3441
-
#796 En:) De en mindig:))) -
#795 Még mindig fent vagyok!:)De nem sokáig!
Még valaki rajtam kivül? -
#794 cska azt az élő rakétás ugratást lehet csinálni??:( -
#793 Áhh, kösz! Erre voltam kíváncsi! -
#792 Bocsi, csak igy behanyva a jatekmodok:SPLITSCREEN, SINGLEPLAYER RACE DERBY STUNT STUNT_BOWLING STUNT_HIGHJUMP STUNT_CLOWN STUNT_CURLING STUNT_DARTS STUNT_LONGJUMP DERBY_LASTMANSTANDING RACE_TAG RACE_DOUBLESMASH RACE_SMASHYSMASH RACE_TIMETRIAL RACE_CAREER RACE_NORMAL -
#791 Én még sokáig bírni fogom.:) -
#790 megyek aludni, nem birom tovább :)
fogadok, az MS az xbox live! exkluziv online mivoltáért jokis pénzt rakott bugbear zsebébe ... hányingerrel alszom el :( -
#789 Én azt olvastam a hivatalos oldalon, hogy lesz. -
#788 ps2-es verzioban volt, pc-sben nemhiszem, hogy lesz -
#787 (remélem legalábbis a törésekre irtad a véleményt, hiszen a fizika igen korrekt volt szim módban az NH-ban!) -
#786 nem csak az NFS sorozathoz képest, abszolut kategoriában is .... (amugy az nfs4ben elég jol gyűrődtek a verdák ;) )
hmuda: nekem ez elv ;) főleg, mivel a 20mb a mai világban semmi :( jah, amugy meg mobilom sincs :D -
CUCLI #785 nemtom de remélem lesznek benne extra autók ha végigviszed. markoló meg ilyen baromságok -
Braveheart #784 a teljes verzióban lesz multi-split screen? jókat lehetne nyomni 1 gépen is :) -
#783 Pl.:innen:
http://www.hcgamer.hu/gamer/ -
#782 kiderült, hogy sérült exe-set szedtem le...:o
most szedem újból -
#781 Pl kattints a bannerre. -
#780 hát az nfs sorozathoz képest biztos... -
#779 Kérdés:
Ha most éjszaka megjelemnik nforce-on azt honnan lehet 1ből leszedni? -
#778 Szerintem 80 forint havonta nem egy csőd. :-) -
RED DEVIL #777 valaki írja meg honnan lehet leszedni a demot!!!!
köszi!!! -
#776 szigoruan 2 mega :))) isten örizzen egy esetleges emeltijas SMStől :D
amugy a smash up derbyt lehet(ne) neten is tolni, 16 playernek ... !az nem lhet rossz, de reméljük késő ezt felfedezni ;))
én virrasztok! :D -
#775 Lehet,hogy virrasztani fogok:) -
#774 Eddigi rekordom -
#773 Hát akkor már inkább hazsnáld az SG galériát, az legalább tuti elérhető, mégha 2 mega is (vagy egy sms és 20 mega :-) ). -
#772 kis antalógiámből remélem kiderül, mennyire reménykedek, hogy végre valami eléri a dderby szinvonalát közel 10(!!!) év után !!!!!!!!!!
FLATOUT gyere már .... -
#771 nem tudod elképzelni, mennyire nem vagyok otthon a webes szerkesztgetésben :D
a honlapom: link
egy tetves linket nem tudtam csinálni rajta egy fájlra :D -
#770 Destruction Derby 2 - erről képet sem raknék be, a legnagyobb csalodás :( Végre hálozati támogatás, de elcseszték az első rész irányitását!!!!!!! :(((
-
#769 UW-t leregisztrálod, telepitesz egy galéria motort és máris kaptál egy jobb-gyorsabb-megbizhatóbb szolgáltatót mint a szar.hu -
#768 Á szvsz win 3.1 24k-s modemen -
#767 Ennyi erövel uw is ingyenes. -
#766 sztem win95 ön megy a szerverük ... ;) -
#765 ingyenes .... ;) :( -
#764 Nem győzöm hangsúlyozni:
[b] tar.hu = Mo. legszarabb és legpofátlanabb szolgáltatója -
#763 #749 -
#761 a Nascar Heat-ban is nagyon jol törtek az autok, a fizika is rendben volt... de nem derby :(
-
#760 ...és egy kevésbé jól sikerült utód: Smash up derby - minimális időtöltésre LAN on esetleg ...
közben a tár.hu behalt ... :( -
#759 én még rá se jöttem mit is kell annál a kiugrálós baromságnál csinálni :P :D -
#758 a rekordom az ugratósba : 88.42 (nem összesítve!) -
#757 maradtok akkor , virrasztatok ? -