3441
-
#1640 [email protected] -
#1639 plz savegame bazz nincs az egész savegame könyvtár 25k valaki küldje mailbe. -
#1638 Ja..nekem ilyen verzióm van: Flat.Out.CLONECD-PSK...ez is müxik! -
#1637 Na...ha megy a game akkor majd valami eredményeket nyomjatok már be...nekem a bonus-nál a magasugrós résznél 127 métert sikerült ugranom...mondjuk ezüst fokozatú autóval, ahol racing alkatrész minden! Már 2 napja nyüstölöm, de szerver nincs, meg sajna az arénás részben nem is lehet multizni, csak körpályás versenyben! De a törés szuper! -
#1636 igen akár a Wanadoo-rol,akár pl.a Warez Center Online -ról szedhetitek (csak ezek SMSWeB-esek(fizetős oldal),de nem vészes)
Viszont ezek a verzák tutira működnek!!! -
#1635 Akkor a proper a működő verzió? -
#1634 skacok akinek problémája lenne a gamma indításával :
1.Clone CD-s verza (pl.Wanadoo warez site)+ daemon 3.47 (pl.origo)
2.Install
3.Cd1 bemountolva.....és PLAY !!!!
így tökéletesen mennie kell !!! -
Chaos Mad #1633 szedd le az alcoholt és a clone cdt. -
Rasti #1632 Sziasztok.
Feltettem 3.47-es daemon toolt de ezzel se tudom inditani a játékot.
Folyamatosan a virtuális cd/dvd-romokra hivatkozik,hogy kapcsoljam ki.
Ha kikapcsolom daemont akkor meg keresi a cd-t :((
Valakinek valami ötlet ???? -
Chaos Mad #1631 :DD
huha de hosszu mondat volt :DDD -
Chaos Mad #1630 jer -
Gabe18 #1629 #1573 -
#1628 Valaki pls help: a proper verzió működik vagy sem? -
#1627 Kiprobálnám a multit valakivel kérem jelezze! -
Norbyte #1626 +s -
Norbyte #1625 Mégi igazad lehet.
Valószínüleg olyan kevés volt a nitró a "tartályban", hogy nem látszott egy kicsi piros csík sem. -
Norbyte #1624 Ha nincs is villog. -
davos80 #1623 Akkor villog, ha van valamennyi nitro. -
#1622 nyugi -
#1621 ki lehet, csak jóeséllyen nem fog menni ... -
Norbyte #1620 Hali,
tudjátok, hogy mit jelent a HUD-on az a porosan villogó kis pötty, ott a nitró kijelzője felett?
Néha villog máskor meg nem.
Néztem, hogy a töröttség miatt figyelmeztet-e vagy, hogy jönnek mögöttem, de semmi állandó esemény sincs amikor biztosan villog, szerintem.
-
#1619 Na igen, csak nem ment fel a 3.47.Mindegy, majd tolom xboxon:) -
Gabe18 #1618 3.47-es daemon-al mennie kéne.Nekem azzal megy,tegnap átvittem haveromhoz neki régebbi volt,nem ment.Ő is felrakta a 3.47-est,és voálá,már megy is. -
#1617 Szenzáció:
Megőrülök:)
Történt, hogy leszedtem a játékot.Na mondom jól bemountolom, erre szar a daemon, el se indul.Ok, újratelepítés, win elszáll.Fasza. Na mondom nem érdekel én akkor is játszani fogok.Kiírom, persze okosan Neroval, mert kukim se tudta, hogy nem azzal kell:)Sebaj, felrakom és csodák csodája, ha nehezen is de elindult!CD nélkül.Aztán másodszor már nem természetesen, de vagy egy órát játszöttam vele.Ez hogy lehet?És ha egyszer elindult, utána miért nem?
Kurvajó:) -
#1616 Ezt passzolom. -
Braveheart #1615 most ahogy nézem nem jön be a http://bithumen.tx.hu/ odlal sem... lehet vmi baj van náluk, összefügghet a 2? onnét van a torrent file -
#1614 Próbáld meg törölni a listából, a winchesterről, majd betölteni újra a torrent fileokat és ha ezek után sem megy, akkor letölteni újra a a torrenteket.
Látom a felén már túl voltál:( -
Braveheart #1613 Aha. De ha letörlöm az eddig fileokat, és újrakezdem ugyanezt írja ki. Hogy lehet akkor előlröl kezdeni? -
Chaos Mad #1612 ok -
#1611 Gondolom amikor lefagyott a géped, ment az összes torrent letöltés.
Ez nem csak Bittorrentnél fordul elő, hanem minden más letöltésnél.
A fagyás megkeverte a fileok látszólagos és tényleges méretét, ezért nem tudja folytatni.
Ha közben ment volna DC++, GetRight, vagy bármi más, azokat se tudnád folytatni...
Nagy eséllyel. -
#1610 Képzeld...arra van állítva. Mondom, a fájlok 85%-át le is szedi...:D -
#1609 "Egyidejű letöltést rakd 1-re."
Forrás: Letöltés FAQ -
Braveheart #1608 de 1 torrent file-os letöltést sem indít el... -
Chaos Mad #1607 az egyidejü letöltést sztem állitsd 1-re (Beállitások -> Kapcsolodás). már sok játékot probáltam leszedni, de ugyan az volt mindig mint neked, haver mondta hogy ezt állitsam át, és csoda, tegnap elött le tuttam szedni egy gamet a wandoorol flashgetttel. -
#1606 Gyanítom, hogy kezdheted elölröl a letöltést. -
#1605 Kösz!! Végre valaki megmondta. -
#1604 mindent beállítottam, de a fájlok egy negyede helyett mindig 503.php-t tölt.... -
Chaos Mad #1603 én sajnos nem, nem ismerem a torrentet. :( -
Chaos Mad #1602 msn? -
Braveheart #1601 Nem tudja vki erre a megoldást?