Flat-Out

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Jah, én mondjuk nem szórakoztam sokat azzal a géppel, de nekem is van egy kép a galériámban ahol látszódik h. pepperrel bármikor ugrok 124-125m körül. :)

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

AZ IDEGBETEG embereket leültetném elé (csak) egy órát !!! <#email>
szentem a SAN ANDREAS, és a NFSU2 után a legjobb játék !!!
Én a PEPPER-géppel 126-m et ugrottam, az egész meg 371- egy, zsír!!!
zolo
Én úgy hoztam hogy már fel volt telepítve.Két 5-600 megás .bfs fájl van,a flatout.exe+4 vagy öt darabn .ini fájl.Na ez az 1.2 felülírta a cars.ini és most nem tok vele játszani:(Ha valakinek megvan a cars.ini küldje [email protected]

http://flickr.com/photos/zolika90/

Esrohnoil
Nem lehet h. a C-osztályú Bonusokat is teljesíteni kell hozzá?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

PLackó
jó nagyon az 1.2-es patch,az új bonusz pályák is királyak.de van egy nagy gondom..
újrakezdtem a játékot ezzel a patchal,és hiába csináltam meg 1. helyre az összes elérhetõ versenyt ,nem enged tovább..a CLASS B és a CLASS A versenyekbõl sem elérhetõ egyenlõre egyik sem,mind szürke.miért?mit tudok csinálni?
KÉP

PLackó
valaki game ?

ha ki van csomizva az alap, akkor a patch-t is ki kell csomizni
Broafka
ahham, majd átnézem

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

bertino
vhol belecsomagolva kell lennie...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Broafka
ööö, most nézem, nincs is olyan hogy cars.ini

arty
ok, nekem is kifagy kocsiválasztásnál :( akkor mégsincs szerver :(

1.2 pecs egyenlõre kuka :(

Forza.

arty
IP
84 . 0. 213 .127

Forza.

arty
inditottam szervert, probáljatok csatlakozni

alapgame+1.1peccs+1.2unofficial ... semmi mást NE tegyetek fel!!!!

Forza.

Broafka
ok, küldöm majd

arty
quick race nekem sem megy, de a karrierem tudom folytatni :)

multit nem probáltam.

Forza.

robotnyk
a patch is? mert nekem azt írta, hogy nem találja az útvonalat a common1.bfshez, vagy valami ilyesmi
Esrohnoil
Nálam ki van csomagolva az egész game.

robotnyk
és hogyan sikerült? mert próbáltam úgy is, hogy a bsf fileokat kicsomagoltam, de úgy meg el sem indult
Esrohnoil
Nekem semmi gondom nem volt vele, galériámban is van pár kép, de a legnagyobb bakikat mindig elfelejtettem shotolni. :D

bertino
fikázzunk, de ne itt <#idiota> végre van chat ebbe a k*rva g@meba meg kick, isstenem ugy örülök és nekem se megy, mikor kocsit kell kiválasztani, plsplspls

<#idiota><#idiota><#idiota>

zolo
Ha játszol még a flatout lécci küld el a cars.ini erre a címre:[email protected]
FONTOS!!!

Broafka
azt kilehet kapcsolni hogy kirepüljön az ember

Broafka
nah jó, esetleg Gothic2-vel még :)

gercse
nekem tetszene ez a játék,ha nem repülne ki az ember,meg az irányitás jobb lenne,de igy is elfogadhato

Broafka
de rába**tál mert nem játszom San Andreason kívûl (meg flat-out-on kívûl) semmivel

Broafka
ha fikázni akartok, akkor olyan játékot mondok ami nekem se tetszik :P

zolo
nekem a versenymódválasztásnál fagy ki amikor választani kell carrier-quick race-time trial

Esrohnoil
Neked melyik játék tetszik? Had fikázzunk mi is egyet. :D

bertino
inkább erre találjatok megoldást pls :)

Broafka
na jó, tényleg nem szimulátor, én sem mondtam azt, de van egy pár emberke aki állítja, amúgy meg a törés kb addig realisztikus amíg nem kezd el kigyulladni a motor, már kész roncs az autó, de azért még mindig megy, ugyan már
de a játék az azért "gagyi" esetleg multiban ellehet vele lenni max 1 órát, meg kicsit hülyéskedni vele unalomûzõnek, de hogy egész nap ott üljek a gép elõtt, hogy WOOOW, ez aztán a játék, na nem

arty
a magam részérõl az 1.2re még nem volt idõm, talán jövõ hét végefelé ...

