Flat-Out
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Most vettem észre, hogy engine-on belül több dolgot is lehet upgrade-elni.
-A rajtot azt kijavították, de belsõ nézet nincs.
Témaindító: M@TriX
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
már huzom én is 😊
Valaki felrakta?
Leszedek vmi újabb daemont, mert azz enyém qrva régi.
Látom Lacc nagyon kedves ember,ha megtennéd,hogy dobsz nekem is 1 acc-ot (+címet),v. valaki akinek már nem kell,azt megköszönném!
<#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Ezt beállítottad?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Sikerült elindítani a Lacc féle verziót?
Ha kiírom CD-re akkor is mükszik?
Tök állat, hogy kiadták végre! pont tegnap játszottam a demóval.
De akkor mehet amikor én nem vagyok itthon de õk igen.Pont akkor lenne zárlatos amikor senki sincs itthon hogyne a gép figyel azt zárlatot csinál. 😞
Next PC upgrade: 2022
Lacc én is köszönöm !<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Mostmar sajna biztos, hogy csak MoH😛acific Assault-ot fogom tudni kipróbálni holnap, pedig ez jobban értedekelt volna 😞
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Na BYE én mentem aludni!<#wave>#wave>
GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/