Flat-Out
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt hogyan? miért? nem jo benne a fizika / törés. vagy csak nem értelmeztem jol a mondatodat? 😊
Ha jol lattam, talan eleg jol lehet majd "barkacsolni" a jatekot, talan belekerul megis a belso nezet es az online – eredetileg benne volt, nyomokban meg mindig megtalalhato benne), es akkor ugy is megveszem😉
A Demot eleg jol szetdaraboltam, meg az EXE-t is atirogattam itt-ott (😄DD), de nagyon be van biztositva😉)) De ha jol lattam, talan a teljesben a belsot meg tudom oldani, es talan a butitott fizikat/foldreerest is meg lehet oldani benne.
Az igazan jo helyekre nem engednek fel vagy kirugnak, nincs akkora vinyom mint amekkora anyagot kernek - foleg frisset -, es ha elkezdenek huzni rolam, sajnos nem tudom bekapcsolva hagyni a gepem folyamatosan, megszakitani meg nem akarom, igy inkabb nem hasznalom.
De mint mondtam, nekem semmi gondom nincs. Amennyit en uj es egyeb jatekkal foglalkozom, nekem megeri az az evi 4-6 jatek/200 HUF, ami meg igazan jo, azt meg ugy is megveszem (evi 2-4 jatek).
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Tegnap este onnan kezdtem el tolteni, jott is rendesen 20k-val (65-70k helyett)😊) Ott hagytam egesz ejszakara, delelott meg mindig csak 60%-nal jart, es komoly 5k-val "porgott" lefele. Mig felfele, mar ejjeltol folyamatosan 16k felett volt😉))
Igy delelott torol az egesz ugy ahogy van – mivel hasznalhatatlan ami lejott –, "kifizet" 200 HUF-ot es leszed folyamatos 65k-val😊)))
Tudom-tudom pocs vagyok, de nekem 3-4 havonta meger egy jatek 200 forintot😉)) Foleg, hogy az utobbi fel evben, ez a 3. jatek amit beszerzek, es ezekbol kettot megvettem boltban😊)))
Persze, aki "csak" jatekot gyujt, leszed mindent, aztan hasznalja nehany orat, annak tenyleg draga a 200 forint.
Gondolom ezt kihagyták a játékból vagy nem??!!
http://thenamelessphoto.com/
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
1. Flat-Out
2. Medal of Honor: Pacific Assault
3. Football Manager 2005
4. Humoros és aranyos képek
5. Need for Speed Underground 2
6. Counter-Strike:Source
7. Aliens vs. Predator film!
8. Jaccunk mi is szoláncot
9. AUTÓ mánia
10.
kira, büszke vagyok rátok srácok!
<#vigyor>#vigyor><#eljen>#eljen>
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Már a másodikból a 10. jön, 1 óra és tolom :-))))))
Nem indul el a játék, a következõ hibaüzenetet írja ki:
Heeeelp
http://onlinegames.uw.hu
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Forza.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Forza.