQ

• toMpEr
    a PS2-es verzio mar a boltokban van regota, a PC-s (legalabbis az angol) meg nincs, valamint a PS2-es verziot torni sem kell
  • Norbu
    Lehet nem mondok ujdonságot de most vettem észre hogy már PS2-re is megcsinálták.Akkor már majd csak kijön PC-re is.
  • Gabe18
    Meg persze,csak a "lebonyolitásra" mondtam.
  • toMpEr
    Mivel gondolom ez nem hivatalos, valaki megvette csinalt egy masolatot, ami meg korant sem biztos hogy mukodik, ugyanis az nem derult ki a kepbol.
    amugy kopio = copy
  • Lacc
    Mindenesetre én még se látom kint "hivatalosan" a gamet az nForceon. Pedig jo lenne :)
  • toMpEr
    Lehet, hogy nem fake, viszont cenzurazott finn verzio
  • Hmuda
    Nehogy már elhidd amit egy fórumban irogatnak (mégha az NForce fóruma is). Majd akkor irogass ha már a játéklistán kint lesz, de addig másokat szórakoztass.
  • Hmuda
    Ezt Pc-n is meg lehet oldani. Egyvalaki ugrik, a többiek meg úgy nézik mintha visszajátszás lenne (az idögyorsítást-lassítást leszámítva). Megoldható lenne.
  • Gabe18
    A fórumba bárki beirhat bármit,amig a főoldalon nincs bent a listában,addig az ugyanugy lehet igaz,mint kamu...
  • Norbu
    Egyébként az ellenfelek AI milyen lett?
  • Norbu
    Láttom nem nagyon izgat senkit hogy mit írtam, de itt a bizonyíték.Mind a 2 CD kint van.Csak lapozatok lejebb 1 kicsit.
    Kopio flatout ISO
  • toMpEr
    valaki probalgatta mar atirogatni a configot? pl kikapcsolni a stunt palyan a korlatot, mas autokat berakni, ilyesmi...
  • Amse
    Itt van 1 jó oldal.Fent van majdnem az összes zenéje.Nézzétek meg a kocsikat, és a pályákat, ha még nem láttátok volna.
    Itt multiplayerben ezt írják:PC: up to 8 players via local area network (LAN), as well as via the internet
  • Norbu
    Kint van!
  • Hentes Bill #701
    b*ssza meg a qrva úristen, hiba van a demo kicsomagolásánál, 576.hu-ról szedtem pedig bazzeg
  • Gabe18
    - egy "leginkább"
  • Gabe18
    Hát nem tudom,mivel ezek az ugrások ugyis leginkább egymás után elképzelhetőek leginkább,ezért sokkal inkább ugy gondolom hogy a konzolos,haverokkal együtt játszva,ugymás után ugrálva,szakadva a röhögéstől a másik bénaságán módszer tűnik elképzelhetőnek.
    Ebből én sem hiszem hogy on-line mód lesz...
  • Hmuda
    Egy ilyen ötlet mint ezek az olimpiai számok szinte sikítanak az online játék lehetőségéért.
  • Hmuda
    Nekem az gyanus, hogy a végén összesítés erösen azt a benyomást kelti, hogy ott még más játékosok pontszámai is elférnének. Reménykedek de csak kicsit.
  • fitutufi
    az lesz a király amikor nem csak ezzel az egy ugratoson mehetünk hanem az egész pályát kipróbálhatjuk :)
  • toMpEr
    szerintem az biztos nincs benne, csak verseny
  • Hmuda
    Legnagyobb baromság lenne a játéktörténelemben (képletesen szolva), ha nem lehetne magasugró, távolugró meg egyéb olimpiai számokból versenyeket csinálni online.
  • fitutufi
    a
  • Amse
    Jah, főleg ilyen szórakoztató játéknál.
  • fitutufi
    meg lehet szokni , nekem teccik !
  • Hmuda
    Én abban reménykedem, hogy nem követhet el ekkora szarvashibát egyetlen játékfejlesztő sem, hogy kizárólag helyi hálózaton lehessen játszani. Ez egyszerüen logikátlan baromság lenne.
  • Hmuda
    Ha találgatásokat figyelmen kívül hagyjuk, akkor csak GIT-el vagy más LAN-emu progival lehet elöre megbeszélt netes gamét csinálni.
  • Amse
    Ühüm.Azért reménykedem.
    [reménykedik]
  • Hmuda
    LAN=/=directIP

A LAN az "Local Area Network" nem net. Direct IP már megint más.
  • Amse
    De igazából az azért nem netes, mert nem tudsz publikus servert csinálni amit mindenki lát, hanem csak előre megbeszélt party-kat lehet nyomni ami a Lan-ra jellemző.
  • Norbu
    Vki az irányításáról beszámolna?Sajna nekem nincs meg az a lehetőségem hogy letöltsem a Demo-t
  • Hmuda
    A hivatalos oldalon netes játéknak csak a box volt kiemelve, PC-nél meg csak a LAN volt odaírva a demo végén.
  • toMpEr
    xboxos verzioban van netes lehetoseg...
  • TLD Robi
  • Hmuda
    Hát a directIP is netesnek minösül és nem hiszem, hogy annyira hülyék lennének a fejlesztök, hogy helyi hálózathoz sorolják.

(EDIT: Bár kitudja. :-) )
  • Amse
    Szerinted?#655
  • TLD Robi
    Hát ez KIRÁLY!Majd nyomhatjuk!!!!!
  • Chaos Mad
    na halljátok, menjen mindenki a demoval jáccani, és ne irjatok sokat mer elhuzok kocsmázni :)
  • TLD Robi
    Szerintem szedd le újból máshonnan!
  • fitutufi
    ctrl kell nyomni amikor az ugrat előtt vagy és folyamatossan ameddig tele nem lesz ,de vigyázz nehogy újra kezdje és és pattanászerűen engedd el