Flat-Out
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nekem is az elsõ nagyobb ugrásom 112m volt és nem tudtam, hogy az nagy.1 jó igeig nem is tudtam akkorát ugrani.
Most 118m a rekordom.
De képek azért mások. 😊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
HC Gamer:
"de míg az ellenfeleink járgányai az ütközések során alig sérülnek, a mienk gyakorlatilag azonnal ripityomra törik"
Ehhez képest:
Flatout2
A képen a 4 autóból 4 lángol, és annyira azért nincsenek jó állapotban 😊
Amúgy a magasságrekordom rekordom 116m, amit még az elején ugrottam, de nem csináltam screenshotot, mert nem hittem, hogy ez ennyire jó eredmény! 😊) Megismételni persze azóta sem sikerült [#vigyor3
Az engine pedig remek: a graf. villámgyors, a töltési idõ minimális.
Amúgy a játék tuti, pont ilyenre számítottam! Jöhetne már!
Superman támadásba lendül:
Flatout2
Flatout2
<#szomoru2>#szomoru2> pedig sztem érdekes lett volna
e van
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
`Take a look to the sky just before you die`
http://thenamelessphoto.com/
872:
Nah elolvastam és hát kicsit nevetséges a cikk.Nemtudom milyen billentyûvel irányítani, de nem hiszem, hogy ennyire drasztikus lenne.Az itt hozzászóló emberek viszhangját olvasva simán meg lehet szokni.Kormánnyal szerintem teljesen irányítható, talán még kicsit túl könnyû.
A realitást nézve nem tudom mirõl beszél, vagy mit vár el a játéktól, denagyon vicces a hozzáállása.Azt várja, hogy miután kiestünk a szélvédõnk jöjjön a mentõ és vigyenek kórházba, majd miután 3 hónap múlva felébredünk a kómából és még fél évet az intezíven töltünk kijövünk és az addigra megszerelt járgányunkba visszapattanva folytassuka a versenyt?
Na mind1.Szerintem teljesen jó a verseny része(is)
Gamestar írja :
"A BugBear munkáját a tömegbõl – nagyon is profi grafikája, illetve hiperrealisztikus törésmodellje (ezek elvárhatóak egy törõs-zúzós autósjátéktól) mellett – az olyan "apróságok" is kiemelik, mint a nagyfokú interaktivitás (ha nekimegyünk a gumifalnak, nemcsak lepattanunk, hanem beleállunk, és gumik tucatjai "spriccelnek" majd szerteszét), valamint a karrier mód is. Utóbbi érdekessége, hogy kidolgozott sztori kapcsolódik hozzá, amelynek során TPS-nézetben bóklászhatunk emberünkkel, beszélgethetünk más karakterekkel, sõt lehetõségünk lesz kereskedni is (alkatrészek és autók szintjén is)! "
...Karrier mod,Tps nézetben bóklászhatunk emberünkkel !!!!! (nah erre kiváncsi leszek,de naggyon)<#vigyor2>#vigyor2><#finom>#finom>
http://thenamelessphoto.com/
FLAT-OUT demo teszt
Valóban ilyen, vagy rossz napja van annak aki ezt a cikket írta?<#ijedt>#ijedt>Olvasással gyorsabban tellik az idõ.Érdemes elolvasni.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
és ez mit is jelent ??<#kerdes>#kerdes>
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Vegyük meg eredetiben,azt jól van.<#idiota>#idiota>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
In stock.
Usually dispatched within 24 hours.
our price: £17.99 Delivered
RRP: £29.99 You save: £12.00 (40%)
Play.comrol az angol verzio mar napok ota elviheto...
..na mindegy ennyit errõ SUX!<#gonosz2>#gonosz2><#rinya>#rinya>
nos ,ha ténleg ez az uj date,akkor ok.
és reménykedjünk,hogy ténleg kijön akkor
naggyon furcsa a dolog ,hogy még mindíg nem,lehet,hogy ténleg csak 2005 ??????
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
ah mind1, el van ez kefélve mindenhogyan, empire+bugbear sux.
Forza.
a fill kloncd-t mar le lehet tolteni bittorrentrol
Izonews forumabol... Nem ertem, szandekosan nincs scene relase?
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^