3441
-
#1760 gondolom ráklikkelt és nem csinált semmit :)
kösz, majd utánanézek... -
#1759 paranormális képességeinkel mondjuk meg mi is a bajod? nem neked kellene leirni, mit csináltál és hogyan nem megy? ;)
matrix: a por/füst ami lassitja, a konfigokat olyasmi után kellene turni - ha van lelkierőd :D -
#1758 flatout_cd1.iso
flatout_cd2.iso nálam nem müxik. crack v valami? Mit tegyek? -
#1757 A GRAfhoz annyit, hogy nagyon jól optimalizáltak a fiúk, de sajnos nem sajnos még minimumon is nagyon überül néz ki a játék, egy Gef2MX400-as gép van egy máésik irodában és azzal kellene lanoznom :)
éppen elmegy rajta de nem ártana egy kis plussz fps. Nem jött még valami olyan buheráció ami még kikapcsol ezt-azt, ugyanis azon a gépen is olyan állatul néz ki, hogy csak na, pedig midnent lehúztam a minimumba :) olyan 20FPS körül megy kb.... persze nem 5 autós versenyben, ott vagy 10-15 (nincs fps kiírva) -
#1756 jah régóta nem lehet igazán törni zúzni :) FUN jelleggel -
#1755 Királllly,minden gond nékül feltettem,meg jáccottam is vele,és egész jónak tünik -
#1754 Na 98 százaléknál van a letöltésem,remélem jó lessz. -
#1753 Szerintem teljesen korrekt az irányítás. Kormánnyal is.
Amiben viszont szvsz még nagyon sokáig No1 lesz a játék, az a grafika.
1600x1200-ban egyszerűen csodaszép.
Ehhez még hozzáadódik, hogy az 1995-ös Destruction Derby óta nem volt igazi roncsderbis játék.
Nálam előlépett a mászthev to báj kategóriába.
-
#1752 Ezzel telejsen egyetértek. Akkor 120% ot adnék a gamere. -
#1751 Meg nem sok idom volt vele foglakozni. egyelore a belsonezeteket csinaltam meg nehany autohoz, meg az online-t szultem meg. Confogban semmi nincs. De van egy tonna fizikai script, azokat meg nem neztem at teljesen. -
#1750 configban nem lehet turkalni?
amugy profilnal kivalasztott advanced mod mit valtzotat? -
#1749 De ha lenne egy Hard-abb beallitas, hog ne vegye el automatan a gazt kanyarodaskjor es ne ragadjon ugratas utan a foldhoz az auto, en jobban orulnek. Bar igy is el lehet vele szorakozni. -
#1748 Ezt a multis gubancot mi is tapasztaltuk. -
#1747 simán jó ehez a gémhez az irányítás, ahogy van. hót korrektül lehet kormánnyal terelgetni. tough trucks is ilyen volt, nem sok minden butult. -
#1746 Kiprobaltam vegre kormannyal, belsonezetben, teljesen jo. Jo a fizika es az FFB is teljesen korrekt. Kar erte, hog ylebutitottak az iranyitast, teljesen jo terepes jatek lett volna belole.
Meg a tavolugrast is belsobol csinaltam, poen volt belulrol repulni az emberrel, azt lattam amit O :)) -
#1745 Persze. Kiirod az Image-eket egy DVD-re, es ha hasznalni akarod, onnan mount-olod;) -
Caterpillar #1744 Szivatás lesz az egész érettségi emeltszintú feladatok nélkül is ,főleg hogy még a minisztérium sem tudja mit akar...
Na de ez itt elég OFF... -
refo #1743 Ilyet a matek emeltszintű érettségi feladatsorában tudnék elképzelni... Oda pont jó szivatásnak.... -
#1742 Gyerekek, működik valakinek kiírva? -
#1741 Valami matek szöveges feladat, mi? :-D -
Chaos Mad #1740 -
#1739 ööö...
nem =o( -
#1738 -
#1737 ez valami hulye matekfeladvany? -
#1736 Most teszteltük az online játékot és elég furcsa dolgok vannak belépésnél.
4en próbáltuk.
Kázmér,Mad,Arty és én.
Ha Arty csinált host-ot akkor Mad-és én tudtunk csatlakozni és játszani is.Ha Kázmér csatlakozott akkor engem kilökött és ez visszafelé is így volt.
Ha Kázmér csinált host-ot akkor mind3an akadtunk szóval max 1 ember tudott bent lenni.
1épként 3an játszottunk és nagyon jó!
Mitől lehet? -
#1735 Akkor gyere msn-re. -
Chaos Mad #1734 de van msn-em :)
thx a helpet.
msn: [email protected] -
#1733 1.bemásolod a flat out könyvtárába bfs exrtactort.
2.parancssorból bemész a Flat out könyvtátába.
3.beírod hogy bfsunpack.exe common1.bfs
és akkor 1 jó ideig kicsomagol.
common2est ugyan így.
Nincs msn-ed? -
Chaos Mad #1732 én is turkálni akarok :) -
Chaos Mad #1731 azt a bfs extractort hogy kell használni? mer a német readmeböl semmit sem értettem :D -
Chaos Mad #1730 megyek online, csak nyomjatok egy ip-t :) -
#1729 A játék egyébként a 23757 és 23756 TCP/UDP portokat használja. -
#1728 A jobb routereket lehet konfigolni. Ha máshogy nem, hát weben keresztül. Na ott nézd meg, be lehet-e álitani Virtual Hostokat. -
#1727 Alexease
Ha belepiszkálsz bfs-ből kicsomagolt file-okba azt hogyan tudod beépíteni a játékba?
Mad
Nem akarsz nyomni online?
Braveheart
Azisigaz -
Braveheart #1726 Vagy elég ha a parancssorba beírjátok hogy IPCONFIG -
Norbyte #1725 Ja, tudom, de nem lehet valahogy átlépni?
Azon kívül, hogy kiiktatom a routert. -
#1724 Ezek belső hálózatos ip-k.Az internetre nem ezek mennek.
Itt nézd meg.
http://www.whatismyip.com/ -
#1723 Szedd le a 3.47-es daemont és az emulation résznél az all option all-t kapcsold be. -
Chaos Mad #1722 nem -
#1721 alcohollal nem megy?