3441
-
Norbyte #1720 Figyusztok,
router mögül (SMC 7004VBR) virtuális IP-vel lehet on-lány nyomni?
Persze a router megkapja a valós IP-t, de a klienseknek már csak 192.168.x.x jut.
A havernak Enternetes hozzáférése van és nála is 192.168-as az IP.
F*sz tudja miért. -
Braveheart #1719 a daemonnal kapcsolj be minden emulációt -
Chaos Mad #1718 nálunk jo volt! na probáljuk ki, csináljon vki servert had mennyek be én is. -
#1717 srácok ez a game mountolva nem müxik? nincs krekk és kéri a korrekt cd-t :P -
#1716 namivolt ? :D -
#1715 Amúgy emberek végülis miről szól a game?
Azzon kivül, hogy autókázni kell?!
Mert amit a fix.tv-be mutattak az szörnyű volt!
Az két fickó akkora láma volt, hogy nem tudták a vasat 4 mp tovább egyenesbe tartani egy egyenes uton! -
#1714 nem, de cink lehetett:)))) -
#1713 néztem, melyik porton megy a game, de össze vissza... 3376, 1596, ... minden inditásnál más :(((( bugbear wazz ... :( -
#1712 LOL!
Láttátok a fix.tv amit mutatak róla?! -
#1711 belépek 3. nak, erre aki bentvan, az kiesik .... :)) -
Chaos Mad #1710 eh.. nálunk ien nem volt, hol löködik ki? -
#1709 De nekünk az van, hogy csak 1 ember tud csatlakozni.Mondjuk már az se =o)A másik meg kilökődik. -
Chaos Mad #1708 néha azt irja hogy waiting for players meghogy waiting for host, ez egy resettel megoldhato volt nálunk :) -
#1707 Próbálunk, de nem megy.=o( -
#1706 hogy sikerült összehasonlítani az NFS-el?:DD -
Chaos Mad #1705 hova? :)
kell :) -
#1704 Egy külföldi oldalra már kitette!! -
Chaos Mad #1703 trükk? :)
ti probáltátok? :)
vagy az "egy ideig jo volt" -ra gondolsz? :D -
#1702 mi a trükk? :D -
Chaos Mad #1701 nincs
Alexease csinált belsö nézetet de nem tette még fel ha jol tudom. -
#1700 Sziasztok!
Hogy lehet belsö nézetre váltani????
mert én a camera gombal nem tudom! -
Chaos Mad #1699 ment :)
tegnap probáltuk 3-an, egy ideig jo volt :) -
Nyiri #1698 Hat ez szopo :)
Device manager -> System devices -> PNP Bios Extension -> UNINSTALL
Ha megnezed az infojat ez a Daemon-tools szara :)
-
#1697 mázlista :) milyen cd irod van? cd irobol vagy olvasobol játszod ?
TÖBBIEK: ment már valakinek 3 vayg több emberrel a multi ? -
#1696 Flat.Out.CLONECD.PROPER-GHEYiSO -
#1695 melyik verzió van meg neked? -
#1694 Én kiirtam cd-re és nálam müködik !!!
Nagyon tetszik a játék van hangulata és jó a zene alatta nálam jobban bejön mint a Need For... -
#1693 ha leszedted a könyvtárát, akkor elcseszted, hiszen az uninstaller nem fog lefutni, de a drivere benne maradt a windowsodban ...
nemtom, valahogy kéne uninstallálnod :) de már lehet késő ... -
#1692 Valaki help!!!
A Daemon-tools 3.46-os verziója volt fenn, rátelepítettem a 3.47-et, de valamiért a gép magától újraindult menetközben. Újra próbáltam telepíteni, de azt írja ki telepítés közben, hogy Some driver has invaild name or confllicts with other file or service system. Please choose other driver names or make sure you have rebooted after removal of software using same names.
A telepítés itt megáll. Gondolom valami beakadhatott a régi verzióból. Most hogy tudom eltávolítani? Ha a könyvtárát leszedem, az kevés neki. Vagy más a gáz? -
#1691 Hi!
Nem volt netem 3 napig =o(
Látom jól megy az online game .
Kipróbálnám én is.Ha valakinek van kedve akkor msn-en keressen meg.7 felé nypmhatunk 1 kis party-t.
Valaki végignyomta már?
Nekem már csak 3 verseny kell, de nem vettem a 3. kategóriá autókból hanem megtartottam az előzőt és így nagyon húzós.
1épként semmi tutning nem látszik a kocsin?A menüben lévő kocsi ami szét van törve azon más a motor mint a játékban.Tuningoltam azt a kocsit, de nem lett olyan a motor mint a menüben. =o( -
#1690 Én nem komálom az autós játékokat! Belenézek de utána uninstall! Legutobb az NFSU kötött le hosszabb idöre! De azthiszem van új a nap alatt! Király!!! -
#1689 Asszem új kedvencem van -
#1688 nem hinném, hogy ez NFS kategória lenne.... -
#1687 Oks, köszi! :] -
#1686 Amúgy jó banne a tuning??
És milyen mint a nfsu-ba,vagy mint a street legal-ba? -
#1685 alcohollal nem jó! -
N1 #1684 hi Belső kameranézetz nincs? vki mutotgatott itt képeket ahol benntről nyomta a gammát.. -
Gabe18 #1683 Én havernál,Alcohol-al nem tudtam beüzemelni...De ettől még mehet,nem nagyon tudod azzal mit hogy kell... -
#1682 Lenne egy kérdésem:
Alcohollal is megy a játék, vagy csak és kizárólag Daemon Tools kell hozzá? -
Gabe18 #1681 Szerintem nincs,mert nem az a kategória a kettő.Autós mindkettő,de teljessen eltérő formában.Szóval nem feltétlenül érdemes összehasonlitani.Sajnos az NFSU2 láz,ezt valószinűleg el fogja nyomni,hogy néhány rajongón kivűl nem sokan fognak rá emlékezni...