Flat-Out
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Következõ a problémám a játék rendesen elindul de amikor a versenynek kéne bejönnie akor ujraindul a gép.
Bár látom sokan irták ezt a problémát de nálam mindnbõl a legfrisebb van feltelepitve és igy is ezt csinálja.
Vaj miért?
lsd.: fsw..
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
ha valakinek leért kilinkelheti a krekket 😉 kösz elõre!
Forza.
Kint van mar vagy 4 oraja.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
crackes verzsõn
hmm
Egyébként mos kb. 10 másodpercig tudtam jáccani.
Ugrattam egyet, a sofõr (én) meg kirepült az ablakon 😊
Ebben ilyenek is vannak?
MadWolf#11626
most felraktam az nforce drivereket. Remélem ezzel már nem fagy. Kikapcsolom a tûzfalat, lelövöm a netet.
MadWolf#11626
DX 9c fent van.
Most megpróbálom még a videókártya drivert.
De ha az sem segít, akkor szomorú leszek.
MadWolf#11626
directx 9c van fenn
Azt írja ki, hogy tegyem be a helyes lemezt, majd indítsam újra el a játékot (mindkét cd-re ezt írja ki)
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
mi szoktunk.
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
kell directx 9.0 c
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
elírtad a nevem 😊)
on
http://thenamelessphoto.com/
OFF
A nagy érdeklõdésre való tekintettel megnyitottam szerény ámde annál tartalmasabb, videókkal foglalkozó oldalam. Akit érdekel látogasson el rá.
SupaCow Videos
ON
köszönöm.
<#eljen>#eljen><#vigyor0>#vigyor0>
egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...
wow
9 üzenet.. eszméletlen! <#wow1>#wow1><#eljen>#eljen>
Remélem érthetõ voltam 😊
http://thenamelessphoto.com/
Igen az a hülyeség ,hogy 1 felni van mindegyik kocsin.