3441
-
#2680 Jó volt.Majd nyomunk még. -
#2679 király volt
-
#2678 kössz a játékot fiuk! thx to:Amse & Tibor! ;) -
#2677 Please méretezd át v. linkeld, mert ez így gáz.De a legjobb lenne ha felülírnád ezeket a képeket kissebbre. -
#2676 Itt a bizonyíték h. Pepperrel is lehet jókat ugrani:
-
Braveheart #2675 Ati Radeonod van? -
Fboy #2674 hi! felraktam a játékot meg az 1.1-es patch-et és a crack-et, de csak fekete kép van, nem látni semmit, mikor alt-tabbal lerakom a tálcára akkor 1 pillanatra látni a képet. Ez mitől van? -
#2673 Benne van minden amit bele lehet tenni, merevítések is. Amúgy azóta összesítettben ugrottam nagyobbat, 406,08 :)
kép -
#2672 biztos nehezebb lesz a verda tőle... -
#2671 Fémmerevítéseket is bepakoltad? :)
Én Pepperbe mindent beraktam a fém kivételével és úgy lett 376 méter, de ha beletettem a fémet, kevesebbet ugrott. -
XRV #2670 ok, a gamecopyworldon fent volt a nocd pecs -
#2669 Fulltuningos Trasher. -
#2668 Mivel ugrottad és mi volt a gépben? :) -
#2667 Az szép!Na majd megdöntöm valamikor.:D -
#2666 Nekem az összesített rekordom 403,60. Egy ugrásra meg 141,84 :) -
Chaos Mad #2665 weeell... :D -
#2664 Akkor azt is jegyezd meg legközelebb. ;) -
#2663 Arra már nem emlékszem. :) -
#2662 Jah, szerintem is jó kis game ha belerakjuk a kamerákat.Az is jó benn , hogy ha kiesel akocsiból akkor abból a szemszögből látszik.Azt én is hiányoltam, hogy nem jön ki a motorháztetőn a beömlő pedig a menüben a kocsinak olyan a motorja. -
#2661 Asszem valaki nyomott 380-at.1 ugrás-ra mennyi volt a legnagyobb? -
#2660 Egyébként Pepperrel ugrottam a legtöbbet magasugrásnál. Össz. 376,98 méter a rekordom. Valaki tudott nagyobbat ugrani? -
#2659 Kérdezzd körbe a VolksWagen márkakereskedőket. :) -
#2658 Jo kis játék ez.
Feltettem az extra kameranézeteket. A belső nézet király.
Az a felni meg amit külön lehet letölteni nagyon sokat dob a kocsi kinézetén. :)
Csak azt sajnálom h. nem oldották meg h. a supercharger beépítés után meglátszódjon a motorháztetőn... -
#2657 Ha kell valakinek csak a kamera akkor leszedheti innen. -
#2656 Elvileg az volt a baj, hogy ha volt 1 ember akinek netlimiter volt a gépén akkor csak 2 ember tudott egyszerre játszani.Az 1.1-es patch javította, de már találkoztam azóta is ezzel a problémával szóval netlimiter--t senki ne használjon és akkor valószínű megy. -
Norbu #2655 van vmi javítás már a multira?(hogy nem dombja ki mindig a serverről azokat akik csatiztak) -
#2654 CSá mindenki olyan emberke jelentkezését várom aki szeretne flatoutban multizni és nem dinamikus az ip-je Ha szeretnél játcani akkor vegyél fel partnernek MSN-en az MSN címem : [email protected] -
#2653 Linkjavítás. -
#2652 Asszem nekem megvan.Felrakom neked, de nem biztos, hogy az.1x leszedtem ha jól emlékszem, de nem használtam és most keresgéltem aztán találtam 1 flatout.zip-et amiben 1 exe van.Gondolom ez az. -
#2651 Első feladat, hogy az összes bsf-filet ki kell csomagolni a bfs unpack progival amit itt megtalálsz.Aztán ha megvan akkor a létrehozott data könyvtáron belül az összes autó skinje meglesz.Ahoz hogy a kicsomagolt file-okat használja a játék ki kell szedni az összes bfs file a főkönyvtárból vagy átnvezni őket és a filesystem.ini-t is.Aztán csak kicseréled a file-okat.Ha csinálni akarsz akkor szükséged lesz a dds pluginra amit szintén megtalálsz az oldalon és be kell rakni a ps-be aztán már festegedheted a kocsikat. -
#2650 Láma kérdés: textúrát hogyan importáltok.. esetleg van külön progi? -
XRV #2649 Sziasztok, a noCD pecset pls rakjátok fel a flatouthun uw oldalára . vagy adjatok meg újabb linket, mert a régiről nem lehet elérni már. -
#2648 de, de sajna ide járnak elegen multihoz... izé, már ide sem nagyon :) -
FIFTH #2647 Van vmi chat is ahol gyulekeztek?
Szerintem onnan egyszerubb lenne indulni multizni nem? -
Chaos Mad #2646 sry még nincs felinstallálva. -
#2645 ha nem, hát nem -
#2644 gyertek !
81.182.93.68 -
Chaos Mad #2643 ezt nem értem, ha elinditasz 1 versenyt kiirja az aktuális soundtracket. -
ppeti66 #2642 Esetleg nem tudja vki, hogy a soundtrackban szerepel 2 Full Diesel szám, az egyik a No Man's Land, hogy mi a másik?
Na szép mondat lett, remélem értitek :P -
#2641 jah,meg 1 perc kb. 100 mb :D