Flat-Out

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

james-hun
na probaltam uj ati driver az sem segit.

Es igen Daemon-ba all options be van kapcsolva
"Elindulni elindult, csak ki akarom írni" - tudsz olvasni?
nem azt nem értem hogy hogy kell bemountolni bazzzzz.....
azt nem vágom hogyan kell kiírni
arty
safedisc3.2

nemértem az embereket... ha egy daemonba bemountolás magas neki, akkor miért warezol ? boltba be, cd a meghajtoba, install, játszik .. 😉

Forza.

De úgy konkrétan?
Milyen védelem van rajta?
Elindulni elindult, csak ki akarom írni.
Amse
Ki lehet írni a simát is, de nem mindegyik íróval.

asszem a proper-es verziot vki már kiirta és ment is neki. de nem biztos....

all option be van kapcsolva?

Nem tudja vki hogy lehet kiírni úgy hogy el is induljon???
HELP!!!
köszi
Amse
Nem tudom mi lehet.1 másik driverrel esetleg?

james-hun
ja igen felugrik egy fekete ablak meg a windowson belul de nem ir benne semit ahogy en latom
mert mondom kb 1 sec es eltunik ....
james-hun
tehat egesz pontosan

1. be mount-olom a legujabb daemon tools (3.47) al az iso-t
2. ennek rendje es modja szerint felinstalalom
3. mar telepites elott uninstall alcohol es cloncd megvolt
4. inditanam a jatekot fomenu ott ahol van jatek inditas setup
5. jatek nem indul.....felugrik valami dos ablak 1sec -re de semmi

elore is kosz ( en vissza olvastam )
Amse
De mit csinál pontosan?Elindítod és a windows se csinál semmit, vagy bejön 1 fekete ablak és kiugrik a windows-ba?Vagy mi?

james-hun
hi
segitsetek pliz visszaolvastam az inditassal kapcsolatba de ott mindenkinek ki irt valamit hogy talalt ezt meg azt

De nekem el se indul es nem ir ki semi hibat!!
elore is thx
Me0w
Szerintem bazmeg inkabb legozzal... ilyen istenverte idiotat...

Together we'll fly someday...

lol <#falbav><#lama>
igen, a cd képfájlokat kell daemob tools 3.47-el bemountolni és onnan telepiteni.

"WAREZ indítás
Csak CloneCD-s verziók jelentek meg, vagyis CRACK nincs!
DaemonTools-al érdemes mount-olni, s azzal is a legfrissebb verzióval (DaemonTools)"

ÉS EZZEL MIT CSINÁLJAK????
A Cdkép filekkel, vagy a cdvel kell szórakozni?
4 hozzászolással elötted van egy link! megnéznéd?????????

Crackket nem tud valaki?
Ha nincs akkor hogy tudnám elindítani? (tudom olvassak vissza, csak hát nem találom)<#vigyor3>
BránerMaister
NemTud valaki nekem segiteni váletlen ... Otthon leszedtem a game-t minden jo az 1cd -vel de amikor kéri a 2 cd-ét akkor ha beteszem nem olvassa be hane kiirja ujra hogy please insert the 2 disk nem tud valaki adni nekem egy auto run exe fálylt mert szerintem csak ez a hiba mert minden meg van a második cd-n csak autorun.exe nem látom hogy lenne?Segitséget kösz!

Utálok mindenkit!

arty

KEDVES MODOK! LEHETNE EGY FAQ LINKET A BANNER ALÁ NAGY BETÜKKEL?

köszönjük!

Forza.

<#eplus2><#eljen><#worship>

vki segítsen:
miért nem megy a letöltött iso flat out, ha 3.47-es daemonról rakom, bekapcs all optinos stb. ami kell és mégis azt írja, hogy érzékeli a virtual cd-t? mi legyen még fent a gépen? szenk jú
😄D
annyit mondok hogy kulturált😊

robotnyk
az unpacker csinál majd
Buci
na ezaz, nekem nincs data könyvtáram

carpe diem

akkor van 1-2 tippem miket mondhat 😄

War. War never changes.

