Flat-Out
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha olyan host-ra akarsz felmenni amit nem ismerõsöd csinált akkor valószínû, hogy épp játszanak és a közben nem lehet belépni.Mi elõre megszoktuk beszélni msn-en.
Hello sziasztok Amikor felakarok menni multiba játszani akkor ezt írja ki nekem a flatout "This game session is no longer available" Mi lehet a probléma ???? FlatOutNet-en is próbálkoztam de így sem sikerült
A válaszokat elõre is nagyon köszönöm
A válaszokat elõre is nagyon köszönöm
tecc a játék
bár autókázáshoz antitalentum vagyok és ezért lassan, nyögvenyelõsen haladok, sûrû káromkodásssal, programozók anyukájának õsi mesterségét felemlegetve
bár autókázáshoz antitalentum vagyok és ezért lassan, nyögvenyelõsen haladok, sûrû káromkodásssal, programozók anyukájának õsi mesterségét felemlegetve
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Valaki adjon már egy mûködõ linket a v1.1 nocd crackhez please!!
nagyon ronda
ez szar
most rá is fékeztél vagy ENNYIRE meg van emelve a hátulja?
<#eljen>#eljen>
Felrakja alapból a Flatout Net 1.1 -es progit ami szerintem jobb mit a Lounch Pad.Látod itt is a host-okat csak lehet titkosítani.Kiírja a pinget, a playerek számát, hogy van e password.Szal kira.
Nah, leteszteltem 1 kicsit a mod-ot.Itt van 2 kép.
A kocsiknakk icsit meg van emelve a hátuljuk:
És az új kameraállások:
Elsõre nem nagyon vettem észre írányítási különbségeket kormánnyal talán 1-2 nagyon apró finomítást észleltem, de ahoz is nagyon figyelni kellett.Az autó gumi textúrája nekem kicsit hibásnak tûnik, mert van benne pár vonal, de nem vészes.Na majd írok még most ennyi.
A kocsiknakk icsit meg van emelve a hátuljuk:
És az új kameraállások:
Elsõre nem nagyon vettem észre írányítási különbségeket kormánnyal talán 1-2 nagyon apró finomítást észleltem, de ahoz is nagyon figyelni kellett.Az autó gumi textúrája nekem kicsit hibásnak tûnik, mert van benne pár vonal, de nem vészes.Na majd írok még most ennyi.
felvétel - Fraps nevü progi
video összetákolás - Sony Vegas Studio 5.0 szerkesztö
video összetákolás - Sony Vegas Studio 5.0 szerkesztö
Sziasztok,
Az lenne a kerdesem, hogy a 2 videot amit keszitettetek -mellesleg meg kell jegyezni nagyon utosek lettek- hogyan tudtatok fileba menteni, vagyis hogyan tudtatok felvenni a versenyeket es fileba menteni ki?
Az lenne a kerdesem, hogy a 2 videot amit keszitettetek -mellesleg meg kell jegyezni nagyon utosek lettek- hogyan tudtatok fileba menteni, vagyis hogyan tudtatok felvenni a versenyeket es fileba menteni ki?
ez kira, szedem is 😊
lehetnek hát csak meg kell beszelni, majd jeressük egymast
Szasztok! Leszedtem ezt az 1,1-es peccselt exet a gamecopyworld-rõl de amikor bejön a cím kilép a windowsba... mi lehet a gáz?
wow! remélem tényleg ez volt a gond ... és mostantol mehetnek a 8 pléjeres derbik 😊
a MOD-ot probálta valaki ? nagyon igéretesen hangzik!
a MOD-ot probálta valaki ? nagyon igéretesen hangzik!
Forza.
Nah ámberek :-)
Meg van fejtve az állítólagos bug!! Ugyanis nem bug, hanem netlimiter.
Szal az van ahogy akinek van netlimiter, azt csak 2 en engedi fel akárkivel, ill. ha bejön akkor a másokat, durr kivágja.
Tudjátok honnan jöttem rá?!
Egyik havernál, ki szintén flatoutos, voltam és ugye õ sem tudott csatlakozni a többfõs társasághoz és egy 3. is akinek nem ment 3 asban, vagy csak az egyikkel, vagy csak a másikkal. A flatouthun.uw.hu oldalon van egy mondat ami csak akkor ott, a társaságnál eset le: "Only 2 players can play if NetLimiter is installed." Persze mondanom sem kell, mindkettõnek netlimiter figyelt a gépén.
BÁÁNNGG tess.
Netlimiter uninstall és máris mehet a több fõs õrület. :-)
Meg van fejtve az állítólagos bug!! Ugyanis nem bug, hanem netlimiter.
Szal az van ahogy akinek van netlimiter, azt csak 2 en engedi fel akárkivel, ill. ha bejön akkor a másokat, durr kivágja.
Tudjátok honnan jöttem rá?!
Egyik havernál, ki szintén flatoutos, voltam és ugye õ sem tudott csatlakozni a többfõs társasághoz és egy 3. is akinek nem ment 3 asban, vagy csak az egyikkel, vagy csak a másikkal. A flatouthun.uw.hu oldalon van egy mondat ami csak akkor ott, a társaságnál eset le: "Only 2 players can play if NetLimiter is installed." Persze mondanom sem kell, mindkettõnek netlimiter figyelt a gépén.
BÁÁNNGG tess.
Netlimiter uninstall és máris mehet a több fõs õrület. :-)
Megjelent az elso Flat Out MOD!
A Tartalombol:
-better physics
-more realistic effects, textures and dynamics
-more realistic weight for objects and cars (car weight looks like normal on menus but it is biger)
-new camera modes: change camera view by C and look back by B
-flatOutNet game search tool included
-AutoUpdater program (you can download new patches easily)
-and more...
Es ez mind, 347(!!)Mbyte-ba belezsufolva😉)))
FOME
A Tartalombol:
-better physics
-more realistic effects, textures and dynamics
-more realistic weight for objects and cars (car weight looks like normal on menus but it is biger)
-new camera modes: change camera view by C and look back by B
-flatOutNet game search tool included
-AutoUpdater program (you can download new patches easily)
-and more...
Es ez mind, 347(!!)Mbyte-ba belezsufolva😉)))
FOME
nem mûxik a multi <#violent>#violent>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
mûködik tökéletesen!!!! 66.93driverrel hoodlum féle 1.1 <#eljen>#eljen>
Köszi szépen!<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#vigyor3>#vigyor3>
én csinálom, tudom hogy nem jön be, látom, de nem tudok mit csinálni vele. 😞
jah, flatout honlapot ki csinálja? csak mert firefoxban nemigazán megy az oldal ... only IE ???
Forza.
esetleg nekem is elküldhetnétek és akkor kiraknám az oldalra 😊
Nforce-n láttam a feltõrt változatot 1.1-es patchbõl (hoodlum-csinálta) az kéne nekem ha valakinek megvan és lenne szíves valamilyen formában átpaszolni azt megköszönném, akár elõre is <#vigyor3>#vigyor3>KÖSZI
tímvörk <#wink>#wink>
Sokan még nem igazán, de szombaton csinált vki host-ot és bejöttek ismertetlenek akik közül az 1ik akadt velem, vagyis engem kilökött, de 6an játszottak rajtam kívül.