Flat-Out

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
Nyers voltál.=o)
És igazad van.

Nyers
Ez a HCGamer cikk, egy nagy lószar.

My Life for Freedom!

Rip
Sorry, lehet törölni...
Nem megy ez ma nekem

100as tábla

Egész Jó kör

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Amse
Hát igen.Taps a Hc Gamernek azért a cikkért.
Nekem is az elsõ nagyobb ugrásom 112m volt és nem tudtam, hogy az nagy.1 jó igeig nem is tudtam akkorát ugrani.
Most 118m a rekordom.

Rip
Hopp, a link neve ugyanaz maradt mindenhol, sorry.
De képek azért mások. 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Haha,

HC Gamer:

"de míg az ellenfeleink járgányai az ütközések során alig sérülnek, a mienk gyakorlatilag azonnal ripityomra törik"

Ehhez képest:

Flatout2

A képen a 4 autóból 4 lángol, és annyira azért nincsenek jó állapotban 😊

Amúgy a magasságrekordom rekordom 116m, amit még az elején ugrottam, de nem csináltam screenshotot, mert nem hittem, hogy ez ennyire jó eredmény! 😊) Megismételni persze azóta sem sikerült [#vigyor3
Az engine pedig remek: a graf. villámgyors, a töltési idõ minimális.

Amúgy a játék tuti, pont ilyenre számítottam! Jöhetne már!

Superman támadásba lendül:

Flatout2

Flatout2

Johnny23
ténleg? ezt nem tudtam,akkor bocsi mindenki<#nemtudom>

<#szomoru2> pedig sztem érdekes lett volna

e van

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

gergou
Ezzel egy problem van, hogy ezt a bubear akkor mondta, amikor el kezdtek fejlesz6teni a jatekot, es nem sokkal kesobb ezt a tps baromsagot elvetettek...

`Take a look to the sky just before you die`

Johnny23
Nos,egy sztem 1"vmivel reálisabb" beharangozó a gammáról KATT IDE!

<#kacsint>

<õis>

http://thenamelessphoto.com/

Amse
Ezt még nem is hallottam.Én is kiváncsi vagyok rá.
Jöjjön már ki!

Amse
Az már más tészta, hogy a Hcgamer nagyon nem tud normális cikkeket írni.

Amse
Jajj véletlenül visszavontam a 872-est.
872:
Nah elolvastam és hát kicsit nevetséges a cikk.Nemtudom milyen billentyûvel irányítani, de nem hiszem, hogy ennyire drasztikus lenne.Az itt hozzászóló emberek viszhangját olvasva simán meg lehet szokni.Kormánnyal szerintem teljesen irányítható, talán még kicsit túl könnyû.
A realitást nézve nem tudom mirõl beszél, vagy mit vár el a játéktól, denagyon vicces a hozzáállása.Azt várja, hogy miután kiestünk a szélvédõnk jöjjön a mentõ és vigyenek kórházba, majd miután 3 hónap múlva felébredünk a kómából és még fél évet az intezíven töltünk kijövünk és az addigra megszerelt járgányunkba visszapattanva folytassuka a versenyt?
Na mind1.Szerintem teljesen jó a verseny része(is)

Johnny23
ezt már olvastátok ?
Gamestar írja :
"A BugBear munkáját a tömegbõl – nagyon is profi grafikája, illetve hiperrealisztikus törésmodellje (ezek elvárhatóak egy törõs-zúzós autósjátéktól) mellett – az olyan "apróságok" is kiemelik, mint a nagyfokú interaktivitás (ha nekimegyünk a gumifalnak, nemcsak lepattanunk, hanem beleállunk, és gumik tucatjai "spriccelnek" majd szerteszét), valamint a karrier mód is. Utóbbi érdekessége, hogy kidolgozott sztori kapcsolódik hozzá, amelynek során TPS-nézetben bóklászhatunk emberünkkel, beszélgethetünk más karakterekkel, sõt lehetõségünk lesz kereskedni is (alkatrészek és autók szintjén is)! "

...Karrier mod,Tps nézetben bóklászhatunk emberünkkel !!!!! (nah erre kiváncsi leszek,de naggyon)<#vigyor2><#finom>

a doom3at is lehúzták azok a balfaszok.. szal..

http://thenamelessphoto.com/

Johnny23
ez jó......sztem pl.a graf veri az X-pand Rally-t mint a szar,a többiröl nem is beszélek (sérülésmodell,hangulat stb)

Nah evvel kiért 1-t?:
FLAT-OUT demo teszt
Valóban ilyen, vagy rossz napja van annak aki ezt a cikket írta?<#ijedt>Olvasással gyorsabban tellik az idõ.Érdemes elolvasni.

