Flat-Out
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mehetnek az oldalra?😊
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Naszóval csináltam 4 felnit, itt van 1 zip-ben az összes:
felnik.zip
Scrrenshotokat nem csináltam, mert most nem esik jó szarakodni vele, de itt vannak az eredeti képek, hogy nagyjából lássátok, mire számíthattok 😊
Felni 1
Felni 2
Felni 3
Felni 4
Festést nemtom mikor fogok csinálni, szép apránként haladok vele 😊
felnik.zip
Scrrenshotokat nem csináltam, mert most nem esik jó szarakodni vele, de itt vannak az eredeti képek, hogy nagyjából lássátok, mire számíthattok 😊
Felni 1
Felni 2
Felni 3
Felni 4
Festést nemtom mikor fogok csinálni, szép apránként haladok vele 😊
jaja. én annó a cky4be hallottam ezt a számot.
http://thenamelessphoto.com/
htx
az nevek irása meg volt beszélve, ezt megvitattuk 😊
ha nem ilyen a felbontás szar lesz a minösége...
kiprobáltam pár izét.. de mind1, majd legközelebb.
az nevek irása meg volt beszélve, ezt megvitattuk 😊
ha nem ilyen a felbontás szar lesz a minösége...
kiprobáltam pár izét.. de mind1, majd legközelebb.
Hello
Most kezdtem el játszani a játékkal, szerintem multiba nagyon jó, de single-ben nekem csak a bonus cuccok tetszenek. Tényleg mennyi számít jónak a magasugrásos feladatnál?
Most kezdtem el játszani a játékkal, szerintem multiba nagyon jó, de single-ben nekem csak a bonus cuccok tetszenek. Tényleg mennyi számít jónak a magasugrásos feladatnál?
\"I want to know, how God created the world.\" \"That which does not destroy us, makes us strong.\"
Tegnap este leszedtem megnéztem. 😊
Eleje jó, de kihagytam volna a Körrel való képváltást. Sima Villanással látványosabb lett volna. Mint ahogy elsõ kép bevillan ( az tetszett ).
A neveket a kép közepétõl eltérõ helyre raktam volna. Az olyan egyszerû. És mindenki nevét máshogy írtam volna. ( Más betütípus vagy valami bonyolultabb beusztatás , pl betünként )
A felbontást nem hagytam volna meg ekkorának, mert nem saját használatú videó, és ha kisebb a felbontás kisebb a méret. Többen Leszedik. 😊
Vágás az rendbe volt.
Amúgy tetszett jó kis ökörködõs videó. Grat.
<#eljen>#eljen>
Eleje jó, de kihagytam volna a Körrel való képváltást. Sima Villanással látványosabb lett volna. Mint ahogy elsõ kép bevillan ( az tetszett ).
A neveket a kép közepétõl eltérõ helyre raktam volna. Az olyan egyszerû. És mindenki nevét máshogy írtam volna. ( Más betütípus vagy valami bonyolultabb beusztatás , pl betünként )
A felbontást nem hagytam volna meg ekkorának, mert nem saját használatú videó, és ha kisebb a felbontás kisebb a méret. Többen Leszedik. 😊
Vágás az rendbe volt.
Amúgy tetszett jó kis ökörködõs videó. Grat.
<#eljen>#eljen>
egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...
az online videot láttad? ha igen ird meg lécci a véleményed..
😊
ez a queens of stone age nagyon kezd elöre törni 😊
jo számaik vannak 😊
jo számaik vannak 😊
htx!
Queens of the stone age - Millionaire
<#eljen>#eljen>
egy kérdést plz,
mi a zeneszám elöadója és cime?
mi a zeneszám elöadója és cime?
Megtisztelõ, hogy kiraktátok az oldalatokra. 😊
Örülök hogy tetszett. 😊
<#eljen>#eljen><#kacsint>#kacsint>
<#eljen>#eljen><#kacsint>#kacsint>
😊
by SupaCow
by SupaCow
a flatout intro ami az oldalatokon van kurva jó lett!!!
nincs patch, de olvasd el a FAQ-ot
kira
a felnit is felrakjuk! 😊
a felnit is felrakjuk! 😊
Ok 😊
De ma már nem nagyon lesz belõle semmi, késõ van már hozzá (reggeli kelés suxxx). Majd holnap délután/este.
De ma már nem nagyon lesz belõle semmi, késõ van már hozzá (reggeli kelés suxxx). Majd holnap délután/este.
Egyelõre csak balfaszkodok, próbálok rájönni, hogy a textúra melyik része hova kerül az autón 😊
Egy kereket már készítettem viszont, ez egy igazi felni, az autómon lévõrõl készült fényképet használtam hozzá 😊 Van valahol még pár jó felni képem, azokat keresem épp (bár igazán már csak 1 fajtát szeretnék még csinálni: van egy tuti jó krómfleni, azt akarom még megcsinálni).
Majd feltöltöm az elkészült kereket és belinkelem ide...
Egy kereket már készítettem viszont, ez egy igazi felni, az autómon lévõrõl készült fényképet használtam hozzá 😊 Van valahol még pár jó felni képem, azokat keresem épp (bár igazán már csak 1 fajtát szeretnék még csinálni: van egy tuti jó krómfleni, azt akarom még megcsinálni).
Majd feltöltöm az elkészült kereket és belinkelem ide...
öh.. festést?😊
micsoda?😄
Akkor ezt ki is rakhatnád az oldalra.De ne az én lapomat linkeld, mert akkor ezt letörlöm, ha felteszed a flatouthunra.
nah.. akkor több fajta is van belöle 😊
festést kérjük elküldeni 😊
festést kérjük elküldeni 😊
Ha valakinek kell a dds plugin a photoshop-hoz az innen leszedheti.
Köszi szépen a zenéket!
ez az h nem tudom h van e más dds plugin...
.ogg formátumban vanak, és csak akkor tudod kiszedni, ha kitömörited a játék .bfs fileait a bfs unpackerrel...
Ki lehet valahogy szedni a játékból a zenéket?
Adobe Photoshop 7.0 CE, és innen szedtem le a DDS plugint. Más DDS pluginnel kellene próbálkoznom?
Kéne valamikor egy multit próbálni.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
tényleg jó lett :-)
izgatott lettem , szedem le a filmet ami aztarohatt és beszaráááás :-D
holnap felrakom, mer most töltöttem fel 😊