Flat-Out

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindegy,csak törják má,hogy törhessük az autókat...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Lacc
Manapság már megjelenés után törik. Régen még inkább elõtte, de az akkor volt.
arty
napersze .... Trackmania? Toca Race Driever? soroljam még? kamugép.

Forza.

arty
nabazz 😄 teszter voltál ? 😉

hát mégis lett belsõ nézet 😉)))

ha most otthonlennék, feltenném...

Forza.

Amse
Insane! =o) Legjobb!

Ronaldo07
Mindegy ezen ne vitatkozzunk,de én eddig minden játékhoz megjelenés elõtt jutottam hozzá!!!

Azért általában a megjelenés UTÁN törik fel a játékokat...

grebber
Nem kimondottan.Ezt a pár napot már kibirjuk.

Next PC upgrade: 2022

Alexease
LAN-on biztos jol meggy, azzal nincs gond😉
arty
en multi demoval jatszottam neten, teljesen korrektül ment 😊 illetve kliensketn en jonak lattam, nemtom mindenkinel ugyanugy repkedtek e a dolgok 😄

Forza.

Ronaldo07
Helló mindenkinek!!!
Jó kis game lesz az tuti!!
De,ha a megjelenés nov.5. akkor már itt kéne lennie a tört verziónak vagy nem!!??

Alexease
Az Xpand-ban allitolag megy, de nem probaltam. Hogy mennyire korrekt azt sem tudom.

Kikapcsolhato lenne ket megoldasal. Vagy minden rogzitett, vagyis beton, vagy ha kiutsz valamit, az elmozdul, de csak nalad mozog korrektul, masnak csak uszkve, es masok szellemautokent mennek keresztul rajta.
Ha veszmegoldaskent, MOD-kent jonne ki egy ilyen kiegeszite, meg megertenek az user-ek, de ha gyarilag lenne benne, akkor mindenki szetgagyizna, mert nem tudnak miert😊)
arty
jogos ... a fene egye meg 😉

a furcsa, hogy xpand rallyban ez megy. a masik: kornyezeti fizika neten KIKAPCSOLHATO lenne. Pl. FAR CRY (bar az fps) eseten is a taj rogzitett.

Forza.

Alexease
Pl.: 4 auto egymas mogott, 1-2 sec-en belul. Ha az elso kidont egy oszlopot, azt "szamolni" kellene a masik 3 gepen is pontosan, mert atmehetnek rajta, utkozhetnek stb. Es ez oda-vissza ervenyes. Es ez csak egy oszlop. Egy egesz farakas mar erdekesebb😊)))
Alexease
Ennel a jateknal - es a hasonlo tobb autos, full interaktiv jateknal - az atviteli sebessegekkel van gond. Itt pl. teljesen le lehet bontani a palyat - faronkok, korlatok stb. - azmibol palyankent 3000! darab van, korekt fizikaval stb. Ha online-ban is ki akarnak hasznalni ezeket - pedig ki kell, mert ettol lesz "flatout" ;D - akkor kellenek ezeknek is a koordinatai, ami irtozatos adatatvitel (net-en).
arty
ráadásul itt az alapok a LAN miatt már bennevannak! az RBRNet a semmibõl lett ....

Forza.

arty
azt nem egészen értem, ha pl egy "amatõr" képes irni 1 honap alatt egy RBRNet-et, akkor akinek ez a meloja, annak miért nem megy ez 2 év alatt ?

Forza.

12346
mi ebben a tré? amint csattansz és repül az emberünk, külsõnézetre vált. ennyi😊

Hát mondjuk belsõ nézetbõl érdekes lenne látni amint a vezetõ kiszáll a szélvédõn...

12346
ajánlom nekik, hogy legyen belsõnézet vagy szakadjanak meg. ha más nem, tényleg a peccsbe tegyék bele, mert így akkor nem nagyon érdekel a gém:/

Alexease
Azert a jatekmenetrol az sokat elarul, hogy - allitolag - lesz olyan is, hogy az emberket kell utkozessel minnel messzebb, vagy egy pontra elrepiteni😊 Es persze online se lesz, csak LAN (ha valaki keszulne ra, de meg nem tudta😄).
Lacc
Gyüjjön már noforcra mert szájonharapom magam 😛
Alexease
Utana olvastam kinti forumokban, es ugy nez ki meg sem lesz😞(( Allitolag kiszedtek, vagy nem volt ido befejezni, mert inkabb a RagDoll babakat nyomtak, hoy jol tudjanak repkedni😞(((( De volt rola szo, hogy talan egy patch-be beleteszik. Persze, ez nem hivatalos info!
Alexease
Ekkor meg volt. Hogy benne hagytak-e azt nem tudom. Remelem, nem arkadositottak el teljesen (az iranyitast, nem a jatekmenetet).
PC-re meg Nov.5-én jön.Nincs ebben semmi bonyolult...

hali lesz belso nézete a játéknak??

