Flat-Out
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi
Már végigolvastam az egész fórumot és a FAQot is (ott nincs túlsok információ), de akkorse tudom megoldani, hogy elinduljon a játék.
- Elõször CDröl telepítettem. Nem is indult. OK.
- Daemon Tools (3.47). Bemountolom, elindítanám erre: BPF archive <common2.bfs> has invalid id.
- Újratelepítem (persze elõtte uninstall) már mountolva .... ugyanez a helyzet ).
Tud valaki segítani?
Már végigolvastam az egész fórumot és a FAQot is (ott nincs túlsok információ), de akkorse tudom megoldani, hogy elinduljon a játék.
- Elõször CDröl telepítettem. Nem is indult. OK.
- Daemon Tools (3.47). Bemountolom, elindítanám erre: BPF archive <common2.bfs> has invalid id.
- Újratelepítem (persze elõtte uninstall) már mountolva .... ugyanez a helyzet ).
Tud valaki segítani?
Szerintem nem baj, ha csak mountolva lehet játszani sõt! Én DVD-re írom ki az isokat így egy dvd-re több game is kifér kissebb helyet foglal és biztos mûködik.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
<#duma>#duma>
ki hát!
hát ez állatul néz ki! <#eljen>#eljen>
vajon a törés mien lehet? <#ravasz1>#ravasz1><#eplus2>#eplus2>
vajon a törés mien lehet? <#ravasz1>#ravasz1><#eplus2>#eplus2>
na itt vagyok csak még nem löttem be az msn-t 😊)
Ha vkinek kellenek skinek akkor raktunk fel párat ide.
Még nincs sok, de bõvül hamarosan.
Még nincs sok, de bõvül hamarosan.
jovanakkor. mindig köcc! <#schmoll2>#schmoll2>
irták itt korábban, hogy a psk is megy kiirva... irotol/olvasotol függ! az egyetlen tuti megoldás a mount 😊
Forza.
Daemon toolsban:
"Emulation" -> "All options ON"
"Emulation" -> "All options ON"
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
vidd el hozzá a vinyodat azt vedd át....
ja de a haverom kiírta properrel és úgy se volt jó mer úgy meg cd-t kért a psk-s nál gondolom meg hiba volt
hát jo, az mindenkinek jo.
asszem PSK nem megy kiirva, csak a PROPER.
lejjebb irták hogy a PROPER-es megy kiirva.... sokkal lejjebb 😊
lejjebb irták hogy a PROPER-es megy kiirva.... sokkal lejjebb 😊
de azt igen hogy aki kiírta haverom annak megy mer õ a letöltött imaget olvassa be és jó
nemtom
ez volt a barátomnál is, kiirtam neki ujrairhatora a játékot rendesen, mer image nem fér rá. ok, levisszük hozzá, felrakjok image-be a cd-ket, és nem indul el, ha telepitésnél a 2. cd-t kéri, bemountolom daemonba, és nem megy tovább...
szal ez az egész csak ugy müxik sztem ha leszeded, azt daemonnal mountolod és kész.
amugy melyik verzio van neked kiirva? PSK? PROPER?
szal ez az egész csak ugy müxik sztem ha leszeded, azt daemonnal mountolod és kész.
amugy melyik verzio van neked kiirva? PSK? PROPER?
de mondom hogy szarok a fájlok amik a imidzsbe vannak és beolvasom de szar
mostani játékokat miért csak mountolva lehet játszai? minden hackert elkaptak vagy mi?
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
akkor holvan az a vki?
tud vki segíteni?
nincs
Hello lenne egy problémám.Fölraktam a Flat outot de nem akar elindulni.Az a kék betöltõképernyõ a kilóméteróra számlálóval bejön de 30 nál megáll vagyis már eleve 30-nál van és felpörög a cd meghajtó de aztán befejezi az olvasást és ott áll egy percig kb a képernyõ és aztán meg vmikor cd-t kér vmikor meg kiírja hogy a Flat out exe hibát észlelt és leáll... Próbáltam már úgy is hogy a cd-t kivettem és beolvastam a legújabb Daemon toolsal,de így is ez volt.Az alkohol meg nincs fönn,és ami a gamecopyworldön van mini image meg no cd crack az nem jó:letöltöttem,kicsomagoltam,megnyitottam azt a könyvtárat amibe van egy mdf meg egy mds és beolvastam Daemonnal de csak a readme fájlok meg a dll-ek jók,az exe meg az autorun fájl meg semmi nem jó mer ha megnyitom akkor kijön a dosos ablak mint amikor parancssort hívom elõ,szóval megnyitom,ott van 1 mp-ig aztán bezár.Mit csináljak?A cd protectionnal lett megírva.
ezt irták lejjebb is, hogy a legujjabb driverrel nem megy. pacccs javitja majd...
hali.
leszedtem a gammát de mikor elindítom a játékot kb 10mp múlva bejön egy kékhalál és rögtön újrainditja a gépe.(xp)
miafaszom lehet ez?
leszedtem a gammát de mikor elindítom a játékot kb 10mp múlva bejön egy kékhalál és rögtön újrainditja a gépe.(xp)
miafaszom lehet ez?
Hi!
Hogy lehet tovább jutni Career ban?
Majd mindegyik pályán elsõ lettem, de semmi. Megjelent egy Class C kupa ott lent, de nem tom mit lehet csinálni vele...
Vagy ennyi a játék?
Hogy lehet tovább jutni Career ban?
Majd mindegyik pályán elsõ lettem, de semmi. Megjelent egy Class C kupa ott lent, de nem tom mit lehet csinálni vele...
Vagy ennyi a játék?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
<#eplus2>#eplus2>
War. War never changes.
nem mázli <#duhos2>#duhos2><#nyes>#nyes>
mert namindegy csak érdekelt
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
ja. csak kurva gyorsan mennyé neki valaminek. pl. fal,oszlop,másik kocsik. szélvédõn ki is lehet szállni.
http://thenamelessphoto.com/
a fickóval kilehet szálni a kocsiból?
Valaki le tudná írni röviden, hogy kell skint csinálni a játékban? Esetleg dobhatnátok egy dds emu linket is.