3441
-
#1160 nekem megy szepen a clonecd-s verzio.
-
#1159 Nem akar.Kiírja, hogy rakjam be a megfelelő cd-t.=o( -
#1158 Amse,
Sikerült elindítani a Lacc féle verziót? -
#1157 geci gyorsabban menjen az idő míg lejön a mohpa meg most a flatout megnézte a Holtak hajnalát - nagyon ott van az a film , ajánlóm mindenkinek kafa ;) -
#1156 Te, hogy indítottad el?Nekem kiírja, hogy rakjam be a megfelelő lemezt.Mit csinálok rosszul? -
Anotino #1155 Batyam gepe akkor gyulladt (tuz+fust) ki mikor epp ki volt kapcsolva.. Tok mak, hogy epp otthon volt. -
#1154 Köszi!
Ha kiírom CD-re akkor is mükszik?
Tök állat, hogy kiadták végre! pont tegnap játszottam a demóval. -
#1153 Nálunk is ez van sajnos,de én már szedem!! -
#1152 Sajna én csak holnap tudom elkezdeni szedeni mert a szüleim paráznak.Nem mehet a gép este és nem mehet a gép ha nincs itthon senki merthogy zárlatos lesz.
De akkor mehet amikor én nem vagyok itthon de ők igen.Pont akkor lenne zárlatos amikor senki sincs itthon hogyne a gép figyel azt zárlatot csinál. :( -
Norbu #1151 Ha valaki végzett az ftp-vel, akkor vki elküld nekem 1 accountot? -
PrOceSs #1150 thx lacc!:) -
Anotino #1149 enis enis :) -
#1148 nah 2 óra múlva lejön a mopha utána szedem a flatout-ot !
Lacc én is köszönöm ! -
#1147 Áhhh, nekem még nem rakták fel :( Nem tudom mi lehet, más cuccot előbb felraknak, mintahogy az nforce felkerül, ezt meg még mindig nem rakták fel :(
Mostmar sajna biztos, hogy csak MoH:Pacific Assault-ot fogom tudni kipróbálni holnap, pedig ez jobban értedekelt volna :( -
#1146 Na szvsz elég pofás darab lett, de ahogy néztem a multi lehetőség irtó sok pecset fog még igényelni (van olyan, hogy egy gépen váltogatva nyomulnak az emberek, meg totál random netes keresés kritériumok szerint). Jelen tapasztalataim alapján jó game de multi elbaszása sokat levon az értékéből. Kurva sokat. :-((( -
#1145 Megnéztem!Most már mehetek aludni, kaptam 1 kis FlatOut-ot. -
#1144 Nekem tetszik az autorun!Majd ha nekedis letölti nézd meg!
Na BYE én mentem aludni! -
#1143 Ja jó!Ha valaki ezzel találkozik akkor a 35ös rarban van egy sub file azt is ki kell csomagolni. -
#1142 Ne!Daemon ezt írja ki!
Unable to mount image.Unable to acces sub-channel file. -
#1141 Ezek nem is bin meg cuék!Na mindegy remélem ezzel is fog menni! -
#1140 Jaja szerintem én is ezt fogom csinálni! -
#1139 Kár,hogy nincs a demóba vér!Remélem a teljesbe lesz!
VÉR= -
#1138 nekem a 34est az 1sőből.Megvárom az elsőt megnézem az autorunt aztán megyek aludni.Reggel meg game 1000el. -
#1137 Jó neked,nekem csak a 2. cd-t szedi! -
#1136 Hát végülis.Ebben a játékban igen!
Jah és senki ne próbálja ki! =oD -
#1135 Elég átlagosnak mondható. :-) -
#1134 Nah, hogy ne csak a letöltésről legyen szó.Csináltam 1 kis borulást.500kb gif -
#1133 Bakker, mennék vissza seedelni a bithumenre, erre most nem találja az oldalt. :P -
#1132 az se rossz =oP -
#1131 Csak natúr kábelnet. :-) -
#1130 T3?Majd szólj, ha felraktad és elindul.Miylen az intró meg ilyesmik.=O)
[nagyon várja már] -
#1129 Kicsit kevesen szedik BitHumenröl, alig van feltöltésem, asszem nem ma fogom javítani az átlagomat. -
#1128 De ha "szar" akkor ez miért zavar? -
#1127 Éjfél előtt nemsokkal. átlag 200-250-el jött. -
#1126 Dejó nektek :(
Az ftpre, ahonnan töltögetni szoktam még nem rakták fel, remélem még ma felrakjaák, ha nem akkor marad a MOHPA. :( -
#1125 Jó gyorsan leszedted.Mikor kezdted? -
#1124 2 cd. -
#1123 Nah, lent is van BitHumen-röl, install. -
#1122 Hány CD-s ez a szar? -
#1121 Na lejött az egyes cd és én ilyen vagyok=