3441

FAQ

• Nyers
    Számomra az NFS a Porsche után egy kakivá vált. Hogy süllyedhettek idáig?
  • Johnny23
    Jah,így könnyű

Épp akartam kérdeuni,hogy eljutott e már valaki a "gold"kategoriáig?!

Hu az a legutsó verda(+full felspécizve),megy mint állat

Király kis gamma ez,NFSU-éknak fel van adva a lecke !
  • Braveheart
    Na a legújabb daemon toolsal elindult. Eddig jónak tűnek, de sajnálom hogy nem lehet 1 gépen egyszerre 2en játszani :(
  • Boroskóla
    Ha valaki jobban turkálni akarna a játékban: BFS Unpacker
  • báttyó02
  • Lacc
    Van olyan ismerősöm akinek a CloneCD is bezavart. Kapcsold ki addigra szvsz, lehet hogy nálad is amiatt szarakodik.
  • fitutufi
    monnyatok már egy oldalt ahol jó wallpaperek vannak a game-ről !?
  • báttyó02
    Ja,és szedjem le a clone cd-t?
    Meg a alcohol van még fenn
  • báttyó02
    Nekem a 3.47-es daemon van fenn. ez jó lesz??
  • zoli80
    nálam is csinalja miutan kilépek a gémből!!
  • Lacc
    A legújabb D-tools kell neki, különben szarakodik. Kéri hogy kapcsold ki a cd-emuláló progikat meg egyebek. De ha a legújabb van fent, akkor nem lesz gond.
  • báttyó02
    Most kezdtem el szedni a gémet,és a biztonság kedvéér megkérdem,hogy akinek ilyen verziója van,annak müködik e.
    Szal ezeket a fájlokat tölti: Van két IMG fájl,két CCD fájl,meg két SUB
    fájl
  • fitutufi
    nekem tökéletes minden semmi gond a gamemel meg semmivel sincs semmi gond...
  • Braveheart
    Elvileg így kéne mennie? A demo tökéletes volt.
    Felrakom a legújab dameon tools-t, hátha segít.
  • Gabe18
    Hát hogy az egész gép összeomlik tőle,az elég érdekes...
  • Braveheart
    Na én is most raktam fel a játékot. Bemountolom daemon toolsal, indít, kéri a cd-t. Safedicket bekapcsolom, kékhalál. Ötlet?
  • 12346
    mind1, én mindent iso-ba nyomok át. bin az pöcs. jó dolog az a + 100mb semmi benne.
  • Boroskóla
    Ha valakit érdekel, Flat Out ALL ACCESS CHEAT hátha valakinek túl nehéz.
  • arty
    én meg sokat forumoztam sgn, és ezer topikban irták, h innen onnan leszedték ezt meg azt és pl a r15 hibás , stb ...
  • Johnny23
    ..még soha nem találkoztam CRC erroral ott
  • arty
    jaja jofejek, blamálják más perfekt munkáját, és a perfekt clone image helyett iso ban kihozzák UGYANAZT :D

zsír arcok, ilyen barátokat kivánok én neked :D
  • Zsoldos
    Miert dolgozott volna feleslegesen, feltelepitette a jatekot. A no cd patchet meg szerintem enis megvarom, nem daemon-t hasznalok es nem is szandekszom atterni ra, max ha muszaj.
  • Attiska
    Alexease,

Mit hol kell szerkeszteni a belső nézet elcsalása érdekében?

Más. Van aki még Saitek Cyborg-al nyomná? Nekem nemigazán működik, eleve át szerettem volna kalibrálni a gombokat, de hiába nyomkodom, semmi.
  • szgt
    Feleslegesen dolgoztál, nem kicsomagolni, hanem mount-olni kellett volna, ahogy a leírásban is benne van. Kell hozzá egy legújabb Daemon tools (http://www.daemon-tools.cc) amivel bekötöd. És az összes emulációt be kell állítani.
  • laja2
    Sziasztok, ISO Busterrel kitömörítettem a Clone CD-s cuccot a wincsire, és telepítettem. Most már csak egy no-CD patch kéne. Tud valaki ilyet? Kösz.
  • Zsoldos
    a bin nem formatum, hanem a nyers adat a cd-rol. pont azert a legjobb
  • 12346
    ez a gheyiso meg zsír csapat. végre nem a bint meg egyéb ratyi formátumokat eröltetik. eléggé meglepődtem mikor iso kiterjesztésű cumót találtam a rarokban.
  • Chaos Mad
    elkezdtük a FlatOut info oldala készitését.
  • Chaos Mad
  • XRV
    és most erőst away :-D
  • XRV
    Juhejj :-) Köszi Clone CD volt a ludas.
  • Chaos Mad
    szedd le.
  • XRV
    ahha clone CD, az fent van...
  • arty
    minden verzio tutira megy, mivel nem csak a szar smswebes baromságokon van kint ugyanaz a cucc :) sőt! soxor azokon a trágya helyeken CRC errorosak a rarok, stb ...

BRAVEHART: te pedig használj már valami normális klienst bittorrent letöltéshez ! AZUREUS pl. jo , az tudna folytatni, persze csak ha menne éppen a bithumen :) majd ha megy, tudod folytatni a letöltést ! Javaslom majd a bithumen FAQ szekcioját olvasásra, hogy képet alkothass a hálozat működéséről. Igy máskor érteni fogod mikor mi miért nem megy ...
  • Chaos Mad
    remélem elvittem addig maig kellett volna :DDDD de lehet hogy nem :) meddig kellett volna? :)
  • JohnnySmith
    Hálám üldözni fog ha nagyleszek megálálom :)
    (megkaptam thx)
  • Chaos Mad
    már válaszoltam
    szedj le minden cd emulálos progit, clone cdt, alcoholt.
  • XRV
    H.E.L.P.
    Feltettem a Flatoutot és nem akar menni, mert ezt írja ki:

CD/DVD emulation softvare has been detected. please disable all CD/DVD emulation softvare, and restart the game.

Alcohol nincs fent. Daemon tools 3.47 essel telepítettem....
    Clone CD-s verzio
  • Tatyla
    Ja!
  • Chaos Mad
    jo! minnyá megy!