Flat-Out

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Arra hogy van aki nem szereti ezt a megoldást.

Next PC upgrade: 2022

gergou
`Egyéni szoc problem.`

Ezt mire ertetted?

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
na ja, csak nincs kedvem hetekig varni a mini imageekre, meg stb... Pl a Shadebol kb 1 honappal a megjelenes utan jelent meg miniimages clonecds valtozat... szal ez itt a problem.

grebber
Max mini imagezünk én kifejezetten megszoktam már.Egyéni szoc problem.

gergou
itt a link, de ugy nez ki vaklarma volt, mert tobb mint egy hetes mar ez a topic, es nincs nagyon friss hozzaszolas bent... Majd megallt bennem az uto...😊

gergou
Ok, I really don´t want to say this but Flatout has Starfore 3 Protection . I have to buy the fucking german version now. The best thing is that you have to pay 44€ for the game here. Or can someone give me a link where I can buy the english version?

Ah and before you are crying now from where the hell I know about the starforce 3 thing. Here is a link to a german forum click me. There they are saying that Flatout has starforce 3 protection.

Hat ez totalis halal... Bassza meg a jo budos kurva elet<#mf3>

gergou
Kezdek aggodni, mostmar tobben megvettek a gamezt, es meg mindig nincs relase...😞

arty
negativumként szoktak irni lhama ujsagok az RBR irányitásárol is ... ez még semmit sem jelent 😊

Forza.

grebber
Hát a Colin 3hoz volt egy patch amivel én jobban menem.

M@TriX
az XBOX - PC különbségre gondoltam, lehet nekünk kissé más lesz az irányítás... majd meglátjuk...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

toMpEr
hmm hany jatekorol tudsz aminek az iranyitasan javitottak kiadas utan?

M@TriX
az irányításon még javíthatnak PCre, a net meg.. ez van.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

toMpEr
Az autokat lehet fejleszteni uj cuccokal, sok a palyan az interaktiv dolog
negativumkent az autok iranyitasat hoztak fel a pc-s verzioban nincs net-es jatek...

M@TriX
de majd meglátjuk, magamnak csak a saját véleményem számít 😊

M@TriX
hát nem...

toMpEr
egy angol xboxos ujsag 5 pontot adott neki a 10-bol...nemtul biztato

toMpEr
play.com-rol is viheto mar

Jó!
Jöjjön már...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

gergou
Meg egy kis erdekesseg az ejszakazoknak:
hivatalos tv spot aszem.ez a

gergou
anyone noticed they say :

Flatout :

PC : in stock, Usually dispatched within 24 hours.
PS2 : due to release 5/11
XBOX : due to release 5/11

we can order it already on PC ???

28.99 euros !! it's cheap

I ordered it so I'll tell you here as soon as it is shipped 😊

edit :

Current Status :
02/10/04 18:15 1) Order Placed
02/10/04 18:58 2) Processing
02/10/04 19:14 3) Packing !
02/10/04 19:49 4) Processing (again ?)

Ezek szerint mar van ahol haza lehet vinni... ahh... holnap reggelre kiderul, mi van😊

gergou
de, minden platformra ugyanakkor jelenik meg, nov.5 en, elotte lesz a szulinapom, szal ajcinak fontos lenne😊

toMpEr
igaz 😊 bar nembiztos, hogy egyszerre jelenik meg

gergou
Egyebkent az xboxos valtozat sem volt meg feltorve, es azon nem lehet sf 3.😊<#hehe>

Vagy ott a Shade: Wrath Of Angels,amit elvileg szintén feltörtek,de mégse megy itt senkinek.Szóval ezzel az SF-el vannak gondok...

gergou
Hat nem, a finneknel meg nem lehet ugy a boltban, hogy el is adhassak, es ki tudja, az lehet hogy lokalizalt valtozat, es a hivatalos forumot nezegetve olvastam, hogy ott is tartanak az sf3 tol, de csak az original cd lassu beolvasasa miatt, es nem valoszinu, hogy starforceos lenne a gamma, egyepkent az xpand rallyt most tortek fel fullosan ami sf 3 as, de ezen is kb 2 honapot dolgoztak... remeljuk a legjobbakat.

