Flat-Out

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
amugy ez a nehezebb irányitás abban merül ki, hogy jobba kivágja a farát a verda kanyarban+gyorsitáskor, de legalább VÉGRE nehezebb az irányitás kicsit!! MINIMUM ezt vártam a bugbeartol!

már csak az online hiányzik ...

Forza.

arty
jah, az üzemeltetõknek megéri... nemértem miért nem szeditek

BITHUMEN

-rõl ??? az ingyen van, nem támogattok más melóját ellopo kis szarrágókat ....

Forza.

zoli80
az nem lehet hogy késobb szarodik el a game,azért nuke?

du 5 körül sztem 😊

[HUN]FaTaL
köszönöm, mikor ér le neked?😊

http://goo.gl/gd6Zi5

fitutufi
nah melyik verzió a jó ? a PROPER-t próbáltam valaki ? mert én az elsõ-t szedem!

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

zoli80
nyiri elkuldtem neked a toltéshez szukséges dolgokat?hétkor felébredtem 5percre de emlékem nem sok van😊

hát ha lejön akkor odaadom szivesen.

[HUN]FaTaL
Valaki megadja akkor azt accot amit Lacc adott????😞

http://goo.gl/gd6Zi5

Srácok ez hatalmas GAME!!! Mindenkinek másztszí!! AZONNAL! Van normál és profi kezelhetõség, és tényleg van köztük különbség. Az utóbbiban élvezhetõbb sokkal. ahhh miért nincs kormányom😞

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

aha 😄

bob
Igen (szedi <#vigyor4>

bob bácsi is a cloneosat szedte?

Amse
Ja!De kijött 1 proper-es ami valószínüleg abban különbözik, hogy crack-elve van.

😄D
Hmuda az jo fej 😊

ez a clone cd-s nem amit mi szedünk/szedtünk?

Alexease
Ez altalaban igy van. A high-tech net-tel rendelkezok gyorsan leszedik, mar toljak, lelovik a poenokat, megoldasokat, beszurjak a kepeket stb. Ennel csak az a rosszabb, ha egy ilyennek meg az arca is nagy...
Persze, Hmuda nem ilyen meg tisztelet a kivetelnek, de vannak akiktol a falra maszok😉)
Hali honnét töltiek? ÉS tényleg van benne split screen?

War. War never changes.

Amse
Mindenkinek megy aki leszedte.

bob
Mindenkinek rendesen megy a játék ? mert azt írják Nuked 😞 ,és már kijött egy ujabb változat .<#szomoru1>

Amse
Szerintem ezekkel az autókkal(vagyis ebben a kupában) csak ezeket a bónusz pályákat lehet nyomni, vagy mindet meg kell csinálni és akkor szabadul fel a következõ.

<#nemtudom>

Hmuda
Bonusz pályák alatt az ugrálós, célbalövõs pályákat értem. Elvileg 300-at kellene teljesíteni magasugrásnál a max pénzhez, de mégse nyitja meg a következõ pályát.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

sztem várjál meg minket 😊 majd eggyütt nekiugrunk 😄 sok embernek még le sem ért a játék, te meg már a bonusz pályáknál tartasz..hát..hát.. 😊

Hmuda
Csak azt nem tudom, hogy a bonus pályákat hogyan kell megnyitni. Már ugrottam 300 felettit a magasugráson, de nem nyitja meg, viszont ha elsö vagyok a normális körpályákon, akkor azoknál megnyitja a következõt. :-(

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Csuhai G
ok, ennyit tényleg megér

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Alexease
Igen, de van vezetekes resze is. Amugy meg csak 200 forint. Ha ennyit nem er meg valakinek, akkor arra nem lehet mit mondani...
persze...sms-webes ez is...

Lacc
Hát konkrét gépigényt nem tudok mondani, de az biztos hogy nagyon jól megirták az engine-t, szerintem az alsóbb kategóriás gépeket is szépen elfut ha leveszel néhány dolgot. Nekem 2x AA-val 1024*-ben 32biten mindent maxra rakva tökéletesen fut, bár ezt egy R9800 mellett el is várom. Szerintem jól összerakták.
cSuwwi
Mond valaki egy gépigényt, ha cépen megkérem?
Visszalapoztam pár oldalt, de nem volt róla semmi.
A flatoutgame.com meg nem jön be nekem firefoxal (document no contains data). thx

shit happens

Alcohollal nem megy??
LezLee
Kössssz, akkor lecserélem izibe 😊)
Csuhai G
errõl a lapról ingyenes a letöltés?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Ronaldo07
"Az" akart lenni az elsõ szó!<#wink>

nekem 3.46 van

Ronaldo07
A nagyon régi!!!
Azzal nem fog menni!!
Azt hiszem a legújabb az a 3.47-es!

fitutufi
LÁNYOK mi ez az új verzsõn ? ki mit tud róla ?<#idiota>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

LezLee
Nekem 3.41-es deamon-om van, az mennyire régi? Le kell cseréljem? Mert mingyá leér a game, azért kérdem.
Amse
Jó, már megy nekem is csak régi verzióm volt és azzal nem indult.

Hmuda
Síma D-toolsal bemountoltam.

Üdv! Valaki el tudná küldeni feleslegessé vált accountját?
Elõre is köszi

\"..Mert megérdemlem..\"

Alexease
Nem vagyok ennyire okos😉
De mar amugy is megszoktam, hogy egy bizonyos eletkor es szellemi kepesseg alatt, az atlag visszajalzes, csak a hasonlo smile-ikra korlatozodik😉))
nelegyél már ilyen okos <#violent>meg haltál
Alexease
Na ezt jol "megaszontam", de azert dekodolhato😊))))
Alexease
Szerintem alap lenne, ha jatszani akarsz egy jatekkal, foleg ha ingyen le akarod tolteni, hogy legalabb a kaszitok es a jatek hivatalos oldalara legalabb egyszer ellatogass, olvassgas, esetleg utana nez itt-ott jatek site-okon mit irnak a jatekrol. Ezekutan nem kerdeznel hulyeseget, feleslegesen. De ez sajnos nem csak rad igaz;(

Ennyi tiszteletet azert lehetne a keszitokkel, a forumozokkal szemben...
THX itt is!

mért vagyok ütödött csak meg kérdeztem
Alexease
NEM!
Alexease
Most tenyleg ennyire utodott vagy vagy csak nem tudsz olvasni?! 😊
lehete multi player-ben játszani vele
<#banplz>