3441
-
#1400 Az Alcohol-ra erzekeny... -
Norbu #1399 nincs fent másik emulátor progi? -
#1398 Na meg egyet:))
-
Norbu #1397 THX!Már van acc. -
Chaos Mad #1396 huh.. nekem azt irja hogy vmi "cd/dvd emulation has been detected ... disable all.."
huzzam le cdt meg a dvdt? nektek hogy van? 3.47-es daeomn van fenn. -
CUCLI #1395 teleafaszom ezzel mocskos bugos geci fosadék szarral. bazzmeg de idegesítő az a bug amikor az utolsó rámpán visszapattanok él elbaszom az egészet ezzel.! baszná meg a fejlesztőket 50étces ló...
on.. -
#1394 Én értek a honlap szerkesztéshez!!
Ha gondoljátok megbeszélhetjük a dolgot!! -
#1393 Na itt a legújabb megdöntenivaló.
Hozzáteszem, még a motorhoz nem nyúltam, most kezdem el tuningolni, aztán frissítem a képet :). -
Norbu #1392 mikorra tod letölteni kb? -
Chaos Mad #1391 na megyek letesztelem :) -
Chaos Mad #1390 cement továbbadja. -
Chaos Mad #1389 acc elkelt -
Chaos Mad #1388 Alexease király vagy! -
#1387 -
Norbu #1386 erről is lekéstem -
Norbu #1385 nekem!!! [email protected] -
#1384 Privi ment -
#1383 akkor hogy kell multizni ???? -
Chaos Mad #1382 kinek kell acc? az most szoljon. -
#1381 whoa!! :) thx... én a webhez nem értek, de egy oldal jo lenne ... ;)
tetszik már a game, vagy csak tweakelgeted? :) -
#1380 -
#1379 ez mi? -
#1378 Egyiket sem. Ezek plusz (negyedik) nezetek lesznek. -
#1377 Alex, akkor most hogy van ez az égő motor vs autók megölése ügy? :D -
#1376 Jo lenne, ha valaki tudna csinbalni egy normalisabb weboldalt, legalabb info szinten, mert akkor oda fel lehetne pakolni nehany dolgot, pl:
- honnan lehet levadaszni
- hogy kell elinditani
- hogy modositsuk a jatekot
- belsonezetek
- hogy jatszunk online (mivel eredetileg nincs benne, de mukodik!!)
Ezeket leirnam, de ide a forumba semmi ertelme, mert ugy is szetlamazzak... Nem fogom leirni 20x, sorry.
Igy megkimelnenk a forumot az ismetlodo, felesleges vagy hulye kerdesektol. A beirtakat meg lehetne moderalni, torolni;))))) Ezt a CRC-ben is felvetettem, es annak mar csinaltam is info oldalt. Ennek csinaljon valaki mas;)))))) -
#1375 egyértelmü, csak PRO ban van értelme, igy legalább kell küzdeni a kocsival :))
alex ez meik nézetet változtatja meg? -
#1374 Kovetkezo auto (Bullet) - akcioban:)))
-
#1373 Szép a belső nézet. Most épp az ugrálással vagyok el, az első autóm jobbról a 3. volt, azzal alig sikerült 100-at ugrani hosszú tuningolások után. Viszont próbaképp új karrier, megvettem a legkissebb legolcsóbb kocsit, felfüggesztésre ráköltöttem a maradék pénzem, és kapásból megugrottam a 300-at. Professionalban valamivel instabilabb a kocsi, már tetszik. -
#1372 Az király! Várjuk örömest! :-) -
beuceron #1371 VAN KEDVE VALAKINEK MULTIZNI???? MSN [email protected]
-
#1370 Nagyon jo ez az engine!! At lehet irni az egeszet ugy ahogy van:))))) Ha kint neki esnek a fiuk, ebbol meg nagyon sok jo dolog is kisulhet:)) Nekem nem sok idom van, igy en max a belsonezeteket tuningolgatom meg, az FFB-t es esetleg a fizikat/szimulaciot. -
Norbu #1369 nem tudsz egy accountot passzolni? -
#1368 Már le is szedtétek??? -
#1367 -
#1366 jah sorry akkor rosszat tettem be :D
minnyá jön a dárcos -
#1365 nah má ez a dárcos :D
-
#1364 ez a dárcos :D
-
#1363 megcsináltam a bronze-t most vok a silver-be van egy csomó új verdám h megnyertem kitűnőre a bronze-t , király a tuning , megvan a bonusba a dárc meg a bóling :D
roncsösszetörö valami brutális ! -
#1362 Hát ezt meg hogy csináltad? Gratula, jó lesz ez a belső nézet. -
Chaos Mad #1361 habár minek ugyis kitörik :DDD