Flat-Out
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a program sem csinál mást, mint h elinditja neked a flatout.exe join=x.x.x.x -t 😊
tehát csak mázli ... 😉 😞
tehát csak mázli ... 😉 😞
Forza.
thx mindenki nevében! 😊
saját skineket az adobe photoshoppal csinálhatsz, csak kell hozzá még 1 dds emu is (20kb)
ha csinálsz akkor szivesen felrakjuk az oldalakra 😊
saját skineket az adobe photoshoppal csinálhatsz, csak kell hozzá még 1 dds emu is (20kb)
ha csinálsz akkor szivesen felrakjuk az oldalakra 😊
jah, a kérdésemet elfelejtettem feltenni: mivel tudtok saját skineket csinálni?
football without ultras is nothing
sziasztok
most lett meg a játék, eléggé frankó
néztem a faq-t, tök jó cuccok vannak
htx to Alexsease és Öskü barkáts team 😉
most lett meg a játék, eléggé frankó
néztem a faq-t, tök jó cuccok vannak
htx to Alexsease és Öskü barkáts team 😉
football without ultras is nothing
idözitésen mullik minden. az ugro alján már nyomhatod a crtl-t azt had repüljön 😊))))))))
Hi, bocs a láma kérdésért, de hogy kell 300m-t ugratni sehogy se sikerül...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
nem mázli, egy program, az a lényeg hogy jo neted legyen!
Öt embernek ment a gém??? Ekkora mázlitok volt, avagy rájöttetek a korábbi problémák okára?? 😊
Forza.
Gondolom azért nem tudsz máshoz csatlakozni, mert miközben játszanak aközben nem lehet csatlakozni.Szóval csak oda lehet agol épp nem megy game.
Na jó tényleg mûxik, ott voltam én is, de akkor a többi szerverre mi az istennek nem megy?
Másik gépen még a .dll-lekkel sem indul el, hibával áll le a launchpad.
Másik gépen még a .dll-lekkel sem indul el, hibával áll le a launchpad.
<#eljen>#eljen>
de ma már jo volt! 😊
itt a bizonyiték is!😊))

itt a bizonyiték is!😊))

gamecopyworld ön van kint egy miniimage, igy nem kell a cdnek/imidzsnek betéve lennie ... van egy .reg is, akik a clonecd miatti hibaüzenetekkel szenvednek ...
hol késik már a mulitpléjer peccs ??? bugbear 😞 még jo h nem vettem meg 😉
hol késik már a mulitpléjer peccs ??? bugbear 😞 még jo h nem vettem meg 😉
Forza.
Én akárkit megpingelek nem connektál és error code 10060. Tûzfalon engedélyezve, sõt ki is kapcsoltam.
Tegnap MADékhoz se tudtam csatlakozni.
Tegnap MADékhoz se tudtam csatlakozni.
thx Devids!
majd le lehet szedni, csak nem az én nevemmel ellátottat, hanem sima lángosat.
netes játékra van még 1 lehettöség méghozzá ezzel a progival. van jopár server mindig 😊)))))
ezzel eddig 3-an probáltuk, az jo volt..
majd le lehet szedni, csak nem az én nevemmel ellátottat, hanem sima lángosat.
netes játékra van még 1 lehettöség méghozzá ezzel a progival. van jopár server mindig 😊)))))
ezzel eddig 3-an probáltuk, az jo volt..
MAD tök jók ez a kocsi festés 😊
Ezt majd valahonnan le lehet szedni?😊
Más: Én 4.7-es ATI Catalystal jártam úgy hogy néha újraindult a gép a pálya betöltõdésekor.
Ezt majd valahonnan le lehet szedni?😊
Más: Én 4.7-es ATI Catalystal jártam úgy hogy néha újraindult a gép a pálya betöltõdésekor.
Figyelmeztetés: Aki felrakja a Detonator(Forceware) 66.93-at(XP), az számítson a pálya betöltésekor a gép újraindulására. De korábbiakkal tökéletesen megy.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
1.2 😊))))))))))))