Varenga
Mindenesetre figyuzzátok, a gammát akár holnap reggelig is ha kell, mert sztem arra mennek ki a srácok, hogy a legkiszámíthatatlanabb idõben meglepetésszerûen dobják ki. Sztem ez a magyarázat, hogy miért nincs még kinn.<#nemtudom>

Johnny23
ezt a 10-ét hol láttad ???

Johnny23
viszont a play.com -szerint(ahol gondolom csak angol verzákat közlik!) ténleg kinnt van már+ nincs rajt starforce,akkor hol a szarban van ??????

bodesz
ok akkor már fellesz törve 😊

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

robotnyk
nem az van rajta
Johnny23
"Usually dispatched within 24 hours."

és ez mit is jelent ??<#kerdes>

bodesz
csak ne legyen starforce rajta

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Hát akkor már teljessen tanácstalan vagyok..
Vegyük meg eredetiben,azt jól van.<#idiota>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

gergou
FlatOut (Flat Out)
In stock.
Usually dispatched within 24 hours.
our price: £17.99 Delivered
RRP: £29.99 You save: £12.00 (40%)

Play.comrol az angol verzio mar napok ota elviheto...

Ebben van valami,mert az a Kreed nevû fps is már rég elérhetõ volt oroszul vagy hogy,de nem került ki nforce-ra csak miután angol lett.

Johnny23
bár az is vicces,hogy kinnt van pl.finnül,németül(ha ezek igazak) csak 1edül angolul! nem

..na mindegy ennyit errõ SUX!<#gonosz2><#rinya>

Johnny23
gondoltam,hogy almás az 5-ödikének (angol verz.)

nos ,ha ténleg ez az uj date,akkor ok.

és reménykedjünk,hogy ténleg kijön akkor

toMpEr
10-en fog kijonni angolul

robotnyk
ez nem igaz, pl a Football Manager 2005bõl még nincs US release (ott nem is ez lesz a címe), csak UK, szvsz a lényeg hogy angol legyen.
Johnny23
...és nem is tudom volt e még példa ilyenre,mert valahogy idáig még azért mindíg megoldották/kiadták az adott gammát a release date-ig bezárólag, aztán persze késõbb kiadhatnak vmi "tovább"javitottat (pl.no miniimage stb. lásd Xpand Rally)

Johnny23
igen pontosan....és azért védelem ide-védelem oda "legkésõbb" a final relase date,azaz nov 5.!!!! -ig ki kellett volna jönnie,sõt még elöbb is akár !!!!!!

naggyon furcsa a dolog ,hogy még mindíg nem,lehet,hogy ténleg csak 2005 ??????

toMpEr
de, mar reg

ugye ez még nem jött ki pc-re?

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

Az Xbox verzió is csak EU-ban jön most,mégis megvolt már egy nappal a hivatalos elõtt...

toMpEr
eh, ezt akartam irni:
de, nemetorszagban is kijott mar

toMpEr
dem benetirszagban is kijott mar

Amse
Ami a finneknél megjelent abban nincs angol nyelv csak finn?

Bár akkor ez Finnországon kivül még ki sem jött sehol?

arty
mivel általában az US retailt törik meg, igy akkor lehet, h q1 2005ig nem is lesz törés ... legalább onlin mod lesz benne ... mert mi másért nem adják ki amcsiban ???

ah mind1, el van ez kefélve mindenhogyan, empire+bugbear sux.

Forza.

Nem baj,aki eddig a Medalt crackolta,az is áljon ennek neki..<#vigyor4>

toMpEr
*finn

toMpEr
Azert nincs scene release, mert meg nincs angol verzio
a fill kloncd-t mar le lehet tolteni bittorrentrol

toMpEr
nincs koze a kettonek, annal tobb cracker van egy csapatban...

Lehet idáig mindenki a Meal of Honort akarta kidobni,de az már megvan,most már ennek álljanak neki tényleg...

gergou
`It doesn't even need a crack. Installed it with Daemon tools and it works perfect....`

Izonews forumabol... Nem ertem, szandekosan nincs scene relase?

gergou
Kurva elet, securom 4 es vedelmet ily nehez torni bazzeg? Allittolag crack nelkul is megy a backup copy, olyan gyenge rajt a vedelem, mi a faszer nem relazoljak, legalabb egy kibebaszott clonecds valtozatot<#boxer><#mf3>

fitutufi
olvassá bazzeg <#idiota>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

megin 121 üzenet, álliccsatok mán jó?! <#vigyor3>