3441
-
Getshu #1200 Üdv! Valaki el tudná küldeni feleslegessé vált accountját?
Előre is köszi -
#1199 Nem vagyok ennyire okos;)
De mar amugy is megszoktam, hogy egy bizonyos eletkor es szellemi kepesseg alatt, az atlag visszajalzes, csak a hasonlo smile-ikra korlatozodik;))) -
beuceron #1198 nelegyél már ilyen okos meg haltál -
#1197 Na ezt jol "megaszontam", de azert dekodolhato:))))) -
#1196 Szerintem alap lenne, ha jatszani akarsz egy jatekkal, foleg ha ingyen le akarod tolteni, hogy legalabb a kaszitok es a jatek hivatalos oldalara legalabb egyszer ellatogass, olvassgas, esetleg utana nez itt-ott jatek site-okon mit irnak a jatekrol. Ezekutan nem kerdeznel hulyeseget, feleslegesen. De ez sajnos nem csak rad igaz;(
Ennyi tiszteletet azert lehetne a keszitokkel, a forumozokkal szemben... -
Torry #1195 THX itt is! -
beuceron #1194 mért vagyok ütödött csak meg kérdeztem
-
#1193 NEM! -
#1192 Most tenyleg ennyire utodott vagy vagy csak nem tudsz olvasni?! :) -
beuceron #1191 lehete multi player-ben játszani vele
-
#1190 ?!?!? -
beuceron #1189 fel enged a netre a game multiba????
-
#1188 És? -
#1187 Nekem kormánnyal nem nehéz, de azért 1sőnek lenni a salakos versenyen nem könnyű.
-Most vettem észre, hogy engine-on belül több dolgot is lehet upgrade-elni.
-A rajtot azt kijavították, de belső nézet nincs.
-
beuceron #1186
Témaindító: M@TriX
-
beuceron #1185 -
beuceron #1184 http://dox.uw.hu/ -
#1183 Privát ment Torry ! :-) -
#1182 Na, jó kis játék lett ebből, tetszik :) Még most megyek vissza hogy jobban szemügyre vegyem. Viszont az elég frusztráló volt, hogy salakon, vagy sáron nem lehet normálisan irányitani az autót, mert mindig kikapar. Ez ellen lehet valamit tenni, más gumik, egyebek segitenek rajta? Vagy csak tanuljak meg vezetni :D -
Torry #1181 Nagyon megköszönném. -
#1180 Vki küldje el az account-ját Torry-nak ha leszedte! -
#1179 Valahol már fent van a teljes játék?? Az se gond ha warez. -
Torry #1178 Én is húzhatnám? -
Chaos Mad #1177 thx Lacc még1x
már huzom én is :) -
#1176 Ja Lacc felrakta.Majd vki biztos odaadja az acc-át, hogy le tudd szedni.Én már odaadtam másnak. -
#1175 Qrva nagy!Megvettem a kis 3 ajtósat.Dobtam rá 1 kis tuningot, aztán mentem 1 highjump-ot.300 felett ugrottam és nyertem 1000$-t.Most minden 1. upgrade fent van a kicsikén.Úgyhogy mehet a normál verseny. -
Torry #1174 FTP-ről is lehet tépni?
Valaki felrakta? -
#1173 Ha van virtual daemon-od akkor csak bemountolod a cd-ket és install.Ha nincs akkor szedd le. -
beuceron #1172 Valaki megmondaná,hogyan kell felinstallálni egy clone cd-s játékot.És hogyan kell cd-re kiírni a játékot? -
#1171 De az ám! =o) Király! -
#1170 Akor az a gond,hogy régi a daemonod!! -
#1169 Én fraps al csináltam avit és azt konvertáltam át.
Leszedek vmi újabb daemont, mert azz enyém qrva régi. -
#1168 na Jó reggelt skacok !
Látom Lacc nagyon kedves ember,ha megtennéd,hogy dobsz nekem is 1 acc-ot (+címet),v. valaki akinek már nem kell,azt megköszönném!
-
#1167 Hogyan lehet ilyen .gif-es felvételt csinálni a játékból? -
beuceron #1166 Mit jelent a clone cd?Hogyan kell felrakni egy clone cd-s játékot?
-
#1165 Ha jobb gombbal nyomsz az ikonján a system trayen, vagy hol, akkor van egy olyan opció, hogy emulation. Alulról a 2. az "All options on".
Ezt beállítottad? -
#1164 meg kell venned eredetibe -
#1163 az cumi -
#1162 Be van mountolva mind2 cd. -
#1161 A Daemon Tools-ban bekapcsoltál minden emulációt?