Forza.

arty
egyetértünk. sztem nagyon sok volt az alapötletben, az engineben, amit részben az EMPIRE (kiado) konzolpártisága gyak. lenullázott ... azért az egy szint, amikor benntlévõ fícsöröket tiltatnak le a fejlesztõkkel, csak hogy a konzolport jobban fogyjon!

erre még rátett az US késleltetett megjelenés, a NEM KOMPATIBILIS US/EU verzio, a nulla szupport-bugok, a kifelejtett játékmódok, nézetek, a rossz/gyenge marketingtevékenység, a szim mód automatikus/kikapcsolhatatlan fékezése ....

Simán lehetett volna az év játéka, piti odafigyeléssel és egy jobb ("független"?) kiadóval ...

Forza.

zolo
Én ha beteszem ezt az 1.2-t kifagy a játék ha rányomok a quick race-ra!Megoldás?Valaki küldje már el ide az eredeti .ini fájlokat:[email protected]

robotnyk
egyébként még mindig fáj, mekkora ziccert hagytak ki a készítõk ezzel a játékkal, ha mindenbõl kicsit több lenne benne (pl nem csak 1 használható demolition pálya), lenne alapból multi támogatás, néhány játékmód még, (pl gondoljatok bele, hogy az Insane játékmódjai milyen királyak lennének ezzel a töréssel) akkor lehet hogy zokszó nélkül megvettem volna
robotnyk
az autók mozgása, a törések, realisztikusak, de nem szimulátor, senki nem állítja, hiszen még belsõ nézet sincs alapból, csak buherrel.
Broafka
többi arcade FÖLÉ???
akkor beismerhetõ hogy arcade, és rihtig nem szimulátor

Istencsászár
kiemelkedõ fizika teszi ezt a gémet a többi arcade fölé

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Broafka
hát ööö, ki mondta hogy az nfs is szimulátor? :)
de ez, ez sem szimulátor!
na jó nem gagyi, de nem egy agysejtszaporító (mondjuk a szgép csak öli az agysejteket, de mind1:))
egyedül talán ebben a gumibabában láttam fantáziát, meg viccesek a bonus játékok, de csak unalomûzõnek menne el

bertino
nekem is az van :(

robotnyk
ez nekem nem mûködik...
ha az autóválasztó menübe lépnék, nem talál valami filet...
robotnyk
na erre kiváncsi vagyok
arty
közelebb áll a szimhez, mint egy nfs ;) ennyi. és nem gagyi a játék, még csak hasonlo sincsen PC-n :) (jah, de: destruction derby '92)

Forza.

Broafka
egyszer olvastam errõl a játékról és hirtelen megmerevedtem hogy az volt odaírva hogy szimulátor
legalábbis abba a kategóriába sorolta az újság
ööö, ahha biztos, a játék olyan messze áll a szimulátoroktól mint Makko Jeruzsálemtõl, szóval jót nevettem rajta!
Bár ahoz képest hogy milyen gagyi játék, ahoz képest dícséretet is érdemel, mert nagyon szép grafikája van

bertino
easyrider öcsém! nágyon zsírrrrrr

arty
hogy minden 1 helyen legyen:

Official Patch 1.1
crack 1.1 nocd file

Forza.

arty

Forza.

arty
1.2 felrakása:

- installálod a játékot
- hivatalos patch1.1 felrakása
- 1.1 nocd krekk, ha nem eredetid van
- alanti 1.2es link .RAR kicsomagolása a flatout könyvtárba(könyvtárszerkezet megtartásával!!!!!)

Ekkor az uj ficsörök gond nélkül fognak menni. Több kocis, változatosabb pályák, multiplajer chat, kick lobbyban, .....

utána irc, #flatout.hu (jól emléxem?), valaki hostol és game :)

Forza.

arty
Unofficial Unified (EU-US) Flatout 1.2

New Features
*32 Cars µ Flatout has been given the ability to handle up to 32 cars now. So start adding them Custom cars numbered 17 to 32.
*24 More Tracks µ We have added 18 reverse tracks to the game, in addition to the original tracks. Plus 6 new Demo Derbyås in new locations of the FO world.
*Cars.ini µ No more having to change the very touchy cardealer.bed. Just add new cars to the cars.ini. You also can change the cars classes & order while the game is packed as a bfs. This makes it much easier to add new cars to a packed game.
*Imperial Units µ The Imperial units command in the options menu now also controls if you see KG or LBS for the cars weights.

Multiplayer Features
*Lobby Chat - (And not just a small 3 line chat).
*Lobby Kick µ Boot the people that you donåt want.
*Random Track µ No one will know what track it will be until the race starts.
*Quick Car Select µ Change car between races without needing to go through the car, transmission and skin selection menus
*Multiplayer Options Menu
*All Tracks Demolition Derby

Forza.