3441
-
#2520 nincs fenn se clonecd, se alcohol
directx 9c van fenn
Azt írja ki, hogy tegyem be a helyes lemezt, majd indítsam újra el a játékot (mindkét cd-re ezt írja ki) -
#2519 Jajj melyiket nézzem előszőr?=o)
Majd msn-en megkeresel? -
Chaos Mad #2518 de :)
mi szoktunk. -
Norbu #2517 nem szoktatok csinálni lan party-t? -
Chaos Mad #2516 ja ok, nálam jo amugy minden :) -
Chaos Mad #2515 biztos valami gáz van az uw-vel, mert a tárhelyre sem tudok fellépni. -
Chaos Mad #2514 nekem jo minden. -
#2513 na végre...
mosmár +nyílik...elöbb nem akart... -
Chaos Mad #2512 jo, megnézem pill -
#2511 mi a gyíkér nem akar +nyílni a www.flatouthun.uw.hu ?????, -
Chaos Mad #2510 szedd le a clone cd-t is
kell directx 9.0 c -
#2509 Help pls! A FAQ nem akar bejönni, és a játék nem akar elindulni. Uninstalláltam az alcohol-t, és felraktam a daemon-t, de még mindig nem akar elindulni -
CUCLI #2508 OFF
elírtad a nevem :))
on -
#2507 kicsit
OFF
A nagy érdeklődésre való tekintettel megnyitottam szerény ámde annál tartalmasabb, videókkal foglalkozó oldalam. Akit érdekel látogasson el rá.
SupaCow Videos
ON
köszönöm.
-
Chaos Mad #2506 hell all...
wow
9 üzenet.. eszméletlen! -
#2505 Wow. Kicsit rövidebb voltál mint én :) -
#2504 Bfsunpack nevű progival ki kell csomagolni a .bfs file-okat, majd a bfs kiterjesztésűeket át kell nevezni, vagy kitörölni, vagy áthelyezni másik mappába, hogy ne találja meg a progi az eredeti nevén, ugyanezt kell tenni a filesystem.ini file-al is. Ezután a bfsunpack által létrehozott data könyvtáron belül a cars mappában található alpmappákban vannak az autók textúrái, illetve a cars\shared mappában vannak a felnik textúrái.
Remélem érthető voltam :) -
#2503 Olvasd el a faq "Belsőnezet (cockpit, incar-view)" pontjának az elejét, hogy miként kell kitömöríteni a játék fájljait és itána csak felül kell írni a kocsik dds file-jait.Előtte 1 back up nem árt a kocsik original dds-eiről. -
CUCLI #2502 Huh hogy lehet berakni a skineket amiket csináltatok? -
#2501 Jaja, láttam.Az cép autó.Még a milyen kocsid van topcban is láttam.
Igen az a hülyeség ,hogy 1 felni van mindegyik kocsin. -
#2500 Játékban még egyet sem néztem meg :) De ha kicsit lejjebb mész megláthatod, hogy eredetileg milyen autókon voltak. Sztem a Pepper stílusú autókhoz is lehetne találni jó felnit. Csak mondjuk akkor nem úgy kellett volna megoldani, hogy a felnik közösek, hanem minden autónak saját felni textúrája is lenne. -
#2499 Hátööö.Jók a felnik, de szerintem jó, hogy nem ilyenek lettek a játékban alapból.Pl láttad már ezeket a Pepperen?Nagyon nem áll jól neki. -
#2498 Vagy csak szimplán fel kellene állniuk a monitor mögül és lemeniük a valóságos világ utcáira és nyomatniuk pár fényképet alapnak :))) -
#2497 bakker, ez brutálszép! bugbear tanulhatna ... -
#2496 Ezt kitöröltem, mert átszerkesztettem.
-
#2495 naggyon jók:) -
#2494 Jah, gondoltam.Csak észrevétel volt. -
#2493 Hát ööö... Ezek a képek vannak, hozott anyagból dolgozom :| Persze meg lehet fotóboltozni, hogy ne csillanjon, majd ha lesz rá időm, megoldom. -
#2492 Én csináltam sreenshot-ot.Jók lettek, csak a 2;3-asnál a fénycsillanás nem kéne bele. -
#2491 Jah :) -
Chaos Mad #2490 mehetnek az oldalra?:)
-
#2489 Naszóval csináltam 4 felnit, itt van 1 zip-ben az összes:
felnik.zip
Scrrenshotokat nem csináltam, mert most nem esik jó szarakodni vele, de itt vannak az eredeti képek, hogy nagyjából lássátok, mire számíthattok :)
Felni 1
Felni 2
Felni 3
Felni 4
Festést nemtom mikor fogok csinálni, szép apránként haladok vele :) -
#2488 ha a 3 együtt 350 felett van, akkor már ok -
CUCLI #2487 jaja. én annó a cky4be hallottam ezt a számot. -
Chaos Mad #2486 htx
az nevek irása meg volt beszélve, ezt megvitattuk :)
ha nem ilyen a felbontás szar lesz a minösége...
kiprobáltam pár izét.. de mind1, majd legközelebb. -
JinkX #2485 Hello
Most kezdtem el játszani a játékkal, szerintem multiba nagyon jó, de single-ben nekem csak a bonus cuccok tetszenek. Tényleg mennyi számít jónak a magasugrásos feladatnál? -
#2484 Tegnap este leszedtem megnéztem. :)
Eleje jó, de kihagytam volna a Körrel való képváltást. Sima Villanással látványosabb lett volna. Mint ahogy első kép bevillan ( az tetszett ).
A neveket a kép közepétől eltérő helyre raktam volna. Az olyan egyszerű. És mindenki nevét máshogy írtam volna. ( Más betütípus vagy valami bonyolultabb beusztatás , pl betünként )
A felbontást nem hagytam volna meg ekkorának, mert nem saját használatú videó, és ha kisebb a felbontás kisebb a méret. Többen Leszedik. :)
Vágás az rendbe volt.
Amúgy tetszett jó kis ökörködős videó. Grat.
-
#2483 Thx azt mar ovlastam! -
#2482 Jah én is kiváncsi vagyok a véleményére.
[is tanul] -
Chaos Mad #2481 az online videot láttad? ha igen ird meg lécci a véleményed..
[mer tanul] :)