3441
-
endiboy #3401 hehe...jó kis game, asszem felteszem én is :P -
Gyengék a rekordjaid! :D -
jó van má, de kinyalom a seggét azért benézhetne! -
Multyplayer<--- elírtad. -
még jó, hogy ott van: "előre is köszi"
egyéb óhaj sóhaj bánat hozzászólás ? -
talán valami köszönöm jól esne... -
akkor benned van a hiba...
Patch: Hivatalos oldal... de gúgli powa úgyhogy tessék: Patch 1.1
Crack: Crack (Flat Out v1.1 [ENGLISH] No-CD/Fixed EXE)
Magyarírás: Tessék
Ui: Minek használsz 2 db sortörést? -
bajusza #3394 Honnan lehet letölteni ehhez a klassz game-hez patch-ot vagy magyarítást. Az 1.01-es magyarítást nem tudtam használni sajnos.
Előre is köszi.
Attila -
reklám -,- -
divad333 #3392 Hellosztok!
Nemrég indítottam egy ugyan csak, FlatOut-tal foglalkozó oldalt. Még túl sok dolog nincs rajta, de folyamatosan frissülni fog. Felkerült már pl egy online TOP lista, ahová a felhasználók beküldhetik a legjobb köridejüket.
Gondolkozok egy bajnokság elindításában is, persze csak akkor ha lesz elég érdeklődő (A főoldalon szavazzatok).
Elnézést mindenkitől a reklám miatt
a cím: flatout.atw.hu -
kell hozzá 1.1es crack is! -
nem krekkelted -
blindmousexx #3389 hellosztok!
azt meséljétek már el hogy mia ki.. k... él.. nem mükszik a 1.1es pach a flatout hoz? Állandóan azt irja ki hogy rakjam be a helyes cdét a cd meg ajtóba segitsetek!! Please!!! -
de azért az durva hogy a supporter nem tudja hol kell nézni... -
mert gondolom nem a játék ELŐTTI beállitoképernyőn nézték :) -
nálam se... írtam a supportnak és azt modnta hogy ő nem is talált ilyen beállítási lehetőséget! -
gaspy #3385 -
gaspy #3384 Hy!
Lenne egy kis gondom a játékkal
Az a problem, hogy a beállításoknál beállítottam, hogy 5.1 sorround-ba szóljon, de nemszól a hátsó két hangfalam:(:(
nemtzudjátok mitől lehet?nálatok nincs ilyen? -
ssk3 #3383 lehet... -
pedig gyorsabb lett volna:) -
ssk3 #3381 Aztán magamtól is megtaláltam...
azért köszz
csak elsőbb lusta voltam rá -
innen. de egyébként még ezen a lapon megtaláltad volna az oldal címét. nekem is kb fél percbe telt megtalálni a progidat:/ -
ssk3 #3379 Köszke
-
a Netről -
ssk3 #3377 vagy hogy honnan lehet leszedni a bfs extractor-t -
ssk3 #3376 valaki megmondaná hogy honan lehet leszedni a zenéit a játéknak
megköszönném -
sleve #3375 várom :)) -
alap 1.1-el kezdtük, azt hatan játszottuk, de közben népszerű lett :D mostmár fullon van a lobbi ha jut rá időnk :D szal lanon, 100as hálón jó a flatout, de CSAK a -host és -join parancsokkal összehozva! Ha játékban kerestük meg a szervert és ugy csatlakoztunk, akkor jöttek az anomáliák :(
sleve: küldjek privit ? :D -
türelem testvér
ezzel nem vagy egyedül
főleg, hogy uj VGAval vagyok, ezerrel akarnám nyomni... -
csoola #3372 nekem már kéne a 2:( -
sleve #3371 Amugy érdekes módon a destruction derby-t jobban csipi a net. Viszont én meg utálom :) -
sleve #3370 Basszus nincs hozzátok felvétel? -
LANra SE
mi egy 150es LANon probálkoztunk játszani vele... kettőnél több ember nem tudott játszani
volt ez tavaly nyáron, mikor még nem voltak mindenféle modok és javítások -
ma meloban 8-an lanoztunk FOV 2.0.1-el, teljesen stabil a game... óriásikat zuztunk destruction módban :D
ezexerint a szakadások, kapcsolodáskor kiesések a gyenge net miatt lehet :( sajnos itt jön ki, h nincs rendes netes mód, csak lanra lett tervezve és csak "hekkelve" megy neten is :( -
sleve #3367 Mert éppen megy a verseny. Csak akkor tudsz kapcsolodni ha áll a játék. Probálkozni kell, hogy elkapd a szünetet. Ezért volt jó az a lobby.exe ahol ki lehetett szürni a várakozó szervereket.
-
Szeki26 #3366 Hali !
Miért van az,hogy sehova se tudok csatlakozni a Netpro2-vel ???
Mindig azt írja ki,hogy session no longer....
-
én is ugy tolom -
ahogy olvastam, FOV3 modba már be lehet ...
de miért nem jo a winamp a háttérben ??? :) -
hogyan lehet saját zenét betenni? -
Skorpio90 #3362 Meg tudnátok mondani, hogyan tegyem be a játékba a '65-ös Corvette kocsit?