3441
-
#2400 ez a gamma múló szeszéj volt -
Chaos Mad #2399 ezt én is lehuzom majd :)))) -
#2398 Itt van a 16player-es mod.27mb
Ha valaki érti a readme-jét akkor az ossza meg velünk is.Thx -
#2397 A legújabbal nem működik!A patch majd javítja de addig használj 1 régebbit. -
#2396 Melyik forceware nvidia driverrel működik a játék hibátlanul? A legfrissebb hivatalossal (66.93) nálam is kilép fél perc játék után, mitöbb resetel a gép. -
#2395 Ha lesz ilyen 16-os derbi, akkor én engem is írjatok fel a jelentkezők közé. :) -
#2394 Nem tudom most hirtelen, de megkeresem majd.4ig dolgozom majd ha hazajöttem akkor belinkelem. -
#2393 Hol találom meg a mod-t?
Csak hárman vagyunk eddig, és a körpályák így nem izgalmasak alig van 1-2 ami akciódúsabb. -
#2392 -Az iso lehet, hogy hibás.Volt már rá példa, hogy a játék simán feltelepült, de nem indult el a hibás iso-val.
-A köralakú demolition arena meg előhozható multian, de csak annyira, hogy köröket lehet benne menni.
-Én leszedtem egy 20mb körüli mod-ot amivel elvileg 16playeres derbit lehet játszani, de még nem volt időnk kipróbálni és a readme-jét se értem igazán.
-
#2391 Nem lehet hibás az izo vagy a gép hiányol valami új drivert directx-et?
Nekem nem indult el directx9c nélkül pedig nem is használja a kártyám.
Nekem is lenne kérdésem. A kör alakú aréna pálya nincs multiban? Mert nagyon hiányoljuk. -
Horci #2390 Hi
Már végigolvastam az egész fórumot és a FAQot is (ott nincs túlsok információ), de akkorse tudom megoldani, hogy elinduljon a játék.
- Először CDröl telepítettem. Nem is indult. OK.
- Daemon Tools (3.47). Bemountolom, elindítanám erre: BPF archive <common2.bfs> has invalid id.
- Újratelepítem (persze előtte uninstall) már mountolva .... ugyanez a helyzet ).
Tud valaki segítani? -
#2389 kapható itthon a játék? -
#2388 Szerintem nem baj, ha csak mountolva lehet játszani sőt! Én DVD-re írom ki az isokat így egy dvd-re több game is kifér kissebb helyet foglal és biztos működik. -
Chaos Mad #2387 -
#2386 :P -
Chaos Mad #2385 ki hát! -
#2384 Ööö....
Gyönyörű szép*.
Majd kirakjuk az oldalra is.
*lesz -
Chaos Mad #2383 hát ez állatul néz ki!
vajon a törés mien lehet? -
#2382 Király!
Kicsit átalakítottam a Machine-t.Szerintem nagyon vad lett.=o)
-
Chaos Mad #2381 na itt vagyok csak még nem löttem be az msn-t :)) -
#2380 Ha vkinek kellenek skinek akkor raktunk fel párat ide.
Még nincs sok, de bővül hamarosan. -
Chaos Mad #2379 jovanakkor. mindig köcc! -
#2378 irták itt korábban, hogy a psk is megy kiirva... irotol/olvasotol függ! az egyetlen tuti megoldás a mount :) -
#2377 Daemon toolsban:
"Emulation" -> "All options ON" -
Chaos Mad #2376 vidd el hozzá a vinyodat azt vedd át.... -
skaterdavid #2375 ja de a haverom kiírta properrel és úgy se volt jó mer úgy meg cd-t kért a psk-s nál gondolom meg hiba volt -
Chaos Mad #2374 hát jo, az mindenkinek jo. -
Chaos Mad #2373 asszem PSK nem megy kiirva, csak a PROPER.
lejjebb irták hogy a PROPER-es megy kiirva.... sokkal lejjebb :) -
skaterdavid #2372 de azt igen hogy aki kiírta haverom annak megy mer ő a letöltött imaget olvassa be és jó -
skaterdavid #2371 nemtom -
Chaos Mad #2370 ez volt a barátomnál is, kiirtam neki ujrairhatora a játékot rendesen, mer image nem fér rá. ok, levisszük hozzá, felrakjok image-be a cd-ket, és nem indul el, ha telepitésnél a 2. cd-t kéri, bemountolom daemonba, és nem megy tovább...
szal ez az egész csak ugy müxik sztem ha leszeded, azt daemonnal mountolod és kész.
amugy melyik verzio van neked kiirva? PSK? PROPER? -
skaterdavid #2369 de mondom hogy szarok a fájlok amik a imidzsbe vannak és beolvasom de szar -
#2368 mostani játékokat miért csak mountolva lehet játszai? minden hackert elkaptak vagy mi? -
#2367 ne megird, imidzsből probáld játszani... daemon 3.47el mountold be és hajrá ... -
#2366 Türelem, majd biztos betéved ide 1 okos. -
skaterdavid #2365 akkor holvan az a vki? -
#2364 Majd vki biztos. -
skaterdavid #2363 tud vki segíteni? -
skaterdavid #2362 nincs -
#2361 Clone cd sincs fent?