3441

FAQ

• M@TriX
    jah ez igaz, minden minimumon lentebb írtam, hogy egy Gef2MX400al játszható, de minimumon is nagyon állatul néz ki a játék és ugye rombolható a terep...
  • Norbu
    kell még vkinek acc?Egyébként holnap nekem is meg lesz a gamma.Végre valahára.De láttom vagy kezditek megunni vagy mi van hogy így vissza eset a Top10-ben?! :)
  • balintka
    Hali! Van valami nitro cheat? Ha igen hol találom?
    Kösz
  • Spenser
    A grafika az meg egy állom hogy mennyire tudták configolni SOKAN tanulhatnánaktőlük!!! csúcs graf min gep teljesítmény...
  • Spenser
    Hi skacok na én is kenem vágom neki :) haverral nyomtuk neten keresztül is kafa :)
  • robotnyk
    clone cd van fent? ha van szedd le. ha esetleg akkor is szarakodik, akkor az alcoholt is gyaluld le, bár nekem fent van a friss, és nem zavarja (1.9.2)
  • MrTressy
    minek irtad ki?Csak damon-toolsal emulálva és bekapcsolva minden cd védelmet faxán müxik.Cdre irva nem biztos hogy olyan iród van ami képes kiirni a védelmet is
  • ZsoltiHunGames
    Nem jó! :((
    Más ötlet???
    Ki hogy csinálta ezzel a Proper változattal hogy müködjön??
  • Gabe18
    Szerintem a 2. cd-t rakd vissza a gépre,mountold be egy 3.47-es Daemon Tools-ba,és akkor elvileg jó lesz.
  • ZsoltiHunGames
    Letöltöttem a játékot: Flat.Out.CLONECD.PROPER-GHEYiSO
    kiírtam CD-re és az feltelepítettem, de nem kérte a 2CD-t!!!
    utánna indítani akartam de ezt írja ki:

CD/DVD emulation sofware has been detected.
    Please Disble all CD/DVD sofware and re-start the game

Ezt miért írja ki? Az alcohollal ki van kapcsolva v. meghajtó!

És hogy indítsam el a gémet???
  • ChevyG #1790
    szerintem nincsen
  • Braveheart
    nem mondjuk meg, mert minden 20. hozzászólásban ez van leírva... lécci olvassál picit vissza
  • ppeti66
    és hogy tudom elindítani???
  • arty
    mert nincsen.
  • ppeti66
    Nem találom a cracket! Valaki segítsen!
  • [VS]Thomas
    A topic logojának a http címéből hiányzik a "www." csak úgy nyitja meg az oldalt.
  • [VS]Thomas
    Plz heelp
    Radeon 9700 128Mb- os kártyám van eddig minden game ment rajta, a gép sose fagyott, de a flatout pálya betöltésakor "85Mph" nál kis ablakban hibaüzenet Zlib error (3).... A konfig Nf7-S 2100+ 1GB Ram XP SP2 Nforce 5.10, Catlasyt 4.9 ill. 4.10 ill beta 4.11 Daemon tools -al mountolva a game.
  • djcom
    részletesebben le tudod írni?
  • M@TriX
    van már noCD a játékhoz?
  • arty
    jobban tolja ki a seggét ... sztem ennyi.
  • Goliath
    Előre helyezem hogy ríszpekt for ya, de vezettél már amerikai autót? Mármnint veteránt (pl 67 hemi cuda). Ha azzal a futóművel ugratsz, utánna még a cipődről is lejön a gumi és átélsz egy fél betonba ütközés élményt.
    A kanyarban gázelvétel meg tényleg idegesítő...
    Mi a különbség a két irányítás között, mert én semmit nem vettem észre.(normal meg prof. asszm.)
  • hofi74
    Megvan mükszik. Kétfajta cd2-őt szedtem le és a másik jó.
    Kössz a segítő szándékot.
  • arty
    elvileg nem ... uninstalláld :D
  • hofi74
    Az nembaj, hogy az Alcohol120% is fenntvan?
  • hofi74
    Ez már a másidik kisérlet volt.
  • arty
    reinstall ?
  • hofi74
  • hofi74
    Daemon Tools-al feltelepítve cd1 bemountolva és mégis "Fatal error BFS archive <common2.bfs> has invalid id
    Mit csináltam rosszul?
  • arty
    az valszeg csak konzolon ...
  • arty
    milyen iroval? milyen olvasobol játszod ?
  • Braveheart
    Hali! Hogyan lehet split screen módban játszani? Nem találtam sehol ilyet, csak hot seatet.
    Itt láttam hogy van osztott képernyős mód
  • ati2002
    Kiírtam a game-t a legújabb alkohollal, SafeDisc 2/3-as védelemmel, és MEGY A JÁTÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, a PSK verzió.
  • ChevyG #1768
    mentem jáccani
  • ChevyG #1767
    A gém elindult!!!:]]]]] THX

• arty
    egen, ritka alkalmak egyike, mikor nem vagyok frusztrált az sg-től ;) na GO gém :)
  • ChevyG #1765
    oksa, köszi , hogy +kiméltél az olvasástol
  • arty
    ha visszaolvastál volna.... le volt irva, hogy alcohollal nem megy. komprende?
  • ChevyG #1763
    nem, alcohollal, de viszonylag uj verzio. a port royale 2 nem indult és javaslatra cseréltem le a démont a pijásra
  • arty
    daemon tools 3.47ben be van mountolva a játék image mikor inditod?
  • ChevyG #1761
    szoval leszettem a két képet, amit #1758-ban emlitettem. feltelepitettem. semmi krekket nem találtam a cd-ken. elinditom asztalrol, és azt irja ki angolul némi töltögetés után,hogy tegyem be a korrekt dvd-t.