Flat-Out
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt meséljétek már el hogy mia ki.. k... él.. nem mükszik a 1.1es pach a flatout hoz? Állandóan azt irja ki hogy rakjam be a helyes cdét a cd meg ajtóba segitsetek!! Please!!!
ЫʼnðΜΘμ§Σ ; Blindmouse_HUN ;
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Lenne egy kis gondom a játékkal
Az a problem, hogy a beállításoknál beállítottam, hogy 5.1 sorround-ba szóljon, de nemszól a hátsó két hangfalam😞😞
nemtzudjátok mitõl lehet?nálatok nincs ilyen?
azért köszz
csak elsõbb lusta voltam rá
<#violent>#violent>
megköszönném
kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban
sleve: küldjek privit ? 😄
Forza.
ezzel nem vagy egyedül <#idiota>#idiota>
fõleg, hogy uj VGAval vagyok, ezerrel akarnám nyomni...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
mi egy 150es LANon probálkoztunk játszani vele... kettõnél több ember nem tudott játszani
volt ez tavaly nyáron, mikor még nem voltak mindenféle modok és javítások
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ezexerint a szakadások, kapcsolodáskor kiesések a gyenge net miatt lehet 😞 sajnos itt jön ki, h nincs rendes netes mód, csak lanra lett tervezve és csak "hekkelve" megy neten is 😞
Forza.
Miért van az,hogy sehova se tudok csatlakozni a Netpro2-vel ???
Mindig azt írja ki,hogy session no longer....
hihetetlen mennyire jol optimalizált a game, 32mb-os ATI9000en is teljesen jó FPSt ad 😊)
amugy, arra jöttünk rá, h hostolni CSAK a flatout -host parancsal szabad, mert ha játékon belülrõl inditom a hostot, akkor a flatout -join... kliensek nem fognak tudni csatlakozni 😊 (hátha valaki még nem tudta)
Forza.
leirás: fov3 new tracks
mondjuk ha valami nagyon kell és van is, akkor az nekem meg is lesz...szóval ha annyira kellett volna a flatout, akkor már rég játszanék 😄
csak most mást is töltöttem/töltök, és úgy néz ki még egy darabig fogom is, úgyhogy...majd valahonnan beszerzem a FlatOut-ot...elvégre nem ártana ki móka így a 2. rész elõtt 😊
Aztán játszhatsz te is.<#nyes>#nyes>
Nincs senki aki akarna játszani a neten?<#shakehead>#shakehead>
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
De azért volt egy-két menet, fõleg, amikor beugrattál elõttem a célba😞 😄
Ahogy észrevettem, az aszfalt pályákat nem komálta a gépem.