3441

FAQ

• Varenga
    de nagy a csend
  • Klon
    köszi mindenkinek!
  • M@TriX
    nem, nem az van neki fennt...
  • CUCLI
    régi a daemonod.
    3.47el menni fog
  • thedriver
    3.47-es daemon tools verzió?
  • Klon
    HELP ME PLEEEES!!!!

Most akartam volna elkezdeni a gamét, de nem indul el!!!
    azt írja, tegyem be a "correct" CD-t. Melyik az??? egyikkel sem megy!
    Van hozzá valami crack? a cd-n nem találtam semmit :(((
    az .nfo pedig csak annyit ír, hogy a DAEMON TOOLS-ban minden emuláció legyen bekapcsolva, és ezt meg is tettem.
    MÉGSEM INDUL EL!!!

HELP ME PLEEES !
  • thedriver
    Valóban beszámítja, de töredékét ajánlja annak, mint amit beleöltél. Egy full tuningos autónál pedig nem jobb egy drágább tuning nélküli.
  • Varenga
    Ha már itt tartunk felteszem mégegyszer a kérdéseimet, hátha tudtok segíteni.

-mi a különbség akkor, ha normal mód helyett, professional-ben nyomom végig a gammát (kapok-e plusz verdát or bónusz pályát)

-ha 3-4 pálya csak ezüstre sikerült, befolyásolja-e azt, hogy nem kapok meg mindent

előre is thx!!!
  • robotnyk
    az új kocsiba beleszámítja a régi értékét
  • Hellhammer
    De talán úgy nem lehetett volna 1-2 nap alatt végignyomni. Mondjuk én még nem játszottam végig, de tegnap 2 óra alatt elértem a statisztikákban a 25%-ot.
  • Dynamic
    Lehet, hogy úgy már nehéz lett volna.Szinte lehetetlen úgy végigmenni egy versenyt, hogy ne amortizáld le valamennyire a kocsit.Ennek következtében soha nem lenne pénz, mert mindig elmenne javításra:)
    Meg amúgy is pont ez a lényege, hogy törjön a kocsi, mint állat:)
  • Carlos
    Én nem a 4000-es autót vettem meg... :)
    Az túl nehéz volt.
    Nem is azt a kis izét, ami asszem 3800. Annak nem tetszett a hangja.
    Defender? talán így híjják. hátulról a harmadik.
  • Carlos
    Majd később lehet, hogy visszamegyek játszani, most kipróbálom az NFSU2-t.
  • Carlos
  • Hellhammer
    Ami nem tetszik viszont benne az az, hogy akármennyire zúzod le az autót, a köv versenyen hibátlan géppel mész. Jó lett volna, ha még külön arra is oda kell figyelned, hogy mikor mit javítasz meg...
  • Grusi
    Vigyázz, mindjárt megkapod te is az észosztótol, hogy - idézem- "lolláma" vagy.
  • thedriver
    Szerintem igen.
  • thedriver
    Pénz szerzés leggyorsabb módja szerintem a magasugró verseny. 2 perc alatt egy ezrest lehet keresni. Én legalábbis mindig oda mentem vissza.
  • traXion
    normalon?
  • thedriver
    Én a silver pályáknál megvásárolható 8000 dolcsis autót tuningoltam fullra, és azzal toltam végig a gold pályákat is. Volt, hogy leköröztem a gold pályákon 2-3 autót. A 15000 dolcsis gépet már meg sem vettem. Nem volt rá szükség.
  • Hellhammer
    Szénné tuningolt bronz autó 205 LE? Nekem még nincs fullra nyomva de már 212 LE. Egyébként a már lenyomott versenyekre is vissza tudsz menni zseton szerzés céljából...
  • Wukifi
    Ilyenkor azt tudod tenni hogy próbálsz gyűjteni kis zsetont és megveszed a legjobb kocsit,ami 8 ropi.
    Aztán tovább tunkolod.avval már bőven van esélyed akár melyik ellen
  • zoli80
    tuningolj szénné egy silver autót is:)
  • Carlos
    Nos, végigtoltam a bronzot.
    Meguntam a dolgot. Jó is meg nem is.
    Most van egy szénné tuningolt autóm (minden max, 205Le), de a silverben nincs esélyem vele, pénzem meg nincs.
    Ilyenkor mivan?
    Mondjuk annyira nem érdekel. Jó móka. A roncsderbi hülyeség, a távugrás meg a magasugrás jópofa, de 10 perc után meguntam.
    SZóval az egyik szemem sír a másik nevet.
    Én valahogy többet vártam tőle. Amúgy meg vannak benne bugok rendesen.
  • Hellhammer
    A játékhoz is hozzászólva:
    Tegnap szedtem le az NFSU2-t a Flatoutot meg valamikor hét elején, de csak tegnap raktam fel. Játszottam vele addig, amíg lejött a nfs, uátna toltam azzal is egy kicsit. Hát mit mondjak... Ha ma hazamegyek melóból sztem a Flatout-ot fogom elővenni :)
    Egyébként nekem az tetszik a legjobban, amikor megy a lökdösődés és pár jól sikerült figura után csak azt lehet hallani, hogy üvöltöznek a faszik ahogy kiesnek az ellenfél autójából >:)
  • Hellhammer
    Jah meg a minimum 512 MB memória. Ha nincs ennyi, akkor azon is fejlessz, mert nem biztos hogy a vidkártya a ludas...
  • Hellhammer
    Nekem P3 750 MHz-es gépem van Radeon 9000Pro-val és 800x600-ban teljesen jól megy a game. Igaz legsutább grafikai beállításokkal (nem próbáltam feljebb venni, de lehet hogy még kicsit jobb grafikkal is menne) de még így is jobban néz ki a játék, mint 2-3 éves hasonló sebességgel futó játékok. Sztem a vidkártyád cseréld le egy Radeon 8500 v. 9000Pro-ra, ezek olyan 6-8000 Ft körül vannak, és az sokat javítana a helyzeten.
  • mikike
    aham
  • Wukifi
    Itt nem arról van szó hogy ki gazdag és ki nem!
    Egyébként melózni kell és akkor fejlesztheted a géped.
    Én a két kezemmel dolgoztam meg azért hogy maximálissan élvezhessem a játékokat.
    Kicsit nagyobb a gépigénye a gamenak mint a te géped,és te kulázod hogy milyen ratyi a game.
    Szal csak ennyi.
    Ez kb olyan mint ha azt várnád egy trabantól 250 km/h -val mennyen
  • Hamlet
    Nekem alapon 52 fok a 2000+ XP húzva 2000Mhz-re. Terhelve 58 max.
  • Varenga
    plíz válaszoljon vki! #1881-ben kérdésem volt.
    mégeccer txh!
  • mikike
    köszi a tippet gazdag srác
  • M@TriX
    egy Ati9200SE-vel már türhetően megy minimumon (és ez a játék minimumon is jól néz ki.)

