Flat-Out
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letölteni tudomásom szerint nem lehet.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ilyennel találkozot még valaki rajtam kívül?
Oké, hogy 66.93-as driverrel szarakodott a GAME, ezért vártam, kijött a patch...
CLONE-CD-s erzióm van, rátettem a patch-et, ott van, hogy már birja az uj drivereket, meg minden.
Játék indít, entert benyom, versenyn indul... 3 kör után leagy megint egy kék halál...
Minden más rendben fut a gépemen, akkor most mi fasz van?????<#nemtudom>#nemtudom>
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
FlatOut.Music.Addon-TECHNiC
-Ha nem bontottad ki a dfs file-okat akkor csak másold be a fõkönyvtárba a file-okat én indítsd el a játékot.
-Ha kicsomagoltad akkor viszont bemásolod a file-okat a fõkönyvtárba és kicsomagolod a patch1.bf1-t is.
Gamestar:
Sokak újdonsült kedvencéhez, a Flat-Outhoz érkezett meg az elsõ patch. A BugBear csodájának 1.1-es javítása 4 megabájtot foglal, viszont annál több hasznos dolgot javít.Akik játszanak a Flat-Outtal, azoknak kötelezõ feltenniük ezt a tapaszt - sok hasznos frissítés van benne.
* Fix for the nVidia 66.93 drivers. The game no longer crashes when a race is started. The game has also been tested up to the 67.03 drivers with no problems found.
* Engine fire burns aligned to the car's coordinates, e.g. when the car is upside down, flames go down.
* Tuning menu: BHP meter and colors randomly switch when changing profile.
* Flip back and forth to statistics screen and the BHP grows bug.
* Force feedback slows game in some cases.
* 5.1 sound support is not working on some setups.
* Disconnects when returning to the lobby in multiplayer games.
* When the game briefly minimizes before starting a multiplayer game, sometimes gives a blue screen (this is quite rare, but it does happen sometimes)
* Only 2 players can play if NetLimiter is installed.
* Bug with public ip detection, if the commandline network options are used.
* Enabled a switch to allow the player to turn off ragdoll in single player (located in the Options Menu).
* Enabled multiplayer destruction derby.
Innen töccsétek. 😉
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Vannak tippjeid a bónusz pályákhoz, mert valahogy sehogy sem sikerülnek. Csak a leggyengébb fokozatokat tudom megcsinálni.
(Távolugrás, magasugrás, darts, teke).
Þór vígi þessi rúnar
Akkor mindenkinek jó a crack, mert az nforce-on nuked?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Én a SpeedEvil-el szemezgetek...
Þór vígi þessi rúnar
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Tud valaki a játékhoz dvd borítót?
War. War never changes.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^