3441

FAQ

• Amse
    Ezt még nem is hallottam.Én is kiváncsi vagyok rá.
    Jöjjön már ki!
    [nagyon várja]
  • Amse
    Az már más tészta, hogy a Hcgamer nagyon nem tud normális cikkeket írni.
  • Amse
    Jajj véletlenül visszavontam a 872-est.
    872:
    Nah elolvastam és hát kicsit nevetséges a cikk.Nemtudom milyen billentyűvel irányítani, de nem hiszem, hogy ennyire drasztikus lenne.Az itt hozzászóló emberek viszhangját olvasva simán meg lehet szokni.Kormánnyal szerintem teljesen irányítható, talán még kicsit túl könnyű.
    A realitást nézve nem tudom miről beszél, vagy mit vár el a játéktól, denagyon vicces a hozzáállása.Azt várja, hogy miután kiestünk a szélvédőnk jöjjön a mentő és vigyenek kórházba, majd miután 3 hónap múlva felébredünk a kómából és még fél évet az intezíven töltünk kijövünk és az addigra megszerelt járgányunkba visszapattanva folytassuka a versenyt?
    Na mind1.Szerintem teljesen jó a verseny része(is)
  • Johnny23
    ezt már olvastátok ?
    Gamestar írja :
    "A BugBear munkáját a tömegből – nagyon is profi grafikája, illetve hiperrealisztikus törésmodellje (ezek elvárhatóak egy törős-zúzós autósjátéktól) mellett – az olyan "apróságok" is kiemelik, mint a nagyfokú interaktivitás (ha nekimegyünk a gumifalnak, nemcsak lepattanunk, hanem beleállunk, és gumik tucatjai "spriccelnek" majd szerteszét), valamint a karrier mód is. Utóbbi érdekessége, hogy kidolgozott sztori kapcsolódik hozzá, amelynek során TPS-nézetben bóklászhatunk emberünkkel, beszélgethetünk más karakterekkel, sőt lehetőségünk lesz kereskedni is (alkatrészek és autók szintjén is)! "

...Karrier mod,Tps nézetben bóklászhatunk emberünkkel !!!!! (nah erre kiváncsi leszek,de naggyon)
  • CUCLI
    a doom3at is lehúzták azok a balfaszok.. szal..
  • Johnny23
    ez jó......sztem pl.a graf veri az X-pand Rally-t mint a szar,a többiröl nem is beszélek (sérülésmodell,hangulat stb)
  • Norbu
    Nah evvel kiért 1-t?:
    FLAT-OUT demo teszt
    Valóban ilyen, vagy rossz napja van annak aki ezt a cikket írta?Olvasással gyorsabban tellik az idő.Érdemes elolvasni.
  • Varenga
    Mindenesetre figyuzzátok, a gammát akár holnap reggelig is ha kell, mert sztem arra mennek ki a srácok, hogy a legkiszámíthatatlanabb időben meglepetésszerűen dobják ki. Sztem ez a magyarázat, hogy miért nincs még kinn.
  • Johnny23
    ezt a 10-ét hol láttad ???
  • Johnny23
    viszont a play.com -szerint(ahol gondolom csak angol verzákat közlik!) ténleg kinnt van már+ nincs rajt starforce,akkor hol a szarban van ??????
  • bodesz
    ok akkor már fellesz törve :)
  • robotnyk
    nem az van rajta
  • Johnny23
    "Usually dispatched within 24 hours."

és ez mit is jelent ??
  • bodesz
    csak ne legyen starforce rajta
  • Gabe18
    Hát akkor már teljessen tanácstalan vagyok..
    Vegyük meg eredetiben,azt jól van.
  • gergou
    FlatOut (Flat Out)
    In stock.
    Usually dispatched within 24 hours.
    our price: £17.99 Delivered
    RRP: £29.99 You save: £12.00 (40%)

Play.comrol az angol verzio mar napok ota elviheto...
  • Gabe18
    Ebben van valami,mert az a Kreed nevű fps is már rég elérhető volt oroszul vagy hogy,de nem került ki nforce-ra csak miután angol lett.
  • Johnny23
    bár az is vicces,hogy kinnt van pl.finnül,németül(ha ezek igazak) csak 1edül angolul! nem

..na mindegy ennyit errő SUX!
  • Johnny23
    gondoltam,hogy almás az 5-ödikének (angol verz.)

nos ,ha ténleg ez az uj date,akkor ok.

és reménykedjünk,hogy ténleg kijön akkor
  • toMpEr
    10-en fog kijonni angolul
  • robotnyk
    ez nem igaz, pl a Football Manager 2005ből még nincs US release (ott nem is ez lesz a címe), csak UK, szvsz a lényeg hogy angol legyen.
  • Johnny23
    ...és nem is tudom volt e még példa ilyenre,mert valahogy idáig még azért mindíg megoldották/kiadták az adott gammát a release date-ig bezárólag, aztán persze később kiadhatnak vmi "tovább"javitottat (pl.no miniimage stb. lásd Xpand Rally)
  • Johnny23
    igen pontosan....és azért védelem ide-védelem oda "legkésőbb" a final relase date,azaz nov 5.!!!! -ig ki kellett volna jönnie,sőt még elöbb is akár !!!!!!

naggyon furcsa a dolog ,hogy még mindíg nem,lehet,hogy ténleg csak 2005 ??????
  • toMpEr
    de, mar reg
  • Fboy
    ugye ez még nem jött ki pc-re?
  • Gabe18
    Az Xbox verzió is csak EU-ban jön most,mégis megvolt már egy nappal a hivatalos előtt...
  • toMpEr
    eh, ezt akartam irni:
    de, nemetorszagban is kijott mar
  • toMpEr
    dem benetirszagban is kijott mar
  • Amse
    Ami a finneknél megjelent abban nincs angol nyelv csak finn?
  • Gabe18
    Bár akkor ez Finnországon kivül még ki sem jött sehol?
  • arty
    mivel általában az US retailt törik meg, igy akkor lehet, h q1 2005ig nem is lesz törés ... legalább onlin mod lesz benne ... mert mi másért nem adják ki amcsiban ???

ah mind1, el van ez kefélve mindenhogyan, empire+bugbear sux.
  • Gabe18
    Nem baj,aki eddig a Medalt crackolta,az is áljon ennek neki..
  • toMpEr
    *finn
  • toMpEr
    Azert nincs scene release, mert meg nincs angol verzio
    a fill kloncd-t mar le lehet tolteni bittorrentrol
  • toMpEr
    nincs koze a kettonek, annal tobb cracker van egy csapatban...
  • Gabe18
    Lehet idáig mindenki a Meal of Honort akarta kidobni,de az már megvan,most már ennek álljanak neki tényleg...
  • gergou
    `It doesn't even need a crack. Installed it with Daemon tools and it works perfect....`

Izonews forumabol... Nem ertem, szandekosan nincs scene relase?
  • gergou
    Kurva elet, securom 4 es vedelmet ily nehez torni bazzeg? Allittolag crack nelkul is megy a backup copy, olyan gyenge rajt a vedelem, mi a faszer nem relazoljak, legalabb egy kibebaszott clonecds valtozatot
  • fitutufi
    olvassá bazzeg
  • Chaos Mad
    megin 121 üzenet, álliccsatok mán jó?!