3441
-
skaterdavid #2360 Hello lenne egy problémám.Fölraktam a Flat outot de nem akar elindulni.Az a kék betöltőképernyő a kilóméteróra számlálóval bejön de 30 nál megáll vagyis már eleve 30-nál van és felpörög a cd meghajtó de aztán befejezi az olvasást és ott áll egy percig kb a képernyő és aztán meg vmikor cd-t kér vmikor meg kiírja hogy a Flat out exe hibát észlelt és leáll... Próbáltam már úgy is hogy a cd-t kivettem és beolvastam a legújabb Daemon toolsal,de így is ez volt.Az alkohol meg nincs fönn,és ami a gamecopyworldön van mini image meg no cd crack az nem jó:letöltöttem,kicsomagoltam,megnyitottam azt a könyvtárat amibe van egy mdf meg egy mds és beolvastam Daemonnal de csak a readme fájlok meg a dll-ek jók,az exe meg az autorun fájl meg semmi nem jó mer ha megnyitom akkor kijön a dosos ablak mint amikor parancssort hívom elő,szóval megnyitom,ott van 1 mp-ig aztán bezár.Mit csináljak?A cd protectionnal lett megírva. -
#2359 Szerencse. -
#2358 hanem ..? :) -
Chaos Mad #2357 ezt irták lejjebb is, hogy a legujjabb driverrel nem megy. pacccs javitja majd... -
#2356 nemtudom, még csak ezzel próbáltam.
de mindjárt rakosgatom -
#2355 Régebbivel nem megy? -
#2354 akkor passz -
#2353 a legújabb nvidia driver.66 akárhányas -
#2352 drivered? (esetleg régi, vagy túl új beta) -
#2351 Ha megcsináltad az összes bronze versenyt akkor jönnek a silver versenyek. -
#2350 hali.
leszedtem a gammát de mikor elindítom a játékot kb 10mp múlva bejön egy kékhalál és rögtön újrainditja a gépe.(xp)
miafaszom lehet ez? -
#2349 Hi!
Hogy lehet tovább jutni Career ban?
Majd mindegyik pályán első lettem, de semmi. Megjelent egy Class C kupa ott lent, de nem tom mit lehet csinálni vele...
Vagy ennyi a játék? -
Braveheart #2348 -
Chaos Mad #2347 nem mázli -
#2346 mert namindegy csak érdekelt -
CUCLI #2345 ja. csak kurva gyorsan mennyé neki valaminek. pl. fal,oszlop,másik kocsik. szélvédőn ki is lehet szállni. -
#2344 Minek?!?!?! -
#2343 a fickóval kilehet szálni a kocsiból? -
#2342 ugy érzem, már jóóó lenne track editor ehhez a gammához -
ekiaki #2341 Valaki le tudná írni röviden, hogy kell skint csinálni a játékban? Esetleg dobhatnátok egy dds emu linket is. -
#2340 Szerintem is.=o) -
#2339 az a program sem csinál mást, mint h elinditja neked a flatout.exe join=x.x.x.x -t :)
tehát csak mázli ... ;) :( -
Chaos Mad #2338 thx mindenki nevében! :)
saját skineket az adobe photoshoppal csinálhatsz, csak kell hozzá még 1 dds emu is (20kb)
ha csinálsz akkor szivesen felrakjuk az oldalakra :)
-
skristof #2337 jah, a kérdésemet elfelejtettem feltenni: mivel tudtok saját skineket csinálni? -
skristof #2336 sziasztok
most lett meg a játék, eléggé frankó
néztem a faq-t, tök jó cuccok vannak
htx to Alexsease és Öskü barkáts team ;) -
Chaos Mad #2335 idözitésen mullik minden. az ugro alján már nyomhatod a crtl-t azt had repüljön :))))))))) -
Rusy #2334 Hi, bocs a láma kérdésért, de hogy kell 300m-t ugratni sehogy se sikerül... -
Chaos Mad #2333 nem mázli, egy program, az a lényeg hogy jo neted legyen! -
#2332 Szerintem mázli.=o) -
#2331 Öt embernek ment a gém??? Ekkora mázlitok volt, avagy rájöttetek a korábbi problémák okára?? :) -
#2330 Gondolom azért nem tudsz máshoz csatlakozni, mert miközben játszanak aközben nem lehet csatlakozni.Szóval csak oda lehet agol épp nem megy game. -
XRV #2329 Na jó tényleg műxik, ott voltam én is, de akkor a többi szerverre mi az istennek nem megy?
Másik gépen még a .dll-lekkel sem indul el, hibával áll le a launchpad. -
#2328 azám. -
#2327 fletáut tv :D -
#2326 És 1 skin amit elkezdtem csinálni.
-
#2325 Thx! -
Chaos Mad #2324 -
#2323 Én is csináltam 1 sreenshot-ot némi effect-el.=o)
-
Chaos Mad #2322 de ma már jo volt! :)
itt a bizonyiték is!:)))
-
#2321 gamecopyworld ön van kint egy miniimage, igy nem kell a cdnek/imidzsnek betéve lennie ... van egy .reg is, akik a clonecd miatti hibaüzenetekkel szenvednek ...
hol késik már a mulitpléjer peccs ??? bugbear :( még jo h nem vettem meg ;)