Flat-Out
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Palyaszerkeszto az nincs😊) De volt benne javitas meg autofestes amit kiszedtek, azt meg talan vissza lehet varazsolni😊)
De karpotlasul megcsinaltam az elso 7 auto cockpit nezetet😊)
FlatOut Cockpits (az elso 7 auto egyelore;D)
FlatOut Cockpits (az elso 7 auto egyelore;D)
😄
ok haggyuk.. lapozzunk 😊 mi van még uj? pálya szerkesztö? 😊
ok haggyuk.. lapozzunk 😊 mi van még uj? pálya szerkesztö? 😊
A Slipscreen mar mukodik, benne a menuben es hasznalni is lehet. Csak egy gond van😊 Mivel az Options-ban csak egy jatekos kontrolleret lehet bellitani, egyelore mind ket autot egyszerre iranyitom😉))))))))))))) Ehez at kellene irni az egesz kontroller scriptet, amihez se idom, se kedvem, meg gozom sincs hogyan😉)))
na meg engem is 😊
splitscreennek hívják, és engem érdekelne, hogy lehet elõcsalni<#wow2>#wow2>
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Nem volt fent CloneCd, de nem a legfrissebb Daemon volt. Köszi a tanácsot.
Crashday arról láttam egy lol videót a kocsira(ba) van szerelve fegyver és löheted a másik kocsit.
Burnout 3 istencsászár game kár hogy nem veszik át PC-re.
Burnout 3 istencsászár game kár hogy nem veszik át PC-re.
Next PC upgrade: 2022
Az is fennt van a várakozási listámon.
Láttam vala egy trailer-t. Ott egy autóút szerûségen zúztak.
De vissza a FlatOut-hoz, mielõtt a többiek elkezdenek hõzöngeni, hogy az egy másik topik, és igazuk is van.
Láttam vala egy trailer-t. Ott egy autóút szerûségen zúztak.
De vissza a FlatOut-hoz, mielõtt a többiek elkezdenek hõzöngeni, hogy az egy másik topik, és igazuk is van.
Törölt felhasználó
Mert nem láttad a Burnout 3-at 😊 Mármint a törés részét.
Hát, végigtoltam. Mostmár tök unalmas. A prof kezelhetõségen billentyûzetrõl irányíthatatlan nem aszfaltos felületen.
Megmarad LAN partikra hézagtöltõnek.
Pedig mennyire vártam. Majd jól leüvöltötök, hogy így meg úgy.
Egyébként kár, hogy nem lehet az embernek párhuzamosan több autója. Milyne jó lenne kiválasztani, hogy az adott pályán melyikkel akarsz menni és nem mindig újat venni.
Csak ennyit gondoltam megosztani.
Talán majd a Crashday tartósabb lesz.
Azt meg kell hagyni, hogy a törések felülmúltak minden eddigi játékban tapasztaltat. <#eljen>#eljen>
Megmarad LAN partikra hézagtöltõnek.
Pedig mennyire vártam. Majd jól leüvöltötök, hogy így meg úgy.
Egyébként kár, hogy nem lehet az embernek párhuzamosan több autója. Milyne jó lenne kiválasztani, hogy az adott pályán melyikkel akarsz menni és nem mindig újat venni.
Csak ennyit gondoltam megosztani.
Talán majd a Crashday tartósabb lesz.
Azt meg kell hagyni, hogy a törések felülmúltak minden eddigi játékban tapasztaltat. <#eljen>#eljen>
thx!
en akarok de pingkulonbsegre szamitsal mivel lelasitottak a netem 90-szazalekal.igy is joo?
Jimi Hendrix
SENKI NEM AKAR MULTIZNI????<#ravasz1>#ravasz1>
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
ember, olvass vissza, le lett írva már 100szor...
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
MULTI MOST?? Jó lenne, ha többen lennénk!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Sziasztok, látom itt már mindenki nyomja 1000-el, nekem egy olyan probmlémám van, hogy minden tuti de nincs hang. Akárhogy állítgatom az audio setup-ot, nem történik semmi.
Elõre is köszi
Elõre is köszi
jah megcsináltam thx 😄
kell valakinek flatout szinkronizácio? 😊
kell valakinek flatout szinkronizácio? 😊
Nekem sem indul mostanában a game Common 1 és hasonló szarságokra hivatkozva 😞
Next PC upgrade: 2022
Alex.. help... nem tom megcsinálni hogy ne a common1-et és a common2-töt kérje. 😞
szal a data könyvtárbol menjen a játék.
??
help plz.
szal a data könyvtárbol menjen a játék.
??
help plz.
lesz ma LAN party?
Sziasztok!
Nem indul el 😞(( Kéri a CD-t. Próbáltam azt is amit írtak itt páran, hogy kapcsoljam be a Daemon Tool all options on-t. így sem megy. Összesen install után 8 fájlból áll a játék?
Ha valaki tud segítsen plíz.
Köszi
Nem indul el 😞(( Kéri a CD-t. Próbáltam azt is amit írtak itt páran, hogy kapcsoljam be a Daemon Tool all options on-t. így sem megy. Összesen install után 8 fájlból áll a játék?
Ha valaki tud segítsen plíz.
Köszi
behalt a link, törölték a tárhelyet mert nem szabad igy linkelni vagy mi. majd felrakom ujra.
azt láttam , mármint a számot, de az a kocsi nincs is benne.
Az szerintem az alap "Mustang". De eleg gagyi a kep, tukrozve van beteve😊))))))) Erdemes a rajtszamot megnezni a motorhazteton (79) 😊))))))))
editor?
télleg az a sárga auto a loading képernyönél melyik kocsi? vagy azt a játék végén kapod meg?
télleg az a sárga auto a loading képernyönél melyik kocsi? vagy azt a játék végén kapod meg?
De jo hir, hogy teljesen atirhato a jatek a menu rendszerrel egyutt😉)) Van nehany "rejtett feature" amit majd elo lehet hozni😊)) Tobbek kozott az Editor resz ami erdekel😛PPPP De ott a SplitScreen es a tobbi is😉)))
Persze en sem, es meg sokan nem. De sajnos vannak azok a kolykok, akik miatt altalaban ezeket a lazabb autos jatekokat nem lehet online jatszani, mert elcseszik az egeszet (szembe mennek, tornek-zuznak, csalnak ki-be lepkednek stb.)
Pl. TRD2 teljesen jo lett volna online, konyed szorazozas, de olyan ritka volt a normalis ember hogy szornyu😞(( Legalabb is magyar. Kintiekkel sokat jatszottam (viszonylag) ott volt egy ket normalisabb.
Sajnos aki mar szimulatorosabb, az mar nehezen turi a kolykok hulyesegeit...
Pl. TRD2 teljesen jo lett volna online, konyed szorazozas, de olyan ritka volt a normalis ember hogy szornyu😞(( Legalabb is magyar. Kintiekkel sokat jatszottam (viszonylag) ott volt egy ket normalisabb.
Sajnos aki mar szimulatorosabb, az mar nehezen turi a kolykok hulyesegeit...