3441

FAQ

• arty
    amugy ez a nehezebb irányitás abban merül ki, hogy jobba kivágja a farát a verda kanyarban+gyorsitáskor, de legalább VÉGRE nehezebb az irányitás kicsit!! MINIMUM ezt vártam a bugbeartol!

már csak az online hiányzik ...
  • arty
    jah, az üzemeltetőknek megéri... nemértem miért nem szeditek

BITHUMEN

-ről ??? az ingyen van, nem támogattok más melóját ellopo kis szarrágókat ....

• zoli80
    az nem lehet hogy késobb szarodik el a game,azért nuke?
  • Chaos Mad
    du 5 körül sztem :)
  • [HUN]FaTaL
    köszönöm, mikor ér le neked?:)
  • fitutufi
    nah melyik verzió a jó ? a PROPER-t próbáltam valaki ? mert én az első-t szedem!
  • zoli80
    nyiri elkuldtem neked a toltéshez szukséges dolgokat?hétkor felébredtem 5percre de emlékem nem sok van:)
  • Chaos Mad
    hát ha lejön akkor odaadom szivesen.
  • [HUN]FaTaL
    Valaki megadja akkor azt accot amit Lacc adott????:(
  • Corey
    Srácok ez hatalmas GAME!!! Mindenkinek másztszí!! AZONNAL! Van normál és profi kezelhetőség, és tényleg van köztük különbség. Az utóbbiban élvezhetőbb sokkal. ahhh miért nincs kormányom:(
  • Chaos Mad
    aha :D
  • bob
    Igen (szedi
  • Chaos Mad
    bob bácsi is a cloneosat szedte?
  • Amse
    Ja!De kijött 1 proper-es ami valószínüleg abban különbözik, hogy crack-elve van.
  • Chaos Mad
    :DD
    Hmuda az jo fej :)
  • Chaos Mad
    ez a clone cd-s nem amit mi szedünk/szedtünk?
  • Alexease
    Ez altalaban igy van. A high-tech net-tel rendelkezok gyorsan leszedik, mar toljak, lelovik a poenokat, megoldasokat, beszurjak a kepeket stb. Ennel csak az a rosszabb, ha egy ilyennek meg az arca is nagy...
    Persze, Hmuda nem ilyen meg tisztelet a kivetelnek, de vannak akiktol a falra maszok;))
  • Braveheart
    Hali honnét töltiek? ÉS tényleg van benne split screen?
  • Amse
    Mindenkinek megy aki leszedte.
  • bob
    Mindenkinek rendesen megy a játék ? mert azt írják Nuked :( ,és már kijött egy ujabb változat .
  • Amse
    Szerintem ezekkel az autókkal(vagyis ebben a kupában) csak ezeket a bónusz pályákat lehet nyomni, vagy mindet meg kell csinálni és akkor szabadul fel a következő.
  • Chaos Mad
  • Hmuda
    Bonusz pályák alatt az ugrálós, célbalövős pályákat értem. Elvileg 300-at kellene teljesíteni magasugrásnál a max pénzhez, de mégse nyitja meg a következő pályát.
  • Chaos Mad
    sztem várjál meg minket :) majd eggyütt nekiugrunk :D sok embernek még le sem ért a játék, te meg már a bonusz pályáknál tartasz..hát..hát.. :)
  • Hmuda
    Csak azt nem tudom, hogy a bonus pályákat hogyan kell megnyitni. Már ugrottam 300 felettit a magasugráson, de nem nyitja meg, viszont ha elsö vagyok a normális körpályákon, akkor azoknál megnyitja a következőt. :-(
  • Csuhai G
    ok, ennyit tényleg megér
  • Alexease
    Igen, de van vezetekes resze is. Amugy meg csak 200 forint. Ha ennyit nem er meg valakinek, akkor arra nem lehet mit mondani...
  • pinehead
    persze...sms-webes ez is...
  • Lacc
    Hát konkrét gépigényt nem tudok mondani, de az biztos hogy nagyon jól megirták az engine-t, szerintem az alsóbb kategóriás gépeket is szépen elfut ha leveszel néhány dolgot. Nekem 2x AA-val 1024*-ben 32biten mindent maxra rakva tökéletesen fut, bár ezt egy R9800 mellett el is várom. Szerintem jól összerakták.
  • cSuwwi
    Mond valaki egy gépigényt, ha cépen megkérem?
    Visszalapoztam pár oldalt, de nem volt róla semmi.
    A flatoutgame.com meg nem jön be nekem firefoxal (document no contains data). thx
  • ppeti66
    Alcohollal nem megy??
  • LezLee
    Kössssz, akkor lecserélem izibe :))
  • Csuhai G
    erről a lapról ingyenes a letöltés?
  • Ronaldo07
    "Az" akart lenni az első szó!
  • Chaos Mad
    nekem 3.46 van
  • Ronaldo07
    A nagyon régi!!!
    Azzal nem fog menni!!
    Azt hiszem a legújabb az a 3.47-es!
  • fitutufi
    LÁNYOK mi ez az új verzsőn ? ki mit tud róla ?
  • LezLee
    Nekem 3.41-es deamon-om van, az mennyire régi? Le kell cseréljem? Mert mingyá leér a game, azért kérdem.
  • Amse
    Jó, már megy nekem is csak régi verzióm volt és azzal nem indult.
  • Hmuda
    Síma D-toolsal bemountoltam.