3441
-
Ha valaki van aki jáccana neten az vegyen fel MSN-re : [email protected]
vagy Skype-ra Nick-em: prolog1586 vagy e-mailt kuldjon.. [email protected] -
én játszanék néha neten ... csak sosincs kivel :) amikor meg lenne kivel, én nem érek rá :)
lobby nélkül nehéz egy játékban multit összehozni :( -
VAZ #3279 Sziasztok! FlatOut rajongó vagyok 2005 május óta és készítettem egy oldalt & fórumot. Akinek van kedve térjen be ide: http://flatout.tvn.hu/ valamint http://flatout-foruma.uw.hu/ címre. Szívesen játszok bárkivel, és alakíthatnánk is egy klánt, valamint ezt a csapatot amit alakíthatnánk, átvihetnénk majd a FlatOut 2-be is. :-) -
volt a flatout lobby, ott láthattad h épp racing van e ... a fő gond a széthulló gémekkel van szvsz, amikor valaki belép és mások kiesnek :) -
sztem simán megéri megvenni...
amúgy nekem természetesen nem eredeti, CLONE van meg, de mostanában olyanakat nyomunk neten a haverokkal...
van egy progi, FlatOutNet 1.3 a neve, ezzel lehet HOST-olni, akár passos servert is, de lehet JOINolni is természetesen...általában mindig vannak így indított serverek, és még 8 player esetén sincsen lagggg...(pedig 128kbit a feltöltésem :D)
meg kell hagyni, kisebb hibák, fagyások, kidobások vannak, de télleg elég ritka, stabil a kliens :) szóval ajánlom hogy próbáljátok ti is ki, ajánlatos feltenni az 1.1-et, netán a 1.2-t, azaz a FOv2-t, de általában a legtöbb server 1.1-es.
itt egy screenshot, igaz ez még az előző verzióból való:
akinek érdeklődősét felkeltettem, az szóljon, szívesen játszom bárkivel, de az a legjobb mikor 7-8an vagyunk :)
és akkor: FlatOutNet 1.3
még 1x mondom, hogy legalább egy próbát tegyetek meg...higyjétek nem fogtok csalódni ;) jah..és lehet lesz majd, hogy nem csatlakozik, akkor Alt+F4, ez azért van mert vagy más verzió, vagy már játszanak :) -
hát jah! Neten nagyon ott van! multkor is röhögőgörcsöt kaptam! =DDD milyen lehet ez LAN-ba?! =) -
szvsz nem, a PC-sekkel nagyon kicsesztek :(
ha a netes mizériát megoldják, talán majd a második részt érdemes lesz ... -
ellene szól, hogy NETen gond nélkül nyomtuk 8an
meg kell hagyni easyrider is volt -
aham érdekes, pedig a lan nem egy bonyolult dolog ;) -
köszi, csak arra gondoltam, hogy nincs e egy oldal ahol nagyjából össze van e gyűjtve. A másik probléma, hogy nekem a játék mappájában nincsen semmi almappa, olyan sincsen ahova a kocsit kellene tenni -
én is nyomtam 5 haverral eccerre LANban... ott az volt a gond, hogy egy vkinek mindig befagyott a játék, betöltött pályára... ment vagy 10 mp-et és bumm, fagyás
mindenkinek uaz a patch meg crack meg minden legyen (nekünk is ez volt és mégis sux volt) szal többet én se nagyon tudok -
LAN-ban akarjuk nyomni, belső hálón 5MB/secel is mennek a cuccok egym,ás között, de a játék akad, kb. 2-3-es lag van...
valakinek 5let? -
Szerintetek megéri eredetiben megvenni? -
visszaolvasva itt is találsz linkeket ;) -
vac dö práblem?
nfs-nél meg kecsap van. az is érdekes? ez egy játék. -
nagyobb képet nem tudtál volna csinálni ? -
-
Hol lehet kocsikat leszedni a játékhoz? -
jah, ezeket ismerem. csak gondoltam ezeket minden flatoutos ismeri:) -
tuti nem a 2.
ittvan 3 render a 2-ből.
kép1
kép2
kép3
és csak nyárra ígérik...
mellesleg a 3 kép 3 különböző versenystílusból vannak.
race / derby / street -
hmm:)
tuti?
legalább megpróbáltam:) azthittem ez már a 2... amúgy megjelenik még március elött a második rész? -
ez még mind az elsőből van:) -
Gabe18 #3259 Szerintem ezek a képek még az 1-hez készültek.A 8-as pl. tuti,az sok helyen volt régebben is. -
Gabe18 #3258 Szerintem ezek a képek még az 1-hez készültek.A 8-as pl. tuti,az sok helyen volt régebben is. -
igen, azt hiszem érdekel :D köszi! -
Szevasztok!
Gondolom sokatokat érdekli a flatout 2, és mivel találtam pár screenshot-ot ezért, kapok az alkalmon és belinkelem nektek:) (bár már látom elég régen írtak ide utoljára)
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
kép7
kép8 -
hali!
nem tudjátok hogy hogy lehetne azt megoldani hogy a karrier beli autómmal gyakoroljak?
mert én még nem találtam semmi iet a játékban?
egyáltalán van rá valami mód? -
LAB - Beat the boys -
én megnézném a credits részt, ott biztos le van irva az előadó ... utána google ... ;) -
Justil #3252 Nem tudtok a gammához véletlen soundtracket? igazából leginkább az intro track érdekelne, az a "girls just want, to beat bad boyz"-os. ismeri ezt vki? -
olvass vissza -
a clone cd-s is warezos, és nem kell crack. valszeg, amikor a faq készült, akkor még csak az volt. simán műxik is. mellesleg anyádnak mutogassál^^ -
milyen chates dolog? -
inkább az a chates dolog lenne már jó, ha vkinek működne
én mennék sztem, de vlszleg nem leszek itthon -
valaki akar játszani? -
sleve #3246 holnap (vasárnap)délután 18ora körül "bajnoki futam" talállka itt: IRCNET --> #flatout.hu
le7 páran lesznek már ma is, én nem, nézzetek fel -
dawke #3245 csak be ne zombuljak !!!
-
Nekem a sima is bőven megfelelt. :D -
Vagyis van működő warez verzió!
A HOODLUM nevű cracker csapat törte fel!!!
-
Hibás a FAQ!
Wan űködő warez verió!
A HOODLUM nevű cracker csapat törte fel!!!