Rash87
MAD: mi az msn címed?
Ez komolyabban meg kel beszélni 😄
Nem rosszre gondolni..... 😄DDDDD

Glory, Glory Man. United!

azokat a nyögéseket irtuk át! 😄DDDD
amikor kirepül a szélvédön meg amikor leesik 😄DDDDDD

a bfs unpacker fileait, belerakod a játék mappájába, és total commanderben allulra a beiro mezöbe beirod hogy"bfsunpack.exe common1.bfs"
és egészen tovább mind a 3 bfs filet kitömörited ami ott van (common1, common2, europe)majd a data/cars könyvtárba oda a kocsikhoz bemásolod a belsö nézeteket vagy nem tom 😊 szal gondolom a kocsik kamera fileait kell fellülirni.

milyen faszi? 😊) én nem hallottam semmilyen beszédet, pedig végigvittem

War. War never changes.

öh.. szal ha bsf unpackerrel kicsomagolod a játék fileait (common1, common2 europe)
akkor a data/sounds/voices könyvtárba bemásolva magyarul fog a faszi dumálni játék közben😊)))))))

Buci
Azt akarom kérdezni h ha azt akarom h lássam a müszerfalat meg egyéb dolgokat a belsõnézetben, miután letöltöttem azt a becsomagolt fájlt, aminek segítségével lehet ezt megoldani, azt hova csomagoljam ki? Szép hosszu mondat <#idiota>
Ezek a könyvtárak vannak a FlatOut könyvtáron belül: Savegames, Screenshots

carpe diem

Rash87
MAD: egy pár hozzószólással ezelõtt,írtál egy címet..
Ez volt az www.flatouthun.uw.hu

Nah,itt vannak ilyen Beszólások 😄
Gondolom multi közben lehet használni,vagy nemtom,de hogy kell ezeket használni?<#confused>

Hi all! Nekem meg ezt írja ki BFS arcive <common2.bfs> has invalid id
Kérlek segítsetek!Köszi!
még nincs kész, ma befejezem 😊))
eddig igy áll 😊))

Varenga
én kb. 4-5 óra alatt toltam végig a fasthammer-el.....
de így is qrva jókat szórakozok vele

Na végigvittem a játékot. A kedvenc kocsim a Fasthammer a maga 1.6 tonnájával 😉

War. War never changes.

Alexease
Ilyenkor az van, hogy valami gaz van nalatok, tuzfal, router stb. De foleg az, hogy hivatalosan nincs is benne multi, es hatalmas szerencse, hogy megis mukodik a TCP/IP amit talan, elvileg, eredetileg az Xbox kapcsolatokhoz tettek bele...
Me0w
Mondjuk a multija a kegocskabb amit eddig lattam. En es Donc sosem tudunk osszecsatlakozni. Ha en vagyok fent elobb, ot disconnecteli a lobbybol, ha o, akkor engem. Cino ha belep, mindenkit ledob, mig Goro Higher es Suncee siman jatszanak egymassal ,es mi is veluk, csak nem lehetunk bent egyszerre. Na most ilyenkor mi a fasz van? 😊

Together we'll fly someday...

Alexease
Sajnos az iranyitas dolgot, a gazelvetelt nem talalom😞 Valoszinuleg - remelem - arra irtak hogy bug es javitjak😊)))

De azon kuvul mar mindent atirtam, mar van 3 emberes slitscreen - bar meg mindig egy kontrollerrel;DD

Ami nagyon pozitiv, hogy amikor attirtam a kormany attetelt, az AI is azt hasznalta, vagyis vezetett(!) nem droton huzzak, es keptelen volt menni a palyan, ossze-vissza cikazott mindenki, velem egyutt😉)))))
Amse
Cheat-ra gondolsz?Nincs és nem is kell.

Anthony001
Hali All!

Van a Flat Out hoz KÓD?

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Rash87
Holnap valaki nem akar Multizni??<#wave>
5 óra körül?

Hát akkor tegye fel, kapcsolja ki a nevezett opciót és letörölheti.
Nálam sem volt bekapcsolva a clonecd tray. Már a telepítésnél kikapcsoltam, még is ezen opció miatt nem indult a game.
Sõt!
Én 5 esetrõl tudok, akiknél ugyanez volt a bibi.
Amse
Azt írta nincs fent neki.

A ClonCD tray-ben kapcsold ki a CD-R media elrejése opciót és fog menni a daemonnal.
Alexease
Nagyon jo, igazi fun-race😉) Kissebb modositassal (belsonezet) teljesen jol hasznalhato arra, amire kitalaltak. Van egy ket felesleges "konnyites" benne (pl. gaz elvetel kanyarodaskor), de azt leszamitva nincs nagy gond. De gyors, szep, jo a fizka, latvanyosak a toresek, jok a palyak es az autok. Aki nyitottabb az autos jatekokra annak megeri.
😊)