Flat-Out

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bricsi01
ma agyák ki a fúlt mer ma van 5-e!!!

TLD Robi
Jaja egy vér patch jól jönne!<#eljen><#nevetes1>

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

Johnny23
számomra is érthetetlen,pedig már kb. két napja meg is lehetett venni(na nem nálunk),nem?]<#gonosz2>

zsír lenne,ha majd kijönne hozzá vmi BLOOD patch is pl --> überbrutal!<#vigyor>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

gergou
nem ertem mert nem adtak meg ki a fullt, ennyire levedtek volna?

`Take a look to the sky just before you die`

fitutufi
nah ugrott egy 99m-t páradikra ! 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Amse
Nézd meg a controlsba.<#wow3>

CTRL 😊

Amúgy nagyon zsír game így demó alapján is.. jobban bejön mint a NFS:U2 <#hawaii>

Na valami másik autos micsoda kijött...Mér nem ez<#zavart2>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

fitutufi
melyik a nitro gomb ? 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Amse
Úgy kell nagyot ugrani, hogy amikor nekimegy a kocsi a rámpának akkor nitro gombbal felnyomod a skálát max-ra és elengeded.Ekkor a muki kirepül a szélvédõn és ha jókor nyomtad akkor jó magasra elszáll.

fitutufi
pont az a jó benne !

Amse
Billentyûvel nyomod?Nekem kormánnyal 1x nem "csalinkázott vagy mi".Lehet, hogy megnézem bill-el is.

M@TriX
talán tudnak valamit kezdeni a vezethetõséggel, igaz megszokható, de nekem eléggé nem jött be, nem csúszik az autó, hanem össze-vissza csalinkázik vagy mi...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alexease
<#wave><#eljen><#worship>
toMpEr
ezzel kicsomagolhato a bfs fajl es atszerkeszteho minden (texturak, palyak, fizikai beallitasok, stb.)
bfsunpack

toMpEr
egy ideje mar megvasarolhato...
boxshot

Johnny23
ha minden igaz ma kéne jönnie a Full -nak,nemde ???

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

fitutufi
hogy lehet annál a rúdasnál úgrásnál az elsõn nagyot ugratni a kocsival ? mert nekem csak 50ig megy fel ! 😞

Amse
Csináltam még kettõt.

Amse
Jah, ha vakit érdekell, felraktam a galériámba a sreenshots-ok közé a rekordjaim hitelesitéséül szolgáló képeket.

Amse
86odszorra sikerült felraknom.Csináltam pár képet.

gery88
De egy ocsmány képe van<#idiota><#eplus2><#hehe><#wow3>

gery88
Felmászott:

gery88
<#hehe><#nyes><#eplus2>

Hmuda
Velem az volt, hogy oltári magasról leestem, kicsit még pattogott a soför, megnyugszik, kamera megáll. Erre szépen lassan átgurul a kocsi a képernyõn. Tisztára mint valami hülye vígjátékban, nagyon röhögtem rajta (kár hogy nem lehet elmenteni a visszajátszásokat).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

_Atti_
én el is ütöttem magam😊 az elsõ ugartónál ha jól lövöd ki magad akkor a kocsi fog a másikon elrepiteni a levegõe ahogy elgázol😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

_Atti_
mikor kilépsz a progibol ir vmi olyasmit hogy a fullban lesz realistikus 'mód'..
amugy azért kell zuzni mer akkor kapsz nitrót😊
ez két dologért is király:
- nem lassul le a játékmenet csakmert bevállaltál egy igen rázós karambolt..hisz csak benyomod az esésért kapott nitrot és már ugy száguldasz mintha nem lett volna semmi se😊
- ha ügyesen csinálod a zúzást akkor még elõnyöd is lehet belõle😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

gery88
Úgy látom mindenkinek tetszik a game!<#finom>

Amse
Esett már valakire a kocsija magasugrásnál?
Egyszer leestem a földre és qrva hirtelen becsapódott mellém a kocsi én meg majd szívbajt kaptam. =oD

I.C.ram
Azért ez a törésmodell sem tökéletes, közel sem. 😊

Mentem pár kört úgy, hogy direkt mindennel szemben, stb.... tehát szarrá zúztam a kocsit, és egy idõ után már nem tud tovább deformálódni sajnos 😞

Azt nem értem még, hogy minek lehet szétzúzni a másik kocsiját, ha semmi baja nem lesz? 😊 Motor kigyullad, aztán ennyi... Menettulajdonságok nem változnak soha.

