3441
-
Chaos Mad #1360
ablaktörlöt nem rax bele? :) -
Norbu #1359 PLS vki egy accountot küldjön el + FTP cím!: [email protected] -
#1358 Bocsi hogy eddig tartott, de dolgom volt:))))) Nem tudom mennyi idom lesz meg, de ha tudom befejezem mindet.
-
#1357 Nincs vele semmi baj nForceon is irták, hogy valamelyik láma nukeolta ki csak. -
#1356 -
Braveheart #1355 én is ezt töltöm, mi a baj vele? -
#1354 Az mit jelent?
-
#1353 Kösz,akkor elkezedem "megvenni" :D -
#1352 ezt nuke-olták... -
#1351 kiirva több gond is van ... csak olvasobol játszahtod, vagy el kell programmal rejteni a cd-r lemezt, ezt a safedisc védelem lehet h átlátja, nem valoszinü, hogy olyan irod van, ami képes 1:1 safedisc3 kopit csinálni, bizonyos olvasokban nem megy ... stb. -
#1350 igen, nincs vele semmi gáz. -
#1349 Hali! Az lenne a kérdésem hogy ez a verzió működik?
Flat Out CLONECD-PSK
Kösz -
CUCLI #1348 nemtom. nekem eddig semmi gáz. bár majd kikéne írni és akkor lesz gebasz.. -
#1347 lehet h kiirva nem teljesen jo, avagy csak egy másik noname csapat szivózása ... -
#1346 az én nézőpontombol szimplán más munkájábol szereznek pénzt ... ha fejlesztő lennék ez irritálna alegjobban, h más gazdagszik az én melombol ... mind1. nem hiszem h meg tudnálak győzni, mennyire helytelen amit teszel ...
inkább a konfigfájlokkal foglalkozz ;) -
#1345 Nekem sincs.De akkor minek mondják, hogy nem az? -
CUCLI #1344 jóaz! nekemis azvan semmi bajom vele -
#1343 Az nforce-on mit írnak miért nem jo a clone cd verzió? -
Norbu #1342 de várom már hogy meglegyen.De az a bibi hogy holnaptól ismét suli -
#1341 kevés:)
nekem 121 köruli azt hiszem,majd beszurom. -
Norbu #1340 majd írj ide ha elküdlted -
#1339 Ha mountolod akkor tökéletesen megfelel. -
Braveheart #1338 amelyiknél nincs nukle... jel.???
Én most a Torrentel kezdtem el tölteni (Flat.OUT.CloneCD-PSK) -
#1337 1 századdal még elmarad a demós rekordomtól, van még mit edzeni :). Na még 1-2 óra, és csinálok újabb megdönthetetlen csúcsot, nagyon ráéreztem. -
#1336 Kevesebb lehetőség, ez nekem már gyengébbnek számít. -
#1335 az amelyiknél nincs nukle... jel. -
#1334 De az NFSU a tuningról szólt butáknak. Kit 1, kit 2, kit 3 az nem tuning, a neon meg végképp nem, ráadásul azzal, hogy magadat tuningolod, az ellenfeleket is, ezzel nehezebb a játék. Itt legalább ténylegesen előnyöd származik belőle. -
Braveheart #1333 Tényleg van benne split screen mód? És a clone cd-s verzió jól működik? -
#1332 Lehet, hogy "csupa meltatlan" emberhez megy a penz, de: ok figyelik a net-et, leszendevik minnel elobb, feltoltik valahova, karbantartjak a weboldalt, es nem utolso sorban vallaljak a kockazatot, hogy egyszer torvenyt modositanak es jol lesittelik oket:)))))))) -
CUCLI #1331 jóaz -
#1330 jovan folytatom az ugrálást.de azé ez se rosz? -
#1329 hát, én ezt nem nagyon értem, lehet a kliensed nix jol beallitva én szinte mindig maxxal töltök ...
a másik inkabb elvi dolog: nem a keccaz a sok pénz, hanem hogy kinek is megy az a 200 ... sajnos csupa arra méltatlan embernek :(
jah, és még1: a professional handling jo alap lehet hozza, h realisabba tedd a jatekot! nagyon remélem beleásod maga a cuccba és ettől ez is jobb lesz/lehet :) -
CUCLI #1328 MEGFELEL?
-
#1327 na valaki csináljon ennél nagyobbat 103,29 !!! -
#1326 Ne számíts sokra. Meg lehet venni pár alkatrészt három szintben és annyi. Még az NFSU is jobb volt ilyen téren. -
Norbu #1325 meg vki rakna fel 1-2 képet, hogy milyen is az a carrier?Amikro lehet vásárolni. -
#1324 nah nagyon teccik kurva sok bonus pálya amik nagyon barók csak meg kell nyerni őket. van egy olyan hogy direkt össze kell törni a másik verdáját és az győz aki nem repül ki a kocsiból tehát úgy kell neki menni a másiknak h vagy má ne tudjon megmoccani vagy a manus repüljön ki erről van is egy screenshotom !(piros vok én , zöld akik életben vannak , fekete meg ki van nyírva)
nekem elsőre elindult !
a vér hiányzik csak ! :) -
Norbu #1323 engem érdekel! -
#1322 Nekem bejön a full game!Van benne tuning is KIRÁLY!,de sajnos nincs benne vérSebaj a lényeg,hogy jóra sikeredett a game!!!!! -
#1321 igen már megy az alcoholnak nem tetszett!