Flat-Out

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
ez kész😄D asszem sokat fogom tolni.

Tumor
konkrét dátumot tud valaki ?

we must travel in the direction of our fears

Amse
Új képek vannak a hsw-n.Végre látszanak a pályák is, amik így ránézésre jók lesznek.

arty
kicsit félek az empire interactive-tol, mint kiadotol 😞 csupa szutyok árkádot adtak ki 😞 remélem a bugbear azért be tudott csempészni megfelelõ nehézségü irányitást (még, ha árkád is lesz...)

Forza.

hát már jöhetne!

Lacc
Hamarosan jön végre ez is. Alig várom hogy kirepkedhessek a szélvédõn 😛
grebber
Flatout: professzionális grafika

Sogun, 21:07 - Játék: Versenyautós

(3DGamers) Carmageddon szent féknyomain lépked a Bugbear Entertainment. Nem túl komoly, viszont igazi mozis hangulatú látványos roncsderbi készül kovácsmûhelyükben. Horpadnak az olcsó autók, kifehéredett ököllel szorítod a kormányt és próbálod telibe találni a messzirõl kiszemelt 'ellenfeleket'. Megállhatsz kocsmánál pletykálni egy keveset, apróbb megbízatásokat hajthatsz végre, tuningolhatod az autódat, közben halad elõre a történet.
Fejlesztõ: Bugbear Entertainment
Kiadó: Empire Interactive
Fõoldal: Flatout
Platformok: Xbox és PC
Megjelenés: Novemberben

Képek

info:Hardwired

Next PC upgrade: 2022

karikusz
Azért nem kispálya, hogy kigyullad a kocsi is..))

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

arty
uhh... 2004 legjobb trailerje 😊

Forza.

Beagie
ez nem lesz rossz game

www.gtr-masters.hu

12346
letöröltem😞 slr-t nyomom most megin.

we must travel in the direction of our fears

arty
??

ezt nemértem.. placc? dehát ott is van rendes utvonal 😊 vagy nem azon van a verseny? 😉

én játszottam sok szerveren, nagyon jo futamok voltak... fõleg a városinál volt együtt a mezõny!

ha játszol, irj msn/icqt, mennék ezerrel 😊

Amugy az online jatek hianya még jelentheti, hogy csak master szerver nemlesz, de konnektálni lehet IP alapján!!! innentõl meg kit érdekel, h nincs "online game" 😊

Forza.

12346
örültem is, hogy megcsinálták a multit, de annyira nem jó egy bazi nagy placcon lanozni. nem egyszer megesik, hogy hosszú percekig senkivel se találkozom.

már elképzelem hogy ilyen muzsikra nyomatunk a haverokkal háloba gecciekkk... 😄 zsir lesz csak agggyyáák má idee... 😊

gecc de kiráely ez az oldal, tök faszák ezek a zenék ott bazze! yeahhh..... 😄

november 5-re van kiirva a megjelenés, hjajjj... még várhatunk 2 honapot 😞

arty
ott nem volt prioritást élvezõ konzol platform 😞(

amugy, azon kivül nincs is másik példa PCn... a synetic eszméletlen korrekt volt...!

Forza.

12346
talán utólag berakják, mint a mbwr-be.

arty
mondtam én, hogy a csuszás is a box miatt van! a bugbear klasszisokkal jobb cég ennél, csak megvették õket kilora!

gecc MS 😞((

Forza.

JuanG
urva any.....!!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Jacek
a legnagyobb vicc hogy erdekes modon Xbox Live van hat a k.......

JuanG
nem lesz benne online????????????????????...érdekes...ez lett volna a legjobb perspektíva az egészben...így csak ketten a lakótársammal tudjuk nyomni LAN-ba 😞

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

hát igen, kár hogy nem lesz online, de lan szerencsére lesz, nálunk a lan jobban megy 😊

Jacek
igy van, vicc hogy nincs online

12346
há ja, de engem annyira nem zavar. leginkább úgyis lanozni szoktunk.

Amse
Az tényleg nagyon szar, hogy kimarad.

12346
sztem az onlány game hiánya miatt talán.

Amse
Mér is?Halljuk a véleményt!

Jacek
nalam ezzel mar bukott is

Amse
3D-s sreenshot-ok
1, 2, 3, 4

Lacc
Ehh... Hát ez lol... Pedig mekkora lett volna.
guardian hero
Már konzolokon is majdhogynem alapkövetelmény az online játék...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Alexease
Interju a BHMS-en, ollozas a HSW-rol:

"PC-n több, mint 8 játékos játszhat LAN kapcsolattal. Az online játékmódot dobtuk idõhiány miatt (sajnos sosincs idõ mindent elkészíteni)"

GRATULALOK!:/ A legfontosabb dolgok egyiket "dobtak":/ Persze, ez is elsosorban konzolos, a PC masodlagos, vagyis valahol ertheto😞
traXion
spam

arty
eh, lehet az xbox port miatt késik a PCs is 😞

Forza.

traXion
Tényleg nagyon igéretensek tûnik a játék. Hasonlít a Destruction Derby-re így ránézésre. Remélem nem cseszik el a fizikát. 😊

12346
azok a képek, ahol parkoló autók is vannak a pályán, igéretesnek tûnnek😊

traXion
M@TriX
ja, fincsi a trailer.. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

grebber
A rossz hír mellé viszont dukál egy XBOX-os trailer, mely a játékba ültetett fizikai megoldások kiválóságát és néhány elmebajos játékmód bemutatását szolgálja.
Itt fent van a trailer

grebber
Késik a FlatOut

<2004-08-17 @ 09:25 - ZeroCool>

Bizony, sajna nem csupán jó híreink vannak mára... Kiderült ugyanis, hogy némileg módosították a megjelenési idejét. Eredetileg úgy volt, hogy már szeptemberben a boltokban lesz, de e helyett muszáj lesz novemberig várnunk rá. Azért csekkoljátok az oldalát, hátha új finomságra bukkantok.

info: Gamestar

Carlos
ápppõ...

Þór vígi þessi rúnar

12346
azt vágom. kifejteném, mire gondoltam, de rettenet mennyire nincs lelkierõm most:/

arty
a TTbõl csak a lan hianyzott, egyébként nálam 100% os game !!!

ó, ha lan lett volna... 😞

Forza.

Alexease
A Tough Trucks Value kiadas volt, kis koltseg vetes, se reklam, se Europa, se semmi. Engine tesztnek tokeletes volt. Ez rendes nagy "produkcio", rendes marketinggel, kiadassal.
12346
elõször a homokos múvit néztem meg, az lehangolt rendesen. az aszfaltos már jobb volt. a belsõ nézet tényleg kéne://// még a rongybaba is poén tud lenni😊
picit félek, hogy hasonló sorsú lesz, mint a tough trucks. ne legyen igazam.

Alexease
Kijott 2 gameplay movie a jatekbol, a HSW-rol letoltheto.

Eleg lehangolo;(( Teljesen jo enginet irtak a fiuk, szep, gyors, nagyon jo az autofizika (ahoz kepest hogy arkad jatek), tokeletes a kornyezeti fizika, de igy kivulrol tologatva az autot valami irtozatosan lehangolo es bena😞((((( Az ember kirepules meg egyszeruen felesleges es nevetseges!😞((
Carlos
Mert kirepültek belõle? 😊
Amúgy már énis észrevettem... 😊

Þór vígi þessi rúnar