Flat-Out

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
?!?!?
fel enged a netre a game multiba????
Amse
És?

Amse
Nekem kormánnyal nem nehéz, de azért 1sõnek lenni a salakos versenyen nem könnyû.
-Most vettem észre, hogy engine-on belül több dolgot is lehet upgrade-elni.
-A rajtot azt kijavították, de belsõ nézet nincs.

Témaindító: M@TriX
<#violent>
http://dox.uw.hu/
jAsOn VoOrHeEs
Privát ment Torry ! :-)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Lacc
Na, jó kis játék lett ebbõl, tetszik 😊 Még most megyek vissza hogy jobban szemügyre vegyem. Viszont az elég frusztráló volt, hogy salakon, vagy sáron nem lehet normálisan irányitani az autót, mert mindig kikapar. Ez ellen lehet valamit tenni, más gumik, egyebek segitenek rajta? Vagy csak tanuljak meg vezetni 😄
Nagyon megköszönném.

Amse
Vki küldje el az account-ját Torry-nak ha leszedte!

streeter
Valahol már fent van a teljes játék?? Az se gond ha warez.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Én is húzhatnám?

thx Lacc még1x
már huzom én is 😊

Amse
Ja Lacc felrakta.Majd vki biztos odaadja az acc-át, hogy le tudd szedni.Én már odaadtam másnak.

Amse
Qrva nagy!Megvettem a kis 3 ajtósat.Dobtam rá 1 kis tuningot, aztán mentem 1 highjump-ot.300 felett ugrottam és nyertem 1000$-t.Most minden 1. upgrade fent van a kicsikén.Úgyhogy mehet a normál verseny.

FTP-rõl is lehet tépni?
Valaki felrakta?

Amse
Ha van virtual daemon-od akkor csak bemountolod a cd-ket és install.Ha nincs akkor szedd le.

Valaki megmondaná,hogyan kell felinstallálni egy clone cd-s játékot.És hogyan kell cd-re kiírni a játékot?
Amse
De az ám! =o) Király!

Ronaldo07
Akor az a gond,hogy régi a daemonod!!<#hawaii><#ravasz1>

Amse
Én fraps al csináltam avit és azt konvertáltam át.
Leszedek vmi újabb daemont, mert azz enyém qrva régi.

Johnny23
na Jó reggelt skacok !

Látom Lacc nagyon kedves ember,ha megtennéd,hogy dobsz nekem is 1 acc-ot (+címet),v. valaki akinek már nem kell,azt megköszönném!

<#vigyor2><#worship>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Lacc
Hogyan lehet ilyen .gif-es felvételt csinálni a játékból?
Mit jelent a clone cd?Hogyan kell felrakni egy clone cd-s játékot?
Rip
Ha jobb gombbal nyomsz az ikonján a system trayen, vagy hol, akkor van egy olyan opció, hogy emulation. Alulról a 2. az "All options on".
Ezt beállítottad?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

fitutufi
meg kell venned eredetibe<#idiota>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
az cumi <#mf2><#hehe>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Amse
Be van mountolva mind2 cd.

Rip
A Daemon Tools-ban bekapcsoltál minden emulációt?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

hali
nekem megy szepen a clonecd-s verzio.

www.napisajto.hu

Amse
Nem akar.Kiírja, hogy rakjam be a megfelelõ cd-t.=o(

Rip
Amse,

Sikerült elindítani a Lacc féle verziót?

fitutufi
geci gyorsabban menjen az idõ míg lejön a mohpa meg most a flatout megnézte a Holtak hajnalát - nagyon ott van az a film , ajánlóm mindenkinek kafa 😉

Amse
Te, hogy indítottad el?Nekem kiírja, hogy rakjam be a megfelelõ lemezt.Mit csinálok rosszul?<#nemtudom>

Batyam gepe akkor gyulladt (tuz+fust) ki mikor epp ki volt kapcsolva.. Tok mak, hogy epp otthon volt.
Duddits
Köszi! <#worship>

Ha kiírom CD-re akkor is mükszik?

Tök állat, hogy kiadták végre! pont tegnap játszottam a demóval.

Ronaldo07
Nálunk is ez van sajnos,de én már szedem!!<#mf2>

grebber
Sajna én csak holnap tudom elkezdeni szedeni mert a szüleim paráznak.Nem mehet a gép este és nem mehet a gép ha nincs itthon senki merthogy zárlatos lesz.
De akkor mehet amikor én nem vagyok itthon de õk igen.Pont akkor lenne zárlatos amikor senki sincs itthon hogyne a gép figyel azt zárlatot csinál. 😞

Next PC upgrade: 2022

Ha valaki végzett az ftp-vel, akkor vki elküld nekem 1 accountot?

thx lacc!😊

enis enis 😊
fitutufi
nah 2 óra múlva lejön a mopha utána szedem a flatout-ot !
Lacc én is köszönöm !<#worship><#eljen>

I.C.ram
Áhhh, nekem még nem rakták fel 😞 Nem tudom mi lehet, más cuccot elõbb felraknak, mintahogy az nforce felkerül, ezt meg még mindig nem rakták fel 😞

Mostmar sajna biztos, hogy csak MoH😛acific Assault-ot fogom tudni kipróbálni holnap, pedig ez jobban értedekelt volna 😞
Hmuda
Na szvsz elég pofás darab lett, de ahogy néztem a multi lehetõség irtó sok pecset fog még igényelni (van olyan, hogy egy gépen váltogatva nyomulnak az emberek, meg totál random netes keresés kritériumok szerint). Jelen tapasztalataim alapján jó game de multi elbaszása sokat levon az értékébõl. Kurva sokat. :-(((

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Amse
Megnéztem!Most már mehetek aludni, kaptam 1 kis FlatOut-ot.

TLD Robi
Nekem tetszik az autorun!<#eljen>Majd ha nekedis letölti nézd meg!
Na BYE én mentem aludni!<#wave>

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

Amse
Ja jó!Ha valaki ezzel találkozik akkor a 35ös rarban van egy sub file azt is ki kell csomagolni.

Amse
Ne!Daemon ezt írja ki!
Unable to mount image.Unable to acces sub-channel file.

TLD Robi
Ezek nem is bin meg cuék!Na mindegy remélem ezzel is fog menni!<#email>

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/