3441
-
#1800 jah ez igaz, minden minimumon lentebb írtam, hogy egy Gef2MX400al játszható, de minimumon is nagyon állatul néz ki a játék és ugye rombolható a terep... -
Norbu #1799 kell még vkinek acc?Egyébként holnap nekem is meg lesz a gamma.Végre valahára.De láttom vagy kezditek megunni vagy mi van hogy így vissza eset a Top10-ben?! :) -
#1798 Hali! Van valami nitro cheat? Ha igen hol találom?
Kösz -
#1797 A grafika az meg egy állom hogy mennyire tudták configolni SOKAN tanulhatnánaktőlük!!! csúcs graf min gep teljesítmény... -
#1796 Hi skacok na én is kenem vágom neki :) haverral nyomtuk neten keresztül is kafa :) -
#1795 clone cd van fent? ha van szedd le. ha esetleg akkor is szarakodik, akkor az alcoholt is gyaluld le, bár nekem fent van a friss, és nem zavarja (1.9.2) -
MrTressy #1794 minek irtad ki?Csak damon-toolsal emulálva és bekapcsolva minden cd védelmet faxán müxik.Cdre irva nem biztos hogy olyan iród van ami képes kiirni a védelmet is -
#1793 Nem jó! :((
Más ötlet???
Ki hogy csinálta ezzel a Proper változattal hogy müködjön?? -
Gabe18 #1792 Szerintem a 2. cd-t rakd vissza a gépre,mountold be egy 3.47-es Daemon Tools-ba,és akkor elvileg jó lesz. -
#1791 Letöltöttem a játékot: Flat.Out.CLONECD.PROPER-GHEYiSO
kiírtam CD-re és az feltelepítettem, de nem kérte a 2CD-t!!!
utánna indítani akartam de ezt írja ki:
CD/DVD emulation sofware has been detected.
Please Disble all CD/DVD sofware and re-start the game
Ezt miért írja ki? Az alcohollal ki van kapcsolva v. meghajtó!
És hogy indítsam el a gémet??? -
#1790 szerintem nincsen -
Braveheart #1789 nem mondjuk meg, mert minden 20. hozzászólásban ez van leírva... lécci olvassál picit vissza -
ppeti66 #1788 és hogy tudom elindítani??? -
#1787 mert nincsen. -
ppeti66 #1786 Nem találom a cracket! Valaki segítsen! -
[VS]Thomas #1785 A topic logojának a http címéből hiányzik a "www." csak úgy nyitja meg az oldalt. -
[VS]Thomas #1784 Plz heelp
Radeon 9700 128Mb- os kártyám van eddig minden game ment rajta, a gép sose fagyott, de a flatout pálya betöltésakor "85Mph" nál kis ablakban hibaüzenet Zlib error (3).... A konfig Nf7-S 2100+ 1GB Ram XP SP2 Nforce 5.10, Catlasyt 4.9 ill. 4.10 ill beta 4.11 Daemon tools -al mountolva a game. -
djcom #1783 részletesebben le tudod írni?
-
#1782 van már noCD a játékhoz? -
#1781 jobban tolja ki a seggét ... sztem ennyi. -
#1780 Előre helyezem hogy ríszpekt for ya, de vezettél már amerikai autót? Mármnint veteránt (pl 67 hemi cuda). Ha azzal a futóművel ugratsz, utánna még a cipődről is lejön a gumi és átélsz egy fél betonba ütközés élményt.
A kanyarban gázelvétel meg tényleg idegesítő...
Mi a különbség a két irányítás között, mert én semmit nem vettem észre.(normal meg prof. asszm.) -
hofi74 #1779 Megvan mükszik. Kétfajta cd2-őt szedtem le és a másik jó.
Kössz a segítő szándékot. -
#1778 elvileg nem ... uninstalláld :D -
hofi74 #1777 Az nembaj, hogy az Alcohol120% is fenntvan? -
hofi74 #1776 Ez már a másidik kisérlet volt. -
#1775 reinstall ? -
hofi74 #1774 -
hofi74 #1773 Daemon Tools-al feltelepítve cd1 bemountolva és mégis "Fatal error BFS archive <common2.bfs> has invalid id
Mit csináltam rosszul? -
#1772 az valszeg csak konzolon ... -
#1771 milyen iroval? milyen olvasobol játszod ? -
Braveheart #1770 Hali! Hogyan lehet split screen módban játszani? Nem találtam sehol ilyet, csak hot seatet.
Itt láttam hogy van osztott képernyős mód -
#1769 Kiírtam a game-t a legújabb alkohollal, SafeDisc 2/3-as védelemmel, és MEGY A JÁTÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja, a PSK verzió. -
#1768 mentem jáccani -
#1767 A gém elindult!!!:]]]]] THX
-
#1766 egen, ritka alkalmak egyike, mikor nem vagyok frusztrált az sg-től ;) na GO gém :) -
#1765 oksa, köszi , hogy +kiméltél az olvasástol -
#1764 ha visszaolvastál volna.... le volt irva, hogy alcohollal nem megy. komprende? -
#1763 nem, alcohollal, de viszonylag uj verzio. a port royale 2 nem indult és javaslatra cseréltem le a démont a pijásra -
#1762 daemon tools 3.47ben be van mountolva a játék image mikor inditod? -
#1761 szoval leszettem a két képet, amit #1758-ban emlitettem. feltelepitettem. semmi krekket nem találtam a cd-ken. elinditom asztalrol, és azt irja ki angolul némi töltögetés után,hogy tegyem be a korrekt dvd-t.