3441

FAQ

• Alexease
    Valszeg az sem rossz, probaltam parszor, de egyszer nem sikerult semmit leszedni:)))
    Az igazan jo helyekre nem engednek fel vagy kirugnak, nincs akkora vinyom mint amekkora anyagot kernek - foleg frisset -, es ha elkezdenek huzni rolam, sajnos nem tudom bekapcsolva hagyni a gepem folyamatosan, megszakitani meg nem akarom, igy inkabb nem hasznalom.

De mint mondtam, nekem semmi gondom nincs. Amennyit en uj es egyeb jatekkal foglalkozom, nekem megeri az az evi 4-6 jatek/200 HUF, ami meg igazan jo, azt meg ugy is megveszem (evi 2-4 jatek).
  • I-NoVa
    Igen, nekem is lejött rosszul onnan már majdnem 1 cd, de inkább reggel dobtam egy sms-t, még 1-2 óra, és játszhatok.
  • sapkafej
    Lehet, hogy idővel majd lehet, nem?
  • Amse
    De kihagyták. =o(
  • Chaos Mad
    ez igaz, ezt télleg mondták hogy lehet sétálgatni a muksoddal.
  • Anotino
    es egy harmadik megoldas: ingyen dc-rol 65k-val :)
  • Alexease
    Jo a BitHumen – ahogy mar tegnap is irtam –, csak mivel en minimalisat toltok altalaban – nem csak onnan, mashonnan is – igy kicsi az aranyom, igy varhatok, es mire tolthetem, mar a "gyors" emberek es/vagy a seeder lelepett s tolthetem jobb esetben is 15k-val:))

Tegnap este onnan kezdtem el tolteni, jott is rendesen 20k-val (65-70k helyett):)) Ott hagytam egesz ejszakara, delelott meg mindig csak 60%-nal jart, es komoly 5k-val "porgott" lefele. Mig felfele, mar ejjeltol folyamatosan 16k felett volt;)))

Igy delelott torol az egesz ugy ahogy van – mivel hasznalhatatlan ami lejott –, "kifizet" 200 HUF-ot es leszed folyamatos 65k-val:))))

Tudom-tudom pocs vagyok, de nekem 3-4 havonta meger egy jatek 200 forintot;))) Foleg, hogy az utobbi fel evben, ez a 3. jatek amit beszerzek, es ezekbol kettot megvettem boltban:))))

Persze, aki "csak" jatekot gyujt, leszed mindent, aztan hasznalja nehany orat, annak tenyleg draga a 200 forint.
  • Ronaldo07
    "-Az elsõ verseny játék 3rd person móddal, ahol a játékosok megjavíthatják az autójukat, körbesétálhatnak a box területén és beszélgethetnek más személyekkel."

Gondolom ezt kihagyták a játékból vagy nem??!!
  • CUCLI
    most mennyi a fórumban az úgró csúcs? most urgottam 119.xx-et
  • Ronaldo07
    Jó kérdés,engem is érdekelne!!
  • Chaos Mad
    a fullban meddig lehet törni a járgányt? ki lehet nyirni totál? kereket ki lehet törni?
  • Amse
    Na az én acc-om felszabadult.Kinek kell még?
  • PrOceSs
    acc "elkelt"!:)
  • PrOceSs
    Lejött a game! Az első privi küldőnek adom tovább az acc-ot!
  • fitutufi
    másfél óra és lejön mind2 cd :)
  • Amse
    Mert törölték azt a topicot.
  • KG21
    ja sry, nem láttam, hogy a 2. oldalt nézem :)
  • KG21
    Elkérhetném én is azt az accot, ha Torry leszedte?
  • Chaos Mad
    10. mér nincs?
  • Chaos Mad
    Legnépszerűbb témák

1. Flat-Out
    2. Medal of Honor: Pacific Assault
    3. Football Manager 2005
    4. Humoros és aranyos képek
    5. Need for Speed Underground 2
    6. Counter-Strike:Source
    7. Aliens vs. Predator film!
    8. Jaccunk mi is szoláncot
    9. AUTÓ mánia
    10.

kira, büszke vagyok rátok srácok!

• Amse
    Jah fullal sokkal nagyobbat lehet ugrani.
  • I-NoVa
    Á, azt még holnapig nem döntöm meg :). Demóval a hálót is sikerült már párszor átugrani, alég kiábrándító hogy mögötte láthatatlan val van, és nem lehet a közönség közé zuhanni.
  • zoli80
    fullal:)
  • I-NoVa
    Demóval vagy fullal ugrottál ekkorát? Demóval 119.95 a rekordom, fullal tuningolható kocsival már nem lesz művészet megdönteni.
  • zoli80
    amse ugrottam 120.86-ot:)
    eloszor megprobálom értelmesre méretezni aztan beszurom.
  • Goliath
    Valamit rosszul csináltál win insallkor szvsz. ezt úgy tudod megnézni, hogy csökkentett módban indítassz és választ kér majd hoy admin vagy más nevű felhasználóval akarsz belépni.
  • Pepper
    de ez az én gépem :)
    administrator is vagyok..
    Akkor beszart a Windows
  • Goliath
    Azt hiszem az admin letiltott valamit a gépeden a cd-vel kapcsolatban.. Nekem pl fősulis gépen ezt írja ki a cd-írónál mert tiltva van a cd-írás. Keress rá googleban mert valahogy át kell írni a registryt és már műkszik is (a cd írás is hehe hehe :-))) ).
  • Goliath
    Na pakloldd csak fel 6x ra ha nekem simán fut 4x-el 1024-ben 9600xt-vel...:-))) Bár a 4x már szvsz bőven elég..
    Már a másodikból a 10. jön, 1 óra és tolom :-))))))
  • I-NoVa
    Talán azt kéne tenned, amit a játék ír. Munkahelyi gépen próbálkozol?
  • Pepper
    Nekem viszont van egy kis gondom...
    Nem indul el a játék, a következő hibaüzenetet írja ki:

Heeeelp
  • Lacc
    Nálam sincs vele baj teljesen jól megy.
  • Lacc
    Sajna ez nem nagyon az én játékom, nincs kormányom és borzalmas irányitani bill.-el. Állandóan kipörgök, kisodródok a salakon. Pedig szinte csak salak van :D
  • Amse
    Nekem sincs baj eddig és remélem nem is lesz.
  • fitutufi
    még 2 óra és sóótájm
  • arty
    igen, a névbeirás volt eddig nekem is a leggázosabb :D ez jo dolog SZVSZ :)
  • arty
    daemon tools-abn amugy nekem a cd2 van bemountolva és semmi védelmet nem kellett aktiválnom.
  • Hmuda
    Nekem sincs gondom, abszolút játszható és stabil a játék (csak zavarnak a konzolbetegségek (nincs egér a menüben, külön oda kell ugrálni a betűkre a képernyőn névbeíráskor, stb)).
  • arty
    amugy a PROPER is clonecd, azaz nem feltört, és azt irják játék közben hal ki az előző iso ... én eddig nem tapasztaltam semmi rendellenességet, lehet h kamuznak, mivel ez sem egy ismer clone csapat !
  • Hmuda