Flat-Out
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we must travel in the direction of our fears
kicsit félek az empire interactive-tol, mint kiadotol 😞 csupa szutyok árkádot adtak ki 😞 remélem a bugbear azért be tudott csempészni megfelelõ nehézségü irányitást (még, ha árkád is lesz...)
Forza.
hát már jöhetne!
Flatout: professzionális grafika
Sogun, 21:07 - Játék: Versenyautós
(3DGamers) Carmageddon szent féknyomain lépked a Bugbear Entertainment. Nem túl komoly, viszont igazi mozis hangulatú látványos roncsderbi készül kovácsmûhelyükben. Horpadnak az olcsó autók, kifehéredett ököllel szorítod a kormányt és próbálod telibe találni a messzirõl kiszemelt 'ellenfeleket'. Megállhatsz kocsmánál pletykálni egy keveset, apróbb megbízatásokat hajthatsz végre, tuningolhatod az autódat, közben halad elõre a történet.
Fejlesztõ: Bugbear Entertainment
Kiadó: Empire Interactive
Fõoldal: Flatout
Platformok: Xbox és PC
Megjelenés: Novemberben
Képek
info:Hardwired
Sogun, 21:07 - Játék: Versenyautós
(3DGamers) Carmageddon szent féknyomain lépked a Bugbear Entertainment. Nem túl komoly, viszont igazi mozis hangulatú látványos roncsderbi készül kovácsmûhelyükben. Horpadnak az olcsó autók, kifehéredett ököllel szorítod a kormányt és próbálod telibe találni a messzirõl kiszemelt 'ellenfeleket'. Megállhatsz kocsmánál pletykálni egy keveset, apróbb megbízatásokat hajthatsz végre, tuningolhatod az autódat, közben halad elõre a történet.
Fejlesztõ: Bugbear Entertainment
Kiadó: Empire Interactive
Fõoldal: Flatout
Platformok: Xbox és PC
Megjelenés: Novemberben
Képek
info:Hardwired
Next PC upgrade: 2022
Azért nem kispálya, hogy kigyullad a kocsi is..))
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
we must travel in the direction of our fears
??
ezt nemértem.. placc? dehát ott is van rendes utvonal 😊 vagy nem azon van a verseny? 😉
én játszottam sok szerveren, nagyon jo futamok voltak... fõleg a városinál volt együtt a mezõny!
ha játszol, irj msn/icqt, mennék ezerrel 😊
Amugy az online jatek hianya még jelentheti, hogy csak master szerver nemlesz, de konnektálni lehet IP alapján!!! innentõl meg kit érdekel, h nincs "online game" 😊
ezt nemértem.. placc? dehát ott is van rendes utvonal 😊 vagy nem azon van a verseny? 😉
én játszottam sok szerveren, nagyon jo futamok voltak... fõleg a városinál volt együtt a mezõny!
ha játszol, irj msn/icqt, mennék ezerrel 😊
Amugy az online jatek hianya még jelentheti, hogy csak master szerver nemlesz, de konnektálni lehet IP alapján!!! innentõl meg kit érdekel, h nincs "online game" 😊
Forza.
örültem is, hogy megcsinálták a multit, de annyira nem jó egy bazi nagy placcon lanozni. nem egyszer megesik, hogy hosszú percekig senkivel se találkozom.
már elképzelem hogy ilyen muzsikra nyomatunk a haverokkal háloba gecciekkk... 😄 zsir lesz csak agggyyáák má idee... 😊
gecc de kiráely ez az oldal, tök faszák ezek a zenék ott bazze! yeahhh..... 😄
november 5-re van kiirva a megjelenés, hjajjj... még várhatunk 2 honapot 😞
ott nem volt prioritást élvezõ konzol platform 😞(
amugy, azon kivül nincs is másik példa PCn... a synetic eszméletlen korrekt volt...!
amugy, azon kivül nincs is másik példa PCn... a synetic eszméletlen korrekt volt...!