I.C.ram
Sf3-at már feltörték tudtommal. Asszem a Soldiersnél nemrég votl egy mûködõs SF3 crack.
toMpEr
nemtudni meg biztosra, de allitolag a finneknel mar a boltokban van, gondolom ha nem sf3-as lenne mar lenne belole release

gergou
ki mondta az sf 3 at? ez sztem biztos nem sf 3as... de ha az, kinyirom magam😞

I.C.ram
Nem jön valaki insaneezni multiban?
toMpEr
akkor biztos megveszed majd, mivel warezra meg egy ideig varhatunk sf3 miatt

láttam róla a trailert:egész jónak tûnik

gergou
Meg 2 es fel nap, es megjelenik a flatout! Jeah, miota vartam mar ezt az idoszakot...😊 1000%, hogy nem fogunk bent csalodni!😊<#finom>

Alexease
Jo lesz azutan is, mivel a Flatout-ban ugy sem lesz multi...
Lacc
Jaja, gyertek és multizunk egy jót amig ki nem jön ez az istenverte flatout 😊
I.C.ram
Alexease videoján felbuzdulva, Lacc meg én kipróbáltuk újra az Insane multit. Móka volt! Nyomtunk egy CTF-et 1000-pontosat és király volt nagyon 😊 Igaz nekem jóval gyorsabb autóm volt 😊

Tehát, ha van kedve valakinek jönni multiba, és megvan neki az Insane, az jelentkezzen! 😊
USA Nov 5.
Ha igaz...

ati2002
Skacok, ez mikor jön, nincs kedvem visszaolvasni... Kösz.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

arty
wow, mégg ilyen zenéset 😊)

Forza.

Alexease
Meg egy kis filmecske, rahangolodas keppen😊))))))))
Filmecske (AVI, DivX, 6.9Mb)
arty
bugbear alapbol bizalmat kap, akárcsak az invictus... ez nem codemasters 😊

Forza.

12346
nah, inkább ne legyünk pesszimisták😊 bízzunk.

Alexease
Es ha meg az automozgast, fizkat, szimulaciot is lebutitottak, akkor meg mar teljesen ertelmet veszti a dolog;(((

Most nem szimulatort akarok, mert ez nem az lesz, es ez jo is van igy. Hanem korrekttul, fizikai alapokon mozgo autokat. Az Insane is arkad jatek, de a mai napig az egyik legkorrektebb fizikaval.
12346
ezt nem tudom mi alapján döntötted el... majd megjelenés után lehetne errõl vitatkozni. de ha nem lesz belsõnézet, asszem nem is lesz min vitatkozni😞

arty
alex fogadok, (neked is) ez a belsõnézet az etalon... nagyon kedvcsináló, de komolyan! annyira jól mozog.

gergou: ez egy korábbi magyar csapat, az Invictus által készitett játék. Insane a cime.

Forza.

gyraph
Mondjuk ugy inkabb, hogy az egyaltalan nem biztos, hogy jobb lesz, az meg vegkepp nem biztos, hogy sokkal...de remenykedunk. Insane nekem maig kedvenc. 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gergou
ez nem flatout, ez insane... A flatout ennel sokkal jobb lesz...

Megnéztem a videót,hát ez haláli ahogy a kocsik pattognak a homokbuckák között.Mostmár én is várom nagyon!

Alexease
Bar nem az a topic, de hasonlo, igy erdekessegnek nyomok meg egy filmet😊)))))
Jo kis Banglades palya, esos, kodos, vizes, tocsas, es 4 perc 1 kor😊)) Banglades.avi (AVI, DivX, 25 Mb)

arty
az nfs3 anno 2 héttel elõtte jött ki 😊 mamár nem ez a jellemzõ... komolyodtak a védelmek, mivel a warezolás is nõtt elég jelentõsen.

Forza.

Ronaldo07
Most hiába kamugépezel!!!!
Amiket delsoroltál az egyik sincs meg mert az olyanokat nem szeretem,de mondom hagyjuk!!
Gabi18#185:Igazad van!!!