3441
-
#3361 hmmm, asszem leszenvedem a FlatOut-ot valahonnan...ilyen jó lenne ez a FOv3? -
sleve #3360 Pedig vannak érdekes dolgok a fov3-ban. Ma egy "flipperes" pályára kerültem -
#3359 mi meloban minden nap játszunk 4-6an fov2.0.1-el ... :) fov3 az itt olvasottak után nem nagyon lesz feltéve :(
hihetetlen mennyire jol optimalizált a game, 32mb-os ATI9000en is teljesen jó FPSt ad :))
amugy, arra jöttünk rá, h hostolni CSAK a flatout -host parancsal szabad, mert ha játékon belülről inditom a hostot, akkor a flatout -join... kliensek nem fognak tudni csatlakozni :) (hátha valaki még nem tudta) -
sleve #3358 description :) -
#3357 milyen leirás ? oO -
sleve #3356 gyere multiba
leirás: fov3 new tracks -
#3355 én mindennap zúzom :) -
sleve #3354 nah, akkor ma is törjük kicsit össze a verdát -
#3353 hát köszi!
mondjuk ha valami nagyon kell és van is, akkor az nekem meg is lesz...szóval ha annyira kellett volna a flatout, akkor már rég játszanék :D
csak most mást is töltöttem/töltök, és úgy néz ki még egy darabig fogom is, úgyhogy...majd valahonnan beszerzem a FlatOut-ot...elvégre nem ártana ki móka így a 2. rész előtt :) -
Mimoza75 #3352 Sokba fog ez még kerülni neked!
Próbáld megezt! -
#3351 khöm...csak onnan ahonnan szedegettem, nem is olyan rég, már nincsen... -
Mimoza75 #3350 Vagy megveszed a boltban(már nem olyan drága), vagy letöltöd.Választhatsz.
Aztán játszhatsz te is. -
#3349 én akarnék, csak nincsen FlatOutom az a baj :S -
Mimoza75 #3348 Helló mindenkinek!
Nincs senki aki akarna játszani a neten? -
veri5 #3347 De nekem azzal a progival nem megy azt írja ki hogy nem indítható el!Plz -
veri5 #3346 De ha multiba akarom nyomni akkor regisztrálok a hivatalos oldalán a kapott jelszót beírom és kész? -
sleve #3345 az a kedvenc pályám (beugratos) :D -
Skorpio90 #3344 Hát igen, apró kis probléma:(
De azért volt egy-két menet, főleg, amikor beugrattál előttem a célba:( :D -
sleve #3343 már amikor nem szakadtál :( -
Skorpio90 #3342 lol, sleve, tényleg veled játszottam:D
Ahogy észrevettem, az aszfalt pályákat nem komálta a gépem. -
sleve #3341 Töltögetni jó de játékra szarabb mint a másik szolgáltatónál a 1M/256, már +bántam, hogy váltottam :( -
#3340 óóódejóneked bazki, hogy 768 a feltöltésed :(
de nekem nem leszakadt, hanem bezáródott a program :)
most felraktam ujra -
sleve #3339 Azt hiszem az interkapcsolatnak is nagy szerepe van ezekben a fagyásokban, leszakadásokban. Ha északi szerverekre tudok felmenni pl finn, svéd akkor 8an is játszunk szakadásmentesen. Hazain most először volt, hogy ennyi userrel sikerült menni, általában 3 embert bir el a kapcsoltam pedig nem tul rossz (2M/768). -
#3338 akkor egyedi problem, bár erre gyanakodtunk is -
sleve #3337 Érdekes nekem meg kevésbé tünik bugosnak, én voltam a host és 5-6an simán tudtunk menni szakadás nélkül. Kivéve mikor bejött Skorpio mert ő általában kifagyott. -
#3336 most nekem már akkor is kidobott asztalra, mikor belptem a gold kategóriába, nem gyengén BUGos :)) -
#3335 most megy,de eddig nem ment.. -
sleve #3334 megy az most is -
#3333 ték -
sleve #3332 igen az zavaró ha túllépek rajta akkor nehéz visszakeresni
volt egy track amin árkon-bokron keresztül kellett menni, na azt 15 perc után feladtam :D
-
#3331 mennek csak nem mindig... sajnos -
sleve #3330 mennek benne az uj mapok is, ugy eltévedtem :) -
sleve #3329 proba :)
itt vagyok irc-n: flatout.hu -
#3328 a külön beletett mapok nem mennek multiba :( -
#3327 multiba nem tökéletes ez a FOV3
kilép Windowsba, bezárja a játékot, mikor mennénk
egyébként
nem rossz -
#3326 tölteném le újra, viszont a megauploados link csak nálam nem él már?
akinek gyors a feltöltése feldobhatná egy tárhely-re,csak ne ilyen megauploados hülyeségre :) -
Skorpio90 #3325 Hello!
Miért nem tudom letölteni a FOV3-at?
Amikor rákattintok a letöltésre, akkor nem találja a kiszolgálót:( -
#3324 5 giga üres hely nélkül fel sem rakja, ugy készüljetek -
#3323 nekem megy, szedd le ujra
amugy fasza, főleg az átmoddolt pályák
főleg, hogy van vagy 50 belőle kategóriánként -
#3322 csak nekem van ilyen problémám?másnak megy?