Kipróbáltam azt, hogy ép hogycsak neki tolatok valaminek, de a kerék ettõl a kis koccanástól is rögtön lifegett. :/ Kicsit GTA-s. Ott is olyan volt, hogy kicsit koccantam, és máris hullott szanaszéjjel az autó.

Váltóval is voltak gondjaim. Automata váltónál nem lehet szakaszosan tolatni, mert valamelyik okos programozó kitalálta, hogyha nem nyomom a gázt tovább az azt jelenti, hogy újra elõre akarok menni, és visszakapcsol 1-esbe magától. 😊

Ettõl függetlenül nagyon várom a játékot. Remélem csinálnak majd bele egy jó kis tuning részt is.
gery88
Egyszer sikerült volna felugrani kb.95-100-ig, de az a majom fennakadt a 90-es táblán! LOL!!! Ahogy meg esett lefelé, magával sodorta a léceket!<#hehe><#taps><#nevetes2><#nevetes1>

Hmuda
Szvsz baromi jó.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hali mindenkinek na kijött a demo hogy tetszik??

gergou
Faszom, nezek egy americai history x et, amig megjelenik ez a jo gem😊

gergou
thank you fella!😊

Amse
Boldog születésnapot!
<#zavart1>

gergou
basszer, most ertem haza, ma van a 21. szulinapom, es a full meg nincs kint...😞 Fairlight, duhos vagyok ratok, mar annyi alkoholt megittam, hogy .. ize wazze torjetek man fel!😊

Amse
Megdöntöttem a rekordjaim.
1 ugrás 118,66 m
3 ugrás 318,92 m
Van kép is, de qrvára belassult a feltöltésem és nem bírom felnyomni /pill a galériámba, de aki nem hiszi annak majd berakom holnap.

-És csináltam 1 jó képsorozatot azt is berakom, ha fel tudom rakni.

Csuhai G
ha kirepülsz az ablakon és még mindig nyomod az elõrét akkor lassít, ha elengeded normál gyorsaságú lesz

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

nálam az történik hogyha kirepül a faszi az ablakon akkor belassul a játék. nem szaggat hanem aféle bulett time cucc jön be. ami kicsit bosszant. ez nálatok is így megy?

http://thenamelessphoto.com/

Csuhai G
egyszer mentem a kocsival, 90-el neki mentem egy fának és kirepültem a kocsiból. repültem a fák között és az egyik fába beakadt a lábam és vagy 5 méterre kinyúlt 😄 (a lábam)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

fitutufi
te szadista <#eplus2><#idiota>

TLD Robi
Nekem olyan volt,hogy az egyik kocsit kiszorítottam és nekiment egy oszlopnak a vezetõ pedig kirepült egyenesen az útra én pedig áthajtottam rajta!LOL!<#nevetes1>Azt ott üvöltött egy nagyot<#nevetes2>

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

Nekem egyszer oldalról jött vissza az egyik az útra,és oldalról belémjött,vezetõje ablakon ki,csak az orditását hallottam amint távoldtam...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

12346
nekem meg sehogy se akar elindulni. szar ez:/

Amse
Azt már én is csináltam.LOL.És 1 ideig õt mutatja aztán meg átmegy a te emberedre.

arty
vki kérdezte, az AI sofõrök is kirepülnek e 😊 IGEN!!! 😊 forduljatok meg, és forgalommal szembe gooo ... ( hmuda 😉 ) és mindketten kirepültök egy frontálpuszitól 😄

Forza.

Amse
hátööö.....=o)

toMpEr
es billentyuzetnel? 😊

Ja, f..a nekem is volt és kipróbáltam mi van ha belelógatom a kamionba. Bruu-huu-cssa-ijjj.😊 Nagyon faja gém.
Egy fél órán keresztül azon foglatoskodtam, hogy az útra toltam deszkákat, út torlaszt + amit láttam aztán jöttek a pancserek. Hát, volt nagy meglepetés😉