Flat-Out

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSL
Grrr! Tudja valaki, hogy miért megy le 1 (azaz egy!!!) frame/s-ra a játék képfrissítése 800X640es felbontásban minimum grafikával, ha 3 v. annál több autót kell megjelenítenie?
A vicc az, hogy 1024-ben minden maxon 25-32 fps-t kapok, ha nincs más kocsi a pályán...
(amd2200+, ati radeon9200, 512ddr ram)

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

I.C.ram
Nekem még soha nem sikerlt, pedig direkt erre megyek. Van az aszfaltos pályán egy kis homokbucka (talicskával), na azon lehet borulni rendesen, de mindig visszaborul a tetejérõl oldalra, majd kerékre.
PyRex
Nekem azért sikerült pár 100-szor 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

I.C.ram
Észrevettétek már azt, hogy ?szinte? (teljesen) lehetetlen fejreállítani az autót? Olyan mintha egy láthatatlan háromszög alapú hasáb lenne a tetõn, ami mindig visszabillenti...

Elég gáz 😞
Az bizony elképzelhetõ, 3.47 daemon-al nekem megy,az Alchol 120% nekem fent van,az nem zavarja,de a Clone cd elképzelhetõ hogy igen.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Csáááóóó Mindenki,Az leenne a kérdséem hogy Clone CD miatt nem megy a 3.47-es daemonnal??
Az ilyen momentumokért király ez a játék <#buck> :

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

thedriver
Na, már nem hostolsz?

thedriver
Megyek!

Amse
Semmit nem kell letölteni.1xûen úgy kell indítani a játékot, hogy: flatout.exe -join=IP cím.

thedriver
Ha elmondod, mi töltsek le, szívesen. 😊

PyRex
GYERTEK JÁTSZANI MOST!!

IP: 80.99.15.202

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

thedriver
Én szívesen hostolnék, ha megmondanátok, hogy a multihoz milyen patch-et kell feltenni.

Me0w
Ez szerintem igen serto dolog volt a reszedrol... nem feltetlenul szamit valaki gazdag sracnak ha a mai konfiguraco arakat nezed. Egy 2500 barton, 512 ram, 60-as vinyo, alaplap konfigot meguszol 50-bol, amit meg osztondijbol is ossze lehet szedni, igaz, azert tobbet kell tenni, mint hogy lefikazod a masikat, mert o mondjuk 1 evig csak az uj gepere gyujtott...

Together we'll fly someday...

ha valaki szeretne multizni, az legyen szives szoljon. mer közülünk (amse és én) nem tud senki se host-olni, szal ha vki a hostot is felvállalná nagyon megköszönnénk 😊

készül 😊

csak akkor számítja be ha megvan a kocsi alapára készpénzben

War. War never changes.

olvastam hogy beleszámítja a mostani kocsinkat, de mindegyiknél azt írja i hogy nincs elég píz.

még annyit hogy hogy áll a magyar oldal?

azt meg lehet valahogy oldani a carrierben hogy eladjuk a kocsinkat és vegyünk egy másikat helyette?

Varenga
de nagy a csend

Klon
köszi mindenkinek!
<#worship>

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

M@TriX
nem, nem az van neki fennt...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

régi a daemonod.
3.47el menni fog

http://thenamelessphoto.com/

thedriver
3.47-es daemon tools verzió?

Klon
HELP ME PLEEEES!!!!

Most akartam volna elkezdeni a gamét, de nem indul el!!!
azt írja, tegyem be a "correct" CD-t. Melyik az??? egyikkel sem megy!
Van hozzá valami crack? a cd-n nem találtam semmit 😞((
az .nfo pedig csak annyit ír, hogy a DAEMON TOOLS-ban minden emuláció legyen bekapcsolva, és ezt meg is tettem.
MÉGSEM INDUL EL!!!

HELP ME PLEEES !<#conf><#fejvakaras>

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

thedriver
Valóban beszámítja, de töredékét ajánlja annak, mint amit beleöltél. Egy full tuningos autónál pedig nem jobb egy drágább tuning nélküli.

Varenga
Ha már itt tartunk felteszem mégegyszer a kérdéseimet, hátha tudtok segíteni.

-mi a különbség akkor, ha normal mód helyett, professional-ben nyomom végig a gammát (kapok-e plusz verdát or bónusz pályát)

-ha 3-4 pálya csak ezüstre sikerült, befolyásolja-e azt, hogy nem kapok meg mindent

elõre is thx!!!

robotnyk
az új kocsiba beleszámítja a régi értékét
Hellhammer
De talán úgy nem lehetett volna 1-2 nap alatt végignyomni. Mondjuk én még nem játszottam végig, de tegnap 2 óra alatt elértem a statisztikákban a 25%-ot.

Dynamic
Lehet, hogy úgy már nehéz lett volna.Szinte lehetetlen úgy végigmenni egy versenyt, hogy ne amortizáld le valamennyire a kocsit.Ennek következtében soha nem lenne pénz, mert mindig elmenne javításra😊
Meg amúgy is pont ez a lényege, hogy törjön a kocsi, mint állat😊
Carlos
Én nem a 4000-es autót vettem meg... 😊
Az túl nehéz volt.
Nem is azt a kis izét, ami asszem 3800. Annak nem tetszett a hangja.
Defender? talán így híjják. hátulról a harmadik.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Majd késõbb lehet, hogy visszamegyek játszani, most kipróbálom az NFSU2-t.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Hellhammer
Ami nem tetszik viszont benne az az, hogy akármennyire zúzod le az autót, a köv versenyen hibátlan géppel mész. Jó lett volna, ha még külön arra is oda kell figyelned, hogy mikor mit javítasz meg...

Vigyázz, mindjárt megkapod te is az észosztótol, hogy - idézem- "lolláma" vagy.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

thedriver
Szerintem igen.

thedriver
Pénz szerzés leggyorsabb módja szerintem a magasugró verseny. 2 perc alatt egy ezrest lehet keresni. Én legalábbis mindig oda mentem vissza.

traXion
normalon?

thedriver
Én a silver pályáknál megvásárolható 8000 dolcsis autót tuningoltam fullra, és azzal toltam végig a gold pályákat is. Volt, hogy leköröztem a gold pályákon 2-3 autót. A 15000 dolcsis gépet már meg sem vettem. Nem volt rá szükség. <#wink>

Hellhammer
Szénné tuningolt bronz autó 205 LE? Nekem még nincs fullra nyomva de már 212 LE. Egyébként a már lenyomott versenyekre is vissza tudsz menni zseton szerzés céljából...

Wukifi
Ilyenkor azt tudod tenni hogy próbálsz gyûjteni kis zsetont és megveszed a legjobb kocsit,ami 8 ropi.
Aztán tovább tunkolod.avval már bõven van esélyed akár melyik ellen

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

zoli80
tuningolj szénné egy silver autót is😊

Carlos
Nos, végigtoltam a bronzot.
Meguntam a dolgot. Jó is meg nem is.
Most van egy szénné tuningolt autóm (minden max, 205Le), de a silverben nincs esélyem vele, pénzem meg nincs.
Ilyenkor mivan?
Mondjuk annyira nem érdekel. Jó móka. A roncsderbi hülyeség, a távugrás meg a magasugrás jópofa, de 10 perc után meguntam.
SZóval az egyik szemem sír a másik nevet.
Én valahogy többet vártam tõle. Amúgy meg vannak benne bugok rendesen.

Þór vígi þessi rúnar

Hellhammer
A játékhoz is hozzászólva:
Tegnap szedtem le az NFSU2-t a Flatoutot meg valamikor hét elején, de csak tegnap raktam fel. Játszottam vele addig, amíg lejött a nfs, uátna toltam azzal is egy kicsit. Hát mit mondjak... Ha ma hazamegyek melóból sztem a Flatout-ot fogom elõvenni 😊
Egyébként nekem az tetszik a legjobban, amikor megy a lökdösõdés és pár jól sikerült figura után csak azt lehet hallani, hogy üvöltöznek a faszik ahogy kiesnek az ellenfél autójából >😊

Hellhammer
Jah meg a minimum 512 MB memória. Ha nincs ennyi, akkor azon is fejlessz, mert nem biztos hogy a vidkártya a ludas...

Hellhammer
Nekem P3 750 MHz-es gépem van Radeon 9000Pro-val és 800x600-ban teljesen jól megy a game. Igaz legsutább grafikai beállításokkal (nem próbáltam feljebb venni, de lehet hogy még kicsit jobb grafikkal is menne) de még így is jobban néz ki a játék, mint 2-3 éves hasonló sebességgel futó játékok. Sztem a vidkártyád cseréld le egy Radeon 8500 v. 9000Pro-ra, ezek olyan 6-8000 Ft körül vannak, és az sokat javítana a helyzeten.

mikike
aham

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Wukifi
Itt nem arról van szó hogy ki gazdag és ki nem!
Egyébként melózni kell és akkor fejlesztheted a géped.
Én a két kezemmel dolgoztam meg azért hogy maximálissan élvezhessem a játékokat.
Kicsit nagyobb a gépigénye a gamenak mint a te géped,és te kulázod hogy milyen ratyi a game.
Szal csak ennyi.
Ez kb olyan mint ha azt várnád egy trabantól 250 km/h -val mennyen

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

Nekem alapon 52 fok a 2000+ XP húzva 2000Mhz-re. Terhelve 58 max.