3441
-
#1880 Nálam nem volt ilyen gond, egyedi jelenség.
Procid nincs túlhúzva? -
szepi111 #1879 Hi!
Nem tud valaki magyarázatot arra hogy miért fagy le a game csak úgy ha gondol egyet?
Játszok egy ideig, egyszer csak minden előjel nélkül pálya közben valahol lefagy... :(((
Egyedi ez a jelenség?
Új daemon van fent, és Proper változat...
Köszi! -
#1878 Daemon tools 3.47-esben bemountolva tökéletesen megy csak be kell kapcsolni az emulationba az all option on-t. -
#1877 Sziasztok, visszaolvastam,de nem lattam, hogy lenne szo NO-CD crakc-rol, szoval az lene a kerdesem, hogy tenyleg, csak ugy muxik, ha kiirom cd-re? Nincs hozz nO-CD?
A Gamecopyworld-on mar neztem, de csak ALL-ACCSESs cheatet talaltam.
Koszi elore is!
Ujedith -
#1876 "Wir in einem Archiv oder dem entpackten data-Verzeichnis eine Datei gefunden, die bereits in einem anderen geladen
wurde, so wird die alte mit der neuen ersetzt. Das bedeutet also, man muss nichts einpacken, wenn man Änderungen
an den Dateien im data-Verzeichnis vorgenommen hat."
Valami német-szaki ezt le tudná forditani? -
#1875 Na, végigtoltam a gammát, óriási volt, csak kicsit rövid. A gold szekcióban azért volt egy-két sz**patós pálya, de második-harmadik nekifitásra vinni lehetett. A játék végén a készítők listáján a sok finn név mellett feltűnt egy magyar is, Zoltán Hollósy... -
#1874 daemon tools 3.47, ne alcohol ! -
#1873 fogalmunk sincs, és az előző két oldalon sem erről volt szo ;) -
#1872 Flat.Out.CLONECD.PROPER-GHEYiSO ezt daemon toolsal kell mountolni és akkor fasza a cucc viszont nem vágja valaki hogy lehet küldeni neten ? -
Atlasz #1871 Sziasztok
Flat.Out.CLONECD.PROPER-GHEYiSO-s verzió van meg.
nagy nehezen feltelepítettem de az is csak úgy ment hogy a két cd-t
külön montoltam két különböző meghajtóra.
Játék indításnál ezt írja ki
Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application
Alcohollal van mountolva minden létező emulálás be van kapcsolva
Tudtok valami megoldást.
Előre is köszi
-
#1870 a battlelanon kivül mind multiba csatlakozást segitő, kis eccerü cucc
-
#1869 Itt vannak cuccok.
Pl:
-FlatOut Joiner (english/german) - 15 KB
With this you can start a Online Game per Batch-File easy, too.
Additional it has a Join and Singleplayer Option.
Copy in your FlatOut Folder and start it.
-FlatNET (english/german) - 4 KB
With a Batch-File it is easier to play in the Internet
Copy in your FlatOut Folder and start it.
-BattleLAN (english/german) - 150 KB
With this Tool you can play FlatOut Online.
Melyik mi? -
p00h #1868 Az a bajom h elindítom a gammát és megjelenik 1 töltő képecske és lefagy a game. Properes clonscd-d változat és nem akar menni. tud vki segíteni? -
#1867 Az én msn címem ott van az aláírásomban.Mi szoktunk mad-el nyomni esténként.Ha vkinek van kedve írjon. -
CUCLI #1866 [email protected] -
ACE #1865 #1859 -
#1864 aki multizni akar az lokje mar ki mail cimet vagy MSN t !! -
pinehead #1863 sajna végeztem én is az alapjátékkal.
a végén a videók nagyon hangulatosak (na meg a kapott + zseton...)
gratula a fejlesztőknek.asszem megérdemli a megvásárlását. -
Chaos Mad #1862 látom egy páran akartok multizni :)
én is beállok mögétek a sorba :)))
mi minden nap megyünk pár kört :) -
CUCLI #1861 hm. énis bennevok egy multiban. -
#1860 Én akarok multizni nagyon!!! -
ACE #1859 Aki akar multizni annak ICQ: 2136477 vagy MSN: [email protected] vagy ugyanezen az emilen. -
ACE #1858 Én akarok! -
#1857 Ha visszarakod a régi drivert? -
#1856 izébigyó
linket nem tud valaki a programhoz?
-
gyandor #1855 Sziasztok!
A követekező a problémám: eddig frankón ment a játék. Frissítettem a videokártya dirvert, innentől kezdve a nem bonus versenyek elején újraindul a gép. A Bonus pályák mennek rendesen. ReInstall sem segített.Találkozott valaki ilyennel? Mi a megoldás? -
#1854 Senki nemakar Multizni ? gyerunkmar emberek ..... !!!! -
#1853 thx -
#1852 Király gamma!!
Veri az nfs2-t!
hen-tes: 2cd -
#1851 hány cd-s a gém ? -
#1850 jaja, tegnap nyomultam vele pár kört, király volt, ahogy tört az autó, szakadtak az alkatrészek lefelé. RoXX! -
#1849 lolláma vagy.
Ez neked uncsi? mennyé nfsu2-zni ott nincs fizika. a dd1 óta nem jött ki ilyen jó kis game. szvsz nagyonb ott van fizikában. -
Grusi #1848 Hát nemtom, roncsderbi nem egy nagy eresztés szerintem, sőt, kifejezetten uncsi :( -
#1847 Hát gyerekek, sikerült már valakinek elérnie azzal a német moddal, hogy lehessen multiban roncsderbis játékot inditani? Nem értem ezt a rohadt német szöveget pedig olyan jó lenne törni egymást :) -
#1846 Aki Multiba akar gamelni az vegyen fel MSN re vagy irjon mailt ! THX [email protected] -
#1845 hát ez loller mit össze nem bénáznak az indítással... daemonba be, install, oszt pléj. nem tom mi ebben a nehéz. nekem sincs hozzá diplomám. -
#1844 mikor lesz több bónusz pálya?? -
Chaos Mad #1843 bah amse meghalt az msn-em... holnapra megcsinálom. :( -
#1842 Megy min2 verzió. -
#1841 PSK-s verzió megy vkinek?