amúgy sztem ne várd egy vadi új játéktól, hogy elmenjen a gépeden...
  • Wukifi
    Az a helyzet hogy ócska a géped!
    Az a game Über fasza.
    Kicsit fejleszd a géped és majd meglátod hogy milyen jó....
  • Grusi
    lolláma vagyok :DDDD
    A roncsderbire mondtam, hogy uncsi, nem a játékra. Az bejön nagyon. És nem, köszönöm, nem megyek NFSU2-zni :)

Aszondja LOLLÁMA, ezen befostam. :D
  • mikike
    kitróbáltam a demo-t
    Cel800+ GeFMX460-am van
    játszhatatlanul lassú a verseny
    az ugratás még tűrhető, de itt megállapítható, hogy a fizika nem az igazi
    a Destruction Derby 1.0 jobb volt
  • Carlos
    Dedós játék, de iszonyatosan fílinges...
    I'm lovin' it!
  • szepi111
    amd... :)
  • szepi111
    Nincs húzva semmi, AMP 3000 kb. 53 fok játék után... :((((((

Nem van jól valami... :)

ciao
  • Varenga
    Srácok lenne pár kérdésem!

-mi a különbség akkor, ha normal mód helyett, professional-ben nyomom végig a gammát (kapok-e plusz verdát or bónusz pályát)

-ha 3-4 pálya csak ezüstre sikerült, befolyásolja-e azt, hogy nem kapok meg mindent

előre is thx!!!