3441
-
#1840 Lacc már leírta lejjebb.
23757 és 23756 -
#1839 Valaki aki okos, irja mar le legyszives, hogy a firewallon milyen portokat kell nyitni a direct IPs jatekhoz, koszi :) -
TEST3R #1838 Ez az úgynevezett bullet time effektus direkt van, és akkor aktuális, ha ütköztél, kiesel a kocsiból, és még mindig nyomod a gázt! Ha elengeded mexűnik :)
Király a game, de silveren nekem kezd nehéz lenni, de lehet hogy kár volt másik verdát vennem -
#1837 Kössz ! És képet hogy teszek be ide????? -
Norbu #1836 keress rá a gúgléban a Fraps -re.Ez egy nagyon jó kis progi.Tudsz vele képet készíteni minden játékból és amin még én is meglepődtem videót is tud készíteni.Ez mind be van állítva hogy F9 a video F10 a kép készítés.Yah és még azt is belehet állítani hogy kiírja az FPS-t. -
#1835 Mejik gombot kell megnyomni,hogy képet mentsen a játék??
És hogyan kell ide betenni a képet? Mármint a topicba -
Norbu #1834 bocs!Most jöttél meg :) -
Norbu #1833 csak néha szoktál fent lenni?Mert most nem vagy.De mind1, mert most még úgy sincs meg a gamma. -
#1832 -
Braveheart #1831 nem, vmi jó kis cruiser :) -
#1830 Aztaaaa az vajmi teherautó ? -
#1829 Készül az oldal, de még nagyon gyerek cipőben van.Majd, ha lesz infó akkor írok.
Ha akarsz holnap játszani akkor keress meg.Msn cím alul. -
Braveheart #1828 nagyobb, gyorsabb, erősebb... :) épp most vettem egy 1.6 tonnásat -
Norbu #1827 Flatout info
Nah ezen az oldalon minden meg van.Csak kellene még egy ilyen oldal is csak magyarul :) -
Norbu #1826 én akkor vmit rosszul láttam.Mert az egyik oldalon asszem 16 járgányt számoltam.Mingyárt megkeresem azt az oldalt, ha megtalálom. -
#1825 Jaaaa,akkor jó van,amúgy milyenek lesznek majd? -
#1824 Ejj akkor elszámoltam -
Braveheart #1823 ahogy mész előre lesz majd több is, tizenvalamennyi van asszem -
#1822 nem, 4 -
#1821 Összesen csak az az öt autó van? -
Norbu #1820 nah holnap én is jövök Lan-ozni!Vki egy MSN címet küldhet privben, hogy majd hogy kell beállítani, meg úgy könyebb tartani a kapcsolatot. -
#1819 Kinek?Nekem nem jött semmi. -
#1818 jah írtam is mailt... -
#1817 jó aszt tudom de állitólag van valaki aki csinálja, nem?? -
#1816 Sehol!Kihagyták a játékból. -
#1815 hol van itt FPS mód?? -
Chaos Mad #1814 mikor szurunk eggyet? :D -
#1813 Hi! -
Chaos Mad #1812 amugy hella all :))) -
Chaos Mad #1811 nincs -
#1810 van? -
Braveheart #1809 -
#1808 nekem 3.47 es van.. és a legújabb nvidia driver.. lehet h 'összeakad' az alcohollal? -
#1807 Hali! Van valami nitro cheat? Ha igen hol találom?
Kösz -
Braveheart #1806 Nekem akkor kékhalálozott amikor régi daemonnal mountoltam be... újat leszedtem, rögtön ment -
#1805 na nekem az a változat van meg és a játék közben lazán kifagy kékhalállal.. vmi 5let? -
#1804 Megy hát.Senki nem mondta, hogy kell crack, csak be kell kapcsolni az emulationba az All option On-t.Ennyi. -
#1803 Na aki letöltötte a PROPER változatot az csinálja ezt:
-Alcohollal vagy valamilyen író progival nyugodtan írja ki!
-Ha fennvan a CloneCD progi akkor azt törölje le
-Instaláld a gémet és mehet a menet!
-----
Nem tom mindek mondtátok hogy így-meg amúgy kell mountolni!
Azért nem csináltak gondolom crack-et hozzá, mert anélkül is indul!
Én beraktam a 2-cdt oszt nem szolt semmit hogy hibás valami, hanem indult :))
Ja és király a gém!!!!! -
#1802 Olvastad a privit amit írtam? -
Braveheart #1801 ÉRdekes, most tűnt fel igazán hogy nálam nem szaggat be a játék soha, hanem belassul, mintha bullet time lenne... néhány játék így reagál ha nem elég neki a nafta...