most olvasok vissza XRV majdnem rajott a megoldasra
csakhat o is ugy gondolta hogy ha feltelepitette magat akkor minden ok
es nem lehet hibas a cd.
ui: Megerte szenvedni kiraly a jatek
csakhat o is ugy gondolta hogy ha feltelepitette magat akkor minden ok
es nem lehet hibas a cd.
ui: Megerte szenvedni kiraly a jatek
hi all
Na szoval megoldodott a problemam mar ha valakit erdekel
Az volt a hiba hogy hibas volt az 1 cd de a furcsa az volt hogy feltelepitette a jatekot rendesen nem szolt be hogy serult vagy
hianyzik neki valami file.
Szoval ilyen egyszeru a megoldas persze igy utolag
De azert kosz hogy probaltatok segiteni<#worship>#worship>
Na szoval megoldodott a problemam mar ha valakit erdekel
Az volt a hiba hogy hibas volt az 1 cd de a furcsa az volt hogy feltelepitette a jatekot rendesen nem szolt be hogy serult vagy
hianyzik neki valami file.
Szoval ilyen egyszeru a megoldas persze igy utolag
De azert kosz hogy probaltatok segiteni<#worship>#worship>
Én kedden a flatoutnet progival csatlakoztam egy olyan multis játékhoz, amelyben 5-en vettünk részt. Legalább 6-7 futamot lenyomtunk,utána csatlakozott valaki, és kivágott. Szóval 5 emberrel mûködött a dolog.
James
Milyen driverek vannak fent? Nekem ati catalyst 4.8 van fent és megy. Dx9c fent? De gondolom, mivel a játék install alatt ott a 9c intsall lehetõsége ergo felteszed, ha nem az van neked.
Futtatás dxdiag, meg tudod nézni a dxverzióját. És a Display fül alatt hogy mindhárom mód (directdraw, direct3d, agp texture acceleration) engedélyezve van-e.
Ja igen esetleg elõfordul, ha monitor nincs megadva neki rendesen, akkor a paraméterek, miatt a VGA vezérlõ pár dolgot nem nyom. Akkkor szokott az egyik (directdraw, direct3d, agp texture acceleration) dolog nem engedélyezve lenni. Ezek az alapok, ha nem akkor passz.
Ha ezek jók, akkor esetleg a CD hibás...bár telepítés felment...
Milyen driverek vannak fent? Nekem ati catalyst 4.8 van fent és megy. Dx9c fent? De gondolom, mivel a játék install alatt ott a 9c intsall lehetõsége ergo felteszed, ha nem az van neked.
Futtatás dxdiag, meg tudod nézni a dxverzióját. És a Display fül alatt hogy mindhárom mód (directdraw, direct3d, agp texture acceleration) engedélyezve van-e.
Ja igen esetleg elõfordul, ha monitor nincs megadva neki rendesen, akkor a paraméterek, miatt a VGA vezérlõ pár dolgot nem nyom. Akkkor szokott az egyik (directdraw, direct3d, agp texture acceleration) dolog nem engedélyezve lenni. Ezek az alapok, ha nem akkor passz.
Ha ezek jók, akkor esetleg a CD hibás...bár telepítés felment...
Én értem, mert u.ez van velünk is.Nem tökéletes a multi része a játéknak szóval reméljük majd 1 patch segít rajta.Addig marad a 3 játékos max.
=o(
=o(
Szevasztok! Kéne némi tipphalmaz. Nah a tényálás az, hogy vagyunk páran és multiban akarnánk nyomatni néha. Ez nem is lenne probléma, mert összesen olyan 3-an már el is tudunk indulni a haverokkal, de pl. vannak olyanok akik ha együtt vannak bent akkor az autoválasztásig sem jutnak el mert a host megszakítja a kommunikációt (értsd kibassza öket a lobby-ból 😊)
Mitõl lehet ez? Pl. ha bemegyek a hostal meg x haverommal akkor tudunk játszani, de ha bemegyek a hostal x haverommal és bejön y akkor öt eldobja (vagy engem, ez változó)
Any solutions? Thx.
Mitõl lehet ez? Pl. ha bemegyek a hostal meg x haverommal akkor tudunk játszani, de ha bemegyek a hostal x haverommal és bejön y akkor öt eldobja (vagy engem, ez változó)
Any solutions? Thx.
thx!
biztos
nah szal elkészült 😊))
tört festés is türhetö, probáltam ugy megcsinálni mint az eredeti festéseket. lehetne látni a rozsdát meg a kopást töréskor.

tört festés is türhetö, probáltam ugy megcsinálni mint az eredeti festéseket. lehetne látni a rozsdát meg a kopást töréskor.
Ahhoz képest:
Válasz 'ppeti66' üzenetére (#2286)
No, nem baj.
Válasz 'ppeti66' üzenetére (#2286)
No, nem baj.