3441
-
#1240 amugy ez a nehezebb irányitás abban merül ki, hogy jobba kivágja a farát a verda kanyarban+gyorsitáskor, de legalább VÉGRE nehezebb az irányitás kicsit!! MINIMUM ezt vártam a bugbeartol!
már csak az online hiányzik ... -
#1239 jah, az üzemeltetőknek megéri... nemértem miért nem szeditek
BITHUMEN
-ről ??? az ingyen van, nem támogattok más melóját ellopo kis szarrágókat ....
-
#1238 az nem lehet hogy késobb szarodik el a game,azért nuke? -
Chaos Mad #1237 du 5 körül sztem :) -
#1236 köszönöm, mikor ér le neked?:) -
#1235 nah melyik verzió a jó ? a PROPER-t próbáltam valaki ? mert én az első-t szedem! -
#1234 nyiri elkuldtem neked a toltéshez szukséges dolgokat?hétkor felébredtem 5percre de emlékem nem sok van:) -
Chaos Mad #1233 hát ha lejön akkor odaadom szivesen. -
#1232 Valaki megadja akkor azt accot amit Lacc adott????:( -
Corey #1231 Srácok ez hatalmas GAME!!! Mindenkinek másztszí!! AZONNAL! Van normál és profi kezelhetőség, és tényleg van köztük különbség. Az utóbbiban élvezhetőbb sokkal. ahhh miért nincs kormányom:( -
Chaos Mad #1230 aha :D -
#1229 Igen (szedi -
Chaos Mad #1228 bob bácsi is a cloneosat szedte? -
#1227 Ja!De kijött 1 proper-es ami valószínüleg abban különbözik, hogy crack-elve van. -
Chaos Mad #1226 :DD
Hmuda az jo fej :) -
Chaos Mad #1225 ez a clone cd-s nem amit mi szedünk/szedtünk? -
#1224 Ez altalaban igy van. A high-tech net-tel rendelkezok gyorsan leszedik, mar toljak, lelovik a poenokat, megoldasokat, beszurjak a kepeket stb. Ennel csak az a rosszabb, ha egy ilyennek meg az arca is nagy...
Persze, Hmuda nem ilyen meg tisztelet a kivetelnek, de vannak akiktol a falra maszok;)) -
Braveheart #1223 Hali honnét töltiek? ÉS tényleg van benne split screen? -
#1222 Mindenkinek megy aki leszedte. -
#1221 Mindenkinek rendesen megy a játék ? mert azt írják Nuked :( ,és már kijött egy ujabb változat . -
#1220 Szerintem ezekkel az autókkal(vagyis ebben a kupában) csak ezeket a bónusz pályákat lehet nyomni, vagy mindet meg kell csinálni és akkor szabadul fel a következő. -
Chaos Mad #1219 -
#1218 Bonusz pályák alatt az ugrálós, célbalövős pályákat értem. Elvileg 300-at kellene teljesíteni magasugrásnál a max pénzhez, de mégse nyitja meg a következő pályát. -
Chaos Mad #1217 sztem várjál meg minket :) majd eggyütt nekiugrunk :D sok embernek még le sem ért a játék, te meg már a bonusz pályáknál tartasz..hát..hát.. :) -
#1216 Csak azt nem tudom, hogy a bonus pályákat hogyan kell megnyitni. Már ugrottam 300 felettit a magasugráson, de nem nyitja meg, viszont ha elsö vagyok a normális körpályákon, akkor azoknál megnyitja a következőt. :-( -
#1215 ok, ennyit tényleg megér -
#1214 Igen, de van vezetekes resze is. Amugy meg csak 200 forint. Ha ennyit nem er meg valakinek, akkor arra nem lehet mit mondani... -
pinehead #1213 persze...sms-webes ez is... -
#1212 Hát konkrét gépigényt nem tudok mondani, de az biztos hogy nagyon jól megirták az engine-t, szerintem az alsóbb kategóriás gépeket is szépen elfut ha leveszel néhány dolgot. Nekem 2x AA-val 1024*-ben 32biten mindent maxra rakva tökéletesen fut, bár ezt egy R9800 mellett el is várom. Szerintem jól összerakták. -
#1211 Mond valaki egy gépigényt, ha cépen megkérem?
Visszalapoztam pár oldalt, de nem volt róla semmi.
A flatoutgame.com meg nem jön be nekem firefoxal (document no contains data). thx -
ppeti66 #1210 Alcohollal nem megy?? -
#1209 Kössssz, akkor lecserélem izibe :)) -
#1208 erről a lapról ingyenes a letöltés? -
#1207 "Az" akart lenni az első szó! -
Chaos Mad #1206 nekem 3.46 van -
#1205 A nagyon régi!!!
Azzal nem fog menni!!
Azt hiszem a legújabb az a 3.47-es! -
#1204 LÁNYOK mi ez az új verzsőn ? ki mit tud róla ? -
#1203 Nekem 3.41-es deamon-om van, az mennyire régi? Le kell cseréljem? Mert mingyá leér a game, azért kérdem. -
#1202 Jó, már megy nekem is csak régi verzióm volt és azzal nem indult. -
#1201 Síma D-toolsal bemountoltam.