3441

FAQ

• Chaos Mad
    384-es dsl, 10-11 között kezdtem el szedni.
  • magus755
    mert nincs is crackja!
  • Amse
    Állítsd be a Daemon-ban az Emulation/All option On, ha nincs frissebbet szedj le.
  • Ronaldo07
    Na lennt van,akinek kell az acc írjon pm-et!
  • Tatyla
    nekem nem indul kéri az eredeti lemezt de crack fájl vagy hasonló nincs eggyik cd-n sem!
  • bob
    Simán ki lehet írni ( ha mindenáron azt akarod ) Alcohol120%-al.
  • magus755
    Nekem semmi gondom a gameval megy rendesen!!!!
  • fitutufi
    de kiírni én úgy szoktam hogy a kép file-t és bemountolom dvd-ről és úgy menni-e kell ! hát cd kép felirással nem megy , de nemtom ,csak sejtem !
  • Ronaldo07
    Ott írták előtted,hogy mit kell csinálni!!
  • zsoleer
  • zsoleer
    hello nekem is ugyan az a hiba de nekem a demonal én még csak most töltöm játsuok vele fél percet az kilép 66.77 driverem van
  • zsoleer
    proper nforce
  • bob
    Uraim (Alexease,Amse )

Köszönöm a segitséget ugytünik drivercsere jót tett a játéknak ,már 1 percet is tudtam játszani vele :) ,tovább nem probáltam !
    De tele van a hócipöm azzal hogy ahány játék annyi drivet !!!!!
    most 61.77
  • Ronaldo07
    Neked milyen gyors a neted és mikor kezdted el leszedni??
  • Chaos Mad
    nekem a 2-es cd felénél jár :)
  • Ronaldo07
    Még kb. 15 perc és leér!!
    Utána lehet jelentkezni az acc-ért!!
  • Chaos Mad
    helyes
    gondolom ha müködsz vmit fenn lesz a hsw-n :) nem? :)
    majd szedem is le :)
  • Alexease
    Mindig talra esik, ott is marad, semmi rugozas, oda tapad az auto:))) Sajnos sok ilyet es hasonlot butitottak le benne;(( Persze, valahol ertheto a jatekmenet miatt, de azert benne hagyhattak volna, vagy lehetne egy allitasi lehettoseg annak aki az "igazit" szereti:))) Persze, ez nem szim, de attol meg lehetne olyan mint az Insane, az sem volt butitva, csak mashogy volt "kikonnyitve" a jatekmenet miatt. Itt az automozgast, kezelest, iranyitast butitottak le:(

De ha jol latrtam, erre is volt valami allitasi lehetoseg... Delutan-este kiderul;))))
  • Chaos Mad
    aha értem. igazad van a kanyarodással kapcsoltban. meg még van 1 kis gáz a borulásokkal is, van amikor nem ugy száll el a kocsi ahogy kéne. meg szinte állandoan kerékre esik.
  • I-NoVa
    Még a realisticabb beállítást nem néztem, csak a demo nagyonárkádját, de pl a kanyarodásnál elveszi helyettem a gázt, minél jobban kanyarodok, annál jobban fordul az autó ahelyett, hogy elkezdene csúszni, stb. Jól, szépen mozog, csak hát nagyon árkád ahhoz képest, hogy eredetileg szimulátort emlegettek a készítők. Ellenkormányozni pl egyáltalán nem kell. De még ma kiderül, hogy a fullban is lesz-e ilyen probléma, vagy a realistic beállítás már tényleg az.
  • Duddits
    Akkor melyiket érdemes szendni,a mit ki is tudok írni?
  • Chaos Mad
    ok thx.
  • Chaos Mad
    mér?
  • I-NoVa
    Nem hát. Ahhoz képest, amit tud a fizikai engine, alaposan le van korlátozva.
  • zsoleer
    nem tudom hogy tudjátok de a psk az nforce-on nukeolva lett és van most valami proper
  • Ronaldo07
    Én is ki szeretném írni,de gondolom ezt a verziót még nem lehet!!
  • Amse
    Színt lehet változtatni, de a festés marad.
  • CUCLI
    minek kiírni?
  • Duddits
    Az első verziót ha kiírom működik?
  • fitutufi
    még 40 perc
  • bob
    Gondoljátok ??? Most a 66.77 van fenn ,mert az a Men of Valor miatt kellett ,mert attól gyogyult meg a fehér fü ,fehér ház effektus :)
  • Chaos Mad
    a kocsit lehet festeni? vagy rajtszámozni?
  • Chaos Mad
    "es talan a butitott fizikat/foldreerest is meg lehet oldani benne."

ezt hogyan? miért? nem jo benne a fizika / törés. vagy csak nem értelmeztem jol a mondatodat? :)
  • Ronaldo07
    Ha a belső nézetet meg tudod oldani akkor
  • Amse
    Driver frissítést próbálj.
  • Alexease
    Bocsi, ez Bob-nak ment volna...
  • Alexease
    Tedd fel az uj nVidia drivert (61.77). www.nvidia.com
  • Alexease
    En is igy voltam/vagyok. 10-11 korul latam hogy rossz meg nagyon lassu, toroltem, SMS, es meg van vissza 20 perc es kesz.:)
    Ha jol lattam, talan eleg jol lehet majd "barkacsolni" a jatekot, talan belekerul megis a belso nezet es az online – eredetileg benne volt, nyomokban meg mindig megtalalhato benne), es akkor ugy is megveszem;)

A Demot eleg jol szetdaraboltam, meg az EXE-t is atirogattam itt-ott (:DDD), de nagyon be van biztositva;))) De ha jol lattam, talan a teljesben a belsot meg tudom oldani, es talan a butitott fizikat/foldreerest is meg lehet oldani benne.
  • MrTressy
    akkor melyik változattal érdemes foglalkozni a psk vagy inkább a proper?
  • bob
    No akkor én lennék az az elenyészö kisebbség akinek nem megy a játék :( Elindul szépen ,a start után 20-30mp mulva akkorát resetel a gépem mint a pinty ! :) (huzva ,momentán nincs semmi ,se proci ,se videokari )? Valakinek valami ötlete ?