3441
-
#2640 vagy kiteszem tv-re és VHS :) -
#2639 :(
gondolom az meg zabálja az erőforrást -
#2638 Játékon belül nincs.Csak ha fraps-al felveszed. -
#2637 van vmi mód a visszajátszások lementésére? -
#2636 Ha olyan host-ra akarsz felmenni amit nem ismerősöd csinált akkor valószínű, hogy épp játszanak és a közben nem lehet belépni.Mi előre megszoktuk beszélni msn-en. -
Gykor #2635 Hello sziasztok Amikor felakarok menni multiba játszani akkor ezt írja ki nekem a flatout "This game session is no longer available" Mi lehet a probléma ???? FlatOutNet-en is próbálkoztam de így sem sikerült
A válaszokat előre is nagyon köszönöm -
#2634 tecc a játék
bár autókázáshoz antitalentum vagyok és ezért lassan, nyögvenyelősen haladok, sűrű káromkodásssal, programozók anyukájának ősi mesterségét felemlegetve -
Boroskóla #2633 Ez talán jó lessz. -
Travelos #2632 Valaki adjon már egy működő linket a v1.1 nocd crackhez please!! -
Chaos Mad #2631 nagyon ronda -
Chaos Mad #2630 ez szar -
#2629 Ennyire megvan.Itt kis gázzal megyek. -
Chaos Mad #2628 most rá is fékeztél vagy ENNYIRE meg van emelve a hátulja? -
#2627 Jah az jó lenne.Ettől a mod-tól nem vagyok elájulva. -
#2626 Ilyen felnik vannak még a modban:
Hellhammer szebbeket csinált. -
#2625 azt kellene kiirtani, az nagyságrendekkel "nehezitené" a játékot ... -
#2624 Asszem, de nem biztos. -
#2623 a kanyarban elveszi a gázt effekt megmaradt? -
Chaos Mad #2622 -
#2621 Felrakja alapból a Flatout Net 1.1 -es progit ami szerintem jobb mit a Lounch Pad.Látod itt is a host-okat csak lehet titkosítani.Kiírja a pinget, a playerek számát, hogy van e password.Szal kira. -
#2620 Nah, leteszteltem 1 kicsit a mod-ot.Itt van 2 kép.
A kocsiknakk icsit meg van emelve a hátuljuk:
És az új kameraállások:
Elsőre nem nagyon vettem észre írányítási különbségeket kormánnyal talán 1-2 nagyon apró finomítást észleltem, de ahoz is nagyon figyelni kellett.Az autó gumi textúrája nekem kicsit hibásnak tűnik, mert van benne pár vonal, de nem vészes.Na majd írok még most ennyi. -
Chaos Mad #2619 felvétel - Fraps nevü progi
video összetákolás - Sony Vegas Studio 5.0 szerkesztö -
FIFTH #2618 Sziasztok,
Az lenne a kerdesem, hogy a 2 videot amit keszitettetek -mellesleg meg kell jegyezni nagyon utosek lettek- hogyan tudtatok fileba menteni, vagyis hogyan tudtatok felvenni a versenyeket es fileba menteni ki? -
Chaos Mad #2617 ez kira, szedem is :) -
XRV #2616 lehetnek hát csak meg kell beszelni, majd jeressük egymast
-
#2615 oké én voltam a hülye bocsi ! :))) már megy -
#2614 Szasztok! Leszedtem ezt az 1,1-es peccselt exet a gamecopyworld-ről de amikor bejön a cím kilép a windowsba... mi lehet a gáz? -
#2613 wow! remélem tényleg ez volt a gond ... és mostantol mehetnek a 8 pléjeres derbik :)
a MOD-ot probálta valaki ? nagyon igéretesen hangzik! -
XRV #2612 Nah ámberek :-)
Meg van fejtve az állítólagos bug!! Ugyanis nem bug, hanem netlimiter.
Szal az van ahogy akinek van netlimiter, azt csak 2 en engedi fel akárkivel, ill. ha bejön akkor a másokat, durr kivágja.
Tudjátok honnan jöttem rá?!
Egyik havernál, ki szintén flatoutos, voltam és ugye ő sem tudott csatlakozni a többfős társasághoz és egy 3. is akinek nem ment 3 asban, vagy csak az egyikkel, vagy csak a másikkal. A flatouthun.uw.hu oldalon van egy mondat ami csak akkor ott, a társaságnál eset le: "Only 2 players can play if NetLimiter is installed." Persze mondanom sem kell, mindkettőnek netlimiter figyelt a gépén.
BÁÁNNGG tess.
Netlimiter uninstall és máris mehet a több fős őrület. :-)
-
#2611 Már szedem.Este tesztelem.
Thx az infót. -
#2610 Megjelent az elso Flat Out MOD!
A Tartalombol:
-better physics
-more realistic effects, textures and dynamics
-more realistic weight for objects and cars (car weight looks like normal on menus but it is biger)
-new camera modes: change camera view by C and look back by B
-flatOutNet game search tool included
-AutoUpdater program (you can download new patches easily)
-and more...
Es ez mind, 347(!!)Mbyte-ba belezsufolva;))))
FOME -
#2609 nem műxik a multi -
Chaos25 #2608 működik tökéletesen!!!! 66.93driverrel hoodlum féle 1.1 -
Chaos25 #2607 Köszi szépen! -
Chaos Mad #2606 én csinálom, tudom hogy nem jön be, látom, de nem tudok mit csinálni vele. :( -
#2605 20:40-kor multizunk 4en.Akar még vki jönni? -
#2604 Szerintem javult ez a bug.Még csak 1x fordult elő. -
#2603 Jah tudunk róla.=o( -
#2602 jah, flatout honlapot ki csinálja? csak mert firefoxban nemigazán megy az oldal ... only IE ??? -
#2601 szoval a bug maradt, ha nem is olyan jelentős már ... :(