Forza.
mondtam én, hogy a csuszás is a box miatt van! a bugbear klasszisokkal jobb cég ennél, csak megvették õket kilora!
gecc MS 😞((
gecc MS 😞((
Forza.
urva any.....!!!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
nem lesz benne online????????????????????...érdekes...ez lett volna a legjobb perspektíva az egészben...így csak ketten a lakótársammal tudjuk nyomni LAN-ba 😞
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
hát igen, kár hogy nem lesz online, de lan szerencsére lesz, nálunk a lan jobban megy 😊
Már konzolokon is majdhogynem alapkövetelmény az online játék...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Interju a BHMS-en, ollozas a HSW-rol:
"PC-n több, mint 8 játékos játszhat LAN kapcsolattal. Az online játékmódot dobtuk idõhiány miatt (sajnos sosincs idõ mindent elkészíteni)"
GRATULALOK!:/ A legfontosabb dolgok egyiket "dobtak":/ Persze, ez is elsosorban konzolos, a PC masodlagos, vagyis valahol ertheto😞
"PC-n több, mint 8 játékos játszhat LAN kapcsolattal. Az online játékmódot dobtuk idõhiány miatt (sajnos sosincs idõ mindent elkészíteni)"
GRATULALOK!:/ A legfontosabb dolgok egyiket "dobtak":/ Persze, ez is elsosorban konzolos, a PC masodlagos, vagyis valahol ertheto😞
Tényleg nagyon igéretensek tûnik a játék. Hasonlít a Destruction Derby-re így ránézésre. Remélem nem cseszik el a fizikát. 😊
ja, fincsi a trailer.. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A rossz hír mellé viszont dukál egy XBOX-os trailer, mely a játékba ültetett fizikai megoldások kiválóságát és néhány elmebajos játékmód bemutatását szolgálja.
Itt fent van a trailer
Itt fent van a trailer
Késik a FlatOut
<2004-08-17 @ 09:25 - ZeroCool>2004-08-17 @ 09:25 - ZeroCool>
Bizony, sajna nem csupán jó híreink vannak mára... Kiderült ugyanis, hogy némileg módosították a megjelenési idejét. Eredetileg úgy volt, hogy már szeptemberben a boltokban lesz, de e helyett muszáj lesz novemberig várnunk rá. Azért csekkoljátok az oldalát, hátha új finomságra bukkantok.
info: Gamestar
<2004-08-17 @ 09:25 - ZeroCool>2004-08-17 @ 09:25 - ZeroCool>
Bizony, sajna nem csupán jó híreink vannak mára... Kiderült ugyanis, hogy némileg módosították a megjelenési idejét. Eredetileg úgy volt, hogy már szeptemberben a boltokban lesz, de e helyett muszáj lesz novemberig várnunk rá. Azért csekkoljátok az oldalát, hátha új finomságra bukkantok.
info: Gamestar
A Tough Trucks Value kiadas volt, kis koltseg vetes, se reklam, se Europa, se semmi. Engine tesztnek tokeletes volt. Ez rendes nagy "produkcio", rendes marketinggel, kiadassal.
elõször a homokos múvit néztem meg, az lehangolt rendesen. az aszfaltos már jobb volt. a belsõ nézet tényleg kéne://// még a rongybaba is poén tud lenni😊
picit félek, hogy hasonló sorsú lesz, mint a tough trucks. ne legyen igazam.
picit félek, hogy hasonló sorsú lesz, mint a tough trucks. ne legyen igazam.
Kijott 2 gameplay movie a jatekbol, a HSW-rol letoltheto.
Eleg lehangolo;(( Teljesen jo enginet irtak a fiuk, szep, gyors, nagyon jo az autofizika (ahoz kepest hogy arkad jatek), tokeletes a kornyezeti fizika, de igy kivulrol tologatva az autot valami irtozatosan lehangolo es bena😞((((( Az ember kirepules meg egyszeruen felesleges es nevetseges!😞((
Eleg lehangolo;(( Teljesen jo enginet irtak a fiuk, szep, gyors, nagyon jo az autofizika (ahoz kepest hogy arkad jatek), tokeletes a kornyezeti fizika, de igy kivulrol tologatva az autot valami irtozatosan lehangolo es bena😞((((( Az ember kirepules meg egyszeruen felesleges es nevetseges!😞((