Bucser
Na sza érthetõbben: 2004-10-28 PlayStation 2 Flat Out (c) Empire Interactive *PAL* *MULTI4* *FULLDVD* MORRIGAN 24x50 MB 8.1

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
de ez PS2-es Flat out... PC-re még nem jött ki ha jól tudom...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Duddits
Aha. Köszike!

FlatOut Empire Interactive 11/05/04 EU

USA-ban meg csak jövõre.

Szóval még nem lehet tölteni.

Duddits
Valahonnét lehet már tölteni?

Alexease
Vegig jatszottam azt is, szerintem jo volt.
arty
tough trucks-t játszottad? (én végig, sztem árkádok istene, csak value igy multi nincs 😞 )

Forza.

bricsi01
sztem nem. jó poénnak látszik. remélem tényleg az is lesz😊 így legaláb nem fog olyan hamar ellaposodni talán, hogy má megint csak körbe-körbe autókázok, oszt ennyi. + majd suliban is tudjuk nyomni hálóban az "ombrehajítást".

Alexease
Ez JOO lesz!!! Kivancsi vagyok mennyire arkadositottak el az iranyitast. Remelem az Invictus/Insane szintjen lesz, vagyis korrekt fizika, jo iranyitas es hangulatos, fun - arkados - jatekmenet. Bar azok a kirepulo, bena, felesleges emberek nagyon legagyizzak...
lan partyba még lehet hogy belefér 😄

arty
lan igen, de inet lehet h nem 😞

Forza.

na za elsö ? jel nem kellett vona 😊

jöhetne má? LAN lesz benne nem?

arty
ha inkább bugbear lesz mint empire, akkor késznek lehet venni, hogy nagyon jó lesz 😊

Forza.

Lacc
Nem semmi hónap lesz ez a november.
grebber
Az tuti hogy jó lesz törés meg minden téren ahogy a videokat elnézegettem a HL2 nálam uccsó ezek közül.

gergou
Ez a game szamomra 2004 legjobbja, mar evek ota varok ra, es vegre mar biztos a november 5...😊 Szupi, bar a hl2 re, meg a vampire bloodlinesra, nameg az nfsu, ja es a prince 2 re is nagyon kivancsi vagyokde nalam a flat out viszi a palmat😊 Kibebaszottjo lesz ez a game, ezt elore mondom

`Take a look to the sky just before you die`

KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!44

grebber
Ja akinek vannak olyan hozzátartozok azoknak jó nekem a net marad 😊

M@TriX
jaja, durva egy hónap lesz és az a "baj", hogy ennek a fele nekem nagy kedvenc... szegény hozzátartozóim... 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

grebber
De kemény hónap lesz ez a november.

Cross Racing Championship,Flatout,HL2,NFSU2,Prince of Persia:Warrior Within,Vampire: The Masquerade - Bloodlines, és ki tudja még mi más.

szal már a nyakunkon van nagyon

http://thenamelessphoto.com/

Flatout ARANY!

Sogun, 13:42 - Játék: Versenyautós - (11 komment)

(Gamers Hell) Elkészült az Empire Interactive és a Bugbear Entertainment Carmageddon nyomdokain haladó, autótörõ szuperjátéka, amelyben óriási ütközések, alkatrész szerteröppenések és karosszéria ripityára szakadások szemtanúi lehetünk. Emellett kiválóan lehet focizni a szélvédõn kizuhanó, majd rongybabaként ide-oda pattogó vezetõvel! Szuper 3D motor generálja a bitumen és fémváz közül kiugró szikra hegyeket. Akrobatikus lendületû ütközések várnak a roncsderbi rajongókra! A játék egyszerûen MÁSZTHEV!!
Boltokba kerülés idõpontja: November 5.
Platformok: PC, Xbox és PS2
Fõoldal: Flatout

http://thenamelessphoto.com/