3441
-
#1680 Számomra az NFS a Porsche után egy kakivá vált. Hogy süllyedhettek idáig? -
#1679 Jah,így könnyű
Épp akartam kérdeuni,hogy eljutott e már valaki a "gold"kategoriáig?!
Hu az a legutsó verda(+full felspécizve),megy mint állat
Király kis gamma ez,NFSU-éknak fel van adva a lecke ! -
Braveheart #1678 Na a legújabb daemon toolsal elindult. Eddig jónak tűnek, de sajnálom hogy nem lehet 1 gépen egyszerre 2en játszani :( -
Boroskóla #1677 Ha valaki jobban turkálni akarna a játékban: BFS Unpacker -
#1676 -
#1675 Van olyan ismerősöm akinek a CloneCD is bezavart. Kapcsold ki addigra szvsz, lehet hogy nálad is amiatt szarakodik. -
#1674 monnyatok már egy oldalt ahol jó wallpaperek vannak a game-ről !? -
#1673 Ja,és szedjem le a clone cd-t?
Meg a alcohol van még fenn -
#1672 Nekem a 3.47-es daemon van fenn. ez jó lesz?? -
#1671 nálam is csinalja miutan kilépek a gémből!! -
#1670 A legújabb D-tools kell neki, különben szarakodik. Kéri hogy kapcsold ki a cd-emuláló progikat meg egyebek. De ha a legújabb van fent, akkor nem lesz gond. -
#1669 Most kezdtem el szedni a gémet,és a biztonság kedvéér megkérdem,hogy akinek ilyen verziója van,annak müködik e.
Szal ezeket a fájlokat tölti: Van két IMG fájl,két CCD fájl,meg két SUB
fájl -
#1668 nekem tökéletes minden semmi gond a gamemel meg semmivel sincs semmi gond... -
Braveheart #1667 Elvileg így kéne mennie? A demo tökéletes volt.
Felrakom a legújab dameon tools-t, hátha segít. -
Gabe18 #1666 Hát hogy az egész gép összeomlik tőle,az elég érdekes... -
Braveheart #1665 Na én is most raktam fel a játékot. Bemountolom daemon toolsal, indít, kéri a cd-t. Safedicket bekapcsolom, kékhalál. Ötlet? -
#1664 mind1, én mindent iso-ba nyomok át. bin az pöcs. jó dolog az a + 100mb semmi benne. -
Boroskóla #1663 Ha valakit érdekel, Flat Out ALL ACCESS CHEAT hátha valakinek túl nehéz. -
#1662 én meg sokat forumoztam sgn, és ezer topikban irták, h innen onnan leszedték ezt meg azt és pl a r15 hibás , stb ... -
#1661 ..még soha nem találkoztam CRC erroral ott -
#1660 jaja jofejek, blamálják más perfekt munkáját, és a perfekt clone image helyett iso ban kihozzák UGYANAZT :D
zsír arcok, ilyen barátokat kivánok én neked :D -
Zsoldos #1659 Miert dolgozott volna feleslegesen, feltelepitette a jatekot. A no cd patchet meg szerintem enis megvarom, nem daemon-t hasznalok es nem is szandekszom atterni ra, max ha muszaj. -
Attiska #1658 Alexease,
Mit hol kell szerkeszteni a belső nézet elcsalása érdekében?
Más. Van aki még Saitek Cyborg-al nyomná? Nekem nemigazán működik, eleve át szerettem volna kalibrálni a gombokat, de hiába nyomkodom, semmi. -
szgt #1657 Feleslegesen dolgoztál, nem kicsomagolni, hanem mount-olni kellett volna, ahogy a leírásban is benne van. Kell hozzá egy legújabb Daemon tools (http://www.daemon-tools.cc) amivel bekötöd. És az összes emulációt be kell állítani. -
laja2 #1656 Sziasztok, ISO Busterrel kitömörítettem a Clone CD-s cuccot a wincsire, és telepítettem. Most már csak egy no-CD patch kéne. Tud valaki ilyet? Kösz. -
Zsoldos #1655 a bin nem formatum, hanem a nyers adat a cd-rol. pont azert a legjobb -
#1654 ez a gheyiso meg zsír csapat. végre nem a bint meg egyéb ratyi formátumokat eröltetik. eléggé meglepődtem mikor iso kiterjesztésű cumót találtam a rarokban. -
Chaos Mad #1653 elkezdtük a FlatOut info oldala készitését. -
Chaos Mad #1652 -
XRV #1651 és most erőst away :-D -
XRV #1650 Juhejj :-) Köszi Clone CD volt a ludas. -
Chaos Mad #1649 szedd le. -
XRV #1648 ahha clone CD, az fent van... -
#1647 minden verzio tutira megy, mivel nem csak a szar smswebes baromságokon van kint ugyanaz a cucc :) sőt! soxor azokon a trágya helyeken CRC errorosak a rarok, stb ...
BRAVEHART: te pedig használj már valami normális klienst bittorrent letöltéshez ! AZUREUS pl. jo , az tudna folytatni, persze csak ha menne éppen a bithumen :) majd ha megy, tudod folytatni a letöltést ! Javaslom majd a bithumen FAQ szekcioját olvasásra, hogy képet alkothass a hálozat működéséről. Igy máskor érteni fogod mikor mi miért nem megy ... -
Chaos Mad #1646 remélem elvittem addig maig kellett volna :DDDD de lehet hogy nem :) meddig kellett volna? :) -
#1645 Hálám üldözni fog ha nagyleszek megálálom :)
(megkaptam thx) -
Chaos Mad #1644 már válaszoltam
szedj le minden cd emulálos progit, clone cdt, alcoholt. -
XRV #1643 H.E.L.P.
Feltettem a Flatoutot és nem akar menni, mert ezt írja ki:
CD/DVD emulation softvare has been detected. please disable all CD/DVD emulation softvare, and restart the game.
Alcohol nincs fent. Daemon tools 3.47 essel telepítettem....
Clone CD-s verzio -
#1642 Ja! -
Chaos Mad #1641 jo! minnyá megy!