3441
-
#2280 ja igen felugrik egy fekete ablak meg a windowson belul de nem ir benne semit ahogy en latom
mert mondom kb 1 sec es eltunik .... -
#2279 tehat egesz pontosan
1. be mount-olom a legujabb daemon tools (3.47) al az iso-t
2. ennek rendje es modja szerint felinstalalom
3. mar telepites elott uninstall alcohol es cloncd megvolt
4. inditanam a jatekot fomenu ott ahol van jatek inditas setup
5. jatek nem indul.....felugrik valami dos ablak 1sec -re de semmi
elore is kosz ( en vissza olvastam ) -
#2278 De mit csinál pontosan?Elindítod és a windows se csinál semmit, vagy bejön 1 fekete ablak és kiugrik a windows-ba?Vagy mi?
-
#2277 hi
segitsetek pliz visszaolvastam az inditassal kapcsolatba de ott mindenkinek ki irt valamit hogy talalt ezt meg azt
De nekem el se indul es nem ir ki semi hibat!!
elore is thx -
#2276 Szerintem bazmeg inkabb legozzal... ilyen istenverte idiotat... -
Chaos Mad #2275 lol
igen, a cd képfájlokat kell daemob tools 3.47-el bemountolni és onnan telepiteni. -
Pityu89 #2274 "WAREZ indítás
Csak CloneCD-s verziók jelentek meg, vagyis CRACK nincs!
DaemonTools-al érdemes mount-olni, s azzal is a legfrissebb verzióval (DaemonTools)"
ÉS EZZEL MIT CSINÁLJAK????
A Cdkép filekkel, vagy a cdvel kell szórakozni? -
Chaos Mad #2273 4 hozzászolással elötted van egy link! megnéznéd????????? -
Pityu89 #2272 Crackket nem tud valaki?
Ha nincs akkor hogy tudnám elindítani? (tudom olvassak vissza, csak hát nem találom) -
#2271 NemTud valaki nekem segiteni váletlen ... Otthon leszedtem a game-t minden jo az 1cd -vel de amikor kéri a 2 cd-ét akkor ha beteszem nem olvassa be hane kiirja ujra hogy please insert the 2 disk nem tud valaki adni nekem egy auto run exe fálylt mert szerintem csak ez a hiba mert minden meg van a második cd-n csak autorun.exe nem látom hogy lenne?Segitséget kösz! -
KEDVES MODOK! LEHETNE EGY FAQ LINKET A BANNER ALÁ NAGY BETÜKKEL?
köszönjük! -
Chaos Mad #2269 -
#2268 http://flatouthun.uw.hu/flatout.html -
Robcuskilla #2267 vki segítsen:
miért nem megy a letöltött iso flat out, ha 3.47-es daemonról rakom, bekapcs all optinos stb. ami kell és mégis azt írja, hogy érzékeli a virtual cd-t? mi legyen még fent a gépen? szenk jú -
Chaos Mad #2266 :DD
annyit mondok hogy kulturált:) -
#2265 az unpacker csinál majd -
#2264 na ezaz, nekem nincs data könyvtáram
-
Braveheart #2263 akkor van 1-2 tippem miket mondhat :D -
Chaos Mad #2262 [email protected]
:DD -
#2261 MAD: mi az msn címed?
Ez komolyabban meg kel beszélni :D
Nem rosszre gondolni..... :DDDDDD -
Chaos Mad #2260 azokat a nyögéseket irtuk át! :DDDDD
amikor kirepül a szélvédön meg amikor leesik :DDDDDDD -
Chaos Mad #2259 a bfs unpacker fileait, belerakod a játék mappájába, és total commanderben allulra a beiro mezöbe beirod hogy"bfsunpack.exe common1.bfs"
és egészen tovább mind a 3 bfs filet kitömörited ami ott van (common1, common2, europe)majd a data/cars könyvtárba oda a kocsikhoz bemásolod a belsö nézeteket vagy nem tom :) szal gondolom a kocsik kamera fileait kell fellülirni. -
Braveheart #2258 milyen faszi? :)) én nem hallottam semmilyen beszédet, pedig végigvittem -
Chaos Mad #2257 öh.. szal ha bsf unpackerrel kicsomagolod a játék fileait (common1, common2 europe)
akkor a data/sounds/voices könyvtárba bemásolva magyarul fog a faszi dumálni játék közben:)))))))) -
#2256 Azt akarom kérdezni h ha azt akarom h lássam a müszerfalat meg egyéb dolgokat a belsőnézetben, miután letöltöttem azt a becsomagolt fájlt, aminek segítségével lehet ezt megoldani, azt hova csomagoljam ki? Szép hosszu mondat
Ezek a könyvtárak vannak a FlatOut könyvtáron belül: Savegames, Screenshots -
#2255 MAD: egy pár hozzószólással ezelőtt,írtál egy címet..
Ez volt az www.flatouthun.uw.hu
Nah,itt vannak ilyen Beszólások :D
Gondolom multi közben lehet használni,vagy nemtom,de hogy kell ezeket használni? -
Elem #2254 Hi all! Nekem meg ezt írja ki BFS arcive <common2.bfs> has invalid id
Kérlek segítsetek!Köszi! -
Chaos Mad #2253 még nincs kész, ma befejezem :)))
eddig igy áll :)))
-
#2252 én kb. 4-5 óra alatt toltam végig a fasthammer-el.....
de így is qrva jókat szórakozok vele -
Braveheart #2251 Na végigvittem a játékot. A kedvenc kocsim a Fasthammer a maga 1.6 tonnájával ;) -
#2250 Ilyenkor az van, hogy valami gaz van nalatok, tuzfal, router stb. De foleg az, hogy hivatalosan nincs is benne multi, es hatalmas szerencse, hogy megis mukodik a TCP/IP amit talan, elvileg, eredetileg az Xbox kapcsolatokhoz tettek bele... -
#2249 Mondjuk a multija a kegocskabb amit eddig lattam. En es Donc sosem tudunk osszecsatlakozni. Ha en vagyok fent elobb, ot disconnecteli a lobbybol, ha o, akkor engem. Cino ha belep, mindenkit ledob, mig Goro Higher es Suncee siman jatszanak egymassal ,es mi is veluk, csak nem lehetunk bent egyszerre. Na most ilyenkor mi a fasz van? :) -
#2248 Sajnos az iranyitas dolgot, a gazelvetelt nem talalom:( Valoszinuleg - remelem - arra irtak hogy bug es javitjak:))))
De azon kuvul mar mindent atirtam, mar van 3 emberes slitscreen - bar meg mindig egy kontrollerrel;DD
Ami nagyon pozitiv, hogy amikor attirtam a kormany attetelt, az AI is azt hasznalta, vagyis vezetett(!) nem droton huzzak, es keptelen volt menni a palyan, ossze-vissza cikazott mindenki, velem egyutt;)))))) -
#2247 Cheat-ra gondolsz?Nincs és nem is kell. -
#2246 Hali All!
Van a Flat Out hoz KÓD?
-
#2245 Holnap valaki nem akar Multizni??
5 óra körül?
-
MaGGoT #2244 Hát akkor tegye fel, kapcsolja ki a nevezett opciót és letörölheti.
Nálam sem volt bekapcsolva a clonecd tray. Már a telepítésnél kikapcsoltam, még is ezen opció miatt nem indult a game.
Sőt!
Én 5 esetről tudok, akiknél ugyanez volt a bibi. -
#2243 Azt írta nincs fent neki. -
MaGGoT #2242 A ClonCD tray-ben kapcsold ki a CD-R media elrejése opciót és fog menni a daemonnal. -
#2241 Nagyon jo, igazi fun-race;)) Kissebb modositassal (belsonezet) teljesen jol hasznalhato arra, amire kitalaltak. Van egy ket felesleges "konnyites" benne (pl. gaz elvetel kanyarodaskor), de azt leszamitva nincs nagy gond. De gyors, szep, jo a fizka, latvanyosak a toresek, jok a palyak es az autok. Aki nyitottabb az autos jatekokra annak